- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
cocki
tag
válasz
TommyGun #4044 üzenetére
Igen egyes szervereken 24 karbantartás néhol 36 órás karbantaartás van. Ám müködnek ezenkívül egyes szerverek de karaktert nem lhet rajtuk létrhozni már próbáltam ha 24 órás leállás van akkor az elég hosszú így lehet menni strandolni vagy füvet nyirni, mert ma akkor ma nuku wow.remélhetőleg ezért járn fog egy napos bunusz játék mert azért ami jár az jár.
-
zölcsi
tag
válasz
TommyGun #4038 üzenetére
van q, nexus cristal és arcan cristalt kell leadod, azt hogy a mennyit attól függ hogy milyen a repud ad-nél. 2 biztosan tudok exalteden nekem semmit nem kellett leadnom, havernek revereden 1 nexus és 2 arcan
a q-et epl veheted fel az uj inn-ben üldögél egy csaj, nem tom mi a neve de benne van hogy naxxramas
bejárat strat főbejáratához közel egy toronyban van, most nem vagyok játék közelben ugyhogy koordinátát nem tudok adni, -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #4017 üzenetére
Wildfire cape: UBRS első tűzelementál bossa dobja, szinte mindig. erre még +7 fire res enchant (3-4g az alapanyag, 10g-nél biztos nem kerül többe)
[link]
ony talizmánt csináld meg, az is +15 rez
Wand: [link] ez MC drop, vagy pedig [link] (ez utóbbi world drop, AHt érdemes nézni érte)
offhand: [link] EPL quest, szólózható
cipő: [link] UBRS drop (asszem rend)
fejes: [link] UBRS vagy LBRS nem emléxem
ez csak pár cucc volt. érdemes BRDt és UBRSt járni, ott elég sok fire reses tárgy esik, 1.10 óta meg felturbózták amúgy is a dropokat. és ezeken kívül még nem is vettük a sok MCs dropot, főként a set itemeket, amik azért valamennyi resistel el vannak látva.
szerk: DiMben az bárkiből eshet. nézd meg AHban, nálunk 30-40g egy ilyen class trinketes könyv (bár én már láttam 10g-ért is)
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #4014 üzenetére
ragnaroshoz a kulcs:
-sok fire rez (távolságiaknak 100+ unbuffed, közelharcosoknak 150+ unbuffed, tankoknak 350 buffed.)
-helyezkedés
-időzítés
-nagy dps (1 millió HP, nagyjából 6 perc van rá)
ragnaros benn áll a lávában, nem tud onnan kijönni, csak a közvetlen mellette állókat tudja támadni => amint a tank először megütötte, a távolságiak azonnal kezdjék el lőni, ami a csövön kifér. a közelharcosok egy kis aggróépítést azért várjanak.
spec képességek:
-időnként hátralöki a közelharcosokat, ez 300+ fire rezzel könnyen resistelhető, 200 alatt célszerű ilyenkor hátrálni
-ha nincs ragnaros mellett senki, akit üthetne, random célpontokra 6k tűzsebzést oszt ki pár másodpercenként.
-pozicionálás: ragna időnként egy tűzlabdát dob random célpontokra. aki a célpont, azt nem sebzi, de a körülötte állókat igen, és el is dobaj őket messzire. (ezért kell a sok fire rez. ugyanis csak az tudja ezt a hatást rezisztelni, aki a célpont. hiába van 500 fire rezed, ha a célpont nem resistel, sebződsz és repülsz.) éppen ezért elég szellősen kell állni. a távolságot pár sikertelen próba után be lehet lőni.
-pozicionálás 2: 3 perc után ragnaros alámerül a lávába, és idéz 8-10db son of ragnarost. ezek 15k HPs tűzelementálok, olyan fire aurával, ami sebzi a körülöttük állókat ÉS NAGYON SZÍVJÁK A MANÁT. ilyenkor össze kell gyűlni 1 helyen (ezt maximum mutatni lehetne, elmondani, hova kell állni nagyon nehéz). mivel elemntálok, lehet banisholni is őket, és egyesével elintézni, mi areázni szoktuk mage-ekkel. a sonok megjelenése után másfél perccel ragnaros visszajön, eddigre végezni kell a sonokkal és visszaállni a helyetekre (a sonos rész a legnehezebb az egész harcban). ha ragna visszajött, mehet tovább a sebzés.
sikeres próba akkor lehet, ha az első 3 perc alatt kb. 40%ra le tudjátok vinni. (ugyanis a sonoknál pár ember meghal, illetve kevesebb lesz a raidmana% is), a második 3 perc alatt kell a maradék HPját levinni. hanem jön össze, jön a 2. soncsoport egy kimerült és jópár halottal rendelkező raidre => tuti wipe.
szóval 3perc + (1,5perc sonölés + ) 3perc van rá, hogy kb. 1 milla HPt lerángassatok róla. minél több a fire rez, annál kevesebb ember fog repkedni, vagyis annál kevesebb idő és sebzéskiesés.
MChez képest ez iszonyat brutál fight, sok szerencsét hozzá.
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
TommyGun #4014 üzenetére
Ragna sztem az egyik legjobban kinéző boss.
AOE knockback amit nyom, meg random tűzlabdákat lő asszem amitől robbansz és elrepülsz szintén... ha van elég dps akkor nem nehéz már, ja igen és 3 perc után jönnek addok amiket gyorsan le kell verni, addig nem lehet ragnát ütni. Az elején mikor elkezditek próbálni érdemes ubrs buffot rakni a raid-re, aztán később el lehet hagyni, mi már nem rakatunk magunkra, anélkül is lemegy. -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #4012 üzenetére
magmadar sem gázos. nálunk (maíg nem nőttek fel 60ra a törpe papjaink) ctraid bossmodja mindig szólt fear előtt, ilyenkor a tank stance-t váltott, fear után vissza, és ment tovább (asszem valami berserker rage-t nyomott el, nemtom, sose volt warriorom). gedonnál pedig csak az aktuális bombának kell figyelni és időben elfutni, a többiek csak nyomogatják az 1,2,3as gombokat.
időnként shazrah-val gyűlik meg a bajunk, bár wipe nála sem szokott lenni, csak a tapasztalatlen egyének gyakran reflexből szép lassan a fal felé hátrálnak ahelyett, hogy a tank felé futnának. -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #4009 üzenetére
hát aki először ZGbe megy, azt kitakarítja és utána megy csak MCbe, azoknak MC mérhetetlenül könnyű. sokkal egyszerűbb taktikák, és a legtöbb bossnak kb. annyi HPja van, mint a ZGseknek, csak itt többen vagytok rá. nekünk 2 alkalom kellett hogy eljussunk ragnáig, és ő is csak 3-4 hétig fogott meg minket, azt is jórészt a ire res (hiánya) miatt.
-
hehehehe
tag
válasz
TommyGun #3913 üzenetére
hat nemtom nekem csak egyszer kellett GM-hez fordulnom egy quest bug miatt de nekem nagyon segitokesz volt es azonnal mondta hogy naluk van a hiba es sajnos nemtudjak javitani de megprobal tenni valamit es probalkozzak vele holnap ujra...ezekutan 3X tovabbi jo jatekot kivant es elnezest kert a kellemetlensegert.
masnap minden gond nelkul megtudtam csinalni a questet. -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #3913 üzenetére
én anno dolgoztam helpdeskesként.
1. van 1 olyan dolog, hogy SL (service level), ez többek között attól is függ, hogy mennyi időn belül válaszolnak meg egy hibajegyet. ennek az SL értéknek minél magasabbnak kell lennie. vagyis a GMeknek ki van adva, hogy minimális időt töltsenek egy problémával. emiatt nem célszerű a GMeket hibáztatni. blizzt persze lehet. a telepitsd újra az SP2-t meg tipikus időhúzás, általában azt jelenti, hogy ''tudjuk, elcsesztük, de nemsoká kész lesz, mire végzel az SP2vel, megjavul'', csak ezt nem mondhatják.
2. hibát megoldani távolról, kevés információ alapján, (esetlegesen hozzá nem értő egyén van a számítógépnél) nagyon nehéz. az ilyen hibákat többórás teszteléssel lehet felderíteni, ha a szakember a helyszínen van. aki nem hisz nekem, próbálja meg a szomszéd szóbából a számgépes analfabéta szülőjével windowst telepíteni, majd a drivereket telepíteni. nem fog sikerülni, és idegbajt fog kapni -
zölcsi
tag
válasz
TommyGun #3751 üzenetére
igazából engem egy új szervertől csak a magyarok hiánya tántorit el, tudok angolul egész jól, csak minek használjam ha használhatom a szép anyanyelvemet?
megaztán ha esetleg egy nemzetközi klánba keverednék ahol ventrin angolul kéne dumálni, oh hát nem tom ....
egy ideig pvp-ztem így elég rossssz volt -
zölcsi
tag
válasz
TommyGun #3739 üzenetére
hát nem tom', egy új szerveren minden dárga, mert még sok embernek kell, és ráadásul kevés a magyar, egyébként a bs-en egy ideig nagyon kevesen voltak mert mindenki elment, vagyis inkább ugy mondanám hogy a külföldiek 99%
így a bs mostmár tényleg full magyar szerver, nem nagyon találkozok külföldi allissal,
mostabán kezdenek vissza szállingozini a low lvl-esket is tehát újból van élet a bs-en,
és az újak is mind magyarok,
én csak ajánlani tudom,
jah és ha számit valamit viszonylag könyű olyan klánba bekerülni ami mc-t már farmolja bwl-t már probálgatja, a nagy klánokba persze itt is szinte lehetettlen bekerülni, de ez mindenhol így van
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #3459 üzenetére
garr-os bossfight lock szemszögból nézve rohadt unalmas, és semmi skill nem kell hozzá. ami kell az 1 addon, ami jelzi, mikor ját le a banish. (pl. a necrosis vagy shardtracker, de az egyik minden locknak alap kell hogy legyen), és amikor 2 sec van hátra, megint banisht nyomni. közben meg unalom az egész, esetleg azzal fel lehet dobni az unalmas perceket, hogy felgyógyítod a voidot, aztán kötözöd magad....
-
hehehehe
tag
válasz
TommyGun #3450 üzenetére
akkor tudom ajanlani eonar szerver horda oldalat
kb 1,5-2 honapos a szerver nem sokan rohangasznak tier2es cuccban sem
AQ world eventrol se maradtal le meg es vagyunk ugy 40en egy magyar guildben (kaoszbrigad, ekezetekkel csak az nekem nincs
)szivesen latunk ha ugy gondolod
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TommyGun #3411 üzenetére
Igazad lehet, sosem játszottam druiddal. Igazából a paladinnal is az a bajom, hogy single játékra egyedül questelni, mobozni tökéletes, azonban a hibrid mivoltából adódóan nem érzem jónak mondjuk ZGben. Kicsit olyan, mintha minden kasztnak meglenne a szerepe egy ilyen instában, kivéve a paladint. Szinte egész insta alatt csak healelek, bubit tologatok, és átkokat takarítok, meg buffolom a partyt.
Remélem később változni fog a véleményem, főleg azért, mert másik karit nem akarok indítani így, hogy már egyet egész jól feltornáztam. -
cikasz
őstag
válasz
TommyGun #3340 üzenetére
Igy is mondhatjuk
Amugy meg 60-tól kezdödik az élet
60-as karit ha kicsit jó cuccai vannak azért beveszik bárhová. És pl.mage-et, lock-ot azért keresnek a guildok általában.
És nincsenek rossz cuccok egyiknél sem. A hunternek pl a Hurricane az ija.
szerk.: Tier2-es karit meg végkép nem érdemes venni szvsz mert akkor mire hajtasz?
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
TommyGun #3234 üzenetére
ez érdekes kérdés, ugyanarról is, meg nem is ugyanarról beszélünk (mint a népmesében
)
a ZG-s armorból kasztonként 3 van (+1trinket +1neck), ebből 2 kék és 1 lila. namármost a 2db kékből is lila lesz, minimális vagy semmilyen upgrade-el. (ez majd kiderül). ez az, amiben egyeztünk.
tommygun pedig konkrétan a druid cuccról beszélt, ami ugye nem egyezik értékekben és tulajdonságokban a többi kaszt bracer-ével. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TommyGun #3194 üzenetére
Szerintem még áérnek vele. Még AQ közelében sem jártunk. A múltkor arra bóklásztam, aztán egy hatalmas bogár lábai között találtam magam, úgyhogy szaladtam rendesen.
AQ20 mennyivel erősebb hely, mint ZG? Megéri lenézni? Úgy érzem, hamarosan eljut oda a gild, hogy ZG mellett kell valami másik insta is, ahová rendszeresen lejárunk. -
anulu
félisten
válasz
TommyGun #2835 üzenetére
DD wari vagyok, és meg vagyok lőve, hogy nincs setem. max PvP set van, de ahhoz meg rank 7+ kell, az meg nekem nem pálya, hogy hónapokig csak AB-t nyomjam... úgyhogy marad az, hogy olyan plate cuccokat, meg egyéb kiegészítőket próbálok összelőni, ami megfelel a stílusomnak.
egy picit(?) zavar, hogy Blizzardék úgy gondolkodnak, hogy warrior == tankmax kisebb instákban (Strat, Scholo, LBRS) vagyok hajlandó tankolni, ZG, MC szigorúan DPS, bár ott hamar halnék ha pl Lucifron-t vagy Hakkar-t kéne magamon tartanom
-
-
Esmein
nagyúr
válasz
TommyGun #2808 üzenetére
10%-al drágábban a healjei, ninsc 15% mana regenje castolás közben, 20%-al több agrot generál healekkel, szétverik a healjét, lassabbak a healing touchok nincs ns és 5%-al kisebbek a max healek.
a feral jobban meg van csinálva, de semmit nem ér az egész akkor se ha nincs hozzá geared. Feralos cuccban 15k heal után kifújsz mint a lufi. nekem meg még 200k után is ott az 1000 mana nefinél. -
Esmein
nagyúr
válasz
TommyGun #2803 üzenetére
Csak meg kell tanulni vele healelni. Az én rank 4 healing touchom 1050 körül healel és még olyan papot nem láttam aki akár aq40-ben akár blwben akár mcben effective healingben elém tudott volna kerülni.
dps classból annyi van mint a sz*r, majd pont egy druidot visznek egy warrior helyett. -
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #2674 üzenetére
Nem - ha minden igaz, ez azt jelenti, hogy a Swiftmend elsütésekor a célpontotn levő Regrowth/Rejuv hátralevő healje instant módon elsül
Egy max. szintű HoT-nál ez nem kis heal, pláne, ha a +healinges cuccok is hatni fognak rá...
mod: HolloW, milyen fajú warrior vagy? Ezt sem árt tudni
Más. Ugye a draeneik bevezetése a lore-ba komoly hibát okozott, lévén a mostani verzió szerint Sargeras rontotta meg az eredart, eddig meg az volt leírva, hogy ez fordítva történt... Magyarázat itt: [link]
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
TommyGun #2709 üzenetére
én 2x kértem eddig, mindkettő nemrég volt. az egyik a mostanis gatyómra, a másik meg a Lionheart Helm-em kovácsolásának összegére, mert az alapanyag elvitte az összes pénzem. szép lassan szeretnék egy epic mountot. asszem Strat farm be fog indulni, márcsak 1.11 miatt is, meg jön Orb onnan...
-
TommyGun
őstag
válasz
TommyGun #2671 üzenetére
Viszont ha ezek az 1.11-től élnek akkor a sámánom talentfája megint csöppet imba lett...egyberakták az összes fegyver imbázós talentet egybe...és mindössze 3 talentpontba fog kerülni hogy az öszes flame windfury meg miegymás cumóval +15-20%-ot csaphassak...hehe
sőt a stoneskin totem is 3 helyett 2 talentpontot kér csak és nem 15% hanem 20%-ot absorbál...hehe
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
TommyGun #2479 üzenetére
az egesznek annyi a titka, hogy mindenki fel szeme a kiirason van, hogy eppen kit nez, es gyorsan tud escet nyomni, vagy belemozdulni a spellbe, hogy ne castolja vegig. az se baj, ha van egy healeretek, akinek be van kapcsolva a target's target, es ha ranez vkire mt-n kivul, mar nyomja is ra a bubit.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TommyGun #2479 üzenetére
A mi gildünk most kezdte ZG-t, de sajnos még az első boss-t sem sikerült betörni a srácoknak. UBRS-t már napi szinten wipe nélkül farmolják, de a ZG-ben Venoxist nem tudták lenyomni. Sajnos nekem minderre még várnom kell, mert csak 52 vagyok
Nekem még BRD a cél, oda elég sok küldim van, és sok olyan tárgyat tudnék kiszedni, ami igen hasznos lenne.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
TommyGun #2452 üzenetére
Marha könnyű a taktika...csapat beáll a lándzsák mögé,1 tank odaviszi a raptort a csapathoz,MT pedig a bosst leviszi a lándzsák másik oldalára. 3 sunder raptorra,majd raptort nuke(Ha valakit megöl a raptor akkro szellemmel nyugodtan feltámadhat),amint meghalt raptor paok shieldeljék+overheal az MT-re,mert a boss kb 20secre engrage lesz,amint kiment enrage-ből healerek lazán hjealeljék (legyen healer aki csak áll,hogy manát töltsön),és szépen messziről lenukeolni.
u.i.:Előfordulhat,hogy a boss akkroát csap az MT,re,hogy lehetetlen kihealelni,ezért 1 OT mindig legyen készenltében,hogy ha MT meghal és felszalad akkor taunt és vigye le. (1x a full epixben levő MT-nk 100%-on volt HP-val és priest shield is volt rajta és egymás után 2x 3k-t critált rá,így gyorsan padlót fogott,de szerencsére készenlétben volt 1 OT)
Amugy megpróbálhatjátok úgy is,hogy nem ölitek le a raptort,sztem ha a raptor él akkor nehezebb,de legalább van 1 pici esély,hogy dobja a mountját. -
válasz
TommyGun #2331 üzenetére
ja ez az hogy megszakítja a varázslást és ujra kell kezdenie, és 9mp-ig ne mtudja azt a varázslatfát (csunya szoval) használni, pl ha te healing touchot nyomod és kapod countert akkor 9mpig nem tudsz nature spelleket castolni.
ha van rajta 2 talentpont ami ált. van akkor mé 4mpig silence is van és igy semmit nem tud varázsolni. és ilyenkor előre jön az áldozat
birkával meg vigyázni kell mage-nek mondd megmert az elmászkálhat és behuzhat több mobot.
-
válasz
TommyGun #2328 üzenetére
Drakkisathnál én is voltam tegnap
azt a hunter kite-olós taktikát én is ismertem és régebben alkalmazuk is egy másik raidnél de most nem. csak 59es volt a hunter és nem nagyon tudta mit kéne igy inkább ott kezdtük el. elsőre wipe volt mert az ot tul közel ment egy addhoz és behuzta
én meg véletlenül rossz addot kezdtem el lőni és criteltem ble rám fordult kicsi gnóm meg összeesett
de 2.ra meglett egész jól. kieesett nekem egy jó kis trinket stamina intellect meg 3manaregen, meg a magister chest
utána mentem scholoba ott meg esett a magister öv
scholoba taktika, ahol vannak ilyen summonerek azokat kell először lenyomni, közel ugy huzhatod ha rátesztek egy silence-t mage counterspell pl.
ja meg most scholoba idéztünk egy új bosst, ami kell t0 átalakításhoz. 2 wipe után 2 embernek mennie kellett így nem lett meg. de elég durva az a boss...
időközönként lvl60as csontikat idéz akit aoezni kéne de ugy jöttek hogy nem tudtuk tartani, meg egy idő után terem 2 60as elite mage is akit nem lehet aoe-zni mert sok hpja van
ha valakinek lenne valami taktikája akkor jo lenneFrostwishpernél kell idézni a bosst
-
Darth_Revan
veterán
válasz
TommyGun #2225 üzenetére
Az lehet hogy ostromoltátok a hordások bástyáit,de még akkor is fordulhat a csata menete!
1 AV-n Alliék már a bázisunkat ostromolták,de összekaptuk magunkat és nagy ellentámadással,5óra alatt eljutottunk az ally bázisig és megöltük a bosst
Allyék meg 3 óra alatt jutottak el az elején hozzánk...szal nem rövid csata volt,de izgalmas és fordulatos
-
faber24
őstag
-
-
faber24
őstag
válasz
TommyGun #2006 üzenetére
Nem valószínű, hogy a +10 pontot a mostani talentfán oszthatod el, lesz bővítése-módosítása a talentfának. 61 pontal majdnem két teljes fát tudnál kimaxolni, ami azért elég durva lenne.
Az armor-kit-ek szerintem nem sokat számítanak, én max. olyan páncél-részekre raknám őket, ahová normális enchant nincs. Általában a LW-karimal pakolgattam 60ig őket, mert nem akartam enchantra vesztegetni a pénzt, mikor 1-2 szintenként ruhát váltok. -
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1892 üzenetére
Nem ez a gond. A gond az, hogy ha lassan is, de most kezdtünk valahová eljutni, pl. én november óta 60as vok, azóta megvan UBRS-t leszámítva minden kulcsom, van egy elfogadható kék gearem, és csak arra várok, hogy végre ZG-MC-BWL-be jussak (jó, pvp-ztem is, de miután beláttam, hogy rank 12 már csak álom, felhagytam, rank 9-en oltam). Most végre ZG-ben megvolt Hakkar, MC-ben Garr...és akkor egy rakat ember, akik ráadául, miután átjöttek egy másik klánból, vezetők lettek, itthagy minket, mikor számítunk rájuk, szükségünk van rájuk, elhúznak, mert türelmetlenek, ezzel lehetetlenné téve a klánunkat...az egy kicsit kiábrándító....
Na de ez a klánunk problémája, valahogy majd ezt is megoldjuk, de az biztos, hogy én mindenesetre az utolsók között leszek, aki kilép a klánból.
-
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1865 üzenetére
Kb jó az elgondolásod, én is az Enhancement-talentfát preferáltam, bár azért a Restrora is érdemes 21 pontot tenni a Nature Swiftnes miatt (instant heal 3 percenként), az életmentő lehet mindenféle szituációban, ha 2-3 mob üt, akkor túl sok még a 1,5 sec cast is....
Egyébként meg fogsz lepődni, de egy full restro sámán nem sokban marad le a druida mögött healben, és pl. Sunken Temple-ig ha ügyes, el tud main healelni egy partyt, sőt, én voltam már Dire Maulban is main healer, tribute runon, igaz, volt egy backup-healer sámán is....
Ja, és pullra a spellek jók, de azt tudni kell, hogy a sokk-ok,amik alapban instantok, még kisebb hatótávúak, a Lightningok meg nem instantok (ezeknek nagyobb a hatótávja), csak NS-el....
Magas szinten amúgy azok a sámánok, akik komolyabban pve-t akarnak, sajnos kénytelenek restosnak lenni, akik meg pvp-zni akarnak, azoknak Elemental az ajánlott út... -
válasz
TommyGun #1865 üzenetére
healelős palák nagyot tudnak alkotni. én is a Te véleméyedet osztottam amíg ki nem healelt egyedül egy 5 fős Dire Maul Tribute run-os csapatot egy healer-pala, én voltam mage, volt dps warrior, tank druid meg hunter meg ő mint pala. fejet hajtottam előtte az insta után.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest