- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
cocki
tag
válasz
Wolverine #4785 üzenetére
ha sz idiótaság fájna ezek nincsenek eszüknél nem igy akel megoldani a paladin és shaman problémát az szent ezeknek el ment az eszük látszik hogy az eredeti csapatból már alig van ott valaki ert akkor sose csinálták volna ezt és kész. A pala mindig is alli a sámán mindig is horda ez szimpla ügy nem kell ezen változtatni az hogy a raidbe szarabbak a sámánok a totemjei ez van ezt kéne fixirozni. De mint látszik a drága okostojások ezt nem tudják és ezt csinálták. Ja még egy dolog a az elfek soha nem voltak paladinok és még csak véltlenül sem imádták a fényt hanem a drága forrásukért voltak oda btw de hát minde cáfoljuk meg magunkat megint lolololololololol.A megoldást két új kaszt létrhozása tenné meg vagy valami ami a horda oldalon a pve ben rerősítene a az alli oldalon a pvp ben de lehet hogy hülyeségeket beszélek> -
válasz
Wolverine #4684 üzenetére
van valami karid ami nagyobb és nagyon szereted? mert akkor érdemes lenne csak 1 honapra feltölteni hogy ne vesszen el. én tuti így csinálnám.
diablo2-ben is csak azért raktam fel a játékot kb 3 havonta hogy belépjek 80as karimhoz hogy ne vesszen elde egyszer elfelejtettem és letörölték, na mind1 már van WoW
-
-
hehehehe
tag
válasz
Wolverine #3669 üzenetére
sztem viszont ez hulyeseg...igy nekunk pl eselyunk sincs uj tagokat szerezni..vagyunk kb 45-50en magyarok a szerveren (eonar) de mindenki az ajanlott szerverekre megy ahol meg mar tul sokan is vannak neha...az elfogadhato lenne ha esetleg az Eonart is betennetek elso hozzaszolasba
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #3616 üzenetére
Amint látom, az Aerie Peak PvE szerver - valami azt súgja, ezt ajánlotta a gép elsőre
Magyar guild van, az Eternal Guards, de ahogy elnéztem, ők a Xaviuson már MC-znek minimum, szal hozzád képest pronak számítanak... Mindenesetre írd be a chatbe a biztonság kedvéért, hogy /join hun -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #3300 üzenetére
Nem volt nagy érdeklődés...
Na mindegy, itt a lista:
1. draenei
2. blood elf
3. furbolg
4. ogre
5. worgen
6. earthen (bár őket csak emlegették Uldamannal és a War of the Ancientsszel kapcsolatban - ugye ők a törpék ősei, akik még inkább sziklából vannak, mint húsból)
7. pandaren
8. high elf
9. gnoll
10. quillboar
11. giant
12. murloc
13. makrura (a rákemberek pl. Durotarnál)
14. naga
15. elementálok
16. a dragonflightok tagjai
17. goblin
18. kentaur
19. dryad
20. Keeper of the Grove
21. silithidek (nem jártam arra az 1.8 óta, nem tudom, milyen alfajaik vannak)
22. nerubian
23. tuskarr (fókaemberek Northrenden)
24. trogg
25. eredar
Meglepődtem, amikor összeszedtem a listát... -
Arhquis
aktív tag
válasz
Wolverine #3291 üzenetére
Ha már így megemlítetted a szervereket, a Quel'Thalas szerveren is van ally oldalon egy igen dinamikusan fejlődő magyar guild, amelyben szerény személyem is benne van.
Várunk mindenkit sok szeretettel a Hungarian Alliance-ba.
Jelenleg a Tier 0 setek farmolása folyik ezerrel, de már voltunk ZG-ben is, erre megy most a felkészülés. Aztán meg persze tovább!
Ui.: PvE szerver a kis hazánk, de szoktunk kötekedni a hordával...
[Szerkesztve] -
-
válasz
Wolverine #3106 üzenetére
sajna ezt az addont már nem frissítik.
kipróbáltam de nem nyerte el a tetszésem...berak egy plusz kis ablakot amit alig lehet látni és bugosan lehet növelni azaz nem lehet mert beírom hogy 1.8 ami a maximuma és csak 1-et ir be
a másik hogy a kis ablak 3 csikbol áll target hp te hpd és te manád. szoval nem nyujt ujat csak leteszi kcisibe -
válasz
Wolverine #2967 üzenetére
* Legendary quest:
o Quest lore PIC: [link]
o Stats: [link]
o Collect 40 fragments of Kel'thuzad's minions (presumably in nax) and combine to make the frame. Frame starts a quest.
o Pic of splinter: [link]
o Pic of Frame: [link]
o Collect head piece from Kel'thuzad.
o Collect base piece from dwarf in Silithus desert (presumably aq40)
o Pic of model: [link]
o Video of staff model: [link]
ezt a legendary-t sem foják olcsón adni ne félj... -
hehehehe
tag
válasz
Wolverine #2975 üzenetére
telleg sosem ertettem minek jonnek allyk ratchetbe...mi dolgotok van nektek arrafele? olyan marha sokan ally nem jar WC-be..akkor miert jottok?csak booty bay miatt?
azer asszem a horda kozlekedesi rendszere jobb mint az allye...a zeppelinek rengeteget gyorsitanak a dolgokon...es sztem jobb is mint a hajo.azt sajnalom csak hogy thunderblufft kihagytak beloleoda repulni kell
-
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Wolverine #2863 üzenetére
Eddig csak olvastam a topikot de most hozzá is szólok.
BSen ha magyarokkal akarsz játszani és high-end instákba járni akkor alli oldal, amennyiben nem okoz gondot az angol nyelv akkor a horda oldal. Horda oldalon kevés a jó magyar klán és nem egyszerű bekerülni, míg allis oldalon jópár komoly magyar guild van.
Pls vmelyik moderátor írjon fel engem is az első hszbe levő listába.
Sheppard-Horde-Bloodscalp [link]
Köszi. -
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #2390 üzenetére
Hát ez qrva rossz 5let, mert innen semmit sem lehet látni. Inkább keresni kell egy havert, aki megmutatja az alap dolgokat, odaadja a 10 napos guest acc-t, majd indít veled egy új karit, és egy pár szinten át együtt küldizik veled. Ha ilyen nincs, akkor meg csak szimplán meg kell venni, 6 millió előfizető nem tévedhet
-
ciao
senior tag
válasz
Wolverine #2364 üzenetére
az elején búra a tankra ha sap-ol a rugó rá is néha, elején én is renewt használok és csak később amikor már javában tart a harc akkor tolok először greater healt és 1szer még a fadeval le tudom szedni magamról az ellent de 2. ra már nem, mert nagy a CD, és csak ha crit van gyógyítom max.-ra a pácienst, fél órával később a lvl60 wari, 60 hunter, 59 rugó, 55 lockal kínyírtuk az első bosst a highwayon esett is 1 szép kék öv és többször dícsértek, hogy jó vagyok, helyreállt az önbizalmam
-
BatemanX
tag
válasz
Wolverine #2040 üzenetére
War effort nem lesz, de world event igen. Ez utóbbit sem úgy akarják megcsinálni, hogy mindenkinek EPL-re kelljen özönlenie, hogy láthassa, hanem sok helyen egyszerre fog jelentkezni. Persze ez AQ-nál is így volt, de az igazán ''dögös'' események Silithusban voltak, ami jópár remek szerverleálláshoz vezetett. No ilyet nem akarnak megint.
-
BatemanX
tag
válasz
Wolverine #2003 üzenetére
Ősznél előbb tényleg nagyon valószínűtlen, hogy kijöjjön. Úgy saccolom, hogy 1.11 legkorábban 2 hónap múlva jön, de a 3 hónap sem kizárt. Tehát nyár elején kijön egy bazi nagy insta. Azt bőven hagyni fogják kifutni, a legkockább guildeknek is minimum 3 hónap lehet majd egy ilyen volumenű instát végigverni. Ráadásul még hátralesz a rugó és sámán rewamp, amit azért úgy tippelek, hogy egyszerre fognak kiadni, de az még mindig egy patch a kieg előtt. Tehát kiegészítőre tokkal vonóval kb. októberre lesz kész a játék. És akkor már lehet, hogy a marketingesek eltolják karácsonyig...
Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Milyen SSD-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest