Aktív témák
-
-
anulu
félisten
válasz
DopeBob #3499 üzenetére
felejtős, Razorgore-nál életveszély a berserker stance. egyrészt akkor ugyan +3% crit, de +10% damage taken, ami sok lehet, főleg, h tankolni is kell. def stance-ben nincs elég dps, így marad a battle, ott van overpower, 50% crit-el, ha a mob dodge-ol.
azért sem jó a berserker, mert az ember önkéntelenül is használja a whirlwind-et, ami nemcsak az adott mobot sebzi, hanem még max +5-öt, és ha a környéken van dragonkin, amit kiteolnak, ha így belesebzek mondjuk egy 6-700-as critet, lekapom a huntiról, ami nem jó.
battle-ben buffolva stb van egy 30%-os critem, ami már annyira nem rossz
úgyhogy fentiek miatt marad a swiftness poti, de a legjobb az, ha nincs is ideje a mobnak elkószálnimielőtt spawn-olna, már halottnak kell lennie!
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
DopeBob #3125 üzenetére
grat, nekünk a 3. ilyen esett tegnap
szép lassan gear-elődnek az MT-k meg az OT-k
amúgy tegnap MT-ről sikeresen lekaptam DD wariként Ragnaros-t... 1 ütést nyomott belém, az kb 3000-es crit volt. felbuffolva van kb 5k-m, de mivel már előtte is kaptam, így olyan 2k környékén voltam, ennek megfelelően bele is haltamutána kicsit óvatosabban osztottam az áldást
nemtom, hogy a brutálisan felgear-elt MT-ről mekkora DPS kellett ahhoz, h a boss lejöjjön, de megadtam neki
Death Wish, Berserker stance, agi poti, 2db Hakkari Kard. buffokkal együtt kb 30-31% crit-em van -
Esmein
nagyúr
válasz
DopeBob #2435 üzenetére
Kék zöld cuccban közel sem lesz annyi dps-e mint mondjuk egy ice barbed spearrel. Majd mikor elkezdenek jönni a crites epixek, meg a brutality blade / core hound tooth már nem kell a rugóknak akkor el lehet kezdeni tolni az ipart. Addig szerintem nincs értelme dalrend settel nekiállni.
-
anulu
félisten
válasz
DopeBob #2435 üzenetére
volt egy próbálkozásom vele. közel sem úgy ment, ahogy arra gondoltam, ezért visszatalenteltem. még 1 lesz, mert van 1-2 pont, ahol nem teljesen jó, úgyhogy az ki lesz igazítva, erre szánok 20g-t, de utána nem nyúlok hozzá. nekem tökéletes, hogy Arms DD vagyok. nekem ez jött be, ezzel tudok játszani, és ha kell, akkor a 0 prot ág ellenére off-tankolni tudok pl ZG-ben.
rage-em így is van, ha egyszer beindul. némi rásegítésképp ezért indítok bloodrage-el -
anulu
félisten
válasz
DopeBob #2427 üzenetére
mindegy
lényeg, hogy sikerült
a heroicot azért szeretem, mert sokkal sűrűbben tudom használni. a mortalnak sok az a 30 ragepont
hajjaj, de még hogy lekapják rólam... tier 1 rugó úgy szedi le rólam, hogy csak pislogokpedig szoktam szólni, h dps-el óvatosan, mert nem tudom visszavenni olyan könnyen az aggrot. aki közel jön a bosshoz kisebb instában, ahol tankolok, és ezt nem tartja be, az vethet magára
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest