- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
BatemanX
tag
válasz
faber24 #2050 üzenetére
ToEP+ZHC.
1.10 után is megtartottam, így nem kell a 2 trinketnek többet kint lennie, ha külön el akarom nyomni, egyszerűen az I WIN makróm azt nyomja el, amelyik nincs éppen CD-n.
Egyébként mókás javítás is társult a trinket nerfhez. Ugyebár a ZHC +damázsa minden castoláskor csökken. 1.10 előtt az Arcane Missile minden tikjénél csökkent a dmg, ami azért elég fura volt, mivel pl. Blizzard tickeknél nem csökkent. Most ez annyiban módosult, hogy AM-t használva egyáltalán nem csökken a +dmg, azaz ha újra castolom továbbra is a max. dmg bónuszt kapom. -
Viktor77
titán
válasz
faber24 #2015 üzenetére
Majdnem. Köcsög nagy kibaszás volt eddig a Blizz részéről, hogy csak a paláknak volt BRD végén a tier0-ás kesztyűjük (kb. a kutya nem járt oda).
Most áttették a kesztyűt Timmy-be.Tegnap esett is egy és hát ugye BOE-es lett, így örült egy fél epices pala aki nem volt velünk, így megkaphatta turbózás végett.
Tegnap meg is csináltam az első három (elöször 1-et tudsz, majd a második körben 2-t kapsz meg egyszerre) cucc turbózását. 20+40+50g-t (plusz Arcane crystal, Brilliant shard, egyebek) fizettem eddig, a küldik lazák (voltak eddig). Most tartok a 45 perces Baron run-nál, az nem lesz piskóta. Amúgy tegnap lett voltunk Stratban (Scarlet rész), és hát nem nagyon laza volt 5-en is, nem volt nehezebb mint annó 7-8-an. Igaz van rajtunk epic bőven. A múltkori 1 órás Emperor run is sima volt, pedig akkor még nem volt nerfelve az insta.
Amúgy ha valakit érdekel itt a teljes turbózós küldisor: [link] -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #2015 üzenetére
akkor tier1-2 már csak a raidokban esnek mi ?
A cenarion és egyéb repus cuccokat pénzért lehet venni mint a BG-s pvp szetteket gondolom, de ugye itt adnak küldiket is amitől nő a repud ? Cenariont nézegettem wow.com-on és nemcsak szetteket de jókis mace+ring+back szetteket is lehet asszem szerezni vhogy -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #2010 üzenetére
pont ezért pakolgatom ezeket mert nem akarok sok sok aranyat erre még kidobni....majd lvl60-on mikor solo és strat lootokból több lém lesz
most még csak 230g-om van lvl53 vok...ráérek még majd a szettekre enchantolni...egyelőre midnen cumóm kék de a tuier szettek sokkal jobbak...na majd azokra lesz érdemes pakolni...vagy a jókis cenarion szettemre
lila cenarion szett az köll nekem
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #1928 üzenetére
nekem a legútáltabb talán RFD. alapvetően nem szeretem a föld alattiakat. RFC-t anno full kihagytam (bár nem is tudtam akkor még, mi az az insta
), WC-ben kb 5x voltam, abból 2x egyedül farmolni némi pénzt
3 lemenetellel meglett az összes küldi, és ennyi volt. RFK-ban 2x, RFD-ben 1x voltam. amit viszont a mai napig szeretek az SM (GY kivételével, szerintem az idióta egy hely), abból is leginkább Cath (
), és ZF. az utóbbiban van szerintem a legjobb rész, bármelyik instát is nézzük, az pedig a piramis
nagyon szeretem
3 küldit megcsináltam eddig BRD-ben: Ironfel (a kulcsért), és a 2 KoS, szerintem a többi abandon lesz. a hegyben van egy lvl52 elementál, amit le kéne vágni, csak tegnap örültünk, h a mobok és allik között egyáltalán bejutottunk. 3 wipe a bejárattól az instáig. nem akartunk szenvedni azzal az elite-tel. valami nyugis időpontot kéne találni, mert Thorium Pointtól 10 perc alatt úgy van meg a küldi, h vissza is értünk TP-hoz
szerintem 5főre nehéz BRD. először, mikor lent voltam, akkor jutottunk a legtovább, bár nem a highway felé mentünk. volt 4 60-as (dru, mage, MT, sámli) meg én 51-en. figyeltem, h hova lépek, és nem is volt gond.
asszem akkor fogok visszamenni, ha vmi dark ironos dolog van. hamár így szóba került. mennyi ore-ból lehet smeltelni 1 bar-t? tudtommal nagyon nem 1:1. smeltelni raidben is lehet? ez jóbár most, h 5fő a max, akit beenged, ez az infó elavult lett
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #1926 üzenetére
a highway-nél rájöttünk egy olyan taktikára (1 wipe és egy majdnem wipe után
), ami működött:
ugye van 1 officer és 1 vagy 2 medic. priest ad holy shieldet rugónak, az megy, sap-eli az officer. mi addig agro körön kívül várunk. sap után nagyon rövidtávon egyik medic bárány. marad 3, rossz esetben 4 mob, azokat a rugó ránkhozza. mikor elindulnak felénk, wari nyom egy bloodrage-et, sámán azonnal visszaheal-eli. így lesz annyi rage, h el lehet kezdeni tankolni. 2-t biztos le tudok kapni a rugóról. ameddig 3-an ütik azt az 1-et, amit nem hoztam le, a pap csak a tankot heal-eli. meg lehet próbálni, h a 2-ből, ami a tankon van, még1-et bárányozni. először a sap-ból jön ki az officer. mire ez megtörténik, addigra le kell vágni azokat, akik nem bégetnek. officer 5-en seperc alatt lakapható, utána a bárányosak sem gond. medicnek adni kell egy mortal strike-ot így nem tudja megát tisztességesen heal-elni. kb ennyi egy csapat. ezzel a taktikával gond nélkül lekapartuk a patrolokat.
a főbossnál a priest nem tudott elég jól gyógyítani, így ott haltam, de 4-en levágták. annyi sunder armor volt rajta, h egy papírbalta is crittelte
ezek után a skorpió, lvl54elite nem volt gond igazándiból. mielőtt bejött volna a boss, előtte a sok pókot nem tudtam tartani, így levágták a priestet, de a sámán gyorsan feltámasztotta, mikor tiszta lett a terep
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1884 üzenetére
nagyon ritkán van meg az a szám, hogy érdemes legyen ZG-zni. szép lassan én is felnövök a feladathoz (lvl56), de nekem előtte még Strat és a többi ''bevezető high-lvl'' instátá végig kell zavarnom. a múltkori ZG-n a többiek szerint leginkább összeszokottsági gond volt, még tanulják ők is egymást.
részemről örömmel venném az együttműködést
nálunk 30-45 kariból van elég sok, de ők Ulda, SM-be járnak, és még idő, mire akár BRD-zni lehet velük.
privit küldtem, szerintem meg lehet beszélni a dolgot
jól emlékszem, h te a Hungarian Darkslayer guildben vagy?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #1891 üzenetére
Ne aggódj emiatt nálunk mégkisebb a klán bronzbreeden...KB 120 tag van de abból 15-20 az alt kari...namost KB a fele már hetek hónapok óta nincs...állandóan 30-40-en vnnak online de van olyan nap hogy csak 15-20....namost ebből 4-5db 60-as van és kb 6-8db 50+ mint én....sok a 30-40 közötti...igaz a mi serverünk nem olyan régi pár hónapos csak de lesz vagy nyár mire meglesz a raid...hetente jön 2-3 új arc meg van egy baráti nagyon pici 20 fős magyar klán akikkel azért tartjuk a kapcsolatot...
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1884 üzenetére
Amint megvagytok 30-an, kezdjetek el MC-be járni. A trash mobokból is jön tier1, és nem árt, ha összeszokik a csapat, mire 35-40-en lesztek, mert akkor a bossok is gyorsabban fognak elhullani. ZG szvsz még a nerf után is nehezebb egy picit, mint MC, és sokkal kevesebb cuccot lehet összeszedni belőle...
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #1852 üzenetére
ott vagyok, igen
úgy állunk, h mostanság a ''nagyok'' kb 25-30-an vannak max. Strat / Scolo / DM / BRS-ek mennek ezerrel (amitől időnként hülyét kapok, h minden high lvl healerünk magas instában van, és BRD-re nem marad kapacitásunk), ZG-vel próbálkozgatnak, egyelőre kevés sikerrel.
a csapat leginkább pve. vészesen pvp fanatikus emberről nem tudok. részemről mennék raidelnivan pár lvl60-as, aki abszolút nem pvp-zik (rank 0), ők nem tudom, h hogy viszonyulnának a raid ötlethez. nekem tetszik
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1863 üzenetére
A hunter is eszetlenül fellinges, én most tesztszerveren próbálgatom
A petem lelépett (a franc gondolta volna, hogy ilyen hamar unhappy lesz
, újat meg nincs kedvem befogni), de még így se gond szétlőni úgy a 60-as nonelite, és 54-58-as elite mobokat, hogy hozzám sem tudnak érni. PvP-ben pedig a rugók a kedvenceim
. 1 nagy hátrányt vettem észre: elég hamar oom lesz, és nincs lehetősége manát regenerálni, a spirit pedig max a 4. a statok közül, amire érdemes gyúrni...
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1856 üzenetére
Ezen már vitatkoztunk 1x
Kardos rugóval nem gond a 2-3 mob, HA lehet sappolni, és nincs cd-d
Ebből nekem a kardos rész fáj nagyon, én tőrös vagyok, és az is szeretnék maradni, de persze az 5-10 perces cd-k sem nagyon kedveznek a folyamatos farmolásnak.
Az elites részt meg onnan veszem, hogy pl winter déli részén lévő lvl60 elite slayereket solozni láttam már nem egy mágust/lockot, de warit/rugót még egyet sem. -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #1859 üzenetére
Úgy gondoltam hogy (sajna a telentek neveit még nemtom) a critek és a harc miatt a középső talentfát nyomom ki...mivel közelharc szinte elkerülhetetlen kell a crit és blokk/páncélzat...restora meg csak addig hogy ne szakítsa meg a healozást ha ütnek az asszem 10-15 pötty és abban bennevan az hogy csökken a mana ami kell hozzá X%-al....uccsó fára a többi, középre ami érdemes...kb 30 pötty...ami marad aztmeg megnézem mi hasznos a spellezésre (5-10)....tehát elsősorban közelharc a totemekkel nagy dps-ek nagy armor már amennyire lehet bőrben meg később mailban mindenképp pajzsal...totemekkel keményen rálehet segíteni meg spellekkel...ahogy néztem sok instant spellem lesz ami harcban veszett jó....főleg ha már majd 4 totemet is ledobhatok majd egyszerre...szóljatok ha hülye az elgondolásom....
Full healernek szerintem sámán nem való ahogy a pala sem max kisegíteni, druida azmár majdnem olyan jó mint egy priest de a sámán azcsak pala szinten nyomja, tehát egyedül csapatot healozni max alacsony szinten vagyha overrated a csapat éscsak néha kell healozni vagycsak a tankot.....full spellezés meg szintén nehézkes a sok cooldown és a sok spellnél előforduló only 20yardos lövések miatt. Viszont pullra meg közelharcban rohadt jól jön a sok instant spell akár cooldown-al együtt is....manára kell figyelni jobban mint egy palánál az igaz... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
faber24 #1860 üzenetére
No, ezeknek utánanézek majd este. Igaz, valóban megérné kifarmolni valami jó fegyvert, de kétkezest még eddig nem nagyon találtam. SM-ből az egykezest kiszedtem, de SM-be már nem akarok járni, csak Ulda. Megnézem ott mit dobnak, hátha van valami jó item.
Végülis kell a lé majd az epic mountra, mert kecskét akarok -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1801 üzenetére
thx válaszokat
1. ahamm. kicsit pislogtam. amúgy ha nem hívott volna ki, kb 2mp-en belül charge-olok rá
2. át lesz böngészve
3. marában még nem jártam a negyedénél továbblehet, h be kéne nézni
BRS-hez még kicsi vagyok sajnos, pedig nagyon szeretnék már oda is menni. idegrohamot kapok, mikor látom guild csatin, h 2-3, 5fős csapat szerveződik és mennek strat / scolo / brs-be, és meg még pici vagyok hozzjuk
5. ahamm. szóval irány incendosaur-okat vágni. a gond az, h azon a részen mindíg eltévedekvan egy armorsmith a guildben, neki szedjük serényen a dark iront, és már honored felett van brotherhood-dal. azért gondolkozom ezen, mert thottboton láttam néhány olyan epic sword recipe-t, amit ők adnak, és majdnem elsírtam magam, olyan gyönyörűek
-
cocki
tag
válasz
faber24 #1768 üzenetére
Hát talán lesz ilyen premade csapat csak annyi a baj hogy a guildeből inkább instázni szeretnek a tagok én nekem meg nagyon húz a szives a bg felé de majd meglátjuk mi lesz a vége. Mondjuk eddig mindig oilyan bandával hozott össze sors akovel elég jól mentek a dolgok mert akárhányszor bent voltam valamelyik bg mindig mi hordáasok nyertünk de legalább 10-ből hétszer.Ja és köszönöm a gyors választ.
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1758 üzenetére
Az biztos, hogy 1-1 új bosshoz frissen kell érkezni, és az se baj, ha van rá 2 nap. (Ilyenkor általában már az elsőn fekszik, viszont ha csak 1 nap van rá, akkor meg nem.) Én csak azon csodálkoztam, hogy 2-3 wipe után otthagytátok, mikor lement 40%-ra, nem szabad ilyen hamar feladni
Lehet, hogy már szépülnek az emlékek, de MC-ben egyik bossnál sem wipeoltunk 10-nél többet first killig, volt olyan boss, ami elsőre lement, és 2 kill után ''farm státuszba'' került mind. Bwl-ben sokkal több wipe kellett 1-1 first killig (kivéve broodlord, flamegor), és pl vael még 5 kill után is el tudta 10x wipeoltatni a raidet. -
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #1716 üzenetére
Akkor ti jó szerencsések vagytok,nekünk 1xűen nem sikerül elbánnunk Hakkarral
Pedig MC-ben már Ragnarost próbálgatjuk
Magát Hakkart csak 2 tanknak szabad ütni? Mi az eddigi próbák alkalmával úgy próbáltuk,hogy amint MT aggrot megszerezte akkor akkor DD warik és rugók is mentek ütni. Mikor MT-t MC-zi akkor nálunk eddig ez fordult elő: nagy nehezen kapkodva sikerül 1 magenek sheepelni az MT-t miközben Hakkar elszabadul,OT nagy nehezen befogja,és többször a felkavarodásban az MT vagy az OT meghal. Pedig úgy próbáltuk,hogy szétszóródunk,de 1. MC-nél elszabadul a pokol
DPS-el szerintem nincs gond. Valami 5let kellene,hogy mi legyen az MC-nél.
Hexxer-nél meg sztem nem a DPS a lényeg,hanem hogy a szellemek számát kordában tudjuk tartani. Hexxerre papok+warlokok raknak dotot,és wandolják,majd szellemeknél meg full nuke a szellemekre. -
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #1694 üzenetére
Nem rossz
gz!
Nekem egész MC-ből csak a Azuresong Mageblade és a Netherwind nadrág kéne,de sajnos nincs MC raid akkor mikor nekem is jó lenneEzért járok inkább ZG-be
btw.:ZG-ben már mindenkit le tudunk simán ölni,kivéve Hakkart és Hexxert. (Hexxert még nem próbáltuk be,csak 1x mikor még 1. és 2. bosst alig tudtuk leverni és akkor 65%-ra nyomtuk le! Ráadásul az MT akkor csak Valor cuccban volt.) Most Hakakrt eddig max 65%-ra tudtuk leverni. Szerintetek mit kéne csinálni?
a) Gyakorolni,gyakorolni Hakkart
b) Hexxerre menni és az ő (meg persze a többi boss) lootjait többne már megszerezték akkor menni inkább Hakkarra?
Vagy Hexxer még mindig olyan erős,hogy esélytelenebb mint Hakkar? Mellesleg 1 képekkel illusztrált Hakkar és Hexxer taktika nincs véletlenül? Én kerestem,de nem találtam -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1557 üzenetére
csak 1el, birkát csinált belőlem és rohangáltam össze-vissza*. ezt még nem vágom ennyire, hogy ki-mit tud, milyen varázslatokat. passz, lehet, hogy összekevertem vkivel, tegnap elég sűrű volt a napom
*valszeg ez csak egy varázs volt, ha birka leszek akkor rohangálok is mert nem tudtam irányítani a birka fejemet... -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1551 üzenetére
juhéé
give me five
ezt el kell mondanom; tegnap olyan gyilokokat rendeztem, hogy csak na
kezdek belejönni a duelezésbe is, aztán kipróbáltam magam élesben; megöltem pár allit. és olyan jó érzés volt az, hogy pl. összetalálkoztam egy lvl36 druidával, meglátott és már futott is, már készültem , hogy rányomok egy fear-t, aztán jól meg dotozom. hmmm, az allik megtanulják félni a nevemet!tudni fogják, hogy egy warlock-al nem szarozhatnak!!
na abba hagytam mert még elélvezek
viszont most már tényleg muszáj lesz elmennem bg-ni, mert tegnap egy lvl32 gnom úgy lenyomott, szégyen! folyamatosan fear-elt, a végén birkát csinált belőlem és már hulla is voltama petem meg csak rohangált utánna
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1535 üzenetére
Persze minden eladható, a kérdés, hogy mennyiért. Én pl nem tudok egész nap fenn lenni, ergo ha találok valamit a raid előtti shard farmolás közben, akkor azt raid után tudom betenni 22-24 között, és akkor csak 24 órára érdemes. Ha 2-3 napig nem veszik meg, akkor már beleöltél annyit, hogyha vendornak adod, akkor jössz ki 0-ra. Szóval jól meg kell gondolni, hogy mit és mennyiért teszel be.
Aktuális nagy bánatom: 5 major mana poti eddig 10-12g-ért ment el, az elmúlt pár héten lement 7g-re az ára. A poén az, hogy az alapanyagát sem nagyon veszik meg többért, pedig eddig az is kb ugyanannyira jött ki. A többi szerveren milyen áron megy el? (A major healing tartja a semminél alig több 5-6g/stack árat.) -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1482 üzenetére
A blizzard szerint '' Minden instance/boss megölhető a játékban akármilyen talenelosztással. ''
Láttam már druidot is ragnarost domot, Broodlordot meg ilyeneket tankolni, szóval még csak warrior se kell, hogy legyen a tank
Sőt, az én resto druidommal full resto cuccban is tankoltam AQ40-ben ''kutyafejű colos'' trashmobot és nem azért haltunk be, mert nem bírtak kihealelni, sőt le se fordult a mob annak ellenére, hogy tauntra immun volt. Az persze tény, hogy megfelelő talentelosztással valamivel egyszerűbb minden, de imo nem létfeltétel. -
Darth_Revan
veterán
válasz
faber24 #1473 üzenetére
1 napon öltétek le a tigrist és Hakkart is,mint új boss? Gz
Mi majd most szombaton megyünk Hakkarra
Hallottam,hogy párszor neki kelett futni,de ahozképest,hogy a csapat nagy része nem epixben van (ha jól tom) szép teljesítmény! Remélem nekünk is lefog ilyen könnyen menni
btw: mi is mentünk volna szombaton Hakkarra,csak már a mobok reseteltek és nem volt kedvünk végigverekedni még1x magunkat -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1482 üzenetére
5 sámli Scholo?
szép lehetett!
guildben van egy (most) lvl51 sámán, aki jóval durvább DD-ben mint én... mondjuk epic 1h mace-szel annyira nem nehéz. bár nem tudom, h mikor szokta megidézni
köv szinten fogok kapni egy 61D küldit vagy Stratoba vagy Scholoba. blacksmith küldi. jó lenne minél hamarabb megcsinálni, de 55 alatt nem tudom, h lenne-e esélyem a túlélésre a fenti instákban, még ha a csapat többi tagja 60-as is
vhogy amikor nem a 2x1h kardok vannak a kezeimben, akkor nem érzem, h bármit is tudnék kezdeni magammal -
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #1405 üzenetére
hmm, én úgy tudtam, h pont ez a cumi a 48-ban, h már hk
amúgy ma voltam lvl49 sámli haverral Un'Goro-ban. bementünk a fire elementálokig, sacc/kb középre. várjuk guild társat, egyszercsak megjelenik a monitorom közepén egy láb... kb 2-3 ütemet kihagyott a szívem. egy T-Rex nagyságú lvl55e mob... kétfelé rohantunk, de utánam jött. amint kikerültem a hetóköréből, HS to Orgri... asszem még 3-4 szintig nem megy Un'Goro közelébe se! -
válasz
faber24 #1391 üzenetére
itemrackben is van olyan hogy ha különböző módokba váltasz (defensive, combat, berserk, druidnál cica maci, foka, stb stb) akkor ugy vált itemet. ezt az eventsnél lehet beállítani de én nem használom, mert nekem fölösleges mint druidnak, de majd warriornak fogom meg rugonak vszinüleg.
-
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1371 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam, hogy a shaman imba, simán elverem. Engem a nerf zavar: a magetől elveszik a 2 komolyabb damage trinketjét, de a shamannak megmarad, és váltogathatja. Én meg mit rakjak be mellé? Mondtam: önmagában ezek a trinketek semmit nem érnek, emelett ezek nélkül is ugyanúgy ölhet egy AP mage 1 lövésből, szal megoldani nem fog semmit. Viszont a nem-AP magek, mint én, elvesztik a kis extrájukat. Ott a gond, hogy akinek nincs mage-e, az egészből csak annyit lát, hogy a mage osztja a 4k frostboltokat, és erre a sok noob videó csak rátesz. És nem azért farmoltam ki ezt a 2 trinketet, hogy aztán használhatatlanná tegyék néhány láma spamgép miatt, mert őket ezek nélkül is elverem.
AP hez még annyit: egy dispellelhető, alap damaget tönkrevágó rank 7 talent spell. Shaman trinket nem leszedhető, semmi hatása nincs az alap damage-re, és majdnem felér az AP-vel, sőt, ha tényleg lenerfelik, talán még egy szintre is kerülnek. Tényleg roppant kiegyensúlyozott.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1371 üzenetére
A shokkokra meg a chain lightningra ajánlom a BatemanX linkelte videót, ott van olyan lightning, hogy 2k+, 3k+, 1.5k a 3 felé futó ellenfélre. A wf meg olyan, mint casternél a crit (sőt szerintem többször bejön), de ha anélkül is 2k-at lehet critelni, ergo 1k-kat lehet hitelni, akkor nem is nagyon kell, hogy beüssön
-
brownus
veterán
-
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1358 üzenetére
''akkor a sámán cuccát is nerfeljük, ha a mageét nerfelik''
Ez páran csak arra mondták, hogy Natural Alignment Crystalla + ZHC-val egy elemental sámán legalább olyan gyilkos mint egy mage ZHC+AP-vel. Ergo ha az utóbbi nerfjéért megy a sírás, akkor menjen az előbbiért is.(Az nem kifogás, hogy kevés elementalos sámli van. Kevés az AP+ZHC+ToEP mage is, csak sok a róluk készült WTFPWN videó/image.)
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1358 üzenetére
Sámli: legyél tauren, és ott a war stomp, cc igaz, hogy nincs, de van lassító totem, meg shockok. Nem értem a sírásod, nálunk van egy HW sámli, és szarrá ver szinte mindenkit duelben. (Vannak mc/bwl lootos sámlik is, na velük sem szivesen állok ki...)
Csak 1-2 szám: ütős sámli WF 4k crit, elemental: chain lightning 3.2k, instant shockok 2k, emellett sok hp-ja van, nagy armorja és még gyógyítani is tudja magát. Ezzel együtt nem mondom, hogy imba lenne, mert mindenki tud jó cuccban nagyot ütni a kérdés inkább az, hogy mennyi cucc kell ahhoz, hogy nagyot üss (pl: hunter - 1, lock 10), mennyi emberre tudsz egyszerre nagyot ütni (pl: wari, hunter sámli lazán jobb 2-3 közel álló emberre, mint az aoe király mage), és mennyit kell várnod 2 nagy ütés között (pl: wari szinte semmi, az említett 5k-s lock crit meg 2-3 perc a trinket cd miatt). -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1358 üzenetére
Nekem nincs különösebb problémám azzal, ha a hunter távolról aláz valakit, mageként én is azt szeretem csinálni, a hozzászólásom az itemizáció hibáiról szólt. Kicsit általánosítom, mi is a probléma (ne csak a casterekről legyen szó):
Az itemizáció legnagyobb gondja a fantáziátlanság. Minden újabbnál újabb kard/staff/stb arra megy ki, hogy az ellenfelet minnél kevesebb, lehetőleg 3 alatti ütésből meg lehessen ölni. A ToEP+ZHC ennek csak egy ''eszenciális'' megjelenése. A probléma ott kezdődik, hogy nyilván sokaknak nem fog tetszeni az, ha 2 ütésből le tudják verni, ezért telispammelik a fórumokat NERF-ért kiabálva, aminek az lesz az eredménye, hogy előbb vagy utóbb tényleg nerfelik az adott tárgyakat, ne adj isten az azokat használó classt. A warrior tipikus példa erre. Túl erős volt ability-kből, talentekből -> nerf. Ezek után adtak egy csomó olyan fegyvert warrioroknak, amiktől megint überek lehettek -> nerf ... és így tovább.
A lényeg az akar lenni, hogy talán le kellene szoknia Blizzardnak arról, hogy csak a dmg növelést adja az újabbnál újabb fegyverekkel, hogy utána jól lenerfelje őket (vagy a viselőiket). Persze ehhez az is kellene, hogy a játékosok leszokjanak a +dmg-ért való sírásról. Mert ugye ha X megöl engem 2 ütés/lövésből az imba, de ha én (Y) ölöm meg Z-t 2 lövésből, akkor az csak noob volt.
(Lehetséges XYZ-k: hunter mage warrior, rugó lock mage, warrior rugó priest, stb.)
-
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1344 üzenetére
BatemanX már lényegében leírta: statok mellett a casterek is kahatnának valamilyen járulékos effektet, másrészt ha ezt nem is akarnak adni (world of meleecraft), attól még lehetne a mostani 4 staff helyett mondjuk 10, amik nem nagyon különböznének statokban, de legalább választék lenne.
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #1350 üzenetére
ok, köszi. 1-2 ilyen egyszerűbb pontos nevét majd le tudnád írni? ez a fegyverváltós pl jó lenne, de elég sokszor szoktam változtatni a durability függvényében is tankolásnál.
ehh, akkor a +dmg-nek sok értelme nincsszerintem hulla mindegy, h 600 vagy 607-et sebzek egy mobra... elég gyorsak a kardjaim ahhoz, h ez ne érdekeljen, meg mellette ott van a rend, meg a másik véreztetés (hírtelen nem jut eszembe a neve). akkor inkább agira megyek, h a crit % nőjön.
btw, lvl48-on, extra buff nélkül egy warinak ~2900 hp tűrhetőnek nevezhető? fejből nem tudom az armort, és épp órán ülök, úgyhogy nem is tudom megnézni -
BatemanX
tag
válasz
faber24 #1344 üzenetére
Tök jót mosolyogtam azon, ahogy a papírgatyást oktattad arról, hogy majd figyeld meg, milyen szar ha a hunter egy lövésből elintéz.
Ember, a papírgatyás jól tudja milyen az. Ha jól tudom te komolyan nem játszottál egy olyan kaszttal sem, ami lvl60on mail-nél rosszabb páncélt visel, úgyhogy szerintem neked erről kevesebb tapasztalatod van. Amúgy egy hunternek mi kell ahhoz, hogy 2 lövésből öljön papírgatyást? 1db jó epic fegyver és pár low tier talent marksmanshipen. Ahhoz, hogy egy mage ugyanezt megtegye, kell 2 epic trinket, valamennyi +dmg felszerelésen és egy dispellelhető 31 pontos talent. Amúgy vicces ahogy sokan örömködnek a ToEP+ZHC nerfen, nagy csalódás fogja érni őket. Ugyanis a brutál criteket nem ezek hozták, hanem a ToEP+ZHC+AP. Ha most egy mage elhagyja a ToEP-et és berakja helyére mondjuk Neltharion's teart, akkor ZHC+AP kombóval 4000 helyett mondjuk 3600-at fog critelni. Hát jaj. Persze ez arra fog vezetni, hogy AP-t nerfelik, ami engem speciel nem fog zavarni, csak úgy általában használhatatlanná válik. Akkor inkább cseréljék le valami másra.
Amit a hivatkozott hozzászólásban írsz pedig nevetséges. Egy warriornak a következők miatt van kezében kard: dmg, statok, chance on hit, chance on crit, ''járulékos efekt''. Egy caster kezében lévő fegyver is adhat +dmg-t, statokat és chance on spell hitet, chance on spell critet, ''járulékos effektet''. Akkor miről is beszélsz? Az a baj, hogy pl. járulékos effektből semmit nem találtak ki AQ előtt caster fegyverekre és AQ-s dropban is olyat láttam eddig csak, hogy ''chance on hit with spell: decreases resist of the enemy with X''. Pedig ide is ki lehetne találni egy csomó dolgot, dazed, freeze hatásokat, strength csökkentést, stb.-t. Ütő fegyverekre van sok ilyen, caster fegyverekre miért nincs? -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1345 üzenetére
mortal strike-al az a bajom, h az arms ágon 30 talent point kell, tehát ezzel együtt elmegy oda 31
akkor meg fury-ra nem marad annyi, amennyi kéne
amúgy még addonozni nem akarnék. macroból nem lehet vhogy megoldani a fegyverváltás dolgot?
berserkerrel a +3% crit ami nagyon jól tud jönni, valamint a +10% dmg sem rossz
vmint még1 kérdés: ha +dmg enchantot pakoltatok a fegyveremre az a damage-hez megy pluszban hozzá, vagy a dps-hez? ha az elsőhöz, akkor túl sok értelme nem nagyon van, ha az utóbbihoz akkor jó lenne, és akkor megértem, h egy +7 miért kerül kb 30+g-be... -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1330 üzenetére
Nézd meg, hogy hány caster fegyver van és hány melee. Egyszerűen beszarás, hogy a high warlord staff nem ad spell critet, nincs caster hw kard, se tőr, sőt wand se.
Azt mondod pve: hát ott is eléggé 0 a felhozatal. Van kb 2 kard, 2 tőr, 3 staff az összes casternek, míg állítom, hogy a meleeknek csak egykezes kardból van vagy 7... -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #1319 üzenetére
Most pvp-ről volt szó, nem pve-ről. Egyébként látszik, hogy a blizz azt szeretné elérni, hogy ne legyenek 2-3 shotos killek, ezért nerfeli most a castereket (még jó, hogy 1 peccsel ezelőtt a lockok kaptak egy 40%-os max crit nerfet), és valamilyen szinten a huntereket is (szvsz sokkal kisebb mértékben, mint a castereket), de pl a rugók, vagy a sámlik a wf-fel változatlanul qrva nagyot ütnek...
-
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1319 üzenetére
Esélytelenek? Volt már 60as maged? Poly, ugyan már. Rugó odajön és szó szerint agyonüt, ambush 2k backstab 1500. Blinkelni nincs idő, s ha mégis, ott a cripling, nem tudod kiteolni. Pont, hogy duelben könnyű nyerni warri meg rugó ellen, BGn sokkal erősebbek. Így marad a bokorból lövés meg hasonlók. Másik, hogy a Blizz az endgame felépítésével tönkretette a firemageket. Már gyenge fire ressel is rengeted a reduce, kicsit komolyabbal, ami BWL szinten mindenkinek van az alap gearrel, már semmi értelme a fire-nek.
-
Apophis
őstag
válasz
faber24 #1312 üzenetére
[link]
A ToEP és a ZHC külön-külön halál gyenge, emellett amint például castolnék velük, máris stun/silence. Így gyakorlatilag PvP-ben az egyetlen használati mód a pom-pyro/frostbolt nuke. Erre mondják sokan, hogy hűűűű de imba, mert egy FULL BWL mage BERSERKKEL, mondjuk 25% crit chanccel, HA nem resisteli ki az ellenfél, belelőhet 3 percenként mondjuk 5000-es pyrót APvel, én spec 3700 körül lövök, de nincs AP-m. Emellett inkább nem említem, hogy kap szét egy hasonló kaliberű warrior, rugó, WL, shaman vagy bármi más. Melee kasztok mindegyike alapból elhúz BWL szinten. Éppen a mage az, ami tápra szorulna, erre nerfelik.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1236 üzenetére
mi kb 140-en
jó lenne már, ha tudnék menni igazi high-lvl instábabár most egyelőre ZF-et kéne úgy lenyomni, h van nálunk mallet, h kész legyen vele 2 q-m... lvl47-en vagyok, de nagyon szeretnék már Strato/Scholo-ba is menni, és temészesen BWL
amúgy az [43] Army of the black drago küldi már Ony nagyon pre, vagy nincs köze hozzá? tele a q logom, és a zöldeket ki kéne dobálnom, de azt nem akarom, h 60 környékén kelljen visszajönnöm ezért. -
anulu
félisten
válasz
faber24 #1199 üzenetére
mondjuk, ez igaz
az mondjuk érdekelne, h Orgriban hány olyan NPC van, aki civilként van jelölve az allisoknak...
nemtom, h pl a Darkslayers-nek hány tagja van, de a BoH sem 20 fős, és az általános hozzáálás az, h leginkább PvE. persze, néha kell egy ''kis'' balhé pl HF-nél, ami volt a héten. azt nagyon élveztemaz utóbbi 2 hétben kaptam csak rá a BG-re, de kezdem a PvP-t (is) élvezni. Outdoor PvP leginkább akkor van, amikor a drága Allisok elkezdenek kempelni, mert akkor megyünk, és vágunk.
tegnap este, mikor átmentünk Darkshire-be, magamban csendesen fohászkodtam, nehogy vki egy civil-t berántson... a lifetime alatti 2 dk-m Gnomeregan-ból van, ahol vki nagyagyú berántott civilian NPC-t... a legjobb tényleg az lenne, ha nem lennének támadhatóak, természetesen ők sem támadnának.
azért tegnap Uldamannál is sikerült egy apróbb csetepatába bekeveredni... mentünk 5-en instába, volt ott 10 alli (2 csapat). nekünkjöttek, nem bírtak velünk.erre hívtak erősítést, és mikor láttuk, h baj van, hívtunk mi is
kb 30 vs 30 lett a vége. amikor egy mob bekászálódott, közös erővel levágtuk, majd mentünk egymásnak tovább
a végén, mikor elegünk volt már nekünk és az ellenségnek is az egészből, akkor /bye, és mentünk az instába
anúgy fenti események után történt, h lvl46-on 2x1h sworddal, berserker stance-ben kellett a fő-főbosst tankolnom... battle és def stance-ben is leszakították a heal-erek rólam... berserkerben jó volthozzáteszem, h nagyon sok g-t kéne fizetnie annak, aki szeretné, h ezt mégegyszer mjegcsináljam így
-
brownus
veterán
válasz
faber24 #1174 üzenetére
és az első újra osztásnál azt nézik, hogy lvl mennyi vagy?
akkor mákos vagy mert még a dungeonban is levágtak minket, viszont amikor kifele jöttünk adtunk egy rugónakjópofa volt: én jöttem fel először és ott állt velem szemben egy lvl27 rugó, néztük egymást legalább 1 percig (tisztára mint a magus regényekben, ki-kit és mikor és hogy tegye meg a legelső lépést) aztán küldtem a petet és szórtam az átkokat, de fürgén elfutott mellettem, én rohanok utána, de közben felért a warrior és mire megsorozhattam volna levágták a démonommal. I LOVE THIS GAME!
fucking addict vagyok, még jó, hogy a péntek nálunk laza szokott lenni és még a főnök sincs bent
-
brownus
veterán
válasz
faber24 #1091 üzenetére
?
szerk: mi az a huulakemp FTL?
és miért baj, hogy megosztom? 1 hete játszom, függő lettem... az első és egyetlen karim!
(valszeg lesz még pár sztorim)
vagy az a baj, hogy utálom az ally-kat? nos, megmondom őszintén, hogy utálom és rühellem őket. sajnos az orkom nem egy vajszívű és kedves lény
nem tudom, hogy Ti, hogy játszotok de én régen nyomtam szerepjátékot és ott is a karakterem fejével gondolkodtam és éreztem, így a WoW világában is így teszek
már várom, hogy legalább lvl 40-50 között legyek aztán már az ally fog előlem futni vagy meg se mer majd támadni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Crypto Trade
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest