- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
Faster:
Ha bántóan hangzott akkor bocsánatot kérek, nem sértésnek szántam azért van ott a szmájli, örülnék ha továbbiakban is hozzászólnál az irományaimhoz.
Apophis:
Aq40 staff: eléggé ritka drop a q item és nagyon sok dkpért viszik, jópár hónapnyi játék alatt tudsz csak annyit összeszedni. Cthun mace egyenlőre szintén eléhetetlen, mivel nem öltük még meg. Az offhandet meg említettem is egy előző hszemben, majd arra fogom cserélni az AVs offhandet de addig nagyon jó kis alternatíva és majdnem olyan jó is:
Blessed augur staff: 23stam,24int,145HD,15manaregen VS. mace:11int,90HD,4manaregen+AV offhand: 53HD, 3manaregen
Ha beszerzem még a sartura mightot is akkor közel olyan jó lesz és sokkal kevesebb dkpból megúszom.
Szepi79:
Igen igazad van, énis ismerek hasonló arcokat. Amikor a mostani bwl/aq40/naxxot csináló guildbe kerültem már megvolt a majd full t1 ami több hónap mczés után lett meg, eddig ebbbe a guildba 3 hónap alatt 3db cuccot lootoltam 40es instából, szóval szó sincs 1 insta alatt való felszerelésről.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Negyed éve már megvan kb. a benediction, de abban az összetételben amit én mutattam alapból több healing +om lesz. Emellett nekem a benin 22 intes encsant van, ezen a macen 55 heal upos lesz, így lesz farmolós fegyóm és insta fegyóm is. De azért köszi, hogy 1 lassan full t2 papot tanítani akarsz.
Ez a wand elég ritka drop, én már hónapok óra járok bwlbe, egyszer nem látam még. Ez a kettő közül lehet még választani, bár én inkább az elsőre szavaznék (ez van nekem is):[link] [link] -
szepi79
őstag
én most 1 rugót kezdtem. (vagy az, vagy a wari volt a választás.) kell 1 farmolós kari is, meg ha ''kicsiknek'' kell segíteni, sokkal jobb olyan kaszttal menni, amelyik nem függ manától és/vagy más komponenstől (pl. hunternak lőszer, locknak shard. jelenleg 60as karim pap meg lock van, ezekkel néha problémás segédkezni.), hanem folymatosan, megállás nélkül tudja a nagy sebzést tolni. persze lesz vagy 3-4 hónap, mire ezt a karit felnyomom 60ra, de leglább élvezetesebb lesz, mint a mostaniakkal farmolni.
-
DaveNo1
veterán
Engem is eléggé meglepett, remélem nem sokára üzemel. Hordával könnyü nyerni, de biztositom hogy jön fel az szövetség Ragnaroson. (márha ott vagy). Tegnap klánunkból eccere 5en voltunk bg-n warsongon és igy jó csapatmunkával megvertük jópárszor a hordát. (tegnap előtt este meg végig mi nyertünk)
lvl50től lehet menni AV-re nem de?
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest