- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
válasz
Benedentino #4161 üzenetére
Igaz. Talán itt van a legtöbb.
-
killahdrums
senior tag
válasz
Benedentino #4159 üzenetére
Nem, az előbb már írtam, hogy nem én vagyok a Guild Master, de csak így engedte regisztrálni a guildem az oldal. Tomass, egy NE harcos a GM-ünk.
-
killahdrums
senior tag
Most találtam rá erre a CTProfiles-ra... tök jó.
Itt az én karim: [link]
(Mod.: nem vok Guild Master, de csak így lehetett reggelni a guildemet.)
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
TommyGun #4014 üzenetére
Ragna sztem az egyik legjobban kinéző boss.
AOE knockback amit nyom, meg random tűzlabdákat lő asszem amitől robbansz és elrepülsz szintén... ha van elég dps akkor nem nehéz már, ja igen és 3 perc után jönnek addok amiket gyorsan le kell verni, addig nem lehet ragnát ütni. Az elején mikor elkezditek próbálni érdemes ubrs buffot rakni a raid-re, aztán később el lehet hagyni, mi már nem rakatunk magunkra, anélkül is lemegy. -
killahdrums
senior tag
Az 1.11-es build-em, gondoltam megosztom.
[link] -
killahdrums
senior tag
Felkerültek a hiv.oldalra a tier3 set-ek. Faszán néznek ki!
Egy dolog furi nekem csak, nincs rajtuk resistant. -
killahdrums
senior tag
Szóval változott kicsit...
Tehát a jelenleg aktuális 1.11 mage talantem: [link]
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
...hát nemtom.
Én fire/arcane voltam/vagyok/maradok is.
Jó igaz... annyira nem vészes, lesz +5% crit az AE-re, -10% target res, -50% threat critical-ból, viszont bukom az Improved Mana Shield-et. Fire-nél meg a Burning Soul helyett kimaxolom az Improved Fire Blast-ot... Nem valami sok. [link]
Jó-jó, annyira nem gáz de jobbra számítottam.
Igaz még változhat, azt írták.
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
Andras6800 #2298 üzenetére
Hearthsinger Forresten dobja.
[link]
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
killahdrums #1991 üzenetére
Na elolvastam a fórumot, hát...
A L2P tábort erősítem. -
killahdrums
senior tag
Igazad van, sok minden nehezebb lett. Az én véleményem szerint ez nem feltétlen baj, sok része a játéknak már csak arról szólt, hogy az AddOn-jaid gyorsbillentyűjét nyomkodtad és közben nézted a tévét...
Erről a pap dologrol, csak szubjektív véleményem van.
Mage-ként kb. 50-50% volt, hogy megvertem e egy papot vagy sem (ugye ha az első 4mp-ben sikerült szanaszét nuke-olnom akkor én nyertem, ha nem akkor ő), az ''új'' papokkal még nem volt alkalmam harcolni de szvsz az én helyzetem nem változott, 4 mp alatt szét kell nuke-olnom.
A többi dolgot nem találtam a patch notes-ban, beillesztenéd ide az arra vonatkozókat? -
killahdrums
senior tag
Most nem azért, de ez a rinyálás...
Oké, rendben, megértem, hogy egy imba skill elvesztése fájdalmas, de tanuljatok meg nélkülük játszani! Ne mondjátok már nekem, hogy nem korrektebb az, hogy a csapdák észlelésére is van esély, meg a láthatatlanságból való lövés is imba volt, igen is szünjön meg a kasztolás elekezdésének pillanatában! Meg a +dmg trinketek nerfje is korrekt szvsz. Az meg egy sokadik dolog, hogy az újraírt pap talentek miatt valószínü, hogy új taktika kell, hogy le lehessen győzni őket. Mi ezen az akkora para?
A másik meg, hogy a rinyálással mit értek el? Jobban fogtok tudni tőle játszani? Nem! Vagyis? Alkalmazkodni kell az új helyzethez, vagy uninstall...
...mielőtt megköveztek, hozzáfűzöm, hogy nem akarok senkit sem magbántani és akinek a sírás esik jól annak szíve joga, csak le kellett írnom a véleményem erről a dologról.
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
Holnap jön az 1.10!
[link]
-
killahdrums
senior tag
-
killahdrums
senior tag
válasz
Darth_Revan #1733 üzenetére
Hmm bocsi, nem tudtam, hogy ez már elavult...
Majd megkérdezem a guildet és majd beírom az aktuális taktikát. -
killahdrums
senior tag
válasz
Darth_Revan #1730 üzenetére
Sajnos ZG-be pont nem járok, ezért nem tudok segíteni.
De Hakkar MC-jét a papok nem tudják leszedni?
Mi már (The Sentinels, BS) BWL-t kostolgatjuk, első boss (Razorgore) már farm státuszban van, csak azért nem megyünk tövább mert még gyúrunk a cuccokra.
MC meg Ony már vagy egy hónapja lendületes farmolás alatt van, max 1-1 wipe fordul elő mert elhülyéskedjük... de aztán lebasz a leader és utána simán megcsináljuk.
ZG is masszív farm alatt van, csak oda én sajnos nem járok mint már írtam, mert nem érek rá amikor a ZG raid-ek vannak.
Szerk.: Most találtam a fórumonkon!
Hakkar
Néhány általános szabály az egész csata idejére:
1 Druidok és papok nem vesztegetika a manájukat semmiféle sebzésre vagy debuffra.
2 Csak MT megy közelharcba és ott is marad egész csata idejére, Hakkart elfordítja hogy ne a raider nézzen.
3 Aki nem MT az a két lépcső közti platformon marad és távolról sebzi (ha ez nem ütküzik az 1 vagy 2 szabályokkal).
4 Minden nem MT karakter arra fókuszál hogy sons of hakkar-okat öljön és 3 íardon belül legyen amikor meghalnak.
5 SEMMIT SE CLEANSE / CURE / DECURSE!
Így fog lefolyni a csata:
MT kezdi a csatát, felveszi az aggrot. Lassú sebzés, alacson dps-el kezdünk. Nem lesz szükség nagy dps-re, ezt később olvashatjátok, hogy miért. Valaki aki nem MT (ha van hunter akkor ő lesz az), megy és behúz egy son of hakkart (amik gyorsan respawnolnak a platformokon, amiket megtisztítottunk mielőtt Hakkarhoz felértünk a tetőre). Behúzza ezt a son-t a távolsági csapat közepébe, ekkor a távolsági csapat megöli (mindenki legyen 3yard-ra tőle amikor meghal). Mikor meghal, mindenkit megmérgez. Ez a méreg 100 sebzést oszt /tick ezért kell ohgy a healerek csak a heal-re tartogatják a manta, és nem sebeznek.
most pedig jön az indok, hogy miért hagyjuk magunkon a mérget: Hakkar AOE Blood Steal varázslatot használ (avagy életszívást). Hakkar gyógyítja magát ezzel, DE! Ha rajtunk van a méreg, amely megmérgezte a vérünket, akkor azt fogja eredményezni, hogy 500-at sebez saját magán /tick, ahelyett hogy gyógyulna.
A legnehezebb dolog mindenkit életben tartani a csata alatt, mert habár 100 dmg/tick nem sok, de az egész csata alatt rajtunk lesz ez a méreg. Másik kritikus dolog a son-ok időben való behúzása és leölése. AFter Amikor Hakkar life drain-t használt azonnal kell egy új son, mert ezzel leszedi rólunk a mérget.
még egy dolog, 1 blood steal méreg nélkül még nem okoz wipe-ot. A DPS kiegyenlíti az 1 extra blood steal-t.
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
TommyGun #1725 üzenetére
Aki nem veszi meg a kieget az csak attól esik el, hogy az új fajokkel lehessen, meg, hogy átmehessen a másik világba a portálon keresztül, de az új 70-es lvl cap-et mindenki megkapja, azaz akinek nem lesz meg a BC az is megint nyomulhat 70-ig.
Nem vagyok benne biztos, de úgy emléxem valahol azt olvastam, hogy a talentfák csak annyiban fognak változni a 70-es cap bevezetésével, hogy növelik a fát, azaz a most legutolsó talent a fákon ezentúl nem az utolsó lesz hanem lesz még följebb azaz lejjebb is még. Remélem érthető voltam. -
killahdrums
senior tag
-
killahdrums
senior tag
BS mióta nincs nem tudja valaki?
-
killahdrums
senior tag
Ragnaros down by The Sentinels!
-
killahdrums
senior tag
áááááá miért most?
BS kidobál és MC van...
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest