- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
cocki
tag
Na egy nagy kérdés hol érdems farmolni tyr et leszámitva mert abból elegem van hogy az allik pvp helynek nézik és barátilag hátbatámadnak mobozás közben??????????????
-
cocki
tag
válasz
Apophis #4808 üzenetére
ebben teljesen egyetértek ls kurvára nem volt rá szükség igy tényleg rősebbek leszenk az alli paladinná,l no de mindegy a többség boldogan fogja tudomásul vebbi ezt
. szerintmem kicsit imbák a kaszt alapu képeeségeik vegyük pl a az ud hez képest szerintem nekik lettek a legszarabb faji alapu képességeik meg sem közelíik a hasznosságuk szempontjából a többi fajt. A WOTF szerintem meg nokeldi mert ké percenkén t freból való kihozás nem nagy etvasz ha az e lenne az össze main tank ud lenne és nefarion miatt. nem vagyok ud mint azt az itteni avataromon is látszik de ez tényleg kitolás velük és hasonlóan az orkok nak sem valami hú de szupi a kaszt alapú képességeik.
-
cocki
tag
válasz
Wolverine #4785 üzenetére
ha sz idiótaság fájna ezek nincsenek eszüknél nem igy akel megoldani a paladin és shaman problémát az szent ezeknek el ment az eszük látszik hogy az eredeti csapatból már alig van ott valaki ert akkor sose csinálták volna ezt és kész. A pala mindig is alli a sámán mindig is horda ez szimpla ügy nem kell ezen változtatni az hogy a raidbe szarabbak a sámánok a totemjei ez van ezt kéne fixirozni. De mint látszik a drága okostojások ezt nem tudják és ezt csinálták. Ja még egy dolog a az elfek soha nem voltak paladinok és még csak véltlenül sem imádták a fényt hanem a drága forrásukért voltak oda btw de hát minde cáfoljuk meg magunkat megint lolololololololol.A megoldást két új kaszt létrhozása tenné meg vagy valami ami a horda oldalon a pve ben rerősítene a az alli oldalon a pvp ben de lehet hogy hülyeségeket beszélek> -
cocki
tag
válasz
Viktor77 #4474 üzenetére
És mit csinálok a távol sebséssel kettőt lövök és kész kanász kanavász utána lehet ütni j a shokcko azzal mi van lehet hogy instant de zabálja a manát és 6 sec a cooldown. Purge sokra megyek vele ha van annyi esze palinak ill egyéb kasztank akkor rank egyes buffal kicselezheti. Wf mióta kijött a pacs azóta nerfelték én azóta nagy ritkán nyirtam ki vele valakit előfordul hogy fél percig nem proccol és ha igen akkor elég gyengus sebzés. Ha meg valakinek van olyan szerencsélye hogy két wf proccot bekap tőlem azzal mit csináljak ez van pronto. A mailel mit csináljak a d.r. rosszba mint a plate és nincs annyi armorom ha kétkezes fegyverem van. A paladint nemrészletezzük mert hát szegény olyan szar kaszt láttam én már dps es pala videót ugyhogy nem kell bemutatni, ha dps akarsz tudsz csak akarni kell. Az epic mount helyet epik fegyó egyetértek, a bbit nem fogják mert az már rég óta meg van és a WC3 is alapvető képessége volt a palának. Nektek is van okotok a sirára nekünk is de valahogy mind a kettőbe belszarik a blizz.
-
cocki
tag
szeritntetek miért van az hogy ennyi hozzászólás után a sámán forumba a blizz még mindig nem szól semmt bár van egy érzésem nem tudnak semmit kezdeni a sámánokkal legyél totem és healbot és igy minden jól van ill gürcölj fél évet a warlord uucért[link]
-
cocki
tag
Egy kéréds BS en csak general csapatok szokatak bg zni ally oldalon mert nekem nagyon ugy tűnik vagy csak én látom igy, mert kissé fárasztó hogy egy hónapja talán öt nyert WSGn ill AB be voltam.
[Szerkesztve] -
cocki
tag
válasz
DaveNo1 #4064 üzenetére
Sejtttem de én semély szrint nem szoktam szivatni a 30 és 40+ os karikat mert semmi értelme mert csak a játékát rontom annk meg semmi értelme és nem kihivás még akkor sem ha pvp szerverpl multkor mentem sholoból uc be röviditéssel a tavon keresztül WW al és miután rátértam arra az utra ameylik az ally camből vezet Wpl be találkoztam eg 39 es meg egy 42 es warival vagy palával már nem emlékszem. Szegények ugy megiettek hogy rögtön elhuztak még időm sem volt utánuk inteni hogy én nem fogom őket leirtani , de ez van valaki imád gankelni kicsiet de nem értem miért.A lényeeg jól sejtetem hogy a tauren sámánok közutálatnak örvendenek.
-
cocki
tag
Én szeméky szerint a bs en vagyok sámán és AV vel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi a rákért van az hogy ha a frotnvonalban vagyok akkor engem baszta mindenki de most komolyan a hutik ha meglátnak inkább engem lőnek nem vicc a wari rám chargol nemegy egyszerre akár kettő ill a drága magek is engem basztanaka azzal a drága varázslataikkal. tudom kicit hülye a kérdés mert hát a frontvonalban megy a gyepa de akkor is kicsit frusztráló egy idő után. Mondjuk ha haználhatom a war stompot akkor előszertettel ronygyolok be a tomeg beés nyomo el meg az Eb totemet egy kis magmával támogatva ill a chain lithningot rühelli mindenki a másik frakcióban?
-egyébként Bloodscalp-Cocki-Horda-Gerszki tauren sámán
[Szerkesztve] -
cocki
tag
válasz
TommyGun #4044 üzenetére
Igen egyes szervereken 24 karbantartás néhol 36 órás karbantaartás van. Ám müködnek ezenkívül egyes szerverek de karaktert nem lhet rajtuk létrhozni már próbáltam ha 24 órás leállás van akkor az elég hosszú így lehet menni strandolni vagy füvet nyirni, mert ma akkor ma nuku wow.remélhetőleg ezért járn fog egy napos bunusz játék mert azért ami jár az jár.
-
cocki
tag
Jah hiába él a szerver a karakteremet nem látom mert a retreving car lit nem jön be igy nem tudok játszani ennyi valami csak lesz.
-
cocki
tag
Megváltoztastták az anticipicationt sámánnál már nem defenset ad hanem dodge chanset
-
cocki
tag
válasz
Darth_Revan #3791 üzenetére
Milyen tarkker és igen authetivatingnál nem megy továáb tűzfalat kilőtem
-
cocki
tag
Nekem meg megált mint börgöndön a szél fél órája authenticating ikont bámulom
-
cocki
tag
Kap valamit az ember ha TB vel reveled?
-
cocki
tag
válasz
szepi79 #3249 üzenetére
A spyware ritkitás megvolt ugyszint a virus a reget is kitakarítottam bár ezeket a dolgokat havonta egyszer mindig megcsinálom és még mindig. Bár szerintem csak a szerverrel lhet a baj mert mind cod-ban mind utben kb 40 a pingem és nem csinál furcsaságokat a gép. De a bárca bitorló jó édes kurv@ anyukat a karbatartóknak hogy két napja nem csinálnak semmit és még a GC árát is emelik. Nem ezért fizetek hogy AB ben WSG ben azt lássam hogy vernek széjjel miközben teleportálgatok össze vissza.
de egy dologkan örülök, annyit nem blokkoltam shiledeleddigi életeben mint tegnap egy óra alatt nézhette a rugó mikor minden második ütését blokkoltam LOL eddig meg jó ha mindegyik századikat pedig talentezve is vagyok rá
[Szerkesztve] -
cocki
tag
Üdv mindenkinek
Lenne egy kérédsem a sámán illetve mindenkollégától. A következő patch után mégmindig enchanthoz huz a szivem igy 0-30-21 lesz a leosztásom de nem tudom hogy melyik éri meg jobban, az anticpicaton ill a toughnes az volna a kérdés melyik jobb ill melyik éri meg jobban mert sjan a skillkneél nem nagyon irja le mire jó de f elég szűkszavú. Meg mégegy dolog mi az anyám kinyjáér van már állandan két napja 4500 latom mert igy nem lehet játszani. A portok mind a tűzfalon, mind a routeren nyitva vannak csak szerda óta szarkodik a játék és nem értem miért? Vírus, spyware vagy mi a tököm bújt a gépbe ill a játékba hogy szarakszik, van valakinek ötlete? -
cocki
tag
válasz
szepi79 #3027 üzenetére
A reincarnation jó de sajna csak egy óránként és reagent kell hozzá inkább megelőzni szeretem e döglést nem pedig a haláőlból visszajönni persze egy shiledel jobban mennek a dolgok amit nem tudnak áttörni na de mindegy. A totemeken nem tudom mit kell irigyelni a pala sokkal jobb aurákat tud lenyomni mint a totem buffokat osztani talán a grounding meg a eathbind hasznos a többivel szerintem csak annyi a baj hogy manába drágák és a hp miatt gyorsan leütik ha ráfordulnak a mobok, de lehet , hogy csak ez az én problémám. A totenek a problémája magában abban a tulajdonságában van hogy nem mozditható és ez okozot néha kellmetlen meglepetést ert én már távol járta de mivel a totme maradt a mob ráfordlt én meg csodálkoztam mér támad két mob. Annyit megcsinálhattk volna a blizzesek hogy dismisselhetőek legyenek és ne tronoljanak ott 1,5 percig ha nincs rájuk szükség. De hát ezen lehet vitatkozni melyik a jobb buff rendszer. Aláirom hogy a pala jobb pve be meg legyen palte armor meg akármi tőlem még szárnyai is lehetnének csak valamit a totemekkel csináljanak mert nekem nagyon nem jön be a jelenlegi redszer az szent.Ja és én nem akarom hogy a sámán a pala ellentéte legyen csak gondolják végig a buff redszert a készítők.
[Szerkesztve] -
cocki
tag
válasz
hehehehe #3002 üzenetére
a törpe papmmiat nefa az allyknak sokkal könnyeb mert neki van egy fear ward nevü racial képessége melyet 2 percenként tud lenyomni asszem egy adott karira melynek hatására nwm fog elszaladni ha fearelik. Ez tökéletes nefánál és szerintem elég nagy imba cheat mert horda oldalon nics ilyen a tremor nem ezt csinálja és az élőhalott will of the forsakne je sem ezt csinálja mind a kettő csak kihoz fearből. Ezzel ellentéttesen ez nem is enged elfearelődni és ez nagy különbség, mint elfearelődni és utána kilyönni fearből.
-
cocki
tag
csak nekem nem meygy a szerver vagy másnaki s gondja van vele?
-
cocki
tag
Nálunk a bs en van vagy másik szerverekenis hasonló a helyzett hogy gyakran miután belépek aB be csak annyit konstatálhatok hogy az epic cuucban feszítő allik rohogve 5 -0 ra verik a hordásokat. Nem mindig van igy, de gyakran én főleg ab és WSG alat van ez igy AV be még csak egyszer voltam mert szarik beengedni a szerver. Mondjuk nekem sincsenek jó cuucaim átlagban 55 ösök lv 60 on de ez van utálok instázni mert a pvp t szeretem csaka a jelenlegi szerkóval könnyen lekapnak.
-
cocki
tag
Itt vannak az új armomr ssztettek szokás szerint sámánnak semmi értelmes de leaglább folytaják a kikövezett utat[link]
-
cocki
tag
válasz
Polacheck #2720 üzenetére
Érdekes alapötlet de lehetne alapja mert modjuk nem csak a vársot birtokolná az ember mint az AB ill AV ben de lennének külön inenn induló q ek vagy valami flancos revardot ado insta ill egyéb cuccok ill mindenképp megérné harcolni a városért persze ez van av ben de ezért nem kpéne bemenni bg be.
-
cocki
tag
Bár nem WoW de warcraftoz tartöozik vagyis hogy a blizzard bejelentett amit régóta vártam mozi mozi mozi a Warcraft moziba megy.
-
cocki
tag
Üdv
Mivel lehet a reput gyorsan felvinni t a runeclthonás a morrwgarinen kivül? -
cocki
tag
Én végre hatvanas lettem csak az a baj hogymost meg lhet menni vadászni a cuucokat csak annyi a baj hogy tudtommal sámlit csak helarenek meg totemezni visznek nagy raidekbe ebből mennyi az igaz? Sajna meg a klánunkba ahol vagyok arréb van a raidek korszaka mert inkáb fun mint hc klán nemkem meg időm sincs hétköznap 7-éjfélig raidelni.
-
cocki
tag
Üdv
Nem tudja valaki hol lehet a játék aláfestő zenéit letölteni valahonna vagy megvásárolni cd-én? -
cocki
tag
Csak nálam ált be minden mint a klinikai halál vagy mindekinél szarakszik a szerver és nem enged be?Oh btw milyen progival lehet megnézni a wowból kkimentett screeshotokat?
-
cocki
tag
már korábban kérdetem de gondolom nem ez a legérdekesebb része a wownak. Na de azért még egyszer talán tud valaki válaszolni taren shammi és annyi lenne a kérdésem hogy a letherworking skillt hol lehet 225 fölé vinni mert a tb i bőrmegmunkáást tanitó tabitónéni cák 225 ig tud tánítáni. Ez után merre vándoroljak hogy tovább tudjam a shámlimat képeztetni?
-
cocki
tag
Üdv
Megvan a 200 leather skillem annyi lenne a kérdésem , hogy tb ben csak 225 ig tanulhatok új cuucokat. Hol lehet még tovább tanulni a pattreneket?ezekivül mi éri meg jobban elemetal tribal vagy dragonscale letherworker? -
cocki
tag
Mert nekem nem igazán az instázás tetszik ebben ajátékban hanem inkáb a pvp bg ben mert akkor meglátszik hogy ki menjire tudja használni a kariját és ismeri a képességeit ilyenkor tényleg kiderül ki a legány a gáton no meg mennyi szerencséje van az illetőnek. Sokszor láttma már a szövis huntikat nem egyszer hogy ütöm a szöget de nem mozdulna várja valami isteni segítséeget , nomeg imádnak leállni közelharcba kötekedni.Számora eddig mindigf a druida jelentett nehézséget mivel pvp-ben vag dulelben egyszer sem tudtam őket megfingatni a többi kasztot elenben elég jól le tudom vadászni. A clotjosokból előfordul hogy a nlma négy szintel magasabbakat is lekapom csak érjek 20 yardon belülre.De akkor is kell az a szett.
-
cocki
tag
Én is csatlakozni szeretnék a listához tartozókhoz ha lehet:
Bloodscalp-Cocki-Horda-Gerszki -
cocki
tag
válasz
faber24 #1768 üzenetére
Hát talán lesz ilyen premade csapat csak annyi a baj hogy a guildeből inkább instázni szeretnek a tagok én nekem meg nagyon húz a szives a bg felé de majd meglátjuk mi lesz a vége. Mondjuk eddig mindig oilyan bandával hozott össze sors akovel elég jól mentek a dolgok mert akárhányszor bent voltam valamelyik bg mindig mi hordáasok nyertünk de legalább 10-ből hétszer.Ja és köszönöm a gyors választ.
-
cocki
tag
Üdv
Bár még nem esedékes de én szeretném összeszedni a high warlord sette mert nagyon tetszik ha már elégséges a pvp rank akkor ezt kitől mitől lehet beszerezi mert azt sajna nem tudom. -
cocki
tag
Nem rosssz
-
cocki
tag
válasz
Darth_Revan #1288 üzenetére
Na jó lenne megtanulmi allyul az szent
-
cocki
tag
Ja és már megint nincs bs.
-
cocki
tag
válasz
TommyGun #1268 üzenetére
bár nem az én hozzászólásomra válaszoltál de a palákkal nekem sem volt eddig bajom és nem szoktam csak ugy nekei menni de az eléégé ganyéság ha az mebert szent fény védel,ezői hátba támadják miközbe épp farnol tudom nem mindenki ilyen de az utóbbi napokban csakilyenekkel akadtam össze.
-
-
cocki
tag
Egy apró kérdés csak a paldinok között divik az hogy farmolás közben hátbatámadják az embert miközbe alig van HP je vagy ,ásokra is jellemző mert nekem általában veleük fordult elő hogy egy szerre két velem egy szintü mobot vertem és kedvesen hátbatámadtak miközbe alig volt hp-ém arra elegendő lett volna mannával együtt, hogy a két dögöt leverjem de egy paladint nem vettem számításba. Vagy ez szimplán egy pala vs. shami ellentét aniről én nem tudok. Mert tegnap vagy ötször támadott hátba öt különböző paladin miközben q ill farmoltam.
-
cocki
tag
Émn múlt héten kedden reggéel néztem be sw be blodscalp szerveren de mivel ilyenkor alig van valaki csak az őrök voltak igy akkkor nem nehéz bemenni d egyedül nem sokáig birtam de legalább ment a gőzös egy ideig
-
cocki
tag
bár már 43 felé járok aszintekben még egy dolgot nem tudok hogy mükszik amokr csapatban van az ember és group loot van akkor mi a különbség a need és greed között és mikor melyikre kell kattintani ha lootolás van ezt sajna még nem értem.
-
cocki
tag
Üdv
Egy apro kérdésem van mely minap merült fel bennem miközben Sm-be voltam egy csapattal. A lootolásnaál mia különbség a need és a greed között és letezik e hogy valamelyikigénylés esetén a monszta általdobott kék neagyisten lial tárgy ne legyen soulbound ahogy felveszem. -
cocki
tag
Viii tegnap este elmnte csak kivancsiságból ironforge felé csak azok a frány a őrök nem akartaka valamiért beengedni a városba.
-
cocki
tag
Üdv még az előző topoikban valaki felvettet hogy kapható lesz a wow soundtrakje ebből azóta mi realizálódott vagy egyáltalán kapható lesz nálunk egyáltalán ez a cucc?
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek megint mi van vagy csak az én gépemet szálták meg valamilyen férgek. A játék betölt de sanos egy szervert se lát és az este óta nem változtattam semmit a beállításokon vagy egyéb dolgon.
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek lenne egy kérdésem a karakterem sammy szóval a harc a gond rugók és druidák ellen az egyéb kasztokkal bajom nincs de euej ellen általában szivok. van valakinek valamilyen ötlete hogy mit érdemes ellenük használni , hogy ne szívjon az ember annyit. illetve milyen extar beállítások vannak amivel gyorsbillentyőkre a totemeket le lehet osztani vagy egyéb hardweres varázslat mert már nem tudom a totem jeimet olyan gombokra osztani , hogy játék közben ne legyek polip.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest