- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
Erre csak annyit lehet mondani, hogy nem kötelező megvenni, de nem árt...
-
Gazala
aktív tag
De azért abban mindenki egyetért, hogy a téma fel lett dobva!
-
Gazala
aktív tag
válasz
Jarlaxle #4582 üzenetére
Jajj, könnyeket csaltál ki a szememből, olyan megható, még szerencse, hogy nem az itt leírtak alapján tálenteltem már megbocsáss, mert röhej az egész. Ki a búbánbat beszélt 600 manáról kérlek? De aki mondjuk csak arra tartja a papját hogy bekússzon egy instába és healelgessen annak okés a full holy más le van szarva taktika, de egy pvp szerveren ne feledkezzünk meg hordás társainkról sem és elég vicces, amikor egyetlen rugo lekaszabol egy 5 fős holy priest bandát egyedül, mert azok a healen kívül szarra sem valók. Nemtudom miért van megőrülve mindenki a silent resolvéért, ha jól játszol nem termelsz annyi aggrot amivel lehúzod, ha meg sikerül ezt véghezvinni akkor meg remélhetőleg nem olyan csacska pap vagy aki ki se lát az intellectből, mert 1000 hp-ja van, ami szarra sem jó sehol. Mental Agility ahogy fentebb írtam instant spelleket teszi olcsóbbá, eddig nem láttam instant healt, de szólj ha lesz új spellünk, örülnék neki.
A papnak meg nem csupán az a dolga, hogy nyomja folyamatosan a greater healt, mert az nem tudomány, hanem életbentartani azt a személyt aki rá van bízva, ez nem aztjelenti, hogy overheal kell neki. Tapasztalatból mondom, holy társaim szenvedtek a manával mikor nekem még 50% volt, innervate, mana ital nélkül és nem mondhatom, hogy lazsáltam, mert MT healer voltam. Persze a healing done táblát még úgy is vezettem, hogy legtöbbször a rank3-5 flash healekkel variáltam.
60-as pap vagyok ha tudni akarod, de régen jártam PH-n és nem javítottam az aláírást. A másik dolog, hogy innentől kezdve nem érdekelnek a hülyeségek, örülök neki, hogy nem fogy el a manád, tényleg őszintén örülök, de amíg discel lenyomom a holy priestokat addig én azt a tálentfát fogom használni, persze ha jön a horda oda tudok pörkölni nekik, nem pedig bambán állva nézem végig a kivégzésem.
12k manája viszont könnyen lehet a priestnak... dehát inkább nem magyarázom (persze a healing spell is elég szép mennyiségben áll rendelkezésre)
Más: helyesírási hibák miatt elnézést, gyorsan írtam, mert megyek el.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
válasz
szepi79 #4576 üzenetére
Nincs időm fejtegetni a dolgot, legyen igazatok. Mental Agility instant spelleknél számít, nekem érdekes módon nincs instant healem... azért az nem mindegy, hogy 2 perc alatt fogy el a manád vagy 10 perc és ahhoz viszonyítva a mana regen mennyit dob ezen. amúgy ha a 3-mas flash healel critet nyomok kb akkorát mintha az ötöst használnám, manában nem mindegy. De legyetek boldogok, letettem a témáról.
Először meg kellene tanulni pappal játszani, aztán tálentfát értelmezni és kitapasztalni a dolgokat.
Force of Willhez annyit fűznék hozzá, inkább szétszedem a hordát, minthogy lerakjak egy kutat és meghívom Őket egy fröccsre.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
A számolgatásoktól és értékektől még nem fogok nagyobbat healelni, tehát egy tálentfa osztás nem ott merül ki, hogy fogom a számológépet is elkezdem pötyögni az értékeket, tapasztalat többet számít. +600 mana? hehe, akkor elég kevés manád lehet barátom, mert minden mana számít, ha az nincs akkor buktad az egészet.
Tehát ha fél órát töltök számolgatásokkal, attól még nem biztos, hogy olcsóbb lesz a kenyér (by MZ). Ki kell tapasztalni a különböző kiosztásokat, én ezt tettem és a 32/19 arányon vagyok, mivel amikor healeltem manám alig fogyott, volt is elég, akkorát healeltem, mint holy tálentes társaim, de több volt a heal critem, így több manát takarítottam meg amiből rakhatok a mobra/bossra dotot. De ha most egyenleteket gyártanék, attól még egy helyzetben tökmindegy, hogy van-e kutam vagy nagyobbat sebez a szmájtom, esetleg nagyobb a heal hatótávom. Teljesen helyzetfüggő a dolog és a disc jobban bevált, persze ehhez skill is kell, nem csak a: nyomom a 3-mas gombot folyamatosan és micsoda eredmény 90% alá nem esik az MT hp-ja. A heal nem itt kezdődik és nem is itt ér véget.
disc/holy tálentfám (persze most nem, mert shadow powa): [link]
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
Elemezd picit a holy tálentágat. 32/19 disc/holy priest a full holy tálentű papot simán alázza, több crit, több mana, kevesebb manaköltség, gyorsabb mana regenerálódás. Holy tálentfa, meg kút (sokra megyek vele), angyalka (10 másodpercig, ki se tudom jelölni a targetet, lehet bennem a hiba). És egyéb hülyeségek vannak azon a fán, ami egy healernek egyátalán nem kell.
-
Gazala
aktív tag
Szerintem a holy priest nem igazán jó semmire, inkább a disc/holy 32/19 arányban, tehát előbb rosszul használtam a holy kifejezést, inkább healer priest.
De várj, ha nincs elég healer priest, akkor attól függetlenül sem lesz ha több a dps és ne felejtsük, a shadow-t tekintsük dps-nek, tehát tegyük be egy rugo helyére. Csökkent a healerek száma? Nem, mivel amúgy sincs. A klán meg nem utasíthatja az emberét, hogy tálenteljen át, mert az diktatúra, meg majd akkor fog áttálentelni ha fizetik az accját, addig viszont ő játszik a karijával, tehát ő dönti el mit csinál vele. -
Gazala
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4533 üzenetére
A shadow priest alapból képes nagy dmg-t osztani. Duelnél természetes a form hiánya, bg-n jóljön. Én eddig minden kasztot el tudtam verni, pedig nem vagyok egy skilles csávó, pedig az ellenfél nem kéket és nem is zöldet viselt, de miután találkozott velem, kék-zöld lett.
ego. -
Gazala
aktív tag
Shadow Priestnak nem érted a lényegét? Kidobom a raidből az összes rugot, mert ha a shadow nyomja a vulnerabilityt 15%-al nagyobbat sebez a lock, vampiric embrace-el viszont ki lehet healelni a debuffok által okozott sebzést. Az meg a másik, hogy shadowként nagyobbat sebzek, mint a rugok... Tehát a shadow priestot nem, mint priest, azaz healerként kell kezelni, hanem DD-ként, tehát más DD kasztok helyett betolni. A többi mítosz a priestról meg hülyeség, minden magyar klánban félnek a shadowtól, mert elhitetik velük, hogy a pvp-n kívül szarra sem jó, pedig MC damage listában elsőnek lenni nem olyan rossz egy priesttól.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
2 napja WoW tulajdonos lettem és most nagy az öröm. A Ragnaros szerveren megtaláltok Gazala néven.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest