- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Viktor77
titán
A sámánok nagyon gyorsan hallgassanak el!
Szerinted a pala mi? Buff és healbot.
Amióta kijött a játék, könyörögnek a palák, hogy vegyék el a bubit és adjanak kiszámítható dps-t helyette. Vagy vegyék el az ''ingyen'' lovat és adjanak epic fegyó q-t. A SoC hibáját is csak az ez elötti patch-csel javították, pedig a játék kezdete óta megvan.
Ja, hogy a sámánoknak még távolsági sebzésük is van? Ráadásul több ellenfélre. Mailben vannak és healelik magukat? Ha beproccol a windfury senki nem menekül? Leszeditek a buffjaimat kevesebb manából mint amennyiből én felrakom őket?
Olyan rossz lehet a sámánoknak. Igazán sajnálom őket! -
sasa311
veterán
Sámlit nem szereti senki
Mert a mocsok nem elég, hogy el tud tűnni, mint egy rugó vagy erős, mint egy warrior még gyógyít is, amit nagyon nem szeressünk, főleg nem BG-be, mikor a másikat vagy magát híleli.
De ne félj, a priesteknek sincs jobb sorsuk csak azt nehezebb megölni -
DaveNo1
veterán
Ebben van v.mi hogy az ilyenek rontják a játékot...honor pontot ugysem kapnak azért, mert leölnek egy náluk 20-30 szintel alacsonyabbat. Tegnap is Farelas Nagabarlangban kveszteltem volna, és mi volt ott? Egy 60as full epices ud rogue...egy ütéssel megölt (2100hp, 3200armor), ennek nem tudom mi az értelme amikor alapbol keresni valója sincs ott...STV-n is multkor két 60as rogue öldögökölte embereket az egyik táborban, aztán odajött egy tier 2es pala (dungeon set rulz), meg egy 60as elf hunti és futottak de nagyon a roguek...60asok ellen már nincs merszük
Egyébként azt a 60as Taurent elkaptuk 3an 40+osok és megöltük közös erővel.
[Szerkesztve] -
-
zölcsi
tag
a válasz egyértelmű ronda tehét vagy ráadásul még sámán is ... mi kell még ahhoz hogy mindenki téged üssön ???
ennél már csak egy undead rugo lehet rosszabb
egyébként szerintem csak egy kicsit üldözési mániád van,gondold meg optimális esteben 40v40 van te berohansz középre még jól is jársz ha csak 2-3 wariror csárdzsol rád
-
szepi79
őstag
nem a blizz emel díjat, hanem a forint csúszik a béja s@gge alá, ha euróban fizetnéd, nem vennéd észre a különbséget.
polacheck: nálunk kb. 1 full ZG (kivéve idézős bossok) az olyan 4-6 óra, attól függően, hogy mennyi AFK, loot-tökölődés, meg panther wipe van. (most úgy csináljuk a mocskot, hogy 9-10 healerrel megyünk.)
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Antipication az növel a Dodge arányát 5%-al - magyarul +5% hogy elugrasz egy sebzés elöl....
A toughnesss meg +10% armort ad - magyarul a mindenkori alap armorodat megnövel 10%-al...szal ha 1000 az armorod lvl25-ön akkor ha kitalentolod akkor 1100 lesz de lvl60-on meg 6000-es arnornál már 6600 lesz belőle....érdemes mindkettőt
Én ilyenre gyúrok [link] -
szepi79
őstag
a sámános cuccban nem nagyon tudok segíteni, de a magas latency oka nem feltétlenül nálad keresendő.
amit te megtehetsz:
router nélkül, közvetlen gépről megpróbálni
traceroute-ok tesztelése, más játékok tesztelése (pl.: CS, CoD, egyéb netes cuccok)
anti-spyware cuccok telepítése, futtatása
vírusirtó frissítése, futtatása
végső esetben tűzfal/vírusirtó legyalulása, újratelepítése, (esetleg más tipus)
de ha szerda óta vannak ilyen gondok, akkor jó eséllyel a szervereken babráltak valamit a karbantartás alatt, vagyis a fejed tetejére állhatsz, akkor sem fogsz tudni érdemben tenni az ügy érdekében. próbálj meg egy másik szerveren karaktert létrehozni, (lowpopon lehetőleg), hátha a többi szerver normális.
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
[link]
én csak a piros manat is adó gazokat farmoltam, a térképen 4 piros pont van de én csak 2nél találtam gazt, Jeadennar északi barlangjának bejáratánál adott 4 tököt az eszaki démon faluban meg 6-ot tudtam lootolni, a tök gyógyításához 4 kenőcs kell a répához 3 az értéktelenekhez meg 2, egy adag leadásakor 2 kenőcsöt ad a tauren -
F-ECT$
titán
A legtöbb instába a sámli mint support healer kell, mana tide totem elég jó ha van. A hc klán nem feltétlenül jelent hc-ságot, igaz csak pár nagyobb klánt ismerek, de ott az van, hogy heti 4-6 nap raid, ezek felén kell részt venni, a raidek este 7-8 felé indulnak és 10-11 felé érnek véget. Ergo heti 6-8 óra összesen a kötelező részvétel, ha ennyi időd nincs, akkor meg nem éri meg előfizetni
-
faber24
őstag
Lassaban írj, mert akkor kevesebb lesz a hiba
BTW Master LW-trainer Feralasban van, azthiszem. Mindenesetre 225ön már specializálódás van, sámánoknak a Dragonscale-specko ajánlott, azt pedig Badlandsen tudod megtanulni, Uldman hátsó kijáratától nem túl messze van a trainer egy domboldalban...de készülj rá, hogy a specializálódához a küldi nem olcsó mulatság. Vagy sok AH-ban elvert lóvé, vagy sok-sok farmolás.... -
faber24
őstag
Stoneguard rankot ha eléred, be tudsz jutni a Hall of Legends-be, ez Orgrimarban van, a bat ridertől nemmessze. Itt lehet mindent megvenni, ami a magasabb honor rankokhoz kapcsolódik. Egyébként sok sikert, remélem erős pvp-guilded van vagy sok barátod, akikel nonstop tudsz pvp-zni, mert ha nem premade csapatokkal fogsz járni BG-re, a rank 10 fölé jutni szinte esélytelen....
(teljes warlord páncélzatod meg rank 13-on lesz ugye, 14 a fegyver)
-
GrinCh
csendes tag
Hi mindenki az uden az help ha joltom
a kek meg az h lol...
Nade azt akarom kérni h ha valaki tudna segíteni mert lejárt a wow om és felkéne tölteni bankkártyáról amit eddig egy edves barátom intézett de sajnos mostmár ez nem megy nincsen kártyálya...Lassan 3 hete nem wowoztam ha valaki feltudná tölteni kifizetem pénzem az van hozzá gcre sajnos nincsen keret most
holnap délután utalnám a pénzt is!!!
Elvonási tüneteim vanak valaki helpe -
anulu
félisten
részemről nagyon nem csípem (uhh, de finoman fogalmaztam!) a palákat. kb 5x kell levágni őkt, h 1x meghaljanak
2-3x még csak-csak, de a maradék 2 sok szokott lenni.
amúgy engem elég régóta csak hátbatámadnak, a face-to-face-t senki nem meri bevállalnikicsit dühít a dolog.
-
Viktor77
titán
Ritka hülye kérdés, ugye tudod?
Én. pl. alapból nem megyek neki senkinek (főleg nem mobozás közben), mert nagyon sokáig tart amíg leverem. Nem mellesleg csak a warri nem tud elfutni előlem, mindenki más igen, így felesleges időpocsékolás lenne. Warri ugye meg nem téma egy palának. Így ha csepp eszük is van nem jönnek nekem, én meg nem megyek nekik.
Más kérdés ha valaki segítséget kér. -
F-ECT$
titán
Ez mindenkire jellemző, bár szvsz a palák átlagéletkora a legkisebb. Pár napja pl épp békésen mászkáltam a 31-es rugómmal erre jött 3 60-as epic lovas UD, mind3-an leszálltak (megijedtek nagyságomtól, és egyedül nem mert egyikük se bevállalni
), és levertek. Honor nem járt értem, mégis mind3-an megszakították az útjukat, időt veszítettek, és helyre tettek
Ez benne van, majd ha felnövök visszakapják
-
Viktor77
titán
Need-et dobsz ha valóban viselni akarod az adott cuccot, Greed-et, ha csak el akarod adni.
De.
Mivel a bossokból eső cuccok mindig BoP-osak (és esetleg a harc heében nem tudsz a loot-ra figyelni) (ha need-et vagy greed-et dobsz és elviszed, már nem adhatod másnak), így alap, hogy az ilyen cuccoknál Pass és az adott tárgy harc után megbeszélés tárgyát képezi.
Nálunk ez úgy működik, hogy a ''raidleader'' (kis instában ilyen nem igazán van) linkeli a cuccot és mellé írja, hogy Needroll. Ekkor visszaszámol 5-től 0-ig, és akinek kell a cucc az dob (/roll). Aki nagyobbat dob az viszi.
Ha senki nem dob 0-ig, akkor ugyanez csak Cashroll a tárgy linkje mellé. Ekkor aki viszi, az megkérhet egy enchantert, hogy szedje szét neki. Mivel egy 2 aranyas kék cuccból (amit nem tehetsz be AH-ba, mert BoP-os) jó eséllyel esik 4 aranyat érő shard. Ekkor az enchanter veszi ki, szétszedi, és adja a nyertesnek a cuccot.
Mondjuk mi mindig vagyunk ventrin, így ez csak példa volt, szóban szoktuk megbeszélni kinek mi kell. -
maross
nagyúr
a bossokbol dobott cuccok mindig boposak (bind on pickup, soulbound lesz), a mobok dobottak boe (bind on equip, mehet ah-ba ). needet csak akkor kell nyomni, ha felveszed magadra a cumot, vagy ha pl sajat szakmad receptje es meg nem tudod. random teammel elofordulhat, hogy mindenkinek nagyon sok szakmaja lesz hirtelen.
-
faber24
őstag
Nem tudom...én pl. nem sok gombot használok, a legtöbb dolgot nem billentyűről vezérlem, mert a sámánnak 60ra annyi spellje van meg minden, hogy az egy billenytűzeten szeritnem el se fér....
Druidák...azok ellen szerintem nagyon manatakarékosan kell játszani, és lehetőleg akkor kipupálni a legnagyobb dps-t, amikor casterben vannak (mikor már csehül állnak)...
Rugók? Hát, a rugók 40 óta, mail páncélban és pajzsal, NS-el felszerelve nem olyan problémásak...azelőtt, leatherben, 2h fegyóval azok voltak...ellenük csak pajzsban szabad menni, és ennyi...elhullnak gyorsan, max. el kell sütni a NS-healt...jah, meg nem árt rájukpakolni a Fireshockot, a DoT-ja miatt és az Earthbind totem is segit, hogy ne rohangásszanak olyan fürgén....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged