- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
sztem is jó lett, de ez még változhat amíg kijön a patch.
jó hogy végre nem kell instant arcane explosion-re költeni a pontot meg az evocationre.
evo helyén érdekel talent vanintellected 50%-a hozzámegy armorhoz
az nemtom hogy az alapintellecté-e vagy a buffolté. nekem az jfsz (jelenlegi felállás szerint
) 159.5 + armor
ami nemtom hol jo
ice barrier az nagyon jo lett bár kétféle érték szerepel. leirásban 8xx a kalkulátorban meg 4xx.
majd még ugyis értekezünk erről a jövőben egyenlőre ennyit mondok -
killahdrums
senior tag
...hát nemtom.
Én fire/arcane voltam/vagyok/maradok is.
Jó igaz... annyira nem vészes, lesz +5% crit az AE-re, -10% target res, -50% threat critical-ból, viszont bukom az Improved Mana Shield-et. Fire-nél meg a Burning Soul helyett kimaxolom az Improved Fire Blast-ot... Nem valami sok. [link]
Jó-jó, annyira nem gáz de jobbra számítottam.
Igaz még változhat, azt írták.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Volt? Már nem nyomjátok/nyomod? (Erre utal az aláírásod is, bár a smiley miatt nem tudom, hogy komolyan vegyem-e.)
Egyébként nekünk is úgy sikerült 2.5 hónap alatt lenyomni bwl-t (heti 1 új boss, nefához kellett csak 3 hét), hogy minden nap volt raid kiírva, ebből kb 5-6 nap össze is jött. Persze a hc-k ott voltak majdnem az összesen, de van aki csak a felén. Cserébe ki is égett a banda rendesen, szóval most péntek-szombat hivatalos szünet, szerda meg általában a lagg miatt csak 1-2 órás insta resetre elég. -
-
GrinCh
csendes tag
Miről beszélsz te?
Nincs élet Azeroth on kívül sehol máshol...
DE szánalmas 3 het nem wowoztam ujra van bnöm ,voltam bulikba, jegyeim jobbak....nem szeretem ezt az életet de van pézem eddig mindig bankkártyával töltöttem fel 1 honapra elöre de már emtudja befizetni xy ismerősöm és most itt ülök wow nélkül és zokogok vki helpe!!!4
-
GrinCh
csendes tag
De nem az a bajom (még régebi hozászoláshoz) Hogy nincsen pézem 3500 ft om van én nemtok sehonnal összeszedni még 3k-t de az elég 1 havi feltöltésre csak nincs ki feltöltse és már 3 hete frozen az accountom és nemtok másra gondolni csak a wow ra ma is vele álmodtam!
Ha valaki befizetné a wowom másnap már utalnám is a pénzt becsületesen adok cimet számot mindent!!!!!!
-
-Jackson-
őstag
hát alli oldalon (hordás vagyok) egy mage és egy warlock. a mage 2 trinketet használt, a warlock csak egyet. így ő továbbra is one-shotolni fog. cserébe minden láma mágus továbbra is 2-shotolhat. a mágusok miért sírtak mert egy fullepic warrior melee-távolságból 2 szerencsés crittel kicsinálta őket? majd ha a casterek is annyi nerfet kapnak mint mi kaptunk/kapunk továbbra is, akkor megértem az elkeseredést, és még lehet együtt is érzek
de addig csak annyit: it's fine, learn to play -
Apophis
őstag
Na igen, ez a realitás, Arathor ally oldalon pl kb 10 mage van, aki oneshootolni tud akárkit. De azért gogo nerf. Sajnos körbekérdeztem, és mindenki szerint imba a ZHC+ToEP, úgyhogy valszeg ki lett sírva ez a gyengítés, látszik, hányan nem értik az egész mage kasztot.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Killing blow semmit nem jelent. Néhány jól időzített blast és máris első vagy, csak épp nem ér semmit. Az a gond, hogy a mage lehetőségei beszűkültek. Novából már mindenki kijön 2 sec alatt, warrior rádrakja a harmstringet, rugó a cripplinget, és ennyi volt. Az rendben van, hogy a rugó a melee DD, de nem tartom reálisnak, hogy széthasít, mielőtt elblinkelhetnék, 2 ütéssel. Warrior olyan damaget oszt egy jó fegyverrel, hogy kb 1 blastra marad időd, BGn nem működik a kite. Mage akkor tud ellenni, ha nem őt támadják, de egy jó BG team elsőre kiszedi, én pl általában kapok 2 rugót a hátamba. Erre fel néhány high-end mage nekiállt videókat gyártani, ahol 5ezreket lőnek frostbolttal, noob ellenfelekbe, kb 15% crit chance melett teszem hozzá. 3 percenként 1 lövés, mondjuk tehát félóránként tud egy ekkorát durrantani, ha a resistet is számolom. Ezt mindeki látta, ás elkezdett sírni, hogy így imba úgy imba. Meglett az eredménye...
-
asimov
aktív tag
A videóitok nagyon impozánsak, grat hozzá!
Van két modod, ami nagyon érdekelne, az egyik ami bemondogatja, és kiírja, hogy a boss mit fog csinálni mp-en belül, a másikat annyira nem értettem, mintha egyszerre 2 targeted lett volna, egy friendly, meg egy enemy. Ezek nagyon érdekelnének, és ha bármi ilyen raidel kapcsolatos modot tudnál ajánlani, megköszönném!! -
-
Apophis
őstag
Arathor is, szeret lehalni. A legjobb, hogy 4 napja folyamatosan kidob AV sorból 5-6 óra várakozás után. Mivel mindíg nyerünk, ez alakalmanként 2k repu veszteség, és a napom ráment. Ma 11 (!) óra sor után végre beenged, erre fél óra alatt behal az egész. Még 10 ilyen, és kapunk 1 ingyen napot (talán), kompenzálandó pár napnyi tiszta várakozási időt, 10k repu veszteséget, stb. NC.
Szintén nem érdekli őket, hogy párnaponta, raidek közben kidob, és órákig nem lehet visszalépni, mert mindenki Unknown Entity stb, vagy hogy nyert BGért nem kapok semmit, esetleg kivág a több órája menő AVről. GM megköszöni, hogy bejelentettem a hibát, és ennyi.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Fasza a videó, lehet belőle tanulni. Nagy mákkal a héten már mi is ránézünk Nefire, de jövö héten szinte biztos.
Amúgy a videózás közben jutott eszembe, hogy benned (bennetek) nem fejlődött még ki tudatalatti iszony a RaidAssist hangjaitól? Rajtam a következő érzések szoktak végigfutni:
Sima ''ding'' hang, valami szemétségre készül egy boss: - ajkak szorosra zárnak, hideg végigfut hátamon.
''Viszik a zászlót'' hang, ha aggrot kapsz: - halk ''hubasszameg'' suttogása, beállás Ice Blockba, nagy megkönnyebbülés, ha élek.
Meghalt egy MT hang: - bal szem enyhe tikkelése, javítási költség kalkulálása, 10ig elszámolás magamban, hogy ne kezdjem a healereket szidni ventrin.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
-
-
F-ECT$
titán
Nekem az első karim emlékeim szerint 16 nap alatt lett 60-as. Persze nem a gyorsaságra mentem, és mivel több haverom is hasonló ütemben fejlődött, ezért ezt vehetjük átlagosnak. 16 nap tiszta játékidő még 2 hónapra bontva is napi 6 óra játék. Ez azért picit húzós, még suli mellett is
-
-
faber24
őstag
Igen...hát mi amikor végre levertük, azon az estén 3x estünk neki...második próbánál vmi 18%-on volt a boss, mikor az egyik harcos meghalt vagy mi volt, és a fele panther kiszabadult...onantól kész wipe...mind elhaltunk, a párducok fel-alá rohangásztak, még próbáltuk a bosst lenukeolni, majdnem megvolt, de 5%-nál mind meghaltunk....szval mi azt tettük kulcsfontosságúvá, hogy a párducok maradjanak csak a ketrecben, és rágcsálják az offtankokat....
Majd a tigrisesre kiváncsi leszek....remélhetőleg hétvégén bepróbáljuk.... -
BatemanX
tag
Nézegetem a talentleosztásodat és nekem elég ''egzotikusnak'' tűnik, úgyhogy feltennék pár kérdést.
Arcane ág:
-IAM-nak hol veszed hasznát. Én igazából nem tudok olyan momentumot felidézni egyik raid instából sem, amikor nagyon jól jönne. Szvsz az Arcane Subtetly sokkal hasznosabb tud lenni olyan bossoknál, ahol qrvára kell vigyázni az aggroval.
-IAE nincs instantra kitalentelve??? Ez nem hiányzik nagyon? Látom Ragnát már veritek, BWL-ben hol jártok. Broodlord felé menet trashmobozást el nem tudnám képzelni IAE nélkül.
Frost ág:
- 40 pont az ágon és nincs kitalentelve az improved CoC? Szerintem Permafostról és Winter's Chillről simán átférne oda az a 3 pont. -
faber24
őstag
Jó ez a videó...bár mi, amikor levertük a banyát, teljesen másképp csináltuk...mondjuk nekünk nem sok epic cuccunk van, ennyi zerg-elő párduc már tuti kinyírt volna minket (egyszer csak a felük szabadult ki, és azok is másodpercek alatt elvwipoltak miket)...
Mi beállítottunk 1-1 offtankot a ketrecekbe, Green Whelp Armorban (*imádkozik, hogy ne nerf-eljék nagyon*), azok tartották a párducokat (1-1 néha kijutott, de azt gyorsan lenukeoltuk mindig....), őket 1-1 sámán tartotta életben, akik végig a gong előtt áltak, ha vmelyik kiesett, beált a helyére egy másik (én voltam az egyik váltója, mikor meghalt, én vettem át a helyét). A raid a gong előtt állt, mikor kezdődött a harc, aztán mindenki - kivéve a 2 sámánt, és egy papot - átment a terem szemközti oldalára, a tank tankolta a bosst, a többiek nukeolták....1 vagy 2 halállal megúsztuk, mert mikor a boss eltünt, a tank beált a sámánokhoz, és a bosss rendszerint őrájuk ment a megjelenésekor, és kibirtak annyit, amig a tank gyors lehúzta róluk....
A párducok meg végig a ketrecben voltak....
-
-
ciao
senior tag
jah megtaláltam fishbot néven fut és mindenhol írják hogy bannolhatnak miatta...
van valakinek infója, hogy bannolás előtt a GM küld figyelmeztető levelet hogy ne csináld, vagy egyből törölnek?
tul. képpen a azért kéne, hogy orkként lehessen kodóm, leadnám a sok Baked Salmont és az érte kapott zászlókat meg a taureneknek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest