Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szánalmas az egész. Már maga a WoW is egy összefércelt vicc volt ilyen szempontból, részemről a TFT óta elvétve találok csak komoly történeti elemet, azt is NPC-k párbeszédeiben. Blood elf és Dranei volt az újabb sokk, mindkettő borzalmasan erőltetett módon ''illeszkedik'' a story-ba. Erre Blood Elf PALADIN. Eredar shamannal nekem nincs bajom, shaman bárki lehet, az egész ősnép erre épül. Ilyen szempontból a tauren druid is mókás, főleg, ahogy NE társaikat ölik... De a BE pala, meg Blood Knights, egyszerűen vicc. Kitaláltak egy eddig sosem említeet karaktert, az alapított wgy eddig sosem említett rendet, áhh.
TJ: nagyon nem úgy néz ki, rengeted a blue post.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
A mage gyenge, we need buff.
-
Apophis
őstag
Ambush backstab evis, vanis. 1 pap halott. Prepa. Ambush backstab evis vanish, 3 maradt. Sap. 2. Sprint, blind. 9 sec alatt bedarálod, utolsó gouge. Ambsh backstab evis.
Közben igény szerint tea és CB.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
AV hamar megvan, elég naponta 1-et lenyomni, a másik 2 már problémásabb, főleg PvE serveren, és a rewardok sem olyan jók így Nax idején. De pl. az offhandek kegyetlen jók. A mage fire tome-nál jelenleg sincs erősebb damage-ben, ami nem kis szó.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #4274 üzenetére
Abszolóte nem illik a Blizz eddigi módszeribe. Bár ők állítólag eddig is a HC rétegre hegyezték ki a gamet, aminek mondjuk ellentmond, hogy a balance és az itemization nem erre a szintre van optimalizálva. Viszont mire kijön a kieg, a most BWL-t farmolgató, tehát mondhatni átlagos guildek már eljuthatnak Nax végéig. Ha erre ők kék geares casualoknak is elérhetővé tennék a lvl 70-et, rengeteg HC gamer kiábrándulna az egészből. Nagyon nehéz lenne úgy belőni a lootokat, hogy a kék 70-esel ne lehessen nekivágni az új instáknak, de a lvl 60-as AQ40-Nax cuccal igen (bár már ezek a cuccok is lvl 80 körüliek).
-
Apophis
őstag
Nem értem mire fel ez a nagy döbbenet. Minden komoly peccs után 2 napig játszhatatlan az egész. Engem beengedett, semmit nem tudtam csinálni, testem fehér, inventory csupa kérdőjel stb. És ez így lesz egész nap, le kell szedni a javított addonokat, aztán hétvégére már lehet valami érdemit is csinálni.
-
Apophis
őstag
Blizz hivatalos, több helyen bejelentett álláspontja szerint exploit. Ally guildek 80%-a így csinálja?
Arathon 1 guild volt, ami az első alkalommal így ölte meg, egyébként mindenki normálisan vágja le, nem kell ehhez tier 2.5. Lehetséges (valószínű), hogy a Blizz nem tudja javítani (mint pl blinkbug).
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Az Elementals egy elég táp melee trinketet ad. A Portals szvsz csak funra jó, nagyon ritkán procol, lehet jobbat is tenni a helyére. Beasts tapasztalatból egy vicc, csak egyes hosszú bossfightoknál van értelme, esetleg spamelhetsz detect magiket, mert arra is procol. Warlords szintén szánalmas.
-
Apophis
őstag
Utálom a pugokat!
-
Apophis
őstag
Főleg, ha figyelembe vesszük, milyenek lesznek a Nax epic dropok. Egy átlag staff szerintem kb: 115 damage 2% crit 1% hit legalább, rendes statokkal. Aurát sem értem, miért a csapat profitáljon a cuccomból? Portál dettó. Inkább valami threat és/vagy resist csökkentő use kellett volna rá.
Na azért az a ''csak'' 66 damage az lock staff esetén megvan 100 is, ami már 4-5 slotnyi damage. Nem elhanyagolható
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Hejj, ezt sem lehet 2 perc alatt öszeszedni... Gondolom a darabkák ritka bossdropok, Kel'thuzad kill, meg Brann, valszeg AQ40 végén.
-
Apophis
őstag
Elvileg tier2+AQ40 darabok, full AQ40 kiegészítők, ZG epik mount, minden bag 18-as. Naxxramasról nem tudok semmit, de mivel félpercenként összeomlik az egész, kétlem.
-
Apophis
őstag
Nekem is a kis rugómat, megkedveltem, élvezet lesz vele BG-n hátbadöfni a sok ronda hordást.
Magrugó - Arathor - Alliance
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Plusz tőlük lehet revereden megvenni az epic frost res cuccok egyik csoportjának receptjét Naxxramashoz.
Nem tom ezt néztétek e már:
''Ability: Blessing of the Naaru - heals the target of 50 damage over 15 sec
Passive: Gemcutting - Jewelcrafting skill increased by 15
Passive: Inspiring Presence - Increases chance to hit with spells by 1% for all party members within 30 yards
Passive: Shadow Resistance - increased by 10 ''
1% hit aura? Nem lenne kicsit durva a többi fajhoz képest?
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #2575 üzenetére
A Draenor-ra (mostani Outlands) vándorolt Eredarokból lettek a Dranei-ek, lényegében ugyanaz. Csak elég gáz lett volna a Warcraft 3-ban megismert rusnya dögökkel tolni, ezért a Blizz kicsit kikozmetikázta őket, hogy az eredeti Eredar fajra jobban hasonlítsanak. Őket ugye hentelte és majdnem kiírtotta a Horda, ezért jogos, hogy az Allience-hoz állnak, míg a Blood Elfek kapcsolata a Hordához kicsit erőltetett és zavaros.
-
Apophis
őstag
Na igen, ez a realitás, Arathor ally oldalon pl kb 10 mage van, aki oneshootolni tud akárkit. De azért gogo nerf. Sajnos körbekérdeztem, és mindenki szerint imba a ZHC+ToEP, úgyhogy valszeg ki lett sírva ez a gyengítés, látszik, hányan nem értik az egész mage kasztot.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
AQ kapunyitás kezd vicces formát ölteni, a World Server folyton összeomlik
-
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1371 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam, hogy a shaman imba, simán elverem. Engem a nerf zavar: a magetől elveszik a 2 komolyabb damage trinketjét, de a shamannak megmarad, és váltogathatja. Én meg mit rakjak be mellé? Mondtam: önmagában ezek a trinketek semmit nem érnek, emelett ezek nélkül is ugyanúgy ölhet egy AP mage 1 lövésből, szal megoldani nem fog semmit. Viszont a nem-AP magek, mint én, elvesztik a kis extrájukat. Ott a gond, hogy akinek nincs mage-e, az egészből csak annyit lát, hogy a mage osztja a 4k frostboltokat, és erre a sok noob videó csak rátesz. És nem azért farmoltam ki ezt a 2 trinketet, hogy aztán használhatatlanná tegyék néhány láma spamgép miatt, mert őket ezek nélkül is elverem.
AP hez még annyit: egy dispellelhető, alap damaget tönkrevágó rank 7 talent spell. Shaman trinket nem leszedhető, semmi hatása nincs az alap damage-re, és majdnem felér az AP-vel, sőt, ha tényleg lenerfelik, talán még egy szintre is kerülnek. Tényleg roppant kiegyensúlyozott.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
De a lock set elég erős. Enigmából is a robe, mantle, gatya az eddigi legjobb szerintem, de én sem fogok egy ideig váltani. Nem értem egyébként, mi a baj az egylövéves killel, 3 perc a ''cooldown''-ja, az AP build legyengíti az alap damaget, egyáltalán nem nagy szám. Én a warrikat, huntereket, rugókat nerfelném - ahogy azt teszi is Blizz, kivéve rugó.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1319 üzenetére
Esélytelenek? Volt már 60as maged? Poly, ugyan már. Rugó odajön és szó szerint agyonüt, ambush 2k backstab 1500. Blinkelni nincs idő, s ha mégis, ott a cripling, nem tudod kiteolni. Pont, hogy duelben könnyű nyerni warri meg rugó ellen, BGn sokkal erősebbek. Így marad a bokorból lövés meg hasonlók. Másik, hogy a Blizz az endgame felépítésével tönkretette a firemageket. Már gyenge fire ressel is rengeted a reduce, kicsit komolyabbal, ami BWL szinten mindenkinek van az alap gearrel, már semmi értelme a fire-nek.
-
Apophis
őstag
Amúgy nem akarok sírni, mert most sem indítanék más kasztot, csak kicsit idegesítő amit blizz művel.
-
Apophis
őstag
Killing blow semmit nem jelent. Néhány jól időzített blast és máris első vagy, csak épp nem ér semmit. Az a gond, hogy a mage lehetőségei beszűkültek. Novából már mindenki kijön 2 sec alatt, warrior rádrakja a harmstringet, rugó a cripplinget, és ennyi volt. Az rendben van, hogy a rugó a melee DD, de nem tartom reálisnak, hogy széthasít, mielőtt elblinkelhetnék, 2 ütéssel. Warrior olyan damaget oszt egy jó fegyverrel, hogy kb 1 blastra marad időd, BGn nem működik a kite. Mage akkor tud ellenni, ha nem őt támadják, de egy jó BG team elsőre kiszedi, én pl általában kapok 2 rugót a hátamba. Erre fel néhány high-end mage nekiállt videókat gyártani, ahol 5ezreket lőnek frostbolttal, noob ellenfelekbe, kb 15% crit chance melett teszem hozzá. 3 percenként 1 lövés, mondjuk tehát félóránként tud egy ekkorát durrantani, ha a resistet is számolom. Ezt mindeki látta, ás elkezdett sírni, hogy így imba úgy imba. Meglett az eredménye...
-
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1312 üzenetére
[link]
A ToEP és a ZHC külön-külön halál gyenge, emellett amint például castolnék velük, máris stun/silence. Így gyakorlatilag PvP-ben az egyetlen használati mód a pom-pyro/frostbolt nuke. Erre mondják sokan, hogy hűűűű de imba, mert egy FULL BWL mage BERSERKKEL, mondjuk 25% crit chanccel, HA nem resisteli ki az ellenfél, belelőhet 3 percenként mondjuk 5000-es pyrót APvel, én spec 3700 körül lövök, de nincs AP-m. Emellett inkább nem említem, hogy kap szét egy hasonló kaliberű warrior, rugó, WL, shaman vagy bármi más. Melee kasztok mindegyike alapból elhúz BWL szinten. Éppen a mage az, ami tápra szorulna, erre nerfelik.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Ez ugye csak vicc?
Nehogy már gond legyen 2 percenként egy nagyobb lövés, mikor a hunter ennyi idő alatt 30 clothosat 2-shootol (mondjuk őket is nerfelik). Pláne, hogy a ToEP ritka is, akinek mindkettő megvan, megérdemli, hogy használja.
Amúgy ennyi erővel vegyék el a shamantól a BWL trinketet, mert majdnem AP szintű, és adjanak neki valami kacatot, ahogy a többi kasztnak. A mage nem a miatt a 175 illetve 280 damage miatt lesz kiskirály.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Arathor is, szeret lehalni. A legjobb, hogy 4 napja folyamatosan kidob AV sorból 5-6 óra várakozás után. Mivel mindíg nyerünk, ez alakalmanként 2k repu veszteség, és a napom ráment. Ma 11 (!) óra sor után végre beenged, erre fél óra alatt behal az egész. Még 10 ilyen, és kapunk 1 ingyen napot (talán), kompenzálandó pár napnyi tiszta várakozási időt, 10k repu veszteséget, stb. NC.
Szintén nem érdekli őket, hogy párnaponta, raidek közben kidob, és órákig nem lehet visszalépni, mert mindenki Unknown Entity stb, vagy hogy nyert BGért nem kapok semmit, esetleg kivág a több órája menő AVről. GM megköszöni, hogy bejelentettem a hibát, és ennyi.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Nekem is bedöglik minden peccsnél. Nem törlök ma már semmit, ki-be kapcsolom párszor az addonokat és megjavul. Elég érdekes, mit mondjak...
Viszont peccsek után jellemző: BG-rők random kivág, deserter leszek, és elvesztem a többi queue-t is - ami esetleg egy 6-7 órás AV sor. Megnyert BG-ért nem ad medalt. Ezekkel GM-hez fordultam, de állítólag mindennapos és nem tudnak semmit csinálni. Elég zavaró, tekintve, hogy egy átlagos AV sor 6 óra és a meccs még mondjuk 3, de lehet hogy 6...
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Megint meghalt a WoW. Persze pont lootolásnál, szépen kilép, aztán visszalépve nem tudok semmit csinálni, ettől függetlenül a mobok vígan megölnek. Addonokat kikapcsolva ugyanez. Az UI-t randomolva rakja össze minden belépésnél. :S
-
Apophis
őstag
Rossz
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Esmein azért ne temesd el a warriort. Duelben illik hagyni chargeolni. Ha kiblinkelsz az interceptből, már rajtad a harmstring, a mage legerősebb immobi képessége meg 50%-ra lassít csak (talenttel - ami senkinek nincs - 40%). Ekkor novázol, de a warrior már tolja is az intimidatinget. Gyakorlatilag ott állsz mellette, nincs blink, és lassabb vagy nála. El lehet persze bliccelni az egészet, ha manashieldben polizod, de a poli unalmas, és olyan szinten szét van nerfelve, hogy többet árt, mint használ. BG-n, ahol nem lehet polival tökölni, vagy mert már valaki DoT-olta, csak immobival elverni egy warriort, az nem egyszerű.
-
Apophis
őstag
Érdekes ez a WoW. Az új karakteremmel minden második questleadásnál a game megáll, ALT F4-el ki kell lépni és újra be. Most pedig amint belépek, azonnal ''critical error''. A főkarimmal semmi gond nincs eközben.
-
Apophis
őstag
Valami hordás arc elmodja nekem, hova a rákba menjek lvl 21 felett fejlődni? :S
-
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #74 üzenetére
Én nem osztok 4k alapcritet, de full BWL cuccal, AP ZHC ToEP megvan az. Berserk nem kell. A warrior lett gyengébb, a mage viszot semmilyen se lett, már a béta óta kb.
FECTS: a frost talán jobban túlél (bár egy 900 damaget elnyelő pajzs epic szinten inkább a vicc kategória), és talenttel 60% felett critel frozenre, de kipróbáltam, és bőven elmarad a firetől.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #68 üzenetére
Az a 4k az alap, ignite +40% tehát aranyos 5600 damage, instant, és utána még tolhatok egy instant fireblastet ami így 2k körül critel. Ezt senki nem éli túl, csak fire ressel. És igaz, hogy a hunter, warrior, rugó 2 ütésből szétcsapja a clothosokat, de egy warriort már igencsak kínlódva sebeznek. A láma mágus a 2k noncriteket 3 percenként tudja eltolni, tehát közben is ölnie és élnie kell valahogy, szó sincs imbalance-ról, 2.5 secenként olyan 900at tud lőni, ami elég gyér, tekintve hogy túlélési képessége nulla.
-
Apophis
őstag
Új server, a főkarimmal már csak raidelek, tehát csináltam újat, természetesen mage.
Xavius - Apophis - Apophis (Horda)
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest