- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
-
tjhooker464
őstag
-
tjhooker464
őstag
válasz
Viktor77 #4542 üzenetére
Ezt is le szerettem volna írni csak már barátnőm hívott, hogy menjek már aludni
Nagy élmény volt!!!! Még kb hajnal 3 ig csak ezen járt az agyamFeeling ahogy 40 ember így összedolgozik. A bombás résznél kicsit fostam amikor rajtam volt a bomba az adrenalin volt a javából
Ragnarosnál viszont már 80 százaléknál a lávában kötöttem ki holtan. Tetszett nagyon a hangulat, jó kis társaság ez. Majd ha otthon leszek én is beizzítom a mikrofont. Alig várom már a köv instát. Meg pár jó cucot, hogy ne legyek ilyen nudli. Szóval összességében nagy élmény volt köszi nektek.
-
szepi79
őstag
válasz
Viktor77 #4474 üzenetére
te itt most pvpről beszélsz. pvpben jobb a sámli, pve-ben meg az allinak sokkal könnyebb dolga van, a palabuffok miatt. (illetve pvpben sem rossz a paladin, csak nem szabad offenziv karakterként gondolni rá. zászló- és bázisvédésre tökéletes karakter, csak sebezni nem tud szegénykém.)
1-2 videóból meg lehetőleg ne itéljünk már meg egy kasztot, hiszen mindegyiknél vannak crithuszárok, akik jól összeválogatják azokat a harcokat, ahol egy sokkal rosszabban felszerelt és kevésbé jó játékost a porba aláznak, azokat a részeket meg jótékonyan kifelejtik, amikor úgy rúgják őket el a temetőig, hogy megmozdulni nem tudtak.
[Szerkesztve] -
cocki
tag
válasz
Viktor77 #4474 üzenetére
És mit csinálok a távol sebséssel kettőt lövök és kész kanász kanavász utána lehet ütni j a shokcko azzal mi van lehet hogy instant de zabálja a manát és 6 sec a cooldown. Purge sokra megyek vele ha van annyi esze palinak ill egyéb kasztank akkor rank egyes buffal kicselezheti. Wf mióta kijött a pacs azóta nerfelték én azóta nagy ritkán nyirtam ki vele valakit előfordul hogy fél percig nem proccol és ha igen akkor elég gyengus sebzés. Ha meg valakinek van olyan szerencsélye hogy két wf proccot bekap tőlem azzal mit csináljak ez van pronto. A mailel mit csináljak a d.r. rosszba mint a plate és nincs annyi armorom ha kétkezes fegyverem van. A paladint nemrészletezzük mert hát szegény olyan szar kaszt láttam én már dps es pala videót ugyhogy nem kell bemutatni, ha dps akarsz tudsz csak akarni kell. Az epic mount helyet epik fegyó egyetértek, a bbit nem fogják mert az már rég óta meg van és a WC3 is alapvető képessége volt a palának. Nektek is van okotok a sirára nekünk is de valahogy mind a kettőbe belszarik a blizz.
-
válasz
Viktor77 #4441 üzenetére
igen igaz a hír
a Council of Doom és a HS-ből kivált 30-30 ember ''kemény mag'' és új név alatt egyesültek...
most eléggé sziven vagyok ütve
majd pontosabbat este tudok mondani. ezért nem is válaszolok a kérdésre, de gondoltam rátok is. majd kiderül. meg ha aug1 után tudnának alkalmazni akkor mennék tovább velük csak sok a kérdés még nekem is -
DaveNo1
veterán
válasz
Viktor77 #4374 üzenetére
5 nap alatt meglehet exaltad av-n? az nem semmi...még 3-4 nap lvl 60 vagyok aztán végigcsinálom epicpacis küldiket (3-4nap talán) és megyek av-zni hogy meglegyen az exalted
Az a gáz hogy AV-n alig nyer alliance viszont...szóval hogy lehet 5nap alatt ezt megcsinálni?
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #4274 üzenetére
Abszolóte nem illik a Blizz eddigi módszeribe. Bár ők állítólag eddig is a HC rétegre hegyezték ki a gamet, aminek mondjuk ellentmond, hogy a balance és az itemization nem erre a szintre van optimalizálva. Viszont mire kijön a kieg, a most BWL-t farmolgató, tehát mondhatni átlagos guildek már eljuthatnak Nax végéig. Ha erre ők kék geares casualoknak is elérhetővé tennék a lvl 70-et, rengeteg HC gamer kiábrándulna az egészből. Nagyon nehéz lenne úgy belőni a lootokat, hogy a kék 70-esel ne lehessen nekivágni az új instáknak, de a lvl 60-as AQ40-Nax cuccal igen (bár már ezek a cuccok is lvl 80 körüliek).
-
faster
nagyúr
válasz
Viktor77 #4169 üzenetére
Ez már egyre kevésbé igaz, fokozatosan jön fel az ally az 1.10-es patch óta, és ahogy nézem, egyre többször találkozok profi allis PvP klánokkal WG vagy AB alatt is, amik ellen egy épp összeálló csapatnak semmi esélye. Az egyébként stimmel, hogy 1.09 es patch időszakában, 10 AV-ból kábé 9-et a horda (és többek közt én
) nyert.
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
Viktor77 #4074 üzenetére
ejej nem halottál még a hires neves Blood párosról? Phanter és Shark
két tökös gyerek
sokáig nyomtam velük a pvp-tMolokayékon kivül senki nem tudott megszorongatni minket
a végén má őksem, persze ebben az is benne volt hogy ők leszálló ágban mi meg felszállóban voltunk.
most hétvégén nyomtunk egy allstart ... 4 volt gm 1-2 full t2 néhát field marshal ...
hát szegény hordások ... a jelenlegi legjobb hordás pvp klán ki afk-zot ...
és av-n is jobb már a helyzet mint régen volt mostanában az ali 10-böl egyet megnyer már minden segitség nélkül...nem is rosssssz
a Yaic is ujból össze állt és ők is nyomják már, ha komolyan akarsz pvp-zni keresd meg Menzoberanza-t jelenleg ő volt a guild master.
jah és az allinak még midig nincs oka a panaszra, odamész bejelentkezel és bent is vagy, szegény hordások 3 órákat várnak a wsg-re ... -
Allien
veterán
válasz
Viktor77 #3954 üzenetére
THX! Tehát, Ő is tank.
Illetve, én.
Már rájöttem pár dologra, mint lopás ellenféltől, mielött kinyiffantom. Erre jó a WoW.hu fóruma. Sajna, meghaltam, most először.
Belopództam egy barlangba, ahol egy boss, meg egy npc rámtámadt, de nem tudtam kimenekülni időben.: Másutt levertem egy npc-t (gondolom, valami questhez van), csak ugye, nem küldetésben (valami szarva volt, és erősebb nálam).
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #3958 üzenetére
Most hogy mondod, igen! Kuva billentyűzet
, le kéne cserélni, mert néha egészen meglepő dolgokat küld a gépnek, gyakran betűcserét is megejt, és ez Hakkarnál idegesítő, amikor 1-es helyett 6-ost érzékel a game...
Most halottam, hogy nem muszáj, hogy kiírt költözés legyen, a szerverről, pénz ellenében akármikor költözhetsz! Erről mit tudtok -
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #3954 üzenetére
Nemazért, de én a Magemmel min. 10% al verem a bevitt sebzésben a második helyen végzőt! Ezt a mutatványt scholo,stratholmban mindig előadom, de BRS-ben sem ritka, ZG-ben, mindig második vagyok, mert a full epices magenkall nem bírok el, de csak 1-2% a különbség
[Szerkesztve] -
-
DaveNo1
veterán
válasz
Viktor77 #3675 üzenetére
de ha a kis királyt kinyirnák akkor állítolag 3 napig nem lehet kezdeni ember karaktereket a játékban...így hallottam. Na de kinyirni úgy sem fogják, első támadásnál eljutottak hozzá, de szerintem már az is meglepte őket, hogy a királyka 4000et sebzett
, másodiknál meg dwarven districtnél már elkapták őket, miután első támadás után még IF-ben is riadót fujtak, hogy szórakáznak a hordások
-
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3563 üzenetére
Nem kell itt semmit magyarázni, egyszer sem mondtam, hogy ''szemét csíterek, fúj, /spit'', úgy csináljátok, ahogy akarjátok. Röviden összefoglalva ennyit akartam csak mondani:
- Mivel exploit és ''actionable'', ezért bajotok lehet belőle, ha rajtakapnak
- Maga a harc elég élvezetes, gondolkozzatok el rajta, hogy 2 hetet rászántok a begyakorlására, akkor mindenki jobban jár.
Ennyi. -
anulu
félisten
válasz
Viktor77 #3563 üzenetére
nálunk most szombat-vasárnapra van BWL kiírva, remélem szombat Rgore, vasárnap reményeink szerint neki tudunk Vael-nek feküdni. hordás lévén csúnyán szívunk Razornál.
egy napra van már betéve full MC, utána Ony. ZG & AQ20, ahogy esik, de pl most AQ20 van.
60-asból van nálunk talán több is, mint kéne, ennek viszont az a hátránya, hogy a friss 60-asok is jönni akarnak MC-be, hogy ők is tele legyenek epic cuccokkal, meg amúgyis, poén MC. ők ennyit látnak meg hallanak belőle. ok, mikor már 1x lement Raggy, akkor kerültem be a guildbe, de úgy érzem, elég rendesen megdolgoztam azért, h MC1-ben legyek. szóval átlendültünk a ló túloldalára... -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3534 üzenetére
Blizzard kijelentette, hogy exploit és kész. Ezen nincs mit ragozni. Nem teljesen világos, hogy mi köze ennek AB-n blacksmithez, de soha nem is értettem igazán a paladinokat, úgyhogy végülis mindegy.
Személyes vélemény, hogy a leírt módszer majdhogynem körülményesebb mint maga a normál harc. Ráadásul így a raid nagy része azért megy csak be az első bossra, hogy ne csináljon semmit, csak meghaljon, ami hadd ne mondjam mennyire hordja magában az ''együtt játszunk, mindenki odateszi magát'' szellemiséget. A Razorgore harcban pont az a jó, hogy mindenki ki tudja venni belőle a részét és sajnálom (de komolyan), ha nincs bennetek igény a játék ilyen lehetőségei iránt.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3500 üzenetére
Ja és még egy kis kegészítés:
Kék hozzászólás a témában:
Poster: Coreiel at 4/24/2006 6:54:31 PM PDT
Subject: Re: Razorgore Divine Intervention
Exploit. Actionable. Don't do it.
There ya go. ;)
Tehát a ''Miért ne használnánk ki?'' kérdésedre a válasz: Mert exploit és ha észreveszik, fenéken lesztek billentve miatta. -
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3500 üzenetére
Jaj, nem kell ilyen önérzetesen reagálni, mondtam én egy rossz szót is erre a módszerre?
Természetesen lehet bugot kihasználva megverni Razort (mert azt ugye te sem gondolod, hogy a Blizzard direkt csinálta ilyenre ezt a harcot), csak nem feltétlen kell büszkének lenni rá és hangoztatni, hogy ez milyen könnyű megverni. (Természetesen én csak örülni tudok annak, ha ally olyan taktikát használ, amiben meg kell halnia mindenkinek, úgyhogy csak így tovább.).
-
BatemanX
tag
válasz
Viktor77 #3490 üzenetére
Mitől vicc ally oldalon Razorgore? Az általános vélekedés az, hogy ez azon kevés endgame bossharcok egyike, ami a sámánok miatt könnyebb horda oldalon.
Azt fel sem tételezem, hogy paladin csítet használtok, mert azzal tényleg nagyon ''könnyű'', de nagyon nem elegáns megoldás. -
anulu
félisten
válasz
Viktor77 #3490 üzenetére
ahammm... azokat kell levágni, és utána lehet tankolni Vael-t, vagy amint bemegyünk MT rámegy a bossra?
mázlisták, mi Razorgore-ral szívunk, de nagyon remélem, h szombaton le fog már menni, a mit és hogyan taktikánk szerencsére már megvanfull DPS a magekre és a légiósokra
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor77 #3424 üzenetére
Köszi.
Mindenképpen érdekes, és főleg hihetetlen egyébként egy kívülállónak a pala. Tegnap volt szerencsém egy klántársammal lemenni BRD-be, ő full retrire van talentolva, és igazából a mobokat nem nagyon tudták róla lehúzni (na jó, masszív mage DPS-el igen). Én voltam a healer, és azt kell, hogy mondjam, hogy remekül helyt álltam. Kezdem megtalálni magam a paladinbanMár csak valami jó main hand, és pajzs kellene, és rendben is lennék.
A taltentfádra én azért kíváncsi lennék... -
F-ECT$
titán
-
válasz
Viktor77 #3422 üzenetére
na akkor majd ha 5 fős instába nem lesz senki healer akkor majd zargatlak
egyébként voltam már egy healer palával dim tribute-ot, marha jó volt és SENKI nem halt meg a run folyamán. egy council of doom-os pala volt de ő asszem clothban volt félig meddig, de nagyon jó volt! -
hehehehe
tag
válasz
Viktor77 #2997 üzenetére
en ugy tudom az nem fugg a dps-tol.8an is lenyomtak mar van is rola video.
amikor azt csinalja ki kell rohanni a szelere a sziklara ott nem er el a lehellete.
nemtudom hogy megy ally oldalon soha nem voltam meg ott de a torpe papoknak van valami varazslata ami kivedi a kovetkezo feart ha jol emlexem.vagy azt nem lehet ilyen gyakran hasznalni?ha nincs torpe papotok hat szerezzetek
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Viktor77 #2575 üzenetére
A Draenor-ra (mostani Outlands) vándorolt Eredarokból lettek a Dranei-ek, lényegében ugyanaz. Csak elég gáz lett volna a Warcraft 3-ban megismert rusnya dögökkel tolni, ezért a Blizz kicsit kikozmetikázta őket, hogy az eredeti Eredar fajra jobban hasonlítsanak. Őket ugye hentelte és majdnem kiírtotta a Horda, ezért jogos, hogy az Allience-hoz állnak, míg a Blood Elfek kapcsolata a Hordához kicsit erőltetett és zavaros.
-
krokk
senior tag
válasz
Viktor77 #2588 üzenetére
amúgy ez a fajos dolog... igy is sokkal többen allyznak mint horda most meg jön ez a dranei erre mégtöbben fognak allyval játszani... mert aki eddig azért játszott hordát mert randák az allys karik az végre jöhet ide is
viszont még mindig jobb mintha panda lett volnapanda = horda kihalás veszély
-
krokk
senior tag
válasz
Viktor77 #2575 üzenetére
''Warrior, Priest, Paladin, Mage and Hunter. We might change that, however, maybe add or remove a class.''
igen lehetnek az tényde levehetik ha akarják
amúgy meg démon szerü lények, Draenei a nevük, és úgy kerülnek ide hogy ők élnek az ''Outlands'' területen(?) ami majd most lesz játszhatóé és békés népek -
F-ECT$
titán
-
anulu
félisten
válasz
Viktor77 #2582 üzenetére
hurrá. februárban meg vizsgaidőszak. de örülök neki
de fognak engem gyűlölni haverjaim, ha karácsonykor jön ki, mert akkor lehet, h nem megyek szokásos, 2 ünnep közötti LAN-Partyra...
mellesleg inkább várok vele még 1-2 hónapot, minthogy egy bughalmazt vegyek meg. mert meg fogom, ehhez nem férhet kétség
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged