- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
A The Big bazookas klánban vagyok! kkandras a karakterem neve...
Amúgy meg pl a fire elementálok, a Core kutyák is immunisak, és úgy általában 50% körül üti a rendes értéknek a tűz sebzés, tehát nem éri meg, és sokat kell vele szenvedni! ja, és azt ne felejtsük, hogy ONY immunis rá...., meg amúgy is, jéggel nagyobb a DP, mint tűzzel, ez engem is meglepett, mikor láttam -
Allien
veterán
A csirkézés valami olyan volt, hogy főzni kelett ''megtanulni'', és keresni kelett áldozatot, majd elvinni valami tábortűzhöz, ahol meg lehetett ''főzni'', és ennek a kinézete hasonlított egy grill csirkéhez.
De természetessen, mást is lehetett sütögettni, meg kelett is, hogy szintet lehessen lépni.:
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nemtom de én szeretnék olyan serveren kezdeni ami zsír új csak ez szinte lehetetlen
Jó az mikor a sok low leveles ámul az epic pacimon
Magyarul nem rossz dolog az első 60-asok között lenni nem pedig 1 az ezerből
Mellesleg az Eonar szerintem nem volt szűz server mikor indult, magyarul költözéssel jött pár karakter.....
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
francokat draga minden...az elso par heten telleg az volt meg alig lattal valamit AH-ban de azer nalunk mar all a gazdasag par epic cucc is van mar AH-ban de nincsenek fortelmes araik...mindenki tudja mi a realis kb. az meg hogy bs-en mindeki magyar.orommel hallom de most akkor mi meg bujjunk el meg toroljuk a karaktereinket mer ide nem jon senki mer bs-re mennek ahol mar amugy is elegen vannak?
-
anulu
félisten
-
szepi79
őstag
mielőtt élve eltemettek, én konkrétan ezt írtam:
moam pl. elég könnyű, csak kell 3 skilles és odafigyelő warlock
ennél kevesebbel persze hogy nehéz (ha nem egyenesen lehetetlen).
ossi még nekünk se ment le, a kis mocsok már nem sokáig marad a szégyenfalunkon, legközelebb pofáncsapjuk péklapáttal. (a legjobb try 33% volt) -
szepi79
őstag
ezt a plussz repu dolgot nem is tudtam. bár néha még füttyfürütty (amúgy azért hivom így, mert nem tudom pontosan a nevét, valami anderev vagy ki) is megfexik, szal az eliteket életben tartani nem könnyű.
polacheck: lehet, hogy nem tűnik nehéznek, de nem fog mennielőször rakjátok le jindot. ZG kiválló hely arra, hogy a csapat jobban összeérjen, és komolyabban kell a taktikákat is venni, mint MCben, mivel MCben elég, ha 18-20 ember figyel oda, és Zgben is 18-20 embernek kell odafigyelni. szal ha le van tudva full ZG, onnantól kezdve a többi helyen némileg könnyebben tudtok haladni.
viszont amint lenn van rajaxx, megnyilik az út a többi AQs bosshoz, akiket már akármilyen sorrendben le lehet tenni. moam pl. elég könnyű, csak kell 3 skilles és odafigyelő warlock, és jó lootja van. buru pedig nagyon fun, tök poénos az a csata, nekem eddig az tetszett legjobban.
anulu: 1x nekünk is volt olyan, hogy rajaxxnál nem voltak ott a trashmobcsoportok (meg az NPCk sem). akkor azt csináltuk, hogy ossin kívül levertük az összes bosst, és utána mentünk neki rajaxxnak (mert így már ki tudtuk kerülni) persze szétszedett mindenkit.
ja, és rajaxx a 8. hullám
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest