Aktív témák
-
ciao
senior tag
én rég nem használtam már a dd warimat, mostanában papolok
a dark rúnákat használom és jók csak Ah-ban 4g-ért van ami a major mana potihoz képest méreg drága, a tökök és répák azok hogyan szerezhetők pontosan? annyi tudok hogy felwoodban vannak gazok de azokból hogyan lehet kiszedni?
-
igen olcsóbbak és így vagyok talentezve. de akkor is kevés a mana és 400mana így is egy alakváltás. a manám 3k körül van. ami 2 alakváltás és 2 regrowth+reju.
ezért is kéne majd a narancssárga staff ami lesz majd mert ad az kicsi manát meg 420 attackpowertcsak hát arra se lesz sok esélyem
-
ciao
senior tag
mana potit használok persze, ez alap, a rúnákat eddíg csak gyüjtöttem ruhához, de majd inkább boss fightoknál használom el, meg használok Nightfin Soupot, az Inner Focust eddíg csak a akkor használtam ha oom voltam, mostanában azzal kezdek, ZG boss figt nekünk még úgyis tovább tart mint 3 perc, egy 20 perces harcot el sem tudok képzelni, mi még csak most szombaton nézünk le először MC-be és nyíltan csak a bracer meg az öv a cél, és talán bepróbáljuk az első bosst, egy papnak mennyi tűzresist kell MC-be?
-
TommyGun
őstag
Épp ezt mondom hogy a restos druid igencsak xar feralban de a feralos druid azonkívül hogy 0,5sec-el lasabb a HTja és nincs NS-je miben xarabb tőlünk ? és 2-3x akkor DPS-t üt...+ mostmár innervatéja van...
Azt akarom mondani hogy a feralos talentek sokkal több és jobb tápot adnak mint a restosok...
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, ez a legnagyobb hátránya a játéknak. Teljesen lehetetlen időpontokban dobál ki. Múlt héten az egyik magyar gildnek a ragnán sikerült MC-ben kifognia egy World Server down-t, szép wipe lett belőle. Engem legutoljára tegnap előtt BRD-ből vágott ki úgy, hogy 15 percig nem tudtam visszamenni. Természetesen a csapattársak nem lettek kiszórva, és ezért ki is vágtak a partyból.
Azt hittem, hogy az után, hogy sokan elköltöznek a Ragnáról, minden rendbejön. Igaz, azóta sorba nem kell állni, de a lag, és a DC ugyanúgy megmaradt. -
itt a visszavágás
[link]
We were bored.. and tired of all those low level hunters in Dire Maul.
Since Game masters don't do sh-t.. we made a group of a few hordes and alliance killing the farmers who reset their instances ^_^
You can clearly see them using hacks etc. in the movie :p -
-Jackson-
őstag
elektronikus számlacsomag asszem a neve. havi 1200 a díja, kapsz egy maestro kártyát, meg papíron (csak kártyaszám és pin) egy mastercard-ot. neten tudsz utalni az igaziról a webkártyára, telóra jön üzenet ha pénz érkezik-távozik a számláról meg ilyenek. csak arra kell figyelni hogy hétvégén nemtudsz egyből utalni, figyelni kell mikor jár le az acc
-
-
-
OgreImre
senior tag
...hát...
a csapda + flare csak rugók és druidák ellen hatásos. egyéb kasztnál lényegtelen a flare.
A csapda tényleg imba volt, rugókat nagyon lehetett szivatni vele, ha combaton kívül maradtál, ha meg nem akkor Feign death.
Még nem próbáltam az új csapda működést, de majd megsasolom.
A 2 shotos kill meg csak urban legend.
aimed shot átlagos kék cuccban(tier0) 1800-2000 crit(csuhásba!), crit%=10-12%, multi shot non crit=300-400, critelve 600-700.
Egy átlagos lövés 2.8 sec-enként mondjuk thorium headed arrow-val = 150 wariba, 200 csuhásba!
Megkérdezem, hogy egy mage/lock/shadowpriest/rugó mennyit sebez 2.8 sec alatt?
Ja persze van petem: ha én sebzek 100-at akkor a pet kb 30-at, így oszlik meg (nem beastmaster)
Én most nem sírtam, csak magyarázok.
Én szeretem a kasztomat, még így is.
Üdvgre
Ui: a shadowmeld+aimed shot = over : na ennek nagyon örülök mint hordás -
F-ECT$
titán
Tudom
Régebben úgy ment, hogy vittél magaddal egy jóval magasabb szintű játékost, és nyírtátok a neked piros mobokat, úgy, hogy a tiéd volt az első ütés, és természetesen nem voltatok partiban. Hogy azóta is megy-e így azt nem tudom. Másik lehetőség volt pl lockként Maraudonban azokat a zöld izéket aoe-zni. Ha jól csináltad, akkor 3 csapatot tudtál egy helyre húzni, és volt egy rész ahol lehetett kiteolni őket (a szokásos én leugrok, a mob kerül módszerrel), így lvl50 körül 100k xp/órát lehetett elérni -
faber24
őstag
Lehet, hogy nem lehet off-combatolni, mindenesetre multkor az impek előt, még Lucifron terme előtt, a kis ''szigeten'' múltkor kicsit hátrébmaradtam véletlenül a raidtől, és az AoE-ba belehalt mageket (mikor a tank kihúzta az impeket) lazán élesztgettem, mikor láttam, hogy használható a ress-em...nem kerültem combatba egészen a 4-5 élesztésig, akkor is azért, mert ahhoz már közelebb kellett mennem...szal ennyit a javításról
(Ja, ez most vasárnap volt)
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Hát sokan azt mondják hogy majd lvl 60-on lesz az igazi.De szerintem ott is csak mobok ellen
Más:Mindenkinek a családja írtózik ettől a játéktólÉn már 6 !!! emberrel próbáltattam ki a gamet és mindegyik megvette(és nem kaptam érte részesedést sem
) és valamilyen sziten mindenhol gond,már ahol van család.
-
d-boy
senior tag
nem, jelenleg 51-es vagyok 8 nap played-el. Egyenlőre nem tudok nyilatkozni 60-on a pvp-ről hunterrel, csak amit eddig tapasztaltam. (51-en rank 5. vagyok).
A fő karakterem 60 ud priest (BWL 4.ik bossánálk járunk), a warriorokról meg a klánunk tagjai alapján nyilatkozom, meg sokat pvp-ztem velük.
a warrim 45-ös Bloodscalpon, de vagy 5 hónapja nem játszom vele (első kari volt szvsz)
Tesómnak van 60-as warriorja az accountomon.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ezt a stance-váltást 1x használtam, tulképp try-ként, mert hullámat kempelték. de akkor az nagyon jól jött. de akkor ne warriornak, hanem szobalánynak hívják ezt a kasztot! vhogy Blizzardéknak szólni kéne, h ez annyira nem jó... a végén még a def stance-t is kiveszik, vagy mi?
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Tőled fogok farmolási tippet kérni (de most komolyan)...hol a legjobb farmolni 60on?Tudom, hogy cloth meg ilyenek, de a palámal (a dolog lassúsága miatt) sose farmoltam igazán, sámánal meg csak 40re a lóra, és most megint jó volna...szóval adj vmi tippet, hol tudok jó sokat szakitani gyorsan? (ja, skiner-lw vok most, szóval nem vmi pénzszerző mesterségekkel)....
-
Lacza
senior tag
-
faber24
őstag
Azért hidd el, a pala is megdolgozik és megfizet a lóért...nem tudom a lock pontos küldisorát, de a palának is bele kell ölnie pár száz g-t a lovába, és a küldisor végén a Scholo-s event se piskota (voltam már ott palával anno és most sámánnal is, ugye nekünk egy sisak a reward érte)....szóval én nem irigylem a pala-lovat....
-
Hát sztem egyszer kétszer hagyni fogják tankolni ha nagyon akar
warriorok nem nagyon szeretnék 10g-ket költeni repair-re
btw egy klántárs druida haverom már maintankolta MC-t, szóval hajrá fruidok
tjhooker464 : AQ-ról én is ezt tudom hogy lesz egy boss ahova feral druid kell.
tegnap és ma 2 akkora n00b player-rel találkoztam hogy az nekem fájt...
egy warlock (tegnap) ma meg egy (mage)
lock. swampban nagyban füvezek. látom utközben hogy áll egy 38as pap (allys) és vele szemben egy 60as lock. megjelenek felszedem a füvet ami ott volt. lock kilép impet küldi allysra rám meg jön ő. a fear-t hírből se ismerte. egy death coilt nyomott rám mikor stealthben voltam a hullája körül (igen lehet köveznide hát meg kell tanítani hogy ne bántson kicsiket
) de amúgy semmi fear.csodálkoztam is, 4szer meghalt utána már bemenekült a városba és gondolom elrepült
ma mega mage. megvan a 100as mountom végre és itt volt az ideje hogy leteszteljem és megmutassam havernak. épp stvben volt hát irány oda. egy ideje pacagolgatom taliztam egy aranyos hordás 38as lockkal, integettünk meg midnenutána jött localdefense. rebel camp is under attack. no hajrá oda
60as mage epic mounton talizom. leszállok a pacirol cica és stealth. csak véletlenül 2szer nyomtam és ki is jöttem
mind1 a poén az volt hogy a mage elkezdi castolni a polymoprh-ot és nem érti hogy miért nem tud átváltoztatni
gyorsan meg is halt a drága. utána jött egy 38as allys pap, arra ráugrott éledés után és én meg őrá
4szer halt ő is. 200hp-m ha fogyott a 4 kill alatt...azis a frost nova miatt volt
-
-
tjhooker464
őstag
Full resto spec es a druidád vagy raktál pár talentet a többi ágra is, hogy pvp ben is ottlegyen kicsit? Úgy tervezem, hogy a fejlődés miatt a feral ág lesz a domináns mellette resto, hogy az instákban azért normálisan tudjak healelni és majd ha egyszer elérem a maximális szintet akkor fordítok ezen. De ez utóbbi még messze van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest