- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Tegnapi karbantartásból nekem az tetszett a legjobban,hogy az eu weblap nem jött be,helyette ez jött be (persze angolul): ''A lap túltherhelés miatt nem elérhető,de ne aggódjatok a legjobb gnóm engineerjeing dolgoznak az ügyön''...még a karbantartást is viccessé teszik
-
Darth_Revan
veterán
Ragnaros és Bloodscalp él!!!!!
Köszi Blizz,hogy kicsit hamarabb visszahoztátok,mint 24óra
-
Darth_Revan
veterán
OMG,ez nem lehet igaz....Ragnaros 24órán keresztül nem megy
Miért pont msot kell átszállítaniuk a szervereket?! Pont rajta vagyok/voltam 1 druid felhúzásán 2 héten belűl 60-nak kéne lennie,4 napja csináltam és már lvl 20
Ma lvl 23-ig gondoltam elmenni,de Blizz már megint keresztbe tett...
-
Darth_Revan
veterán
OMGOMG! Auth server él és gyorsabb,mint valaha! Már csak a játék serverek kellenek
-
Darth_Revan
veterán
Kabbe Cikasz
-
Darth_Revan
veterán
Csak most csak nektek!
Link ahonnan full sebességről szedhetitek a patchet: [link]
Mind3 fájlt szedjétek le a \World of Warcraft\wow-patch mappába,majd (ha kéri,írjátok felül) futtasátok le a WoW-1.10.2.5302-to-1.11.0.5428-enGB-downloader.exe-t! (Aki már belekezdett a csiga dwonloaderes leszedésben,annak már a WoW mappájába ezt leszedte).
u.i.:Lassan már a fenti link is kezd belassulni,mert kezd nőni a letöltések száma,úgyhogy siessetek -
Darth_Revan
veterán
Megy a tracker? Pedig már készültem közvetlen linket beszúrni az 1.11 enGB patchra
Na mind1
u.i.:Authentacion-nél nem megy tovább
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #3626 üzenetére
Nagy gz!
Hexxert 1enlőre felejtsétek el,lesz elég bajotok HakkarralHakkar nem oylan nehéz,röviden leírom mit csináljatok: (legalábbis hordás oldalon így kell)
-Mind2 oldalt kitakarítjátok a lépcső kőrül (Son of Hakkarok gyorsan respawnolnak,szal ha 1 Son ott mászkál akkor az má nem baj)
-2 tank kell Hakkarhoz,mind2 tankra osszatok ki healereket,mert 1iket mindig MC-zni fogja és akkor a másik tankolja. Lényeg,hogy 1 tank se haljon meg a 2 közül! Ha 1 meghalt akkor már eléggé wipe gyanús
-az egész raid Hakkar körül szétszéled,ne nagyon áljatok 1 tömegbe!
-DPS off amíg az 1ik tankot nem MC-zi,mer különben leszeditek róluk az aggrot! (MC-zett tankal ne is foglalkozzatok,nem üt nagyot,és amint kijött az MC-ből azonnal Heal rá!
-Javaslom,hogy a tankok vigyék vissza oda Hakakrt ahol alapból ál
-Legyen beosztva 1 hunter aki rohangál a lépcsőn és ha lát 1 Son-t akkro az felhúzza a lépcsőre! Ezt a Son-t 1 druid altassa,vagy a hunter tegye csapdába.
-90 secenként Hakkar vért szív,vagyis kiszívja a HP-tokat és feltölti az övét. Ez ellen úgy leeht védekezni,hogy 45 secnél MINDENKI (kivéve ofc a 2 tank aki fogja Hakkart) visszamegy az altatott,vagy fagyasztott Son-hoz és lenukeolja! Ez után a 2 tankot kivéve MINDENKI beleáll a méregbe (Tilos leszedni!)! Így mikor Hakkar életet szívna,akkor jó ksi mréget szív és saját HP-ját leszediAmint megmérgeződtetek áljatok vissza oda ahol áltatok (Tehát Hakkar körül félkörben) és mehet megint a DPS neki.
Ez a boss inkább a healtől függ,legyen kiosztva mind2 tankra healer,hogy meg ne haljanak és legyen a raidre is healel,mert leeht,hogy a nagy harcban elfelejt valaki bandagelniHa ügyesek vagytok max 1-2 halottal le lehet nyomni ezt a bosst,de 0 halott a megszokott
És fontos,hogy régi taktikával ellentétben ne tömörüljetek a lépcsőnél 1 tömegbe,mert a za taktika már elavult...ha úgy csináljátok ahogy leírtam,akkor nem lesz gond. GL!
-
Darth_Revan
veterán
Én meg a 2. akit megölt,mert én is a láva közepébe estem és már nem bírtam kiúszni
(nemtom,ezek a bossok rám vannak szálva,Raggy is 2x dobott a lávába,Baron Geddon egymás után 2x is bombának jelölt,Gehannas meg szó szerint követett a tűz esővel,akárhova áltam,mindig odanyomta
Mondjuk ez még mindig jobb,mint egyszer Baron Geddonnál szinte az összes bombának jelölt mellettem robbant...csak az 5. bírt megölni
)
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Ma este végre ''igazán'' betryoltuk BWL 1. bossát. Sajnos hunter csak 3 volt,viszont druid msot volt 4
Best try-nál 3 tojás maradt úgy,hogy a csapat 80-85%-a élt...csak a boss HP-ja picit hamar lement és BUUUMMM
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap Raggy kifogott rajtunk,1%....áááh,de utálom ha 1% miatt nem hullik el egy boss
(Onyxia is csinálta már)
-
Darth_Revan
veterán
Kis kiegészítés: (Módosítás idelye lejárt mire végeztem a gépeléssel
)
A Core-hound-ot az MT mindig fordítsa el a raidtől,a raid mindig a háta mögött legyen,mert tüzet okád! A kőelementálokkal is vigyázni,mert lökdösnek és nehogy belökjenek a lávába! (Tapasztalat). A tűzelementált meg csak be kell tankolni és nuke,ha esetleg spawnol 1 kis tűzelementál melette akkor azt 1 OT vegye fel. Az 2 óriás szokott 1 csapatba nlenni,ezeket 1-1 tank betankolja,majd 1enként nuke őket! (Ne úgy,hogy a raid 1ik fele ezt,a másik fele meg azt üti,nem,midnenki 1et nuke!) Jah még annyi,hogy ha a tűzelementál melett jönne kőelementál is,akkor a kőelementált 1 warlock banishelje,mert a tűzelementált tankok be tudják simán tankolni,de a kőelementált nem. Az 1. és 2. bosshoz vezető kis alagútba nvannak IMP-ek,akiket aoe-val szépen le lehet szedni! DE mond meg a mageknek,hogy arcane explosion-t felejtsék el,mert ettől megvadulnak az IMP-ek! Blizzard mehet nyugodtan.
1.boss Lucifron: annyi kell,hogy kicsit megtisztítjátok a terepet kutyáktól (Fontos,hogy egy kupacba szedjétek őket és AOE-val, öljétek le őket,mert kb 1 időben kell meghalniuk,és ha 0%-ra lement a HP-juk még akkor se hagyjátok abba a támadást,amíg el nem tűnnek véglegesen!),majd a bosst fentebb tankolja MT,2addot is megfogja 1-1 OT,majd az addokat 1enként hátrább viszik a csapat többi tagjához és 1enként lenukeoljátok őket,majd ha meghalt a 2 add akkor nuke a bosst. Azért kell hátravinni az addokat és 1enként nuke,emrt különben healelik 1mást,de a hátrahuzott is tudja healelni magát,szal rugók rugdossák és mage silence-jék. A csata közben a papok és a magek nuke/heal melett dispelleljenek. Aki tudja az bandageolja magát,ha nem hal meg az MT vagy az 1ik OT akkor nincs gond.
2. boss Magmadar: sajnos őt nem fogjátok tudni leverni,mert enrage-be kerül és szépen lever mindenkit,ebből az enrage-ből csak 1 hunter tudja kiszedni 1 oylan támadással,amit nem lehet trainenél megtanulni,hanem annak a ''receptjét'' (azaz a nyugtató lövésnek) az 1. boss,vagyis Lucifron dobja. Azonban a 2. bosshoz,azaz Magmadarhoz legalább 3,az ezt tudó hunter kell,hogy szépen körforgásban ''lenyugtassák'',viszont Lucifron raidenként csak 1et dob! Vagyis ahoz,hogy igazán esélyetek legyen Magmadarra 3x le kell legalább ölni Lucifront. De ha megvan a 3 nyugtató lövés akkro simán csak annyi,hogy MT rászalad,és befordítja a falhoz(!!!!!),így csak őt éri a tűzokádása. (igen,ide nem rossz 1 kis fire ressistance a tank részéről). A többiek oldalról és hátulról nuke,tankot ki kel healelni,ennyi. Ja és fearelés után DPS off,amíg a tank vissza nem veszi,utánna megint mehet a nuke. ZG 1. bossához hasonlóan ő is szeret a raid ''alágyújtani'', ekkro a tűzből cska ki kell állni. Természetesen aki tudja az bandagelja magát,MT nem hullik el,akkor nincs gond.
3.boss Gehannas: Ugyanaz a taktika,mint Lucifronnál,csak az addokat itt nem hátra hanem oda kell huzni őket ahonnan jöttetek. Magek itt is dispell és a tűz aoe-ból pedig ki kell állni. Ennyi.
Asszem ennyi elég is egyenlőre,majd ha már GEhannas is farm listán van akkor még írok a többihez is taktikotDe Lucinál 2-3 hétig még el lesztek
(Try-olgatást nem számítva)
[Szerkesztve] -
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #3305 üzenetére
Régen mi is leöltük Mandokir raptorját,de rájöttünk,hogy ez nem jó 5let,2 okból is:
a) Ha él a raptorja,uygebár akkor van esély,hogy essen a mount (Ugyebár akinek még nem eset.....)
b) Ha megha la raptor rövid időre enrage-be kerül,amit nem könnyű kihealelni,mi Tier1-es warinkat is csapta már 1-2 jól irányzott critel míg enraged voltHA él a raptor is,akkor az OT-t+MT-t simán ki tudjuk healelni
u.i.: Mondtam,hogy a tigrisre menjetek,oda elég 1 Protos tank is -
Darth_Revan
veterán
Polachec! Ti vagytok az Árnylovagok? Vynes nevű Warlockotok pont rossz időben questelt STV-ben a Nasingway tábor környékén,mert pont kinyírták az altoamt prászor és bosszúhadjáratként midnen allyst öltem a környéken
Őt nem öltem meg,csak bariztam és /pest (angolul írja,hogy menjen el),de sajnos nem ment el,2. találkozásunkor is írtam,hgoy /pest,mert so ka hordás errefelé,inkább menjen el,de sajnos alig írtam be,már meg is ölték...úgyhogy Croweater-t ne szidja,mert én csak jót akartam
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #3285 üzenetére
Ha megvan az első 3 boss,akkor NE párducra menjetek 1.nek! Hanem a tigrisre! A tigris szerintem, könnyebb mitn a párduc. Mindössze annyi kell,hogy Bosst és 2 addját tankolni kell ott fent a dombon ahol áll,majd 20%-ra lenukeolni bosst(először persze a 2 tigrist),majd Zath-ot,majd Lord'khan-t (Vigyázatt,Lord'khan healeli magát és Thekalt,ők 1 rugónak rugdosnia kell ha healelni készül!!,Zath pedig bind-elheti a tankot aki tankolja ezért 1 rugó gondoskodjon arról,hogy ne fusson a tömegbe),majd vagy AOE-val mind3at egyszerre,vagy először Lord'khant,majd Zathot,majd Thekalt gyorsan megölni! Lényeg,hogy 10másodpercen belűl haljon meg minda 3,mert különben felkelnek full HP-val és wipe. Majd ha meghaltak akkor jön a 2.fázis, ahol gyorsan le kell futni a korábban megtisztított széles terepre (ki ne fussatok,mert visszaáll és kezdhetitek előről!),és MT betankolja,papok WL-ek teledotolják ,2 OT aki fogta az addokat megfogja a spawnoló 2 tigriseket,tigriseket gyorsan nuke,majd mehet a boss,ha spawnolna harc közben még tigris akkor OT fogja meg,majd lenukeolni és megint mehet bossra nuke! Legfontosabb,hogy legyen teledotolva és az AOE sebzése után midnenki lehetőség szerint bandagelje magát! Papok dotolással és MT életbetartásával foglalkozzanak! Palik és druidok meg healelhetik a csapatot. Régen párduc volt könnyebb,de mostmár párduc nehezebb,mint a tigris
-
Darth_Revan
veterán
Látom szepi is kivesézte
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #3269 üzenetére
Azt felejtsd el,hogy levadászod őket,mert csak több jön helyettük
Egyzserű,3 mage vigyetek,akit kijelöl a párducainak ''vacsorára'' az bemegy az 1ik ketrec sarkába és a 3 mage felváltva frost novával ott tartják őket. Persze közbe meg nukeolják a bosst is. Meg mehet a frost nova melett fear is,léyneg,hogy a bosst teledotolják a papok és wl-ek,a párducokat pedig túléljék,melee meg üsse ahogy tudja
(Persze csak miután tank megszerezte aggrot) Ennél a bossná la lényeg,hogy a párducoakt túléljétek és a bosst lenukeoljátok minél hamarabb,maximum 2x-3x tűnhet el,ha ennél többször eltűnik,akkor tuti wipe. Jah,hogy mi az az eltűnik? Miután megjelenik,troll formában,majd párduccá alakul és eltűnik,mint 1 rugó
Asszem 30-40sec mulva előjön 1 healerre aggrozva
És ezt csinálja amíg meg nem hal
Miután előjött megitn troll formába alakul,majd aztán megint párduc és megitn sltűnik,stb,stb...fontos,hgoy clothosok NE menjenek a közelébe míg párduc formában van,mert seperc alatt leszedi őket...mondjuk amugy se menjenek a közelébe
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
A rugó boss az idézős boss,a 4 közül ő az 1ik aki megidéződhet,hetente változik,hogy ki jön
Ahoz,hgoy Hakkart leverjétek,sem az idézős bosst,sem Ghaz'ranka-t,sem Bloodlord Mandokirt,sem pedig Hexxert nem kell megölni,csakis a papjait! (Denevér,kígyó,pók,tigris,párduc) Mi az idézős bosst már mostanában kihagyjuk,meg Ghaz'rankát is
Ahh,de jó lenne ha ma is esne epik cica
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3245 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
Barizni? Mi sosem barizunk Hakkarnál,pedig 3-4 maggel szoktunk lemenni
1 hunter húz 1 Son-t,amit druida altat amíg nem kell csapni,tankot barizni meg fölösleges,mert van elég dolguk a papoknak és ha még bariba lenne MC után is akkor még foglalkozzanak a dispellel is...meg radásul ilyenkor aggro lemegy a tankról. Mi hagyjuk hadd csapkodjon,úgyse üt nagyot
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
T1-es mage sapira milyen enchantot érdemes teni? A ZG enchantot vagy +20fr?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #3195 üzenetére
Ha raptor bosst le tudtátok vágni,akkor AQ20-ban sztem már 1. bosst is próbálgathatjátok. DE a többi bossra erősen kell a gear,mert már a 2. bossra imba heal+rengeteg mana kell,talán ha mindenkinek megvan a legjobb ZG cucca akkor mehet aktívan AQ 20
Mellesleg ha vagytok legalább 33-38-an akkor már MC-t is kezdhetitek.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Épp a szokásos ZG clearünkön voltunk,mikor nagy meglepetésre ez esett:[link] Sajnos az RR nem nekem dobta,de ugyanannyira örülök,mintha én nyertem volna,hisz 1 mage vitte
Nagyon imba,nagyon!
-
Darth_Revan
veterán
Én olyan addonra várok,ami belépve 1 instában megmutatja,hogy mit dobnak az adott bossok
Így legalább nem érne meglepetés,és már előre tudnék tervezni,hogy mi kell,és mi nem.
-
Darth_Revan
veterán
Nah igen,csak 1 a bibi...tapasztaltaim alapján US-el csak akkor tudjuk beütni,ha 4 pap van a cspaatban,viszont ZG-be mostanában csak 3 szokott jönni
Remélem estére sikerül még 1 papszit,meg WL-t szerezni. Jah,és ha Ekha nem tud jönni,akkor mai ZG lefőtt,mert csak Thorazine protos wari,és 2 kell
u.i.:Számlaszámod küldhetnéd,mert ha megint elkezdek WoW-zoni,akkor 2 hétig elfelejtem -
Darth_Revan
veterán
Sztem is prot warihoz kellene kerülnie,mert ha megtartod,akkor kellene crusadert enchit rátetetned,meg szerezned kéne tankoló geart is mellé,mert tankoláshoz jó ez igazán
Cif sztem az anyját is eladná érte
Viszont,ha eladod,akkor az lenne a fer,ha a tegnapi csapat részvevői közt igazságosan el lenne osztva a bejövő összeg,mert ugyebár mindenki greedelte,vagy passolta,csak te needelted,és ha kiderülne,hogy eladtad akkor páran rossz szemmel néznének rád a guildből
Vagy az is megoldás,ha összehívnán ka tegnapi csapatot és reroll,de sztem mivel igen nagy értékű stuff így ha osztoznánk,az lenne a fer. (Meg így te is közelebb kerülnék ~300g-vel az epic pacihoz
)
-
Darth_Revan
veterán
5 percel ezelőtt Illyanna Ravenoak DM Westben kidobta ezt: [link] Anulu persze rögtön needelte és el is vitte
megnéztem allakhazamon,hogy ez a boss mennyi %-al dobja...0.08%...úgyhogy it is elmondom,kabbe Anulu,hülye imba máker
-
Darth_Revan
veterán
Van olyan engineering által készíthető cloth sapka ami lehetővé teszi,hogy a DM-ben járőröző láthatatlan szellemeket láthassam?
-
Darth_Revan
veterán
Test real patchet letöltöttem,de amikor indítanám azt írja,hogy Could not start patch,maybe youre out of hard disk space. 20gb szabad hely van,miért írja ezt?
-
Darth_Revan
veterán
Pénteken délelőtt,vagy kora délután spawnol újra Azuregos(ha jól számllom),ha online tudsz lenni,akkor 1 PUG-al le tudjuk ölni
De,hogy te vidd,azt nem lehet garantálni,tegnap is mikor kiesett sokan rolloltak rá,kicsit lol volt,mert 1 rugó 99-et rollolt rá,már örült,hogy hurrá,én nyertem meg,mikor egy hunter hírtelen rollolt 100-at! Kicsit fel is volt háborodva a rugó,hogy nem hunter weapon
Guilden belűl sajnos nem tudjuk leölni,mert abban az időben 40 embert lehetetlen összehozni,estefelé,MC-s időszakban kezd mindenki szálingózni -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2874 üzenetére
kb 30 percbe telt míg kiírta,hogy a server le van terhelve,próbáljam később
-
Darth_Revan
veterán
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Élnek a test serverek!! Csak a karakter copy oldal nem elérhető
-
Darth_Revan
veterán
Délelőtt leöltük Azuregost PUG-al (1.-re lement
),epix caster daggert és wandot dobott
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi idő alatt respel?
-
Darth_Revan
veterán
btw mai karbantartás nuku volt,9:40-től már élnek a szerverek
Legalábbis a Ragnaros
-
Darth_Revan
veterán
Hát,hogy wari mit szokott csinálni azt nem nagyon tudom,csak a mage feladatokat...annyit szoktam látni,hogy utolsó fázisba ők is ütik,meg segítenek a berepülő whelpeket megölni,de én csak egy undead mage vagyok,szal warikhoz nem értek
Amugy azt a nagy 5k-s ''köpését'' nehéz túlélni,ha ilyenre készül akkor a Raidassist szól és menj ki a terem szélére!
Hogy Nefi mikor fekszik ilyen könnyen? Előbb sikerüljön összeszedni 4 druidot,meg 5 shamant Razorgore-hoz,és tuti hogy nem maradna még 12 tojás se
Apropó Razorgore,akik már farm szinten ölik,azoktól kérdezném,hogy a légionáriusokkal mit kezdjünk? 1 guild akik farm szinten járnak BWL-be azt mondták,hogy lazán megölnek mindenkti aki berohan,de nekünk friss BWL-eseknek ez nem megyPróbáltuk,hogy mageken kívűl légionáriusokat is kill,de lement 1,rögtön jött másik,ez csak arra volt jó,hogy a manámat elhasználjam
-
Darth_Revan
veterán
Igaza van Anulunak,mi televagyunk epiccel (nem dicsekvés képp mondom!) és nekünk is elég ''zsákbamacska''
Fearelni+fagyasztani kell a párducokat,amihez mageknek is,meg papoknak is rengeteg mana kell! Valamikor mi lenyomjuk 1.-re minimális halottal,de valamikor 5.jére sikerül lenyomni....tegnap pl lenyomtuk 1. try-ra,csak a párducok megöltek mindenkit
Viszont ebbe az is benne van,hogy nálunk mindig papot jelöl ki a párducai célponjának,ami pedig már 1 kis lépés a wipe felé ha nem figyelünk oda
Nyugodtan bepróbálhatjátok,ha kék és zöld cuccokban vagytok,csak ne úgy legyen,hogy ''ha most nem megy le akkor azért mert a raid hülye és /gquit''... -
Darth_Revan
veterán
Ezt kicsit kiegészítve
A 4 boss:
Hazza'rah
Gri'lek
Renataki
Whus'holay the storm which (remélem jó lírtam le)
Ezek közül a legnehezebb Hazza'rah. Jó taktika nincs,csak annyi,hogy 2 tank tankolja be és az idézett ''rémálmokat'' meg hunter,magek (instant fireblastel),meg aki gyors vagy instant tud támadni az szedje le amint meglát 1et,mert ha úgy bealtatja a bandát,hogy még azok élnek,akkor gáz van! Jah és mana használók messziről lőjék!!!!! A papok,wl-ek,druidok meg dotolják tele!
u.i.:A halas boss a párduc felé vezető út melett van,1 kis parton ,majdnem a párduc boss temploma előtt. Megidézéséhez kell pár cuccAmugy a neve Ghaz'ranka.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Valóban,jó run volt a tegnapi
Sajnos Raggy után voltak elmenők,mert dolguk volt,meg ne mvolt BWL kulcsuk...igen,tegnap megtartottuk első BWL runonkat is
A 40-ből maradtunk 33-an,így bevedtünk 2 kék cuccokban levő warriort és 1 kék cuccokban levő Priestet,de még ígyis maradtunk 36-an,3 druidával és shamannal. DD-vel sztem nem volt gond,csak a szokásos ''Raggy ölő'' bandából hiányzott 2 tápos Protos warink,mert sajnos nem értek rá
MC-ben nem volt ezért gond,de BWL-hez jó lett volna
Nah,de a lényeg,hogy 36-an nem a ''legoptimálisabb'' csapattal amit ki tudunk hozni,sikerült addig eljutnunk,hogy 12 tojás maradt,ez az adott körülményekhez képest jónak,vagy rossznak számít?
A végén már próbáltunk mindent,hogy ne legyen annyi orc a teremben és nem csak a mageket,de a légionáriusokat is öltük,de a túlerő ígyis győzött
u..i.: Neked pedig jobbulást Anulu
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
E miatt a rohadék maitt nagyot xoptam majdnem
Anno mikor mentem megtanulni,azt hittem ingyen van,lestem mikor odaértem...szerencsém volt,hgoy mage vok,így Teleport Orgrimmar,cuccokat megvenni AH-ból,majd HS Kargathba
Így szerencsére 5perc alatt emgjártam az utat és bőven respawn előtt visszaértem
-
Darth_Revan
veterán
Anulu,írtam privátot!
-
Darth_Revan
veterán
Közép-európai idő szerint 22:05 perckor az Unholy Syndicate a Ragnaros szerveren 1. de nem utolsó alkalommal megölte a Firelordot,Ragnarost! Csodálatos és 1ben hihetetlen élmény volt látni amikor megfekszik
9 nagy fire ress potim ment el
asszem 3.ra,vagy 4.re ment le (nem is nagyon számoltam
),de 1x véletlenül lett behuzva
Lootok: [link], [link], [link], [link]
Screenshot a csapatrol:[link] (Bal oldalt legszélen én vok)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
TommyGun #2452 üzenetére
Marha könnyű a taktika...csapat beáll a lándzsák mögé,1 tank odaviszi a raptort a csapathoz,MT pedig a bosst leviszi a lándzsák másik oldalára. 3 sunder raptorra,majd raptort nuke(Ha valakit megöl a raptor akkro szellemmel nyugodtan feltámadhat),amint meghalt raptor paok shieldeljék+overheal az MT-re,mert a boss kb 20secre engrage lesz,amint kiment enrage-ből healerek lazán hjealeljék (legyen healer aki csak áll,hogy manát töltsön),és szépen messziről lenukeolni.
u.i.:Előfordulhat,hogy a boss akkroát csap az MT,re,hogy lehetetlen kihealelni,ezért 1 OT mindig legyen készenltében,hogy ha MT meghal és felszalad akkor taunt és vigye le. (1x a full epixben levő MT-nk 100%-on volt HP-val és priest shield is volt rajta és egymás után 2x 3k-t critált rá,így gyorsan padlót fogott,de szerencsére készenlétben volt 1 OT)
Amugy megpróbálhatjátok úgy is,hogy nem ölitek le a raptort,sztem ha a raptor él akkor nehezebb,de legalább van 1 pici esély,hogy dobja a mountját. -
Darth_Revan
veterán
Pedig kicsit feszült volt az egész csapat,hisz a healerek késtek és e maitt 1 órás késésben voltunk
Mondjuk ez kicsit meg is látszott Venoxisnál,hónapok óta nem volt annyi halott nála
u.i.:Lehet jobb lenne,ha maradna DD talented,csak szereznél be tankolós felszerelsét is!(Meg legyen feared,Arlokknál jól jön,ezt te is láthattad
)
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Viktor77 #2321 üzenetére
akkor erről lemaradtunk
Apropó bug..ma kicsit szopatot minket Ony...33-an mentünk rá,nem volt semmi baj,simán ment lefele a HP-ja,majd 3%-nál evade és visszatölti a HP-ját..*nyád...újabb próba,megint ütjük,msot meg 2%-nál evade...lol...még 1 próba,1%-nál evade...na,kicsit már kezdtük unni,rámentünk még1x és éppen,sikerült leverni....pedig nem álltunk olyan helyen ahol nem ért volna el. Tegnap meg AQ 20-ban Buru szopatott minket,1más után kétszer is 1%-nál evade...Nah,de a lényeg,hogy lement,és aztán jött a fekete leves...wari+sami fejes esett,wari meg is kapta szépen a fejesét,de a sami nem tudta megkapni,mert nem volt az ML loot listában...lol
1.10 előtt nem volt ennyi bug,ez a patch inkább csak visszafejlődés
-
Darth_Revan
veterán
Olyasmi hírt hallottam,hogy BWL-ben Razorgore bugos és így elég könnyű lett. Meg tudja ezt valaki erősíteni? Mivel lett könnyebb és hogy lehet ezt kihasználni?
-
Darth_Revan
veterán
gz
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap nem sikerült leverni Hakkart,így az előbb megtettük
Meg is nyertem az imba Wand dropját
Heccből rámentünk Hexxerre,és meglepődésünkre 1.re lement (1 halottal!)
-
Darth_Revan
veterán
Meg tudná mondani valaki,hogy a Darkspear Trollokkal hogy lehet felhúzni a reput exhaltedre? Magyarul hogy lehet velük reput szerezni? Undead vagyok
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2300 üzenetére
Lehet nem leszünk meg elegen Raggy-hoz,mert sokan lemondták húsvét miatt
Na mind1,akkor ''kárpótlás'' képp beütjük Hakkart
-
Darth_Revan
veterán
válasz
-Jackson- #2297 üzenetére
Pontosan,így kelett régen...de a legújabb patchben itt is történt kis ''módosítás'',mégpedig,hogy már nincs idő regenre,mert folyamatosan jönnek. Én még nem voltam a patch óta AQ-ban,de a guild társak azt mondták,hogy megváltozott és nem bírtak vele
Pedig régen Moam és Buru The Gorger is rajta volt a kill listán
-
Darth_Revan
veterán
Ma megtartottuk az első igazi csak Hexxer try napot ZG-ben. 17:00-tól 22:00-ig voltunk ZG-ben,de ebből kb 2órát cska álltun kés vártunk,emrt sok ember kapott DC-t és összesen vagy 2óráig várni kelett,hogy visszajöjjenek,meg ebben az is benen volt,hgoy voltak akik mentek és várrni kelett míg jöttek újak...na de a lényeg,hogy Hexxert sikerült 26%-ra leverni
Remélem előbb utóbb le fog menni
Meg remélem honlap végre összejön 1 csapat Raggyt próbálni,emrt sokszor nem marad elég lelkesedés Raggy-ra
Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest