- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #4845 üzenetére
Ez melyik guild?
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #4537 üzenetére
nem sodródott, oszlik.
sajnálom a dolgot. remélem, minket nem visel meg ennyire a nyár.
amúgy az volt a fő gond, h a papok boss közben mentek ki cigizni, mert elegük volt, stb, majd mikor 5-ször is wipe volt Vael-nél, akkor 9-en /gquit.vhogy meg tudom érteni.
-
TommyGun
őstag
válasz
Darth_Revan #4091 üzenetére
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #4063 üzenetére
Nem tudom...ki is a góré nálluk? Vmi Blackreaper vagy ki?
-
válasz
Darth_Revan #3941 üzenetére
meg /no vagy /slap ezek finomabbak
btw: innen ki is Hator a bloodscalpon? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3815 üzenetére
Jaja, viccesek. A múltkor nyittattam egy ticketet velük, mert Silithusban az egyik Quest elvégzéséhez egy mobot kellett megölni, ami bebugolt, és mindent evade-elt, és nem mozdult. Visszaküldték, hogy csak ''temporary problem'', és a megoldás ''try again later''. Mondanom sem kell, hogy a következő szerdai karbantartásig a mob nem mozdult, és a Questet csak utána tudtam megcsinálni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
Most akkor a patchek tölthetők, de a serverek offline?
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
%!#&@, hogy eddig nem szóltál
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3806 üzenetére
-
cikasz
őstag
válasz
Darth_Revan #3806 üzenetére
MUHAHAH
látom te is olvasod az sg-t csak kicsit lassabban -
bélanéni
őstag
válasz
Darth_Revan #3805 üzenetére
mire kimondtad, bár be is lassult
nem értem, hogy lehet, hogy maga a letöltés 1 perc alatt indul el, de utána villámgyors (itt a cégnél 500Kbájt/sec-el csorog)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3791 üzenetére
...én is téged.
szóval akkor még nem megyek AD reput farmolni, ha lejön a patch, akkor sem, mert nem lehet bejutni. hurrá
-
cocki
tag
válasz
Darth_Revan #3791 üzenetére
Milyen tarkker és igen authetivatingnál nem megy továáb tűzfalat kilőtem
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3628 üzenetére
Kösz, ez így simán menni fog szerintem. Hexxert miért hagyjuk? Szerintem simán lesz rá időnk, csak Hakkar maradt mára, úgyhogy be kellene próbálnunk, mert annyira imba pala cuccokat dobál.
Holnap meg ugrunk AQ20 első Bossnak, a quest miatt. Legutoljára ott egymás után 4x is wipe volt, elbuktunk rajta, mert a tankok nem tudták cserélgetni egymást. Remélem az is le fog menni hamarosan. -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3548 üzenetére
nem én voltam az első, hanem Bloodtotem
de tényleg nagyon kevesen haltunk
az új lockunknak pedig valami pofátlan mázlija volt!
múltkor Geddonnál azért haltam, mert az első 2 ember, aki bomba lett, felém rohant... az első közvetlenül mellettem robbant, a második kb 4-5 yardra
az nagyon tetszett, hogy nem volt szükség a robotra -
DopeBob
addikt
válasz
Darth_Revan #3442 üzenetére
ha kevés tojás van csinálhatjátok azt, hogy behuzzátok razorral a mobokat (van ilyen képessége,nem tudom mi a neve) és fearel korulotte mindenki aki tud
mi igy szoktuk legalábbis
Vael viszont duva -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3442 üzenetére
szombaton szépen le fog menni, utána 2-3 Vael try, vasárnap meg miután levágtuk Vael-t, megyünk tovább, utána /dance Orgriban a bank tetején
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3414 üzenetére
...meg Hexxer is. de a végén mindíg meghaltak, és adták a lootot
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3321 üzenetére
lassan gépelsz
egy kis kiegészítést nyomok még én is, a kőelementálokhoz
Lava Reaver: lökdös, lökésenként 1k hp-t csap le arról, akit elnyom.
Lava Annihilator: nem lök, be kell tankolni, utána nuke jól
ezt a Magmadar-os dolgot nem is tudtam.. látszik, h nincs high-lvl hunterem
ja, és lootolni mindent, mert dobhatnak szépségeket!
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3321 üzenetére
köszi az összefoglalót
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3306 üzenetére
Nekünk a raptor akkor esett, amikor elöször lenyomtuk a raptort, és utána a bosst. Egyébként sajna nem én vagyok a raid leader, így nem én döntöm el, melyik bossra menjünk. Hétközben remélem meglesz a tigris is, és sikerül a pókost is betörni, de nehezebb, mint gondoltuk volna.
Az igaz, hogy MC könnyebb, kevesebb a taktika? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3290 üzenetére
No, tegnap jó nagyot szívtunk. (azt már nem is említem, hogy a fegyveremet véletlenül eladtam csütörtökön a vendornál, és nem tudtam visszavenni).
Az első, a kígyós Bossnál 2x wipeoltunk, első alkalommal a Boss nem ment a húzóemberre, hanem bejött a tömegbe, és a szoknyásokat azonnal leírtotta. 2. alkalommal a heal nem volt elég, rávert 9000-et egy ütéssel az MTre. Csak pislogtunk. 3. próbára lement simán. Csak néztem, ennyire sosem bénáztunk még.
Utána mentünk Mandokirra, akinek szintén sikerült 8000 körül rávernie az MTre, mikor meghalt a raptorja, úgyhogy itt is wipe, ez másodszorra simán leesett.
Gondoltuk, hogy bepróbáljuk a pókos bossot harmadiknak, hát rosszul tettük. 2 wipe volt, és mindkettőnek az volt az oka, hogy az Offtankunk nem protra van talentelve, és nem tudta átvenni az agrót a kichargeolások után. A srác ment éjfélkor áttalentelni, és itt abba is hagytuk.
Megbeszéltük, jövő szombaton MC -
szepi79
őstag
válasz
Darth_Revan #3290 üzenetére
jaja, szerintem is a tigrist kéne legközelebb. vagy a pókot.
tigris taktikánk:
ugye van a boss, meg a 2 addja. (az egyik spellcaster, a másik melee-s) darth revan irta, hogy a caster rugókkal rugdostatni kell, mert healeli magát és a másik kettőt. mi ennél sokkal egyszerűbb megoldással csináljuk: 2-3 lock+1 hunter leszívja a manáját. a hunter benne tartja a manaszivós stinget, igy nem tudja visszanyerni a healeléshez elegendő manamennyiséget. a sorrend: elősször a melee addot ütjük le 15-20% körülre, utána a bosst 10-15%-ra (mivel neki több HPja van, tehát kb. 1 szinten vannak), kb. akkor fogy el a caster manája, amikor átmegyünk a bossra. amikora caster is 20%on van, összehúzzuk őket, és AOE.
ha meghalt mind3, visszábbfutunk az előző nagy térségbe, a MT a falhoz húzza bosst. a bossnak van egy knockback (hátradobás) képessége, elég nagy a hatótávja, kb. 1000 sebzést oszt ki ilyenkor, meg mindenkit hátralök. emiatt csak a távolsági emberek tudják sebezni. időnként hiv segítségül a boss 2 elite tigrist. darth revan-ék ezt offtankolják, mi ezekre ráéeresztjük a rugókat/warikat, pillanatok alatt szétkapják a ''kis''tigriseket. elég kevés HPja van a bossnak, 130k, amit ugye 2x kell leverni róla. nem nehéz harc, nem is hosszú, csak mindenkinek tudnia kell a saját feladatát és a pozicióját. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3292 üzenetére
Jaja, mi vagyunk, majd szólok neki.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3282 üzenetére
No, majd igyaíekszünk. Holnap estére csak első három boss van előírva elvileg, de majd elmondom, hogy sikerült.
-
szepi79
őstag
válasz
Darth_Revan #3283 üzenetére
ez a frostos taktix nekem új, csak mostanában nincs 3 online mage, csak ha MC van. marad nekünk ''a sok healer mobot győz'' kezdetű régi magyar közmondás.
-
válasz
Darth_Revan #3261 üzenetére
áh értem
hát nemtom mennyi mindent vágtunk de volt 6-7 sztem
csak azt sajnálom hogy Hakkar szívét nem vittem el, mert épp dkp licit közbe mesélte haver hogy mire is valo
azt hogy lehet leadni? meg hol? mert ZHC kéne kicsi mage-nek
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3261 üzenetére
Hát, ezek közül a denevér, és a kígyó simán hullik, szinte veszteség nélkül, akko akár hamarosan neki is ugorhatunk Hakkanak? Azt hallottam, hogy a többi pap közül valamelyik kegyetlen nehéz.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3245 üzenetére
-
válasz
Darth_Revan #3246 üzenetére
mc-t én is hagytam, de mi ugy csináltuk hogy lock huzott és én bariztam mire felért a tetőre, volt druid is de igy csináltuk mi
druidok is inkább figyletek healre és nem altatásra ezért.
biztos sok féle modon lehet mi igy csináltuk -
szepi79
őstag
válasz
Darth_Revan #3246 üzenetére
aha... akkor ezt számold ki: melyik több mana a papnak: dispellezni a barit (ami fullra gyógyítja a tankot pár MP alatt) vagy greater healt tolni az arcába?
az aggró meg nem resetel a tankon, maximum addig hakkar nem támadná meg, amíg bariban van, de egymás után 2x sosem MCzik ilyen sűrűn.
ZG-s cuccok: 1.11 után coin sem kell hozzá, csak a lila drop. beviszed, odaadják. ja, és már csak azért is megéri őket megcsinálni, mert kapsz érte 4g-t, mivel ugye 60on már XP helyett pézt kapol -
DopeBob
addikt
válasz
Darth_Revan #3196 üzenetére
Nem olyan vészes, az eliteket kell healelni és azok levernek mindent
mi ugy szoktuk, hogy a 63mast mindig félrehuzzuk, a pala tesz rá manatoltot, és ha a tobbi meghalt itt lehet toltodni mire jon a kov hullám
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3175 üzenetére
ezúton is grat neki
amúgy meg az a lépcső Hakkar előtt még mindíg kifog rajtunk... ha sehol máshol, ott tuti elwipe-olunk/-oltok
ki kéne valamit arra találni, mert elég nagy ott és akkor mindíg a fejetlenség
azon nehéz átmenni, utána Hakkar má sétagalopp szokott lenni
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3173 üzenetére
hűűűűű
kár, h nem voltam ott
nem1x mondtad már, h ''WTB Gus szerencse''
kihez került?
ugye csak azok dobtak, akiknek még nem volt epic mountjuk?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3122 üzenetére
Az Atlasnak van ilyen kiegészítése, pont a hétvégén láttam. Az atlason belül rákattintasz a bossokra, és kiírja, hogy mit dobhatnak.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3084 üzenetére
akkor viszont nemtom, mi legyen... az igaz, h tankoknak ez egy drágaszág (nemcsak a tulajdonágai miatt...
), és simán bevállalnák érte, hogy SW főtereén meztelenül táncolnak, közben ventrin ó-afgán népdalokat énekelnek
kíváncsi leszek Ekha válaszára.warik között úgyis ő az úrunk és parancsolónk
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3078 üzenetére
az a legnagyobb bajom, hogy guilden belül nincs pofám igazán pénzt kérni érte. ha AH-s megoldás lenne, akkor osztozás, ez számomra egyértelmű.
a legjobb az lenne, ha elküldeném neki, és örülön a fülénekamúgy erre állok most legjobban. és így lenne a legtisztább. mert az ok, hogy akár még az is ráfogható a tegnapi need-emre (igaz kicsit erőltetve), hogy veteráként vittem el, akkor viszont mindenképp protos warihoz kell szerintem kerülnie.
Ekhának írtam egy in-game mail-t, hogy szerinte mi legyen, mégiscsak ő a wari CL. -
DopeBob
addikt
válasz
Darth_Revan #3079 üzenetére
Minek protos warri ZGbe?
elég ha van tank cucc sztem -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3068 üzenetére
köszönöm a dícsérő szavakat
amúgy szerintem vmi épeszű üzlet során vmelyik ''friss MC-s'' prot warihoz fog vándorolni. nekik nagyobb szükségük van rá, mint nekem. vagy ha senkinek sem kell, akkor tuti, h találok rá vevőt, de inkább a guild gear-elődjön tisztességesen!
-
Esmein
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3068 üzenetére
2k gold huss.
-
válasz
Darth_Revan #3046 üzenetére
-
hehehehe
tag
válasz
Darth_Revan #3014 üzenetére
hat van egy engineering szemuveg ami megnoveli az erzekenysegedet ezekre...de celszerubb sztem egy huntert vinni. annak van detect stealthje is meg tud lovoldozni olyan vilagito micsodakat is.
-
hehehehe
tag
válasz
Darth_Revan #2973 üzenetére
mert az uj repulesi pontokon luxus terminal lesz, amelyeknek merete egyenkent 15 giga
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2946 üzenetére
péntek délelőtt pótZH-zok, utána online leszek, kb déltől.
remélem, sikerül fejbecsapni, dobja, és még vihetem is
tegnap esti ZG után áttalenteltem33/18/0-ról 17/34/0-ra. nagyon durván más
utána két hős tauren tankunk, Ogoukh, Messor meg én lementünk BRD-be olvasztani, meg kovácsolni. enyhén durva volt. 4 wari meg 1 sámán
összesen tankoknak kellett néha egy pici heal-t adni, Ogoukh jól elvolt, nekem jött a HP Bloodthirstből (1 h potit kellett összesen meginnom, meg ha jól láttam, 2x kaptam healt)
volt olyan, hogy egyszerre kb még a jövő hetet is behúztuk, és 15 mobot kellett vágnunk
a csúnyaság az az, hogy az előző talentfával kb 230-250-es DPS-em volt, ezzel minden erőlködés nélkül 300, de nagyobb moboknál, ahol volt időm rage-t termelni, death wish, stb ott 400+
és mellesleg 25g plusszal jöttem ki, mert kb minden az én ölembe hullottmeg még eg küldit is megcsináltam, amiért 7g + a cucc, amit választottam, az 1,5g
úgyhogy jól jártam. az áttalent költsége könnyen visszajött
40embert pedig jó lenne összekapni, kell vagy az, vagy vmi olyan gyors fegyver, ami 1,50 körüli, 50-es DPS-el, és még critet is ad
amúgy meg: tényleg nem hunter fegyó -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #2921 üzenetére
Aha, thx.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2898 üzenetére
ja, simán felrántanánk 60-ra, utána gyors gear szerzés, és irán BWL
-
HolloW
senior tag
válasz
Darth_Revan #2898 üzenetére
Ott nincs pally szori
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2874 üzenetére
kb 30 percbe telt míg kiírta,hogy a server le van terhelve,próbáljam később
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2866 üzenetére
én is fültövön szoktam csapdosni őket, nálam annyi a mentségnek nevezhető dolog, hogy nem1x álltak sokáig a holttesetem közelében (hogy ilyen finoman fogalmazzak...).
én tudtam, hogy Ők azoknem igazán szoktam guild nevet nézni, de az Árnylovagokkal és a HnG-vel nem nagyon vagyok kibékülve. bár a múlkori, Silithusi outdoor PvP után egy kicsit jobban érzem magam
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2859 üzenetére
inkább csak holnap (vasárnap)
ma egyéb programom van, nemtom mikor tudok WoW-ozni. vasárnap lesz némi dolgom itthon, de MC előtt szerintem legalább 1,5-2 órával bent leszek már
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #2859 üzenetére
Már bekerült az Árnylovagok óvó karjai közé, úgyhogy velem gyűlik meg a bajotok
-
Esmein
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2858 üzenetére
azaz, jöjjön csak Bloodscalpra allysnak úgyis 1/3-ad annyian vannak mint mi.
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #2721 üzenetére
Igaz, hogy beírhatod (az enyémet is elfogadta), de nem fog róla levonni zsét, mert erre alkalmatlan a kártya... Előbb-utóbb én is másikat fogok kérni, csak még nem tudom, áttérjek-e az OTP-ről CIB-re.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2778 üzenetére
egyelőre hagyjuk, majd ha már STV-be jár
mi meg épp ZG-be megyünk, és összefutunk
(jó, gonosz vagyok, de fordítva megkaptam anno...)
-
HolloW
senior tag
válasz
Darth_Revan #2778 üzenetére
Kallysto vagyok, igen ally oldalon, és DONT HURT ME
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2742 üzenetére
Shaman kite
-
válasz
maross csinált videót erről is
[link]
meg van ott info.txt abban le van írva a taktika is. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #2745 üzenetére
Ez mindkettőre megoldás, vagy csak az utóbbira?
-
anulu
félisten
válasz
akkor vagy CL-t vagy vki egyéb veterán warit meginterjúvolok, hogy tulképp mi a péket kéne ott nekem csinálnom. annyiban maradtam magammal, hogy lövöm
kapta a crit 5-600-akat
de ez mégsem annyi, mintha odamentem volna, Crusader proccol, és csókolom
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2731 üzenetére
voltam, meg is ölt. ti meg őt
amúgy majd jó lenne, ha vki elmondaná a taktikot, mert én lőttem, meg majdnem túl is éltem, de az az 5000-es fire sebzés, amit benyeltem, kicsit sok volt. későn vettem észre, hogy lejárt a poti
kíváncsi vagyok, hogy a tesója (tudtommal az), mikor fog ilyen szépen és lazán megfeküdni... -
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #2686 üzenetére
LBRS is 10 emberes. Gondolom feltűnt, hogy a kettőnek ugyanaz az instabejárata.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2725 üzenetére
OTP-nél normál bankkártyával csak dombornyomottal tudsz, az meg áááááá.
(nehogy már! GC-re nincs pénzed? amúgy meg ha csütörtökön vonják, akkor pü-ben küldöm a mailcímem (amivel reggelve vagyok, az egy ideje nem megy, és még lusta voltam átírni), és biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk oldani a dolgot! imba mage-ünk nehogy már ilyen dolgon csússzon el1 hónap alatt meg simán tudsz csináltatni CIB-nél folyószámlát netkártyával, és az első évben tudtommal diákoknak (vagy 26 év alatt? valamelyik...) az egész hóbelebanc ingyenes, és tudod vele fizetni az okosságot!)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2721 üzenetére
ha ott van a kártyádon, hogy csak elektronikus használatra, akkor nem, bár éedekes, hogy be lehet ilyen számot is regisztrálni Blizzardnál.. majd kiderül, nekem CIB van
döntöttem, megnézem ma veletek a ''csajszit'' -
szepi79
őstag
válasz
Darth_Revan #2681 üzenetére
Párduc taktix, ahogy mi csináljuk:
1-1 wari benn áll a párducok spawn-helyén, és próbál annyit magár húzni, amennyit csak sikerül. a párducokat lehetőleg nem szabad megölni, mert annál gyorsabban popolnak, és annál többen.
amíg először el nem tűnik a boss, addig druid-heal kell, mivel 95% eséllyel ő lesz a markos. ekkor a druid átmegy maciba, így sokkal könnyebb healelni. (illetve mi pala-heallel is szoktuk csinálni, de látom, itt többségében hordások vannak)
nagy dps kell a bossba, ha az első eltűnéséig nem megy le 85% alá, akkor még öltözködni kell...
amint eltűnt a boss, fearelni kell a párducokat, fagyasztani mi nem szoktunk. ja, és eléggé szét kell szóródni, mert ha 1 tömegben állunk, a boss becleave-elhet a tömeg, az meg tuti wipe. lényegében nálunk csak akkor hal meg ember, ha a boss leüti mikor popol, egyébként ritka. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #2686 üzenetére
UBRS lett volna a cél, azonban nem jött össze a csapat 60asokból, és voltunk 3-an 55+osok, akik LBRSbe akartak menni, ezért módosult a dolog, gondolták gyorsan lenyomjuk, de sajnos a papjaink közül az egyiknek szakadozott a netje egész este, a másiknak pedig le kellett lépnie. A druidánk accjával pedig az apja játszott, a többiek meg offline, így ugrott a party, mentem inkább farmolni SM-be.
LBRS-be ezek szerint be sem lehet menni 10-en? -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2687 üzenetére
kb fél doboz cigi eddig ma
megfázásra amúgy is jó, mind1... mindenképp ott leszek, és /w valakinek, hogy megyek-e vagy sem.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Még sajna nem jutottam el odáig, hogy lássam, hogy miről is beszéltek, mgé csak 55 vagyok
Lassan el kell indulnom összeszedni a lightforge szet maradék darabját, aztán meg felupgradelni 60on, hogy azonnal mehessek nagyobb instákba. Mindenesetre kíváncsi leszek. Igazából raidinstában sem voltam még, tegnap este nem volt papunk, egyedüli healer lettem volna LBRS-re, így inkább hagytuk a dolgot. Nem hiszem, hogy ki tudnék healelni full egyedül egy 10es partyt
. 5 személyes partykban viszont simán elmegyek healernek mondjuk BRD-be, nincs gond vele.
-
anulu
félisten
válasz
tegnap volt némi mázli is a dologban
de 19-en szép volt. az utolsó 3% ment le a legnehezebben, mert akkor már alig éltek páran. nemtom, h mennyien, mert én kb 8-9%-nál feküdtem le
a tegnapi párduc kb annyira volt nehéz, mint Hakkar és Hexxer összesen... az utóbbi nem volt csúnya, ahogy kifeküdt. pedig ha jól láttam megint az MT és a papok kaptak átkotmondhatni szokás szerint
amúgy igazad van, lehet try-olgatni, ha másra nem, arra jó, hogy szokják a tagok, hogy ki mit csinál, mi a feladata. -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2680 üzenetére
köszi az infót, akkor már ezt is tudom
mi anno a sorban 4-ek csaptuk, amikor már megvolt a taktika, onnantól piszok könnyű, még nem imba csapatnak is
majd egyszer halacskázhatunk is, ha denevértől Hexxer-ig mondjuk 3 óra alatt ki tudjuk pucolniakkor még ezzel együtt sem lenne olyan vészesen hozzú.
off: invite-ig meglátom, hogy be merem-e a mai Ony-t vállalni, tudok-e figyelni amiatt, ami miatt BRD-ből ki kell lépnem -
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2646 üzenetére
A 12 tojás nem rossz, ha egyszer lemegy 0-ra, akkor már piti lesz maga a boss
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2646 üzenetére
soha rosszabb Raggy runt a jövőre nézve
BWL kulcsom lett volna, de erőm nem volt maradniahogy néztem a videót, ami a fórumon fent van, szerintem első try-nak a 12 nem rossz, sőt
részemről grat hozzá
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2628 üzenetére
megnyugtattál
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2626 üzenetére
HEEEE??? de akkor holnapig nem resetelődik az insta
ma reggel volt resetje. vagy hétfőig újra feállna akkor? ma mikor kb? nekem 1,5 óra kell, hogy meglegyen a GC-m. ha lesz, akkor pls szólj a leadernek (ha te leszel, akkor szimplán csak tudj róla), hogy megyek!
mod: megnéztem a calendart, és kedden resetel ZGvagy azt lehetne megcsinálni, hogy kedden Ony-t gyorsan lecsapni, utána 20 főnek ZG, és akkor lehetne ma is menni, csak az csúnyán megkavarná a raid calendarunkat.
mod 2: meg amúgyis, mára movie van kiírva
mind1, elhúztam GC-ért
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2624 üzenetére
tisztában vagyok vele, úgy is jelentkeztem raid oldalon, hogy HA van hely, akkor mennék
amúgy is vennék GC-t, mert nem tudom, hogy a pénz levonásával mivan, és hétfőn este ZG, kedden Ony
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2568 üzenetére
le, Sun-nak megvan a QS
mehettem volna, csak az a nyamvadék vér hiányzik még Drakiból
ha jól emlékszem, talán 30-an csapták le...
én meg kapartam a falat...
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2540 üzenetére
ezek tank cuccok, különösebben nem hoznak lázba
meg amúgy is, a kesztyűm ''Immune to Disarm'' speckóját csak vmi epic-re cserélném
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2536 üzenetére
Hexxer különösebben max a repu miatt hoz lázba
nagyon remélem, hogy ha esnek a kardok, akkor azok hozzám fognak kerülni...
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2474 üzenetére
A poén az, hogy tényleg rohadt sok lock cucc esik másoknak, de nekünk valahogy nem. Kb 5 hónapja öljük hetente Ragnát és eddig 2 nemesis gatya esett belőle. Mondjuk én nem panaszkodok: már csak 2 item kell a full sethez
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2469 üzenetére
Grat. És persze lock cucc esik elsőre
-
anulu
félisten
válasz
grats ezúton is
mire most beloggoltam, már nem voltál bent. kollega mondta, h 1x véletlenül lett behúzva
imbulunk szépen
én még csak kicsiben nyomom. ennek a nadrágnak is úúúúgy örülök, mint kismajom a farkának[link]
(15 sta/str/agi
). remélem, holnap kiesik a Hakkari Warblade páros, és még vihetem is, mert akkor nyomok egy /dance-t SW-ben, a hídon
[Szerkesztve] -
válasz
akkor had gratuláljak elsőként innen a pöhöről én
grat és csak így tovább! -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2454 üzenetére
azért ez a ''lándzsák másik oldala'' egy kicsit pontatlan
a küblin nyomorogni jó
tudtommal nem 20s, hanem 1m
első alkalommal, mikor még BoH-al voltam Mandokir-nál iszonyat féltem tőle, hogy yáyy, ?? boss.mikorra már US-el mentem, megvolt az a rutin, hogy tudtam, mit kell csinálnom. indulás előtt puskába töltény megvásáról, oszt' lehet lőni a váza tetejéről
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ctraid írja mikor kit néz, az fontos, olyankor az a személy nyom egy escapet és meg se mozdul, mert ha igen akkor kirongyol a boss és agyoncsapja, ilyenkor erősödik.
-
F-ECT$
titán
válasz
''egymás után 2x 3k-t critált rá,így gyorsan padlót fogott'' - kemény lehet az mt-tek, ha 6k hp-ja sincs...
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2376 üzenetére
az elején érződött ez egy nagyon picit, valóban.
Venoxisnál nagyon meglepődtem, hogy lejött, és már feküdtem isde nemcsak én, hanem kb a DD állomány fele, valszeg ezért is tartott ennyi ideig lecsapni. de különösebb gond nélkül meglett
Bikával megbeszéltem, h összeszedem az alapanyagokat, és csinál nekem [link]-et, így lenne egy tisztességes fejesem. egy Titanic Leggings is nagyon jó lenne, de összesen a 2 cuccba kerülő 18 Arcanite Bar-ra és Essence of Earth-re nincs keretema gear-emnek tulképp ez a 2 nagyon kritikus pontja van, mert ezek mégcsak nem is rare-ek.
amúgy a Quel'Serrar miatt gondolkoztam el az áttalentenmindegy, majd lesz másom helyette. de pl egy DM runt le lehetne zavarni, hátha kipottyan a bossból
bár valszeg nem nekem van a legnagyobb szükségem egy ilyen kardra.
fear ma meg lesz tanulva
u.i.: ha legközelebbi AQ20-ra van hely, mennékegyrészt még nem jártam ott, másrészt az első boss sac-je kell küldihez
kár, h még nem jelentkezhetek, és csak akkor mehetek, ha van szabad hely, de ez meg fog változni
nagyon sokat jelentett nekem a tegnapi ZG, és hogy 1 ballépésemet kivéve (első Hakkar try) szerintem különösebb ökörséget nem csináltam. bár Hakkarnál nem lett elmondva, hogy a Son-nal az első időben csak a hunterek foglalkoznak, én pedig csak annyit láttam, hogy egy gyík csapja a hunter-ünket
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2373 üzenetére
ahamm...
igazándiból az a fajta nyugodt hangulat nagyon jót tett nekem, ami volt. mikor bementünk, mondtam neked, hogy nagyon ideges vagyok. na ez a denevér boss megfekvésének a pillanatában elmúlt. az a fajta könnyedség, ahogy azt levágtuk, jót tettremélem, a mai csapatba is beférek
jót derültem magamban, hogy Hakkar tulképp saját magát ölte meg, mert 4% után már nem nyúltunk hozzá
nem tudom, hogy áttalenteljek-eélvezem a DD-t, de nem tudom, mi legyen. megpróbálom ma warrior CL-ünket elkapni egy rövid beszélgetésre, hátha segít, vagy legalább tájékoztat, hogy milyen warira van leginkább szüksége a csapatnak.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2357 üzenetére
...és úgy is lett
remélem, a ma esti csapatban is lesz hely számomraamúgy mi az oka, hogy nem lehet kapásból Hakkar-ra menni? jön a többi boss ránk? vagy nem lehet megütni amíg adott számú ''követője'' nincs levágva?
mellesleg a Panther bossnál határozottan aggódtam a végén, de megúsztuk
Venoxisnál pedig tényleg azért halhattam meg a legelején, mert túl közel álltam hozzá. láttam, hogy 6500-as critet kaptam tőle 1 lövéssel. szumma 5k hp-m van.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
Darth_Revan #2349 üzenetére
Mi az oka hogy Ragnarost ott hagytátok?
Jah és arra nem válaszoltál, ony lement már?
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
Darth_Revan #2347 üzenetére
Mennyi idő alatt mentek egy MC-t, ZG-t?
Ony? Aq?
Van oldalatok ahol van bővebb info? Megnézném
Jah és még egy kérdés, azon a serveren a BG-kbe horda vagy ally dominál?
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2322 üzenetére
Az evade bug sajnos több helyen is előjön (pl lock démonoknál), szóval remélem hamarosan javítják...
-
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #2320 üzenetére
Bugos volt. Azóta javították.
Ugye nyitogatni kell a tojásokat. Na, ha nyitva volt mind, akkor Razorgore-ral vissza kellett állni a helyére, majd 1-1 pala kivette őt (ugye ekkor ''velünk'' van) meg 1 papot a combatból. Ekkor az addigi összes spawnolt mob kiszaladt, eltünt a teremből, lehetett élesztgetni. Így fullos (full mana, full hp, buffolva, halottak nélkül) raiddel lehetett kezdeni a csatát csak a boss ellen.
Horda oldalon ez nem tudom hogy zajlott. -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2315 üzenetére
gratta hozzá!
nekünk tegnap simán lement Veno és Mandokir, az egyik idézős is a 4-ből, méghozzá úgy, h a CT_Raid szerint a healerek soha nem voltak 50% alatt, tehát tulképp csak az MT-t kellett heal-elni, ami egy viszonylag kezdő cspattól annyira nem is rossz
denevér bossnál elsőre szívtunk, mert mikor lement 50%-ra nem tudtuk rendesen megszakítani, és gyógyította magátmásodszorra gond nélkül meglett
ma voltunk random csapattal (''csak'' 6 BoH-os volt) UBRS-ben, meglett a For the Horde küldi, így megvan a +2% crit chance fülbevaló
csinálom tovább a sorozatot, h meglegyen az Ony nyaklánc
nagyon jót vigyorogtam magamban, mikor UBRS-ben bementünk a sárkányokhoz. eszembe jutott ugyanis Leeroy
remélem, h holnap kidobódik nekem a Hakkari Armsplint, így meglesz a Zandalari csuklóvédőde a revered-re gyúrok az enyhén táposnak nevezhető chest plate miatt
[link]
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
válasz
Darth_Revan #2313 üzenetére
orgriba valley of spirit, a mage trainereknél van egy akinél tudsz clothot leadni
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2305 üzenetére
100 unbuffed (druida buff, totem nélkül) kb elég.
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2304 üzenetére
Mi nemrég vertük, mondjuk azt nem tudom, hogy peccs előtt vagy után, de mi is azt csináltuk, hogy 1 mobot meghagytunk, és mana regen. Ha ezt kivették akkor egy ''picit'' nehezebb lett
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2300 üzenetére
Lehet nem leszünk meg elegen Raggy-hoz,mert sokan lemondták húsvét miatt
Na mind1,akkor ''kárpótlás'' képp beütjük Hakkart
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2300 üzenetére
Hexxerhez elég tökös raid kell, mi 1x lecsaptuk, azóta nem is nézünk felé (mc/bwl-ből jobb cuccok esnek). Ragna szintén nem egyszerű, bár jó felkészüléssel (fire res cuccok + potik), pár wipe után farmolhatóvá válik.
-
-Jackson-
őstag
válasz
Darth_Revan #2296 üzenetére
második? az az ahol jön a rambó az elfekkel segíteni ugye? ott fearelés ezerrel, huntercsapdák esetleg, először a repkedőket öljük le, aztán a warriorokat. regen miatt egy-két warriort élve hagyunk a köv hullám előtt. a bossnál meg asszem csak a tankot healelik, bár pontosan nemtudom, mert én csak egy buta dd-wari vagyok
-
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan #2282 üzenetére
Miért ne lehetne? Nálunk 2 wari tartja/üti őket, és amikor eltűnik a boss, akkor 1 aoe és kész...
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #2278 üzenetére
sámánok közül elég sok a resto, szal totemek meg heal
3-at vinnénk, de a maradék helyet nem tudjuk feltölteni
ha jóltudom 2 60-as lockunk és 1 60-as druidánk van összesen
majd meglátjuk
amúgy felvettem egy küldit Zandalar-éknál, ami 2 Sac-et kér. az egyik a kígyó boss, de melyik a másik?
Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest