- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #4984 üzenetére
Ja, megint a magyar valóságot hozzuk példaként.
Külföldön ez a kieg semmi pénz, alapból megveszi aki játszik, ez ott alap. -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
1. Nem kell.
2. A vezetők dolga.
3. Nem kell semmi extra, csak ami minden raidhez kell, a CT_Raidassist és CT_Bossmods. Curse-gaming.com-on mindkettőt megtalálod (egy helyen vannak).
4. Mivel banishelni nincs mit, így csak dps-elned kell amikor mondják. Bizonyos bossoknál fearelni, szintén mikor mondják.
MOD: Most kapcsolok, az idézős boss felé lehet bizonyos mobokat banishelni, sőt befogni is, ezeket majd úgyis mondják. -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4888 üzenetére
Oppsz, már csak olvasnom kéne megtanulnom.
Akkor neked tök felesleges az exalted SW-vel.
DaveNo1: Nem tudom mikor lett (vagy van-e) epic pala lovad, de erőteljesen nerfelték az uccsó lépést. Volt idő, mikor 4 pala nélkül nem is nagyon sikerülhetett. Most elég csak az az egy akinek kell a q. Healernek is bőven elég egy pala. -
Viktor77
titán
Nem szoktam ilyet csinálni, de:
/target Blizzard
/spit
/spit
/spit
/spit -
Viktor77
titán
Broodlord is halott!
Meglepően könnyű csata, elsőre lement. Odajutni érdekes volt viszont, személy szerint féltem a szobáktól, de ahogy haladtunk, úgy ment egyre könnyebben.
A csatában semmi extra, 3x is volt MT combat res és így is lement. 1x jött csak be a raidbe, 3-4 ember halt meg ekkor. -
Viktor77
titán
Éééééés igeeeeeeeen!
Vael Down!
Kb. 3 és fél óra kemény csata után (wipe hegyek) lement végre.
Érdekes módon, az összes flask lejárta után, viszont az uccsó próba alatt már a 4. warri közben meghalt. Több 4%-os és egy 2%-os próba után.
[link]
(A középtájékon térdeplő pala vagyok én.) -
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #4540 üzenetére
Hogy tetszett első MC-d? -
Viktor77
titán
''ha jól látom, MC-ben 1-4-et nyomtok, viszont mellette BWL-ben már Vaelesztrasz-nál jártok.''
Ez most úgy hangzik, mintha MC-ben csak az első 4 boss-t tudnánk leverni.Azért megnyugtatlak, Ragna is lemegy már jóideje. Csak éppen sosincs egyhuzamos MC, 2 részletben szoktuk abszolválni.
Amúgy hallgass sztem F-ECT$-re, mi a pala cheattel csináljuk Razor-t. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
A sámánok nagyon gyorsan hallgassanak el!
Szerinted a pala mi? Buff és healbot.
Amióta kijött a játék, könyörögnek a palák, hogy vegyék el a bubit és adjanak kiszámítható dps-t helyette. Vagy vegyék el az ''ingyen'' lovat és adjanak epic fegyó q-t. A SoC hibáját is csak az ez elötti patch-csel javították, pedig a játék kezdete óta megvan.
Ja, hogy a sámánoknak még távolsági sebzésük is van? Ráadásul több ellenfélre. Mailben vannak és healelik magukat? Ha beproccol a windfury senki nem menekül? Leszeditek a buffjaimat kevesebb manából mint amennyiből én felrakom őket?
Olyan rossz lehet a sámánoknak. Igazán sajnálom őket! -
Viktor77
titán
Petie!
Hallom, feloszlott a Hunstars! Jössz hozzánk? -
Viktor77
titán
Meg lehet csinálni max 1 hét alatt, napi 1-2 menettel kényelmesen.
A questekért (a nem ismételhetőekért) jár olyan 1500-2000 között. Letudok még 10%-ot, mert human vagyok. Mivel olyan 40000 repu kell összesen, ez sem elhanyagolható mennyiség. Ha csak egyszer sikerül egy menet alatt a druidáknál leadni a cuccot, az még 1000 repu. Ha többször, akkor több. Ott kell lenni mindig ahol a legnagyobb tömeg és minden ellenfélbe beleütni csak 1-et. Nem kell több, ha utána megöli valaki, azért neked jár a repu. Ezért könnyű paladinként. Állok egyhelyben, mindenkibe healelek egyet és ha az a valaki megöl valakit az már nekem 1 repu. Honor AV-n úgysincs.
Ezért jó pl. ha veszt az ally. Ugye, ahogy jön a horda a bázisunkra, ott van az a híd. Na, ott lehet őket tartani szó szerint 3-4 óráig. Mindenki egyhelyen, dől a repu.
Egy menet (ha olyan 7-8 órás) 3500-4000 repu (humanként).
A már linkelt kép: [link]
Messze nekem van a legtöbb killem, pedig csak healeltem (na, azért 59-szer mértem én is a halálos csapást az ellenre.(bár ez inkább egy-egy kalapács eldobását, holy shock-ot, az ellen alá consecration-ozást jelent.)).
-
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4365 üzenetére
Nézed is, hogy miket linkeltél?
Több drop Naxx, amire esélyem sincs még jó pár hónapig, sőt, linketél AQ-s Scepter quest rewardot is.
Amúgy nem panaszkodom, mert Azuresong Mageblade-em van (+55 healing-gel), meg ez: [link]. De asszem, ez a profilomban is benne van.
Még kell ugye a Lei AV-ról, meg a Peacekeeper kesztyű Hakkarból (+33 healing-gel) és meglesz a kb. 620 healing done.
MOD: Ja, az külön profilon van: [link] -
Viktor77
titán
válasz
Jarlaxle #4349 üzenetére
Ki vazzeg!
Az allynak mindig az a mániája, hogy idézzünk-idézzünk. Ott állunk a bossotoknál, minusz vagy 12 ember, mert ők mindenáron idézni akarnak. Nem normálisak.
Az a szerencse, hogy leszarom mi lesz a meccs végeredménye, nekem csak a repu kell. Így is kaptam 5000 bonus honort, plusz ami a killekért jár (kép elörébb). Ez több, mint amit sok hordás kap egy AV alatt. Így kivárom mindenképp a végét, akkor is ha csúnyán beszopjuk. Sőt, még jobb is ha ott eszetlenkedünk a hídunk elött, mert ott jön csak a repu igazán.
Amúgy igen, én is láttalak, még integettem is. -
Viktor77
titán
Kb. úgy, ahogy Te fikáztad le a palát, pedig sztem lövésed sincs egy fullos, tökéletesn kijátszott paláról.
De mindegy, no offense.
[link]
Ez ma reggeli. És csak egy szaros Tier1-es healer pala vagyok. El sem tudom képzelni mit tudhat egy Tier2-es pala, iszonyatos spell damage-el, egy jó fegyóval.
Múltkor volt szerencsém Pagemaster-rel együtt BG-znem (full T2, Ragna kalapács), háááát.... odabaszott. -
Viktor77
titán
Hát hiába.... odabasz.
[link] -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Nézzétek meg a Hardwired-en a Flying Mount-os videót, elég sokat mutat.
-
Viktor77
titán
Ahogy mondod.
Utálom a BG-ket, csak a Lei-ért fogtam bele. Sergeant 40%-on vagyok. Most úgy döntöttem kitűzök egy célt magam elé, ez reálisan nézve a Rank8. Most a két nap alatt 4500 killem van plusz 8000 tuti bonus honorom.
Reput nézve, tegnap kezdtem Neutral 2000-en, most hagytam abba (egy újabb 7 órás meccs után), Honored 9000-en. Jövő hétvégén sztem meglesz az Exalted. Hétközben még be-beugrok insták elött. -
Viktor77
titán
Ott van a jobb alsó sarokban, majd 8 óra alatt. Olyan 8000 repu jött.
Itt van viszont az ellenpélda.
Most reggeli meccs, annyi különbséggel, hogy volt bent a már említett 3 nagy klánból 7-8 ember. Bedaráltuk őket másfél óra alatt.
[link]
Itt sehol nem vagyok (a kép a második 20-at mutatja), viszont kurva sok bonus honort kaptam. -
Viktor77
titán
válasz
NightDoG #4167 üzenetére
BS-en mindig a horda nyer. Nem feltétlen azért mert jobbak (de azért jobbak), hanem bugok miatt is.
Pl. az ő elementaljukat bármennyiszer meg lehet idézni (ez egy bossféle, még nekem is kérdőjeles és nő ahogy öl, tegnap már vagy 2x akkora volt mint Ragna)(tegnap 3x vertük le), míg a miénket csak 1x. -
Viktor77
titán
Egy kép, amire igazán büszke vagyok.
Ez ma történt (pontosabban már tegnap). Végighealeltem az egészet. Ez volt az első igazi BG-m, eddig csak 1x voltam bent kb. 20 percet, amikor a guildtársak adtak le valami cuccokat. De itt is lemaradtam kb. az első óráról. Neutral 2000-ről megléptem a Honored 1xxx-et. (Hiába, a Lei of Livegiver-ért kénytelen voltam ebbe is belefogni, pedig úúúúútálom a hosszú ''valamiért''farmolásokat.)
[link] -
Viktor77
titán
BS-en nem versz rajtuk semmit. Asszem most olyan 70-30 az arány a javukra, szinte folyamatosan támadnak valamit.
BG-n szinte mindig ők nyernek, gyakorlatilag nem nagyon van pvp beállítottságú klán.
3 atomimba pve klán van (mind magyar), ha ők mennek BG-zni akkor nyer az ally, amúgy nem igazán. -
Viktor77
titán
Nem-nem.
Te dps class vagy. A (main)tank az, aki magán tartja az adott bosst, hogy ne összevissza szaladgáljon. Az esetleges offtank-ok pedig akik a boss add-jait (segítőit) tartják magunkon valami okból kifolyólag. Ezek mindig warriorok, kivéve 1-2 speciális esetet, ahol druidák is tankolhatnak maciformában. Vagy (de ez már a végső eset) pala, de neki sok időt kell hagyni, hogy rendesen magára aggróztassa a mob-ot. -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3959 üzenetére
Azt, hogy nem igaz.
Kieg-ben jön a költözés. Bemásolom a Hardwired idevágó hírét.
''A karaktertranszfer díja 25 dollár, ha átvitted, akkor félévig nem viheted tovább.
PvE szerverről PvPre nem lehet karaktert mozgatni, lévén az előbbin könnyebb a fejlődés.
A tranferre is vonatkozik a korlátozás, miszerint egy PvP szerveren csak az egyik oldalon (horda vagy ally) lehet karakter.
A lehetséges célszervereket a Blizzard jelöli majd ki az adott szerverpopuláció alapján, tehát túlzsúfolt szerverre nem lehet majd költözni.
A költöző karakter minimum 10-es szintű kell, hogy legyen és maximum 30 aranyat vihet 10-30 szint között, max. 3000 arnyat 31-50 szint között és max. 5000 aranyat 51-60 szint között.''
Ebből még bármi változhat. -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3956 üzenetére
Ugye az utolsó mondatot is elolvastad?
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3955 üzenetére
Alap, hogy nem veszek olyantól semmit (enchantot se), akit nem láttam többször hírdetni már azelött vagy ha nem ismerős a klán neve ahol van.
-
Viktor77
titán
DamagePerSecond, másodpercenkénti bevitt sebzés. Ezt kell felszorozni az adott fegyver sebességével (ez is mellé van írva), és megkapod, mekkorát fogsz ütni az adott fegyóval. Persze ezt még kismillió más dolog befolyásolja.
Wolverine úgy értette viszont, hogy sebzés minden mennyiségben. Szóval csak ütni, ütni, ütni. A rugóknak kell bevinni egy-egy adott bossnál a damage nagyobb részét. Meg még pár kasztnak, de a melee (közelharci) sebzés nagyrészét. -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3867 üzenetére
Ott van csontiinvázió, repuért. SW elött pl. lvl6-os csontik vannak.
Bejárat még sehol, most repül Naxx a helyére.
Naxx egyik bejárata Stratban van, ahonnan Baron elött kiözönlenek a csontik. A teleportos meg sztem valahol Winteren lesz, legalábbis az előzetes videóban ott mászkál Kel'thuzad. -
Viktor77
titán
IF elött most ez zajlik:
[link]
Isten jól néz ki! -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #3654 üzenetére
Loch Modan:
Ülj fel a metróra (bejárata a törpe részen van SW-ben, ezen a térképen ([link]) Dwarven district a neve és a kék rész elötti kis ''babszem'' a bejárata). Elmész vele IF-be (máshova nem is lehet), majd kimész a bejárathoz. IF-ben ne lepődj meg, kismillió ember lesz az AH és a bank elött, ez az általánosan elfogadott ''kezdőhely''.
Lemész az úton, balra fordulsz és az első elágazásnál megint balra (asszem egy pici hídacska után van egyből). Kurva sokat fogsz menni gyalog, majd átmész egy alagúton. A másik vége már Loch Modan. De nézd az útjelző táblákat is, eligazítanak.
De ha ezt az offline térképet letöltöd, megkönnyíted a dolgod. [link]
A küldidre meg azt mondom: thottbot.com. Írd be a küldi nevét (pontosan), és minden infót megkapsz róla, térképekkel illusztrálva. -
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #3635 üzenetére
''Hexxertől miért óv mindenki ennyire?''
Én sem értem igazán. Mi a múlt héten öltük le elöször, én pl. akkor voltam nála elöször, és ha jól tudom ezenkivül csak 1 próba volt.
Féltünk tőle, mindenki mondta, hogy keményebb mint Hakkar. Úgy voltunk vele, úgyis üres ZG, próbálgassuk. Erre nem meghal elsőre?
Taktika nem igazán volt, persze nagyjából mindenki tudta miket tud.
Healtotemeket le kell csapni, aztán az MC totemeket, és tényleg kell egy mage a csontiverem mellé. Ennyi. -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #3610 üzenetére
Írhattam volna klánt is és akkor egyből értenéd sztem.
Karaktertransfer nincs, majd a kiegészítőben jön. Viszont csinálhatsz úgy másik karit másik szerveren, hogy a mostani is megmaradjon. -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #3607 üzenetére
Van ilyen, de lehet, hogy ott nincs is magyar guild.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #3602 üzenetére
A játék maga olyan 10-11K és jár hozzá egy ingyen hónap játékidő. Gamecardból egy fajta van, ez 2 hónapos és 7-8K. Bankkártyás fizetésnél választhatsz, hogy előre fizetsz akár több hónapot, így lemehetsz akár olyan 3K/hónapra.
Amúgy asszem erről van link az első hsz-ben.
MOD: Asszem igen, de nem biztos. De ne bánd ha nem, lvl20 az kb. 3 óra játékidő.
MOD2: Viszont nézd már meg melyik szerveren vagy. Ha a Bloodscalp-on, akkor akár találkozhatnánk is.(Karakterválasztó képernyőn, ahol a karaktereid vannak, ott van felül a szerver neve.)
-
Viktor77
titán
válasz
BatemanX #3544 üzenetére
Nézd,
1. Egy MC-t épp befejező guildnek (tegnap ment le 4-edszerre Ragna), így is nagy öröm, egyáltalán BWL-ben lenni. Kihasználjuk a cheatet amíg lehet, biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben javítani fogják, majd akkor nekifekszünk. Vaelnál úgyis szopni fogunk, ez már látszott az eddigi próbáinkból.
2. Nehéz összehozni majd minden estére 40-embert, ha szinte mindenki családos, gyerekes, egésznap dolgozó. Most volt egy nagyobb felvétel nálunk, egész addig 28-30-an voltunk kénytelenk lemenni MC-be, mert egész egyszerűen nem voltunk többen. Kicsi, családias guild a mienk, nem tudunk 1-1 bosst 2-3 estén át próbálgatni. A felszereltségről már nem is beszélek. Az általad írt igény megvan (sőt), de az idő sok mindennek határt szab. Ha így megy le MC után Razor gyorsan 10 perc alatt, akkor így csináljuk amíg lehet.
Most gyakorlatilag egy héten 2 40-es raid nap van, ez alatt próbálunk azt lenyomni amit csak tudunk. -
Viktor77
titán
válasz
BatemanX #3514 üzenetére
Érdekes bug, amit a játék eleje óta megjelent sok-sok patch alatt sem javítanak.
Mondtam én egy rossz szót arra (és ez csak egyetlen példa), hogy a horda AB-n gyorsabban éri a kovácsműhely zászlóját?
(Mellesleg, a mi szerverünkön az ally oldalon lévő guildek szinte mindegyike így csinálja (na jó, talán a full tier2.5-ösök nem), és a Blizz ezért még egyetlen szót sem szólt. Pedig nem olyan nehéz a logot visszanézni, mi történt.)
''mert azt ugye te sem gondolod, hogy a Blizzard direkt csinálta ilyenre ezt a harcot'' - Véletlenül sikerült ilyenre?Abban talán egyetérthetünk, hogy a Blizznek millió lehetősége lenne ezt javítani. Mindezidáig nem tette. Ezt sztem vehetjük állásfoglalásnak.
-
Viktor77
titán
Engedelmetekkel alakítottam a címen (nem marad örökre így), és szerkesztettem az első hsz-t.
-
Viktor77
titán
Bemegyünk, leverjük az irányítókat, majd meghal mindenki, de elötte egy pala kiveszi Razort combatból. 3 hunter már jó előre Feign Death-tel. Ha mindenki meghalt, (Razor ugye áll 3 percig, semmit nem csinál), a hunterek egyenként felkelnek és körberohannak, minél több mobot magukrahúzva. Ha leverik az adott huntert a mobok, akkor egy részük kiszalad, eltűnik a szobából (azért kell minimum 2 hunter, mert 1 nem tud teljesen körberohanni). Ha mind eltünt, warri éled, mc-zi Razort, majd egy másik pala (vagy pap), aki szintén ki lett véve, éleszti a társaságot. Közben a warri törögeti a tojásokat. Ha mindenki él és fel van buffolva, elengedi Razort és fight, ami innentől kezdve sétagalopp.
BatemanX:
Leszarom mi elegáns és mi nem az, sztem ebbe ne is menjünk bele. Adott az oldalunkon a pala kaszt és adott egy képessége. Miért ne használnánk ki? -
Viktor77
titán
3-3 van asszem, Nefarion 2 oldalán próbálnak felszaladni a két feljárón. Huntereknek legyen bekapcsolva a gyorsfutás aspectjük, így nem nehéz utolérni őket.
Mi is épp Vaelt próbálgatjuk (Razorgore ally oldalon szerencsére egy vicc), vannak próbák amik tényleg 20mp-en belül lezajlanak. -
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #3423 üzenetére
Elöször csak egy profil, a talentfámat nem tudom fejből, azt holnap linkelem.
[link]
Kiegészítések:
Látható, hogy nem éppen űbercucc, de minden elérhető Ragnarosig bezárólag.
A bracer az egyik kedvenc tárgyam, ami DiM észak első bossból esik, egy jó pullerrel gyakorlatilag 1 mob megölése nélkül farmolható cucc.
A gatya és a cipő helyett mehet ugye a Peacekeeper páros, ez ZG-ből esik. Ahogy a Primalist gyűrű másik fele is, a setbonus +33healing done.
A Mageblade-ért érthető okokból meg kell küzdeni pár clothossal.De Hakkarból esik a Bloodcaller, ami szintén van ilyen jó, de sokkal jobban néz ki.
Viszont ahogy látom a healing done-t illetőleg kicsit tévedtem, csak 513 van.
5-ös instában, ahol üthetnek engem is a mobok, pajzsban healelek, ez a Scholoban eső Rattlecage Buckler, ami űberronda, viszont jók a statjai.
Kívánságlistán van Ragnából a Choker of Firelord, még egy Cauterizing Band Domóból, és BRD-ból a Second Wind trinket (22 healing). És ugye a Peacekeeper kesztyű Hakkarból.
Plusz a Malistar's Defender szintén Ragnából. -
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #3419 üzenetére
Na szóval.
Köztudott, hogy palám van, mégpedig hibrid (holy+retri). 52x healing done-om van (olyan 6000 körüli manám van full buffolva)(és a Peacekeeper kesztyű még nincs is meg a 30 healinggel), ez 750-es FL-ot jelent, gyakorlatilag semmi manából (új cuccnál mindig kérek a papoktól egy olyan buffot amitől nagyobbat healelek, így a tuti critheallel 4800 fölött van a HL rekordom (az AQ-s könyvvel)). Golemaggnál az egyik OT-t egyedül életben tudom tartani (meg is jegyezte a mellém osztott druida, hogy nem hagytam healelni). 5 fős instába (de volt, hogy 10-esbe is), engem hívnak fő healernek, sőt a múltkor én mondtam a druidnak (balance), hogy ő dps-eljen, én healelek. Csak plate-et vagyok hajlandó felvenni, nem leatherezek meg clothozok. Stratban (ud side), Scholoban bármit betankolok, úgy, hogy az nem mozdul rólam. Sőt, a gyakorlatilag ugyanolyan gearben lévő rugótársamat a living side-ig simán lenyomom dps-ben.
Imádok healelni, volt olyan MC ahol egyet sem ütöttem.ZG-ben egyszer sok volt a healer, mondom akkor én most csapok. Kb. 15 percig csináltam, elég is volt. Jobban szeretem hátulról látni a csatát, a csata egészét, nem a mob arcát bámulni.
Múltkor Hakkar lement 2 pappal, 2 druidával, meg 2 palával (egyik természetesen én voltam). Párducosnál én lettem kijelölve (ott pajzsban healelek), conc aura fel, mondom engem hagyjatok nyugodtan, kihealelem magam. Ha jól számoltam, olyan 12-14 tigrisig bírtam.
Szóval szeretek healelni, de ha mód adódik rá, akkor ütök.
Ui.: Most visszaolvasva, ez eléggé önfényezésnek tűnik, de ha a palaheal önfényezés, akkor vállalom. -
Viktor77
titán
Nekünk még sosem volt ott 7-8 magenk, max 5 plusz 2 lock.
Mi úgy szoktuk, hogy mielött jönnek a sonok (kb. 10-15mp-el) egy helyre gyűlünk. Ez általában az a tér, ami pont Ragna elött van mikor felbukkan. Ott van elég hely futkosni. Minek vegyük fel a sonokat több különböző helyen? Majd jönnek ők.Aztán AOE. Magek, lockok, warrik, rugók, de még a palák is nyomhatják a consecrations-t. Bár mi ilyenkor inkább a mageket protectionözzük. Esetleg (de tényleg esetleg) max 2-t lehet banishelni és ezeket a végére hagyni. Többet nem szabad, mert nincs rá idő.
-
Viktor77
titán
válasz
Jarlaxle #2969 üzenetére
Írsz erről többet? Csapatelosztás, whelpek megoldása, végén fear abszolválása.
És a legfontosabb. 2. fázisban lehellt? Én úgy tudom, akkor vesz mély levegőt ha nincs elég dps és sok ember egy helyen áll. 14-en volt elég dps-etek? Minket tegnap csúnyán szopatott, csak 4-edszerre ment le, mindig volt 2-3 nagy levegő. Mintha bugos lett volna.
Ha nekünk 35 emberrel nem volt elég dps-ünk, akkor nektek 14-en hogy volt? -
Viktor77
titán
Egyik legfontosabb szabály.
Ha allys területen vagy (zöld a hely neve a kis térképnél), akkor addig nem támadhatnak meg amíg te meg nem ütöd az egyiküket. Te sem támadhatsz meg hordást a a saját területükön (piros a hely neve), amíg ők meg ütnek elöször. Ezt nagyon jegyezd meg. Ha mégis combatba kerültél (kis pajzsikon a portrédnál) várj 5 percet amíg eltűnik, addig bújj el ha gáz van. -
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #2686 üzenetére
LBRS is 10 emberes. Gondolom feltűnt, hogy a kettőnek ugyanaz az instabejárata.
-
Viktor77
titán
Asszem honoreden kezdhetsz el egy küldisort, aminek a végén a jutalom egy 15 fire res-es gyűrű, plusz az, hogy mindig mehetsz 1-1 ''locsolóvízért'', amivel a bossoknál oltjátok a rúnákat, hogy Domo előjöjjön. Kint vannak a térkép jobb szélén egy kis szigeten, a helikopter leszállópályától északra.
-
Viktor77
titán
Sztem túl közel álltak a bosshoz még mielött átalakult volna. Ha 2-nél töben állnak túl közel hozzá átalakulás elött, akkor nyom egy chain lightning szerű spellt, ami emberről-emberre ugrik a legutolsón a legnagyobbat sebezve. Simán elvihet egy egész raidet.
Amúgy meg csinálhatsz egy plusz combat log ablakot (gyakorlatilag annyit csinálsz amennyit akarsz), és bejelölöd, hogy csak a csapattársaid bekapott sebzését mutassa. -
Viktor77
titán
Igen, most elolvastam a cikket is, tüzetesebben. Azért nem vágtam egyből, hogy ők azok, mert Swamp-ban akik élnek, nagyon nem így néznek ki. Ezért nem is szerették volna sokan, hogy ők legyenek az új faj. Mert eddig inkább nevetségesek voltak mint brutálok. De itt a videóban kurva jól néznek ki.
Mondjuk ezek mint szent harcosok? Tényleg nem illenek a paladinok a képbe, bármennyire is szeretném. -
Viktor77
titán
Megvan az új allys faj! Szerencsére nem a draenei izéket kapjuk, hanem majd' olyan jót mint a horda. [link] (katt az első képre).
Nem tudom pontosan kik ők, de amit kivettem a huncsatin, hogy ezek ilyen démonszerű lények, valamiféle szellemek ebben a testben. Azt se vágom, hogy jönnek ők az allyhoz, de sebaj. Brutál állatok lesznek. És mint a videóból is látszik, lehetnek paladinok is. -
-
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #2405 üzenetére
Épp ezért nem csinálták meg. Nekem healing gear-ben van 368 healing done-on. Ennek vegyük a felét (mert ugye a seal-ek instantok) az durván 180. Ehhez adjuk hozzá az elöbb említett 150-et (erre nagyon jó az esély), ekkor ütésenkét healelem magam 330-al. Ekkorát egy Tyr's hand-i mob sem üt, szal jó eséllyel hp veszteség nélkül jönnék ki a csatából
-
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #2403 üzenetére
Seal-ekre, judge-okra ez nem vonatkozik ott szabott érték van.
Ha csak magadra rakod a Seal of light-ot az 94(+/-1-2)-et, ha rájudgeolod a mobra az 61(+/-1-2)-et healel.
Viszont van egy kis trükk amit soka pala nem használ. Ugye a seal-ek instant spellek. Namost, ha elöször rájudgeolod a light-ot a mobra, majd csak simán magadra, akkor (jó) esélyed van rá, hogy ütésenként 150-et healelsz magadon. -
Viktor77
titán
[link]
A hang már ismerős lehet, de most van hozzá anim is. -
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #2320 üzenetére
Bugos volt. Azóta javították.
Ugye nyitogatni kell a tojásokat. Na, ha nyitva volt mind, akkor Razorgore-ral vissza kellett állni a helyére, majd 1-1 pala kivette őt (ugye ekkor ''velünk'' van) meg 1 papot a combatból. Ekkor az addigi összes spawnolt mob kiszaladt, eltünt a teremből, lehetett élesztgetni. Így fullos (full mana, full hp, buffolva, halottak nélkül) raiddel lehetett kezdeni a csatát csak a boss ellen.
Horda oldalon ez nem tudom hogy zajlott. -
Viktor77
titán
Mi is lenyomtuk már 35 körüli embermennyiséggel, természetesen NPC-k segítsége nélkül. Pedig messze vagyunk még a tier2-től (fejeseken kivül nincs is).
Egy titka van. Mass damage. Nagyon gyorsan le kell nyomni, mert egyszerűen nincs elég mana és idő kihealelni egy hosszabb csatát. -
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #2243 üzenetére
Lett.
Az eleje érdekes volt, de jó móka volt.
Aztán 29-en leöltük Luci-t és Magma-t is, így elöttünk egy teljes hét a hátralévő bossokra.
Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged