Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A jelek szerint a topicban igen
A wow.hu-n szintén nem egységes a megítélése ennek a lépésnek, bár úgy vettem észre, többen nem örülnek neki, mint igen. Az USA-ban 1 igen, kettő nem, EU-ban több nem, mint igen, de arányt nem néztem...
mod: a #4785-tel arra akartam inkább utaln, valsz. ennek a két embernek nagy szerepe van abban, hogy a WoW instabuzulássá vált :/
[Szerkesztve] -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
2xes túlerőben nekem is jobban tetszett volna a harc
OOW egyébként mindenféle segítség nélkül befutott, és nem PVPzett, ezért volt kiegyenlítetlen a dolog. Kaptak is egy-két spitet utána.
Egyébként pár gildtársatok ~10-15 ott maradt gankelni a hullákat, és közöttük 5 gildtársunkat. 2 sikertelen éledés után a RL-nek elege lett, kaptunk egy FUll Buff message-t, és kitörtünk, lekaszaboltuk a gankelőket (ekkor már sztem instában voltatok), ötröm volt nézni, ahogy szaladt az a gankelő csapat, amikor megláttak a majdnem full Honor and Glory-t felbuffolva, teljes harci díszben
Tényleg öröm az ilyen esemény, csak e miatt nem tudtam ottmaradni nerfára
Megnéztem most reggel, 41 HK-m lett a tegnapi talűálkozásból ;)
Az EG MCbe ment (BWLbe még nem járnak), úgyhogy szerintem nem mentek volna fel hozzátok. -
hát jah. én most twilightokból gyüjtöm a répát (repu) de néha uncsi már. meg ott van az állandó ''hol a rugo mögöttem'' feeling és néha fáradt vagyok ahhoz
jaj multkor is bepróbált egy rugo, rajtam mob. először menekülőre fogtam hogy mob lejöjjön rolam, rugo addig ütött hogy 86 hp-m maradtde mindig ice barrier-rel mászkálok így 86hp-n fellőttem elillantam, kötöz kötöz kötöz rugo jön frost nova, birka (vanisha nem volt mert előző frost novánál elhasználta
) evocation, mászik mászik hatótáv frost bolt, frost bolt, frost bolt, fire blast, frost nova, cone of cold, rugo feküdt, kthxbye
-
F-ECT$
titán
De ha a papoknak minden megvan mc-ből és mégse akarnak bwl-be járni, akkor ott összeszarhatod magad, akkor sem fogsz olyan dkp szabályzatot kitalálni, ami motiválná őket.
Nálunk eleinte 2x-es dkp-val ment bwl, és elég sokszor volt ''full bwl bónusz'', azoknak akik végigszívtak egy 4 órás wipe partyt, ezenkívül természetesen first killre is járt extra dkp. -
az a fórum már nem él, mivel a HS megszünt és összeolvadt a kemény mag egy másik kemény maggal azért is sírtam nem rég
aki nem akar lemennni azt nem tudjuk motiválni max kirugni hogy ilyen ember nem kell. ha csak lustaságból nem jár le akkor kick. még az motiváció hogy first boss kill-nél igen sok dkp-t kap az aki ott van. pl 200-300akat. mások mondták máshol, hogy nem büntetéssel kell motiválni embereket, hanem jutalmazással. ha időben odaér raid kezdeti időpontra kap x dkp-t pl. vagy ilyesmi. -
szepi79
őstag
razorgore-t mi 3 pappal csináltuk, oda igazából nem nagyon kell pap. 4 druid volt, meg 6-7 pala
a palák healelték a kite-olókat, hunterek állandóan rakosgatták a frost trap-et (a területre hatósat, annak lehet más a neve), 2-3 wari kite-olt (enchantolt csimmában), csak a mágusokat öltük. a papoknak igazából csak akkor van szerepe, ha már lementek a tojások, de razorgore nem sebez nagyon durván, szal druidheallel is végig lehet csinálni.
miért pap MC-zi razort? nálunk az egyik MT csinálta.
a közös DKP meg gáz, eleinte én is közöset akartam, de rájöttem, hogy csak külön DKPval lehet eredményt elérni.
a 4órás MChez grat, mi rohadt sokat tökölünk rajta, kb. 2x4 óra alatt szoktuk végigcsinálni. (lehet, ha 1 naposra terveznénk, meglenne 5-6 óra alatt, de ennél kevesebb semmiképpen, a lava packoknál meg lootosztásnál annyira belassulunk, mint egy kimerült csiga a légypapíron...) -
szepi79
őstag
mi úgy oldottuk meg, hogy aki lejár próbálni (és főleg, aki ottvan az első bosskillnél) iszonyatos DKP előnyben legyen a vállvonogatókhoz képest. most kb. 2-3 loot előnyünk van az első boss lerakása után. valószínű nem marad ekkora mértékű a különbség a későbbiekben, úgy próbáljuk majd belőni, hogy új bossonként +1 lootnyi DKP járjon, csak az első volt ilyen vízválasztó.
-
Jarlaxle
senior tag
Skeram leverését esetleg a bogár triót tartom még lehetségesnek, tovább nem fogtok jutni, majdha már pár hónap bwl farm volt. Sarturához iszonyat dps kell, még mi is néha beszopjuk pedig mindenki legalább fél t2be van. De a trasheket és ezt a 2 boss mindenképp érdems farmolni, főleg a repu és a mount miatt, minél előrebbre lesztek annál szopósabb lesz gyalog visszafutni (cthun 10 perc állítólag mountottal).
-
szepi79
őstag
ugyan mi még nem tartunk ott, de ha 1 lock teledotolja, akkor az nem jó, ha ő odaáll a MT mellé? akkor nem megy oda vissza a boss?
egyébként a coe, cos, cor csak akkor csinál egy kevés aggrót, mikor felrakod. (akkor szokott gond lenni, ha a mob immunis a tauntra, és a tank miss-eli az első ütést. derék lockjaink meg már rakják is bele a cos-t/coe-t (cor-t csak kicsit később), ilyenkor általában a mob befut a casterek közé, hogy kiegyenesítse az EKG görbénket. ha a tanknak van esze és belelő egyet, akkor ennyitől áltlában visszafordul a mob.)
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
MC-be nem vok biztos de a takika kb. így néz ki: 3x2 warrior csoport van, 2 a jobb platromon, 2 lent középen, 2 a bal platformon. Az MC-zés itt ugye nem lehet gond mert mindig van 1 backup tank. Casterek felül, hílerek pedig a lépcsőn. MC-t meg birkázni gyorsan. Nagyon egyszerű boss, ha ráéreztek.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
Shadow Priestnak nem érted a lényegét? Kidobom a raidből az összes rugot, mert ha a shadow nyomja a vulnerabilityt 15%-al nagyobbat sebez a lock, vampiric embrace-el viszont ki lehet healelni a debuffok által okozott sebzést. Az meg a másik, hogy shadowként nagyobbat sebzek, mint a rugok... Tehát a shadow priestot nem, mint priest, azaz healerként kell kezelni, hanem DD-ként, tehát más DD kasztok helyett betolni. A többi mítosz a priestról meg hülyeség, minden magyar klánban félnek a shadowtól, mert elhitetik velük, hogy a pvp-n kívül szarra sem jó, pedig MC damage listában elsőnek lenni nem olyan rossz egy priesttól.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Tévedsz, jah és cucc nem minden... dd-zni is tudni kell, sztem egy shadow pap le tud DD-zni MC-be egy mage-t simán, csak kell sok lock, és sok sok +dmg. Sztem pedig egy raidbe egy shadow pap elfér. +15% shadow dmg és vampiric embrance owned =D
[link]
vagy
[link]
u.i. 1.11-el nem játszottam már...
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
''ha jól látom, MC-ben 1-4-et nyomtok, viszont mellette BWL-ben már Vaelesztrasz-nál jártok.''
Ez most úgy hangzik, mintha MC-ben csak az első 4 boss-t tudnánk leverni.Azért megnyugtatlak, Ragna is lemegy már jóideje. Csak éppen sosincs egyhuzamos MC, 2 részletben szoktuk abszolválni.
Amúgy hallgass sztem F-ECT$-re, mi a pala cheattel csináljuk Razor-t. -
F-ECT$
titán
Ha jól emlékszem ő mondta, hogy pala cheattel nyomják.
Egyébként meg horda oldalon szvsz shaman kite-tal kell próbálkozni: ők kite-olják a legiósokat, a druidák altatnak, a huntik és a lockok viszik a sárkikat (így 1 huntira kevesebb sárki jut -> nem fog eldőlni), és mivel csak a mágusokat kell öli, így elég 1 sarokba 4 ember. A totemet meg frissíteni kell és kész.
Nem nagyképűség (főleg mert nem is sámán vagyok), de a kite-ot mi 10-15 próba alatt belőttük, és így az első héten amikor bementünk bwl-be már feküdt is Razor. -
ciao
senior tag
a bubin kívül még a fade is jóbarátja az aggrót kapott papnak én azt szoktam élvezni hogy ruhan felém a mob a tank rohan utánna a dps addíg osztja és az utsó pillanatban nyomok csak fadet
amelyik tank ismer az már nem jön a mob után ha az elsőt agrózom be a 2.-nál meg már én rohanok a tank felé
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
én tegnap voltam aq20ban de ugy hogy isdn le volt osztva 2 gépre és néha apám, 3.gép, is be-be kapcsolódott a szolgáltatásba, sajna
volt 3.5k-s pingem de azért jól ment. sajna ossirianra már nem jutott időm
2. wipe után le kellett jönni !%F!%%FG%+!% dial up pedig nagyon jó lett volna valami jó kis lila loottal befejezni azt a szenvedést
-
F-ECT$
titán
A BG repuval szar cuccok szedhetők össze ezekre a slotokra, R10 << T2, R13 meg sosem leszek. A T3 már csak azét is sántít mint pve set, mert nincs rajta spirit se resist. Emelett nem érzem azt, hogy T3-ban mennyivel jobb lennék: +400hp, 600mana - ezek igazából egy locknak nem számítanak; +36 spell dmg - hogy oda nem rohanjak; +4% hit, +3% crit - na ezzel talán pár %-kal nő a dmg. Cserébe nincs spirit, res, és az aggró redukció is szarabb, mert pve-ben leginkább sbolt spam megy: most minden sboltra van 20% redukció, ezzel meg csak a critekre lesz 25%.
-
szepi79
őstag
anulu: nálunk golemaggnál a ''healer hadosztály'' a következőképpen néz ki:
1-1 priest + 1-1 pala az OT-n.
1 priest +1 druid a MT-n
3 druid feralban küldi golemaggot.
3 pala üti golemaggot
4-5 priest smite&swp&holy fire kombókat lő. nagyritkán renew.
ja, és amikor azt írtad, hogy go DPS, nem modntad, hogy a kuytusokat békén kell hagyni, aki nem volt még ott, azt hihető, hogy a blökiket kell megölni először. -
Jarlaxle
senior tag
Megmondom őszintén nem mélyedtem el annyira a takikába, ált a takikáknak csak a papra vonatkozó részét tudom. Kb. annyit tudok így elmondani, hogy folyamatosan jön egy lvl61es elite add amit le kell gyakni és a meele dps csak ezután mehet gyakni be a bosst de eztis csak korlátozott idejig mivel a bossnak van 1 nagyon erős aoe mérge amit bizonyos idközönként felrak, és ezt foylamatosan rakja és a tank is kihal már ha 3 van egyyszerre rajta, illetve ilyen tüskék jönnek elő amik feldobják a fenébe az embert és ráadásul sokat is sebeznek. Pont ezért nem lehet elég sokáig dpselni a bosst és így elég sokáig elhúzódik a fight.
-
Jarlaxle
senior tag
Igen, régi guildemben, akikkel MCt gyűrtük végig, ott is jópár dd warri járt az élen. mostaniban már nincs is mc viszont itt egyáltalán nincs dd warri, valszeg ha már a többi dps kaszt tier2be lesz öltöztetve akkor a dd warri már nem fog tudni annyi dpst produkálni, bár ebbe nem vagyok biztos, mivel mint mondtam nincs dd warri nálunk.
Vael után gyerekjáték lesz Chromaggusig, persze viszonylagosan. Szerintem ha így haladtok szeptember fele elfekszik nefa, a kieg meg csak lehet jövőre jön. Aztán majd jön több hónapnyi bwl farm, közbe meg egy kis aq40, esetleg nax, bár aq40 szerintem nem éri meg a sok szenvedést, inkább naxra koncentráljatok, pl. Anub'Rekhanhoz (pókos rész első bossa) nem kell akkora nagy dps, inkább skill kell, meghogy mindenki tudja mit kell csinálni, kb. fél órás ha nem több a harc ideje.
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem akarlak megbántani de szerintem egy Pala ellen csöppnyi esélye van csak egy warrinak...az olyan kasztok amik tudják magukat helozni egy wari duelben csemegének számít...lehet hogy 3x akkorát üt mint én maci formában de míg én 5x fullra töltöm a 6000-es HPmat addig ő a 4000-4500-as HPját egyszer sem tölti újra....Én a warcsikat simán lecsapom....ettől függetlenül láttam már palát verő varcsit de ott voltak korrekt szabályok hogy nincs heal....de PVPben nincsenek szabályok...
-
-
-
hehehehe
tag
az a poen hogy ugye elotoltes is volt ahol ha jol tom valami 100 megat lerangattunk elore...szep kis patch lesz mondhatom
amugy ezekrol a farmolasokrol...lehet ezt egyedul csinalni vajon?vagy bele se kezdjek egyedul? meg fel kell tenni hozza az AD-s trinketet vagy hagyhatom es hasznalhatok inkabb valami ertelemeset helyette?
-
zölcsi
tag
ő, nézd meg meg a wow-eu-n ha végre menni fog, nem bent kell venni hanem kint a vendornál
kiváncsi vagyok hogy mennyire fog kelleni a ress, mert ha csak annyira mint mc-be és bwl-be akkor annyira nem gáz, (mind 2 instát 0 fire ressel csináltam végig, elég ha a tankoknak van)
de ha olyan lesz mint aq hogy huhuranhoz 300 natur ress kell unbuffet, hát az nagyon jó lesz ... huj de gyülölöm aq-t ....
egyébként a kiszivárgott infok szerint olyan lesz ress szempotjábol mint mc, nem baj ha van de annyira nem kell,
láttam pár videot nagyon nehéz lesz
de a jutalom ... hát mesés [link] -
szepi79
őstag
nana! miről maradtam le? milyen world event? 18as táskák? mondjuk AD repu nem nagyon kell (bár még vagy 15k az exalted, de majd megoldjuk valahogy, egyelőre nem kell az nekem. vagy kelljen?)
amúgy már csak ezért is megéri felmenni, hogy lássad, melyik addon csesződött el (mindegyik) és ha szerencséd van, akár még frisstést is tudsz hozzá szerezni.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
némi kieg a 8 hullámhoz. jópár Captain-nek van vmi extrája.
3.: Captain Tuubid: megjelenik felette egy felhő, amiből villámok jönnek ki, aki alatta áll elég rendesen sebződik (engem 700 és 1200 között szokott emlékeim szerint), így fontos, h gyorsan meghaljon.
8.: nevét sajna nemtom fejből, de az a fontos, h dispell-ezni kell, különben 5-6k-kat csap az MT-re, normál esetben olyan 1-2k-t.
sokat kell szívni ezzel a bossal, de kikerülni nem lehet, így ha tovább akartok menni Buruhoz, Moam-hoz, ne adj ég, Ossirian-hoz, akkor mindenképp le kell csapni.
2 szép epic dropja van:
Boots of the Vanguard: [link]
Manslayer of the Qiraji: [link]
a többi igazándiból csak könyv. azok nem szépek, viszont roppant hasznosakmúltkor a Boots-t kidobta
bármennyire is fury warrior vagyok, egyszer kell nekem egy ilyen Manslayer
már csak a neve miatt is
rá 25 agi és csókolom
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kuli ellen volt már egy try, de nem ment le, mert nem tudták a tankok forgatni + a csapdák meglepték a többieket, szinte semmit nem tudtunk róla addig.
Leguoljára lehívott egy másik gild, és ott azt vettem észre, hogy a ''2 heal cast, utána kicsi futás'' taktika beválik healer részről, ugyanis így egy trapet sem kaptam be. Egyébként nekem úgy tűnt, hogy mintha a csapdákat is aggro alapján dobálná, mert egy hosszabb egy helysben állás után általában 4-5 csapdát is bekapok. Lehet, hogy csak véletlen, de én így láttam. Egyébként a rashmobokat megéri kitakarítani AQban a második bossig? Arról ugyan még semmit nem hallottam, hogy az kicsoda, annyira óvnak tőle minket. -
szepi79
őstag
mi taktikánk a hakkar előtt:
a krokodilokat meg a berserkereket mi is kiirtjuk, ez alap azt hittem mindenkinek. (már csak a repu miatt is) fenn áll mindenki, amint jön a patrol, gyors targetelés, barizás/altatás. ha maradt ''szabadon'' priest, akkor 1 lock egy instant spellel magára haragítja, és húzás lefele a lépcsőn, lent pedig fear. (én általában szoktam bele dotokat is rakni, persze csak unalomüzésből, mert ha resisteli az egyik feart, úgyis maxra gyógyul.)
először a flayert kell leverni, utána a nem priest trollokat, bloodrinkereket és csak a végé a priesteket. szóval van amikor megússzuk wipe nélkül
szal Pola: ne keseredjetek el, ezeken a csapatokon sokkal többet fogtok wipe-olni, mint hakkaron, mert hakkar 1-2 héten belül le fog nektek menni, itt meg mindig szívás lesz.
szerk: nekem a hunteres lepuulozás azért nem tetszik, mert sokkal nehezebb lesz a barikat kitargetelni, mintha a mobok nyugalmi állapotban lennének.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mindegy, első próba volt, szerintem arra mindenképpen megfelelő volt, hogy lássuk, hogy itt már nem megy a ''2 perc AFK'', meg ''cigiszünet'' beszólásokkal tarkított kill a főbossnál. Azt mondom, legközelebb tutira le fog menni, csak kicsit bosszantó, hogy két este szenvedései mentek kárba. Öröm az ürömben, hogy nem hittem, hogy a tigrist, és a párducot bealázzuk, és mégis meglett.
Mindegy, ma nekimegyünk AQ20 első bossnak, és holnap-holnapután megint ZG. Hétvégére meg marad MC, ahová eddig egyszer sem jutottam le. Nem vágom miért kell pont szombat este menni oda. Mindegy, legutoljára a skacok lenyomták az első bosst nélkülem is, mindössz 26an voltak. Volt is nagy örömködés. -
szepi79
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
-
F-ECT$
titán
''hordás lévén csúnyán szívunk Razornál'' - ha a sámlik jól csinálják, akkor nem nehéz a fight.
A raid napokhoz meg annyit, hogy nálunk a péntek-szombat szabadnap, és inkább hétköznap van 20-23 között raid. Ilyenkor a családos/munkásember úgysem tudna elmenni sehova, max a tv előtt döglene, ahelyett meg jobb a riad. A durcis élettársat/gyereket, pedig hétvégén könnyebb megbékíteni -
Darth_Revan
veterán
Én meg a 2. akit megölt,mert én is a láva közepébe estem és már nem bírtam kiúszni
(nemtom,ezek a bossok rám vannak szálva,Raggy is 2x dobott a lávába,Baron Geddon egymás után 2x is bombának jelölt,Gehannas meg szó szerint követett a tűz esővel,akárhova áltam,mindig odanyomta
Mondjuk ez még mindig jobb,mint egyszer Baron Geddonnál szinte az összes bombának jelölt mellettem robbant...csak az 5. bírt megölni
)
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Bemegyünk, leverjük az irányítókat, majd meghal mindenki, de elötte egy pala kiveszi Razort combatból. 3 hunter már jó előre Feign Death-tel. Ha mindenki meghalt, (Razor ugye áll 3 percig, semmit nem csinál), a hunterek egyenként felkelnek és körberohannak, minél több mobot magukrahúzva. Ha leverik az adott huntert a mobok, akkor egy részük kiszalad, eltűnik a szobából (azért kell minimum 2 hunter, mert 1 nem tud teljesen körberohanni). Ha mind eltünt, warri éled, mc-zi Razort, majd egy másik pala (vagy pap), aki szintén ki lett véve, éleszti a társaságot. Közben a warri törögeti a tojásokat. Ha mindenki él és fel van buffolva, elengedi Razort és fight, ami innentől kezdve sétagalopp.
BatemanX:
Leszarom mi elegáns és mi nem az, sztem ebbe ne is menjünk bele. Adott az oldalunkon a pala kaszt és adott egy képessége. Miért ne használnánk ki?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest