- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Akkor ez a bloddscap igazán magyar server.Lehet hogy benézek és verek egy párat a hordásokon
mert ugyebár emberek vagyunk
-
Lacza
senior tag
Na üdv néktek!
Már jó rég nem jártam itt mert wowoztam.Tegnap lett az első karim 60-as.
Még mindig vannak kérdéseim.Mi a külömbség a main tank meg a sima között és melyik mit használjon?
Hol lehet 260-as blacksmithing fölött fegyver kovácsatot tanulni?
És hol találom meg azt a questet amivel szakosodni lehet a fegyver kovácsolásnál? -
Lacza
senior tag
Szasztok!
Nekem az 1.10 óta csinálja hogy néha (nagyon ritka) mikor meghalok akkor nem látom a térképen a tatamam.Nagy nehezen megkerestem és nem lehet újraéledni
Nincs fent addon, és újraindítás után jó csak.Ti találkoztatok ilyennel? -
Lacza
senior tag
Másik nagy kérdésem, hogy a folyamatos kempelést nem büntetik
Már nem is járok SM-be mert mindig ott tanyáznak a hordások vagy 30-an és ütik verik a bekivánkozó csoportokat.
Ez nem játék hanem bunkóság -
Lacza
senior tag
Csak gondolkoztam hogy lvl 40-es warriorommal miért nem tudom összeszedni a 90g-t a lóra meg a lovaglásra.
Ha nem veszek semmi cuccot magamnak akkor kb 12-15g-m szokott lenni.
A többi elmegy szint lépéskor.Persze a guild se olyan sajnos hogy összedobnák nekemPersze csak kölcsön.
Így az első karival rohadt nehéz.Most nem veszek semmit, meg nem is fejlesztem magam és a legjobb napon 18g-t sikerült összeszednem.Csak a javításokra költöttem.
Na nem baj nem rohanás az élet,persze a kis ''pöcsök'' röhögnek rajtam hogy nincs lovam még.
Most már tudom hogy honnan szednek mindenféle kék meg lila cuccokat össze. -
Lacza
senior tag
Van egy nagyon csúnya sejtésem.
Akinek több karija van az a kisebbnek tud pénzt adni és ezzel nagy előnybe tudja azt hozni.
Hordjatok le ha nem így van -
Lacza
senior tag
Na ma feltettem a gamet egy 65k-s ISDN gépre és 200 ms-el elrohangál simán
-
Lacza
senior tag
Hát sokan azt mondják hogy majd lvl 60-on lesz az igazi.De szerintem ott is csak mobok ellen
Más:Mindenkinek a családja írtózik ettől a játéktólÉn már 6 !!! emberrel próbáltattam ki a gamet és mindegyik megvette(és nem kaptam érte részesedést sem
) és valamilyen sziten mindenhol gond,már ahol van család.
-
Lacza
senior tag
Ti aztán jól beosztjátok,de ha nincs dühöm,ami ugye nincs akkor ez mind szép és jó.
Meg azután a combat charge meg a pummel nem egy stance ba vanr most miről is beszélünk
A warlock kérdéses,mert azt hol megverem, hol ő ver meg.
De a shaman, meg a priest az aztán üt ver.
Amúgy olvastam a wow.hu-n hogy van olyan valami amivel fel tudom tölteni a dühömet full,de ilyet én még nem találtam -
Lacza
senior tag
Asszem ezt fogom tenni Artari High-ban, ha megtalálom a kő gólemeket
Viszont xp-t nem nagyon akarok gyűjteni mert minek,jó vagyok így lvl 39-esnek.Amúgy most esténként az a story hogy megyünk a Guilddel SM-be.
Csak marha sok xp hullik értük még így is hogy 5 felé megy
Viszont még így sincs egy db kékcuccom se
Az viszont jól jönne SM-ből.Viszont akikkel megyek, a birkák nyomnak mindenre,mint állat:a pap a kétkezes kardra meg ilyenek.Viszont ha bosszúból rányomok az ő sapkájukra akkor meg visítanak. -
Lacza
senior tag
-
Lacza
senior tag
Egyet mondjatok meg,ha én kovács vagyok akkor hogyan tudom megjavítani a cuccaimat
Vagy másét? -
Lacza
senior tag
Lehet hogy láma a kérdés de nincs valami amivel a dühömet fel tüdom tölteni full
-
Lacza
senior tag
Na most anulu!
Ne vedd kioktatásnak és ne érts félre!
Én már jóval feletted járok lvl37És pont tegnap jöttem rá a tankolás lényegére
Lementunk egy kis barlangocskába, ahol én voltam a legmagasabb lvl( a többi 33-as volt ,2 pala+1 mage) Ott használtam egy egykezest meg egy szedettvedett pajzsot.lvl 38 elitek voltak és a vége felé bizony volt hogy összerohant 5 is
Hát a sunder armor meg a pajzs megmentett minket és ez komoly -
Lacza
senior tag
Új kérdés.A valahol bankba berakott cuccost másik bankba is fel lehet venni
-
Lacza
senior tag
Én meg lassan 40
De ez a warrior kari nagyon nehezen akar formálódni
Ha a 36-os lvl karimat megtámadja egy 32 shaman akkor nem biztos hogy én nyerek. -
Lacza
senior tag
Vazze most tudtam megjavítani a gépem.Nem is hiányoltatok
És már új totyik is van,hurrá
ÉLJEN A WOW
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest