- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
Jarlaxle #4783 üzenetére
szvsz a szint korlát megemelése és az új nagyobb területek kellenek, mert egy idő után uncsi a 60. és új 60as instákat meg nem fognak kitalálni inkább ott is brutálisabb dolgokat építenek bele.
nekem csak ez a pala-shami dolog szúrja nagyon a szemem
erősen gondolkozom egy petitiononline-on indított petíción, csak hát nemtom hogy azt mennyire veszi figyelembe a blizz. -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4634 üzenetére
én is vami ilyen csapat elosztásra gondoltam
a szépség az, h én erőltettem Skeram-ot, tegnap látszott, h nem esélytelen, viszont nekem kell összeraknom a taktikát. én is a 3x2-re gondoltam, méghozzá úgy, hogy ha Skeram vmelyik platformra blinkel, akkor ott az egyik tank tartja az addot (ha éppen van), a másik pedig vissza tudja vinni középre MT-hez. taunt, rohan, mivel aggro wipe van blink-enként.
jól érzem, hogy boss középen, addok jönnek, akkor boss-t tartja MT (meg mellette a warrior MC esetére), egyébként DPS OFF, addokat gyorsan leverni (2x35k hp-t igazán nem nehéz), hogy ők ne blinkeljenek, rohanjanak, stb, majd boss-t szépen nyugisan leverni?
dot-okat meg itt el kell felejteni pontosan az aggro wipe miatt. 1 lock teledotolja sebzővel (CoE ilyen?? nem értek hozzájuk), és blinkel, dot sebez, lock halott... -
Gazala
aktív tag
válasz
Jarlaxle #4582 üzenetére
Jajj, könnyeket csaltál ki a szememből, olyan megható, még szerencse, hogy nem az itt leírtak alapján tálenteltem már megbocsáss, mert röhej az egész. Ki a búbánbat beszélt 600 manáról kérlek? De aki mondjuk csak arra tartja a papját hogy bekússzon egy instába és healelgessen annak okés a full holy más le van szarva taktika, de egy pvp szerveren ne feledkezzünk meg hordás társainkról sem és elég vicces, amikor egyetlen rugo lekaszabol egy 5 fős holy priest bandát egyedül, mert azok a healen kívül szarra sem valók. Nemtudom miért van megőrülve mindenki a silent resolvéért, ha jól játszol nem termelsz annyi aggrot amivel lehúzod, ha meg sikerül ezt véghezvinni akkor meg remélhetőleg nem olyan csacska pap vagy aki ki se lát az intellectből, mert 1000 hp-ja van, ami szarra sem jó sehol. Mental Agility ahogy fentebb írtam instant spelleket teszi olcsóbbá, eddig nem láttam instant healt, de szólj ha lesz új spellünk, örülnék neki.
A papnak meg nem csupán az a dolga, hogy nyomja folyamatosan a greater healt, mert az nem tudomány, hanem életbentartani azt a személyt aki rá van bízva, ez nem aztjelenti, hogy overheal kell neki. Tapasztalatból mondom, holy társaim szenvedtek a manával mikor nekem még 50% volt, innervate, mana ital nélkül és nem mondhatom, hogy lazsáltam, mert MT healer voltam. Persze a healing done táblát még úgy is vezettem, hogy legtöbbször a rank3-5 flash healekkel variáltam.
60-as pap vagyok ha tudni akarod, de régen jártam PH-n és nem javítottam az aláírást. A másik dolog, hogy innentől kezdve nem érdekelnek a hülyeségek, örülök neki, hogy nem fogy el a manád, tényleg őszintén örülök, de amíg discel lenyomom a holy priestokat addig én azt a tálentfát fogom használni, persze ha jön a horda oda tudok pörkölni nekik, nem pedig bambán állva nézem végig a kivégzésem.
12k manája viszont könnyen lehet a priestnak... dehát inkább nem magyarázom (persze a healing spell is elég szép mennyiségben áll rendelkezésre)
Más: helyesírási hibák miatt elnézést, gyorsan írtam, mert megyek el.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
Jarlaxle #4567 üzenetére
ha 1 raidbe 1 spiritet tudó pap van az már elég
akkor javaslom, próbáld ki, milyen az, mikor egy 40 fős raidben egyedül neked van spirited. a többi pap max. 2 gyertát használ el buffoláskor, te 8at. sima MC takaritásnál ez nem gáz, de ha új instát próbálgattok, gondolom nem mindegy, hogy 10 vagy 40g-t költesz gyertyázásra / futam. nekem legalábbis nem az.
a többi pap 15-20 másodpercen belül elkészül a buffolással (ivással együtt), neked 2 perc kell.
természetesen nem kell minden papnka spirit, de egy raidben kb. a papok felénél jó ha van. -
válasz
Jarlaxle #4398 üzenetére
lol, szemem előtt látok egy kis kínai farmer gyereket ahogy csinálja a munkát amit öcsédnek betanítottál
btw multkor összefutottam egy kínai farmerrel. 60as hunti klán nélkül. enchantot akart venni és nagyon furcsa volt hogy nem tud se magyarul se angolul se németül, beírtam guild csetre hogy mondajank már valamit kínaiul. a jó napot-ot mondták beírtam és visszaköszönt és elkezdett szövegelni kínaiulde ment ignore-ra
-
szepi79
őstag
válasz
Jarlaxle #4379 üzenetére
bocsi, ha cikizésnek fog tűnni, csak unatkozozok melóhelyen:
Nekem fontos azis hogy picit egyedi legyek a felszerelésbe,
reroll dwarf paladin, full twill set + fine longsword. az elég ritka
De azért köszi, hogy 1 lassan full t2 papot tanítani akarsz.
most abszolút nem rád akarok célozni, de egy tier2es set megléte nem jelenti feltétlen azt, hogy a viselője jó játékos és sokat volt nagyinstázni. hivatalos blizz fórumon olvastam, hogy egy alig 60as, kékbe/zöldbe öltözött warlockot felvettek egy HC guildbe (mert épp hiányuk volt), 1 run alatt kiesett neki 6db Nemesis, másnak meg ugye nem kellett...
(mondjuk szivesen megnéztem volna csávó arcát, mikor szembesül a javítási költség hirtelen megugrásával... 1 sima halál többe kerülhetett neki, mint előtte egy full repair)
-
Jarlaxle
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz
Jarlaxle #4349 üzenetére
Ki vazzeg!
Az allynak mindig az a mániája, hogy idézzünk-idézzünk. Ott állunk a bossotoknál, minusz vagy 12 ember, mert ők mindenáron idézni akarnak. Nem normálisak.
Az a szerencse, hogy leszarom mi lesz a meccs végeredménye, nekem csak a repu kell. Így is kaptam 5000 bonus honort, plusz ami a killekért jár (kép elörébb). Ez több, mint amit sok hordás kap egy AV alatt. Így kivárom mindenképp a végét, akkor is ha csúnyán beszopjuk. Sőt, még jobb is ha ott eszetlenkedünk a hídunk elött, mert ott jön csak a repu igazán.
Amúgy igen, én is láttalak, még integettem is. -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4294 üzenetére
wowwiki-n elolvastam a taktikát. hááááát... még nagyon sokat kell oda csapat szinten fejlődnünk
videót köszi, meg fogom nézni
amúgy mi a kezdetek óta nuke-oljuk a mage és légiósokat. a legionaire kite vhogy soha nem ment, ezért nem is erőltettük. DPS-ünk megvan, h levágjuk őket. remélem, ezen a héten végre sikerül Razorgore-nak dobnia egy szép hátast, és megfekszik -
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4282 üzenetére
nem te vagy az első, aki azt mondja, h Vael után Chromaggus-ig nem nehéz annyira eljutni
remélem, h 2 hónap elég lesz arra, h Nefa lefeküdjön. AQ40-ből van pár drop, ami nagyon tetszik
pl kapásból Skeram-tól a Breastplate of Annihilation
a bwl farm abból a szempontból lenne jó, h akkor a TF-ek meglennének a guildbendurva tempóval gyűlnek hozzájuk az arcanite bar-ok
fél órás boss?? mit tud az, h ennyi ideig tart? -
válasz
Jarlaxle #4271 üzenetére
sztem 20fős mc csapat sok
10en már menni fog lehet
sztem minden megmarad a régiben 60ig, hogy menetelnek a friss 60asok mc bwl stb a cuccokért és aztán mennek tovább szintben stb.
jó lesz a kieg, új kihívások új területek, és fizess még többetde hát nem szeretetszolgálat a blizz sem. sztem már sokan vannak hli guildek akik már unják ugyanazokat az instákat, megvan nekik minden cucc ami kell és sokaknak meg már büdös hogy segítsék a rosszabb cuccban lévőket és nem mennek már sehova. (ez lehet kicsit durva de van ahol igaz persze nem mindenkire) így most lesz nekik is újra kihívás és újra és újra és ott vagyunk lvl255nél
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4271 üzenetére
-20 lvl instákat lehet egyedül farmolni, -15-höz már kell némi ügyesség, meg mázli
én is úgy hallottam, h brutális lesz a 60->61. mi most ott tartunk, h reményeink szerint a héten feküdni fog Razorgore, utána megyünk Vael-re, kb mire kijön a kieg, addigra el akarunk jutni Nefarien-ig és AQ40 első 1-2 bossához.
Baron ölés nem egy nehéz dolog, ügyesebb csapat MC gear-ben, 3-4-en meg lehet csinálni full Strat Baron-t.
én egy olyan gyűjtögetősnek örülnék, ahol pl kell drop Raggyból, Nefarienből, meg még jópár cucc. -
Viktor77
titán
válasz
Jarlaxle #2969 üzenetére
Írsz erről többet? Csapatelosztás, whelpek megoldása, végén fear abszolválása.
És a legfontosabb. 2. fázisban lehellt? Én úgy tudom, akkor vesz mély levegőt ha nincs elég dps és sok ember egy helyen áll. 14-en volt elég dps-etek? Minket tegnap csúnyán szopatott, csak 4-edszerre ment le, mindig volt 2-3 nagy levegő. Mintha bugos lett volna.
Ha nekünk 35 emberrel nem volt elég dps-ünk, akkor nektek 14-en hogy volt? -
válasz
Jarlaxle #2889 üzenetére
ja rég volt meg kell hagyni
de opium megjegyzi akiket látok, jó kis addon
de akkor lehet hogy bg-n taliztunk vagy nemtom. mondjuk az a 4/0 minden karimra vonatkozik. na mind1mostantól akkor figyelni foglak hogy szándékosan ne nyírbáljalak meg
mindenkinek: lassan itt az 1.11-es patch
egypár apróbb javítás aminek örülök:
- ha dc-t kapsz és vissza akarsz logolni akkor eddig jött a ''This character name is already exists'' szöveg, 1.11 után nem lesz ilyen, végre. ideje volt már ennek.
- az újra talentezés ára csökkenni fog. havonta 5g-vel de csak 10g-ig. ez jó mert mage-emmel már 25g-nél járokigaz most újra lehet majd osztani ingyen de azért kipróbálnék egy-két build-et az új lehetőségek közül
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged