- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
válasz
Andras6800 #4984 üzenetére
eddig ugy volt hogy keig nélkül el lehet menni lvl70re de ők ne mtudnak lemenni az uj instákba és uj területekre illetve nem indithattnak az uj fajból. ennyi a kiegészítésem
-
válasz
Andras6800 #4947 üzenetére
folyamatosan lehet persze, csak már elkezdtem gyüjteni
-
Vikthor javítva, Többieket meg akik még nem küldték privátban a karijaikat kérem küldjék el és a megadott módon kérem szépen:
Szerver neve - Ph!-s neved - Horda/Szövetség - Karakter neved - Profilod linkje (wow.allakhazam.com, ctprofiles.net ezekre az oldalakra feltölteheted a karaktered statjait, tárgyait cuccait hogy másnak mutogathasd)
köszönöm.
szerk: Vikthor majd privátban pls mondd el hogy kell ctprofiles-ra megcisnálni karikat mert próbáltam de nem nagyon jutottam sehova seplusz még a dark wind-es klán jelszot is küldd el pls mert nemtom
ja meg asszem nem voltál online amikor kiöntöttem a bánatomNem tudok albiba menni mert a nőci kauciót akar 2 honapot, ami azt jelenti hogy aug elején 67et kéne letenni fejenként. nekem még menne de havernak nem
ezért nem fogok tudni dsl közelébe jutni és várhatok míg a faluban lesz
többiek mondták hogy elférek, remélem hogy így is lesz, majd még beszélek mage off-al és remélem nem lesz gond belőlem
mondjuk egy plusz enchantert nyer a csapat meg amiben tudok segíteni segítek ahogy erőm telik.
[Szerkesztve] -
válasz
dilipok #4919 üzenetére
egyszerűen trójaival.
keyloggerekkel. stb
vannak olyanok amit olvastam wowhun hogy egy srác kapott egy emialt amiben hirdettek aranyat ilyesmi és tovább küldte blizznek, 1-2 nap múlva kinn volt wow.hu-n az accountja jelszavastul mindenestül, szerencsére egy jó ember vette észre azonnal megváltoztatta a jelszót és elküldte a tulajnak.
sokféleképpen lehet csak én nemtok bővebben egyről sem nyilatkozni
vírus írtó, tűzfal párossal nem lehet ellopni cuccodat, adj neki nehezen feltörhető kódot (k5Ghzc43fg) <- ilyesmit kb és soha ne add ki másnak. blizzardos fiúk SOHA nem kérik el a jelszavad. -
nemsokára nyílik az új topic, melynek az első hszéből kimarad a ki hol található rész.
de csinálok neki egy oldalt aki fel akar kerülni privibe küldje el infoját
szerver - ph-s nick - horda/szövetség - karakter név - stat (allakhazam, ctprofiles, egyéb link ahogy első hszben pár ember neve mellett található) -
válasz
LucifeI2 #4797 üzenetére
asszem régen én swg-vel voltam igy hogy ne mtudtam a jelszot/biztonsági választ.
írtam swg-tech supportnak és levelezés során kiderült mit küldjek és utána sikerült megcsinálni a dolgot.
írj a blizznek hogy elfelejtettél mindent és ilyenkor mi a teendő. kérdezz rá hogy serial-t küldjél e vagy sem, meg ilyenek -
válasz
Jarlaxle #4783 üzenetére
szvsz a szint korlát megemelése és az új nagyobb területek kellenek, mert egy idő után uncsi a 60. és új 60as instákat meg nem fognak kitalálni inkább ott is brutálisabb dolgokat építenek bele.
nekem csak ez a pala-shami dolog szúrja nagyon a szemem
erősen gondolkozom egy petitiononline-on indított petíción, csak hát nemtom hogy azt mennyire veszi figyelembe a blizz. -
nagy faXság hogy lehet pala és shami mind2 oldalon
csalódtam most...
-
válasz
Andras6800 #4708 üzenetére
most inább írjak be valami hülyeséget, amiről csak én tudom, mit jelent, mint sokaknál látni...?
-> ...dial-up is killing me...
ja manapság nem sokan tudják hogy ez mi
no offense, only joke -
válasz
szepi79 #4707 üzenetére
Greater Blessing of Kings:
increasing total stats by 10% for 15 min (és kell reagnes)
Mark of the Wild:
Increases the friendly target's armor by 285, all attributes by 12 and all resistances by 20 for 30 min.
ehhez még hozzájön talentből +30% vagyis: 370,5 armor, 15,6 stat, 26 all res.
ízlések és pofonok, én így is a legtáposabbnak érzem motw-ot.
[Szerkesztve] -
na közbe felvetek egy topic-kal kapcsolatos kérdést.
ugye a következő topicból ki fog maradni a kinek melyik szerveren van karaktere rész.
és arra gondoltam hogy ha lenne igény meg lenne lelkesedés akkor csinálhatnék/nánk egy csak ph-s wow fan site-ot, amire lehetne ez a kinek hol van kari része, letöltések, meg ilyesmik. bár majdnem minden klánnak van oldala vele együtt letöltésekkel szóval nem tudom mennyire legyen mély az oldal.
várom az ötleteket javaslatokat -
válasz
Wolverine #4684 üzenetére
van valami karid ami nagyobb és nagyon szereted? mert akkor érdemes lenne csak 1 honapra feltölteni hogy ne vesszen el. én tuti így csinálnám.
diablo2-ben is csak azért raktam fel a játékot kb 3 havonta hogy belépjek 80as karimhoz hogy ne vesszen elde egyszer elfelejtettem és letörölték, na mind1 már van WoW
-
hát jah. én most twilightokból gyüjtöm a répát (repu) de néha uncsi már. meg ott van az állandó ''hol a rugo mögöttem'' feeling és néha fáradt vagyok ahhoz
jaj multkor is bepróbált egy rugo, rajtam mob. először menekülőre fogtam hogy mob lejöjjön rolam, rugo addig ütött hogy 86 hp-m maradtde mindig ice barrier-rel mászkálok így 86hp-n fellőttem elillantam, kötöz kötöz kötöz rugo jön frost nova, birka (vanisha nem volt mert előző frost novánál elhasználta
) evocation, mászik mászik hatótáv frost bolt, frost bolt, frost bolt, fire blast, frost nova, cone of cold, rugo feküdt, kthxbye
-
az a fórum már nem él, mivel a HS megszünt és összeolvadt a kemény mag egy másik kemény maggal azért is sírtam nem rég
aki nem akar lemennni azt nem tudjuk motiválni max kirugni hogy ilyen ember nem kell. ha csak lustaságból nem jár le akkor kick. még az motiváció hogy first boss kill-nél igen sok dkp-t kap az aki ott van. pl 200-300akat. mások mondták máshol, hogy nem büntetéssel kell motiválni embereket, hanem jutalmazással. ha időben odaér raid kezdeti időpontra kap x dkp-t pl. vagy ilyesmi. -
-
A klán meg nem utasíthatja az emberét, hogy tálenteljen át, mert az diktatúra, meg majd akkor fog áttálentelni ha fizetik az accját, addig viszont ő játszik a karijával, tehát ő dönti el mit csinál vele.
A klán meg eldönti hogy kell-e neki ilyen pap vagy sem. ennyi. ha az egyén nem nézi azt a dolgot hogy mivel tud a többségnek jót tenni akkor nem halad sehova sem a guild. -
remélem nem ismeritek még, nekem nagyon tetszett
Hogyan készült a shaman?
F: - Szóval hogyha nem akarod hogy elmondjam a mamának, akkor csinálj nekem egy saját kasztot a WoW-ban.
A: - Ehhmmm.... rendben... fuhh.... lássuk csak. Mit szolnál a sámánhoz? Tud harcolni, hordhat pajzsot, kétkezes fegyvereket, bőr páncélt és ...
F: - Hmmmm? Bőr páncélt? Neeeeem, én jobbat akarok! Én lánc páncélt akarok!
A: - Puhh... nos, akkor lánc páncélzatot. Egyébként tud letenni totemeket is.
F: - Mit tudnak ezek a totemek csinálni?
A: - Nos hát, tudnak sebezni vagy gyógyítani de a védelmedet is növelhetik. Persze hatnak az egész csapatra.
F: - És mennyi van?
A: - 20 különböző, de egyszerre csak egy lehet.
F: - Kettő.
A: - Nem.
F: - Három.
A: - Ne legyél kapzsi!
F: - Négy.
A: - TAKARODJ KI INNEN!
F: - MAAAMMMMIIII
A: - Négy az tökéletes ..
F: - Azért.... tudjak varázsolni is.
A: - Fiam, van 4 totemed és kétkezes fegyvered és ...
F: - AANNYY...
A: - .... és persze tudsz varázsolni is.. épp most akartam mondani. 1.5 mp varázslási idő. Így ni.
F: - Azonnali!
A: - Nem.
F: - AZT MONDTAM AZONNALI VARÁZSLÁST AKAROK!
A: - Okééé, okéé... nincs varázslási idő.
F: - Többi kasztok mit tudnak még?
A: - A többi kasztok? Hát... harcolni, meg varázsolni meg gyógyítani..
F: - Én is akarok gyógyítani.
A: - A többi kaszt se tudja ezt mind egyszerre, csak ...
F: - Gyógyítni akarok!!
A: - Tessék, tudsz gyógyítani.
F: - Köszi apu.
A: - Nah, most már menj szépen vissza és nézd a Gumi Macikat.
F: - És mivan ha elfutnak?
A: - Hmmm... tessék, Frost Shock. Most olyan mint egy teknős. És most menjél szépen..
F: - És meddig lesz teknős?
A: - 3 másodperc.
F: - Milyen gyakran tudok Frost Shockolni?
A: - 6 másodpercenként.
F: - És a maradék 3 másodperc?
A: - Igazán adhatnál az ellenfelednek egy kis esélyt..
F: - AAAANYYYY....
A: - Oké, 6 másodperc.
F: - Mivan ha elfelejtem megnyomni a gombot?
A: - 8 másodperc.
F: - Frost Shock nem elég. Gyorsabb akarok lenni mint ő.
A: - Nesze. Ghost Wolf forma. Farkassá tudsz változni és gyorsabban futsz mint ..
F: - Hmmmm....
A: - Jajj neee, már megint mi ez a ''Hmmm'' ??
F: - Mivan ha többen vannak? Hogy lassítom le őket?
A: - Tessék... Earth Bind totem.. most pedig menj!
F: - És ha megütnek engem?
A: - Vissza ütsz, varázsolsz vagy...
F: - Azt akarom hogy sebződjenek ha megütnek!
A: - Egy pillanat. Azt akarod hogy ők sebződjenek mikor ŐK ütnek TÉGED?
F: - Igen.
A: - Lightning Shield... most pedig légyszives és hagyj magamra.
F: - És ha puskával lőnek?
A: - *hrrrrr* ... nesze .. akkor is kapnak sebzést.
F: - Mivan ha valaki varázslattal támad?
A: - Tudsz harcolni, varázsolni és gyógyítani és...
F: - El akarom venni a varázslás képességük!
A: - Tegyél le egy Grounding Totem-et.
F: - És mivan ha gyógyítja magát?
A: - Akkor gyógyítja magát....
F: - El akarom venni a gyógyító képességét!
A: - Earth Shock... Instant... még valamit?
F: - Mivan ha vannak buffjai? Én is akarok buffokat.
A: - Itt van, Wind Fury. Azthiszem ennyi elég is lesz.
F: - El akarom venni a buffjaikat!
A: - Tudod buffolni magad, gyógyítani, varázsolni, megszakítani varázslásokat, tudsz használni kétkezes fegyvereket...
F: - EL AKAROM VENNI A BUFFJAIKAT!
A: - Mindjárt pofán váglak te kis..
F: - ANYUUUUU!
A: - Purge... Purge tökéletes lesz. Igazábol a warlocknak akartam adni... dehát..
F: - Mivan ha megmérgeznek?
A: - Használd a Poison Cleaning totemet.
F: - Nem.
A: - Használd!
F: - Nem.
A: - HASZNÁLD AZT A ******** POISON CLEANING TOTEMET!
F: - Nem. AAAANYYYY....
A: - .... Cure Poison... ez jó lesz.
F: - Mivan ha valakivel együtt játszok?
A: - Nem igazán lesz rá szükséged.. nincs semmi amit ne tudnál megcsinálni.
F: - Fel akarom őket támasztani.
A: - Tudod néha... redben.. tessék...
F: - Köszi... és mivan ha én halok meg?
A: - Nos, akkor valaki másnak kell téged feltámasztania.
F: - Fel akarom támasztani saját magam!
A: - De halott vagy...
F: - AKAROM!
A: - Tadaaaa.. most már feltudod támasztani magad.
F: - Valamit még hiányolok...
A: - Vizen járás? Mint Jézus?
F: - Jól hangzik. De azért kellene még valami...
A: - DING ... francba! ... megnyomtam már a mentés gombot, nincs vissza út. Nos, élvezd a játékot -
válasz
Andras6800 #4469 üzenetére
e-mail címet neme lehet megváltoztatni
-
No a guild nélküliség nem tartott sokáig, hála Viktornak beléptünk (Stupidman és én) a Dark Windbe.
Én nagy reményekkel indulok velük neki Azeroth világának és remélem sikerül is teljesítenem és fogunk haladni
Viktor olyan kérdéseim vannak hogy fórum esetleg van a honalphoz vagy valami ilyesmi? vagy nme használtok ilyet? privibe is jöhet. -
nos annyi a lényeg, hogy volt két klán ugye. és hs-ben voltak sokan meg minden de ennek ellenére sok embernek büdös votl a wipe meg nem akart senki sehova se menni. aztán sokan jöttek mentek HSből, mentek klánalapulás óta törzstagok amiket nagyon sajnáltunk stb stb. jöttek újak akik nem voltak annyira skillesek mert lootért jártak.
és volt a Council of doom akik egy kisebb klán de lehet hogy akkora mint mi, róluk nemtok nyilatkozni, majd zölcsi nyilatkozik, mert zölcsi előszös HS-es volt aztán CoD-os
és tegnap így este kiderült hogy egyesül a két klán, de erről semmi előinfot nem kaptak a tagok. az officerek kiválogattak embereket és azokat hívták csak meg. ezt mondjuk gerinctelennek tartom még most is hogy se szó se beszéd következett ez be...és most ott tartunk hogy a kemény magok mind2 guildből egyesültek a Core Fusion név alatt. pontosabb infokat sajna nemtok én igy láttam ez történt.
ja és Vikthornak még elfelejtettem mondani hogy nagyon jól esett a kérdésed hogy hívtál a Dark Windbe csak kiscit most agyilag meg belül meg vagyok zavarodva és nem írtam le.
de majd csak lesz valami...
ugye nemsoká lesz dsl-em és nagyon remélem hogy kapok majd valahova meghívást valami jó fej társaságba akikkel élmény játszani. de még mindig mennék velük tovább
na mind1. kb ennyi. -
válasz
Viktor77 #4441 üzenetére
igen igaz a hír
a Council of Doom és a HS-ből kivált 30-30 ember ''kemény mag'' és új név alatt egyesültek...
most eléggé sziven vagyok ütve
majd pontosabbat este tudok mondani. ezért nem is válaszolok a kérdésre, de gondoltam rátok is. majd kiderül. meg ha aug1 után tudnának alkalmazni akkor mennék tovább velük csak sok a kérdés még nekem is -
válasz
Andras6800 #4400 üzenetére
hst többen használják hearthstone-ként mint healthstone-ként
[Szerkesztve] -
válasz
Jarlaxle #4398 üzenetére
lol, szemem előtt látok egy kis kínai farmer gyereket ahogy csinálja a munkát amit öcsédnek betanítottál
btw multkor összefutottam egy kínai farmerrel. 60as hunti klán nélkül. enchantot akart venni és nagyon furcsa volt hogy nem tud se magyarul se angolul se németül, beírtam guild csetre hogy mondajank már valamit kínaiul. a jó napot-ot mondták beírtam és visszaköszönt és elkezdett szövegelni kínaiulde ment ignore-ra
-
én tegnap voltam aq20ban de ugy hogy isdn le volt osztva 2 gépre és néha apám, 3.gép, is be-be kapcsolódott a szolgáltatásba, sajna
volt 3.5k-s pingem de azért jól ment. sajna ossirianra már nem jutott időm
2. wipe után le kellett jönni !%F!%%FG%+!% dial up pedig nagyon jó lett volna valami jó kis lila loottal befejezni azt a szenvedést
-
na meg van egy örömhírem is
aug-ban költözöm albérletbe ahol lesz dsl
ugyhogy nincs megállás
persze melo mellett
de nem baj legalább lesz nyet
-
válasz
Jarlaxle #4271 üzenetére
sztem 20fős mc csapat sok
10en már menni fog lehet
sztem minden megmarad a régiben 60ig, hogy menetelnek a friss 60asok mc bwl stb a cuccokért és aztán mennek tovább szintben stb.
jó lesz a kieg, új kihívások új területek, és fizess még többetde hát nem szeretetszolgálat a blizz sem. sztem már sokan vannak hli guildek akik már unják ugyanazokat az instákat, megvan nekik minden cucc ami kell és sokaknak meg már büdös hogy segítsék a rosszabb cuccban lévőket és nem mennek már sehova. (ez lehet kicsit durva de van ahol igaz persze nem mindenkire) így most lesz nekik is újra kihívás és újra és újra és ott vagyunk lvl255nél
-
válasz
tjhooker464 #4083 üzenetére
időt nem tudom, nem jegyeztem meg mikor kezdtem el
de jó sok pénzbe került, sztem 1000-1200g tutira megvolt amit elbasztam arra
és még csak most kell összeszednem a 800g-t ami nehezebb feladat mert mindig elköltöm a sok pénzt vmire
de majd most nem fogom
bár még gondolkozom rank11-en mert ott 90g a 100%os mount és szép ismajd még meglátom mi lesz
most egyenlőre farmoláson vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest