Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
A karikat lehet késöbb is feltetetni az oldalra? vagy az is lehetséges, hogy most felrakatom, az Allakhazamos linket, meg késöbb csatolod?
érdekes, hogy mikor bjelentkezem Allakhazamra, azt írja, hogy nem jeleníthetők meg a karik. Így, csak az otthoni gépemről tudom elküldeni a linket -
LucifeI2
őstag
én is... de ilyen nemtörődöm gazdagfasz ember a világon nincsen... tehát így fel sem tudom fogni... áhhh ha megint eladom elmegyek hozzá személyesen aki megveszi és én írom be a kódot, megnézi és ha kell neki ott helybe kifizeti, ha nem akk nincs üzlet... legalább tanultam ebből.
-
Wolverine
félisten
15 karim van, minden kaszt, minden faj képviseltetve van, mindet szeretem (az UD priestet a legkevésbé). A maxos Ydrisselle a Ragnán, ő 43-as már régóta, szal nagyon magas szintű karim nincsen, és ez nem is zavarna. Az már inkább, hogy szinte minden helyen ismerem a lvl20 alatti questeket, és nagyon unnám újra végigcsinálni... (még a hordásokat a legkevésbe, mert csak 4 hordás karim van; Silverpine Forestben nem is jártam soha...)
És jelenleg nemhogy egy hónapos feltöltésre nincs zsém, de azt sem tudom, miből fizetem a jövő havi albimat, hogy saját szükségleteimről ne is beszéljek. -
szepi79
őstag
mondjuk az is igaz, hogy sokféleképp lehet értelmezni a ''legtáposabb'' jelzőt. egy rugónak pl. az iinte és spiritre kapott buff totál értéktelen. és a BoK ezekre kevesebb bónuszt ad, vagyis kevesebb +tulajdonság megy kárba
én már csak ilyen beteg ember vagyok, mindig azt nézem, hogy mennyi feleslges statot kapok, amit ha beleforgatnék más, hasznos statnak a buffolásába, milyen jó lenne
(és ilyen szempontból a druid buff nekem nagyon nagy pazarlás
a resistnek is mindig csak 1 fajtája kell instában. ha mondjuk csak arra az 1re jönne rá az összes bónusz...)
sokan mondták már, hogy nem vagyok teljesen normális, és egyet kell értsek velük... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, pont ma nézegettem a dobozt, olyan szépen mutat a polcon. Jöhetne már mellé a kieg
Bár, ha jobban belegondolok, abból úgysem lesz semmi, egy ideig, emrt akkor pld Naxxnak sem lenne értelme. Gondolom a blizz nem fejleszt 1-2 gildnek instát. Majd, ha azt meghódította szinte mindenki, akkor várhatnuk kiegészítőt. Szerintem karácsony. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ráadásul tudtommal a security mailcímet meg sem lehet változtatni, és e miatt kökeményen megszívta valaki a korábbi gildünkből. Vett egy accot, rátöltött egy gamecardot, és a korábbi illető megváltoztatta a jelszót, úgy, mintha elfelejtette volt, úgy, hogy a security mailcímre kért egy új jelszót. A srác bukott csaknem 10k-t, és a GMek sem segítettek, mivel tiltott az accokkal való kereskedelem.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én támogatom. Legalább olyan szinten, hogy ki melyik szerveren játszik, illetve lehetne egy stat, hogy melyik szerveren hány PH!-s van horda, illetve ally oldalon, így ebből látszana, hová jöjjenek a friss PH!-sok.
Egyébként az addonos rész sem biztos, hogy rossz, ugyanis a kezdőknek általában az az első kérdésük, hogy milyen addont használjanak. -
anulu
félisten
én meg a PvP? na neeee
AQ20-ban csak a hunter bossal nem foglalkoztunk, Ossi-t 2x levágtuk már. aranyos fight, de vhogy nem érdekel senkit különösebben. könyvekkel úgy vagyunk, h majdnem mindegyik esett már, battle shout 7 talán 3 warinak nincs meg a 10-ből, renew könyvek papoknak megvannak, earth totem 5 esett legutóbb végre, imba sámli el is vitte
Kuri, Rajaxx, Moam, Buru csak akkor nem hal elsőre, ha fejben nincs ott a csapatahogy nézegettük Ossirian drop-okat semmi olyan nincs különösebben ott, ami miatt tépnünk kéne a falat
-
szepi79
őstag
hát, mi totál leálltunk AQ20al. igazából ZGből elég jól felszerelkeztünk, és a legtöbb kék bossdrop AQ20ból DSre megy, a lilák nem rosszak, de a mostani ZG turbósítással együtt még mindig jobban megéri ZGbe járni. egyedül Ossi él még AQ20ban, de most mindenki magasról lesz@rja, inkább BWLre vagyunk ráizgulva, mint francia a meztelen csigára.
(tegnap vael lement 15%ignekem meg 100g adósságom van, az összes karakteremnél együttvéve van kb. 15g, ami 1 BWL try kötlségeit már majdnem fedezi, és nincs időm farmolni
olyan az anyagi hlyezetem, mint a családi: katasztrófális...)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
kicsit olvasgattam a fórumotokat. nálunk uaz van BWL-el, mint nálatok a ''miért nem haladunk AQ40-el'' topicban, bár alt szinten közel sem ennyire durván. valamit sikerült kitalálni, hogyan motiváljátok azokat, akik baxnak lejárni, és taktikát gyakorolni, meg kifizetni a jav költséget?
-
faber24
őstag
Valahogy én nem örülnék neki, ha ott lenne pvp-valami (hírek szerint nem is lesz)...így is élmény volt, mikor a kis 3xes huntámal békésen kvesztelek, és megáll a büszke epices 60as, és két csapásal elintéz....
Teljesesn jó lesz az, ha ezt meghagyják az 55-60as zónákra, ott legalább mindenki (megközelítőleg) hasonló esélyel harcolhat...féreértés ne essék, nem vagyok pvp-elenes (mostis imádok hunteral BG-n vagy STV-ban hentelni, előtte a sámánomal is szerettem), csak valahogy az nem igazi pvp, ha lecsapkodok 30 szintel kisebbeket... -
F-ECT$
titán
Így van. A guild felét adó tankoknak (prot), papoknak (holy/disc), druidáknak (resto), sámliknak (mana tide) legalább 25-30, de sok esetben 45-50 pont kötelező, különben nem tud a guild bosst ölni. (Persze nem mc szintű bossokra gondolok.)
A dps tud viszonylag szabadon talenteli, de van ahol erre is vagy előírás van, vagy aki nem jól teljesít (pl 50%-kal kevesebb dmg-t tol, mint a classtársa) azt kirúgják. -
Andras6800
senior tag
Igaza van, elszúrtam, és kihagytam egy szavacskát! Méghaozzá azt, hogy is! Azért írtam úgy, ahogy belinkelte, mert a mage a main karakterem!
F-ECT$:
Én nem hitegetem magam, se másokat, és soha nem állítottam, hogy értek hozzá! lövésem az van, de még sokat kell tanulnom, hogy kihasználhassam a warlockomat!
lvl 35-ig eljutás még nem volt elegendőés csak az eddig begyüjtött tapasztalataimmal tudok hozzászólni a témához! Az, hogy te meg tévedhetetlennek érzed magad, az meg a te gondod, csak légyszi ne kezelj le, mert nem értek a wow minden karakteréhez úgy, mint te -
szepi79
őstag
-
anulu
félisten
/thank
amúgy kb a fél guildünk indított tegnap Bloodscalp-on allis karit
Ragnaros egyszerűen használhatatlan volt. annyira laggolt, h éjszaka lementünk ZG-be idol-ért meg enchit csinálni, és Mandokirnál elwipe-oltunk. sok-sok hónapja volt utoljára ilyet...
hajrá-hajrá DSL!nálunk csütörtökön és pénteken lesz akadozás a net szolgáltatásban, mert lövik át a rendszert ADSL 2+ -ra
remélem, délelőttönként fogják csinálni, mert ha emiatt kell kihagynom full MC-t, akkor rárobbantok vmit T-Online-ékra. a pénteki AQ20 annyira nem hoz lázba (bár kezdem azt az instát is megkedvelni), de MC-t nem hagynám ki.
-
Viktor77
titán
Ahogy mondod.
Utálom a BG-ket, csak a Lei-ért fogtam bele. Sergeant 40%-on vagyok. Most úgy döntöttem kitűzök egy célt magam elé, ez reálisan nézve a Rank8. Most a két nap alatt 4500 killem van plusz 8000 tuti bonus honorom.
Reput nézve, tegnap kezdtem Neutral 2000-en, most hagytam abba (egy újabb 7 órás meccs után), Honored 9000-en. Jövő hétvégén sztem meglesz az Exalted. Hétközben még be-beugrok insták elött. -
Viktor77
titán
Ott van a jobb alsó sarokban, majd 8 óra alatt. Olyan 8000 repu jött.
Itt van viszont az ellenpélda.
Most reggeli meccs, annyi különbséggel, hogy volt bent a már említett 3 nagy klánból 7-8 ember. Bedaráltuk őket másfél óra alatt.
[link]
Itt sehol nem vagyok (a kép a második 20-at mutatja), viszont kurva sok bonus honort kaptam. -
F-ECT$
titán
Tegnap nekem is sikerült majdnem: volt 6.5k hp-m, very good fire ressel (225 körül), kaptam egy eldobást, ami pont az MT felé lökött, és még le sem értem, amikor jött a következő eldobás, ami akkora volt, hogy majdnem bevertem a fejem a barlang tetejébe. A levegőben benyomtam egy 1.2k-s HS-t, és szerencsére egy kiálló sziklára érkeztem, és nem a lentebb lévő földre vagy a lávába. Maradt 500 hp-m kb
-
hehehehe
tag
nem guild bg-krol beszelek csak ugy altalaban
amugy telleg meg lehet unni..foleg AV idegesito mer eddig egyszer sem tudtam vegig jaccani mindig le kellett lepnem
na mindegy
instak hat nemtudom.ez a magyar guild egyenlore inkabb ilyen gyujto guildnek tunik nem pedig olyannak amibol majd valami nagy instas guild lesz.ahoz sajnos nem vagyunk elegen egyenlore
de talan majd idovel alakul
-
szepi79
őstag
nyugi. én úgy szoktam csinálni, hogyha kell valami értékes, kifarmolandó cucc, akkor csinálom is kb. 1 óráig, ha nem esik ''cs@ssze meg az ég, hagyom a pitsába'', elmegyek a szokásos farmolóhelyeim egyikébe/instázni/60as questet csinálni, és az AHs altommal mindig figyelem, mikor kerül be AHban, aztán megveszem onnan.
ui: nemrégiben még gyűjtöttem a pénzt keményen egy libram of focusra, aztán láttam AHban egy orb of deceptiont, meg is vettem, ugrott a pénz a libramra. 2 napra rá mentünk DMbe, egyik lockunknak segítettem az epic pacis küldiben, erre nem kiesik egy libram of focus? (az utolsó előtti pylonnál) és az utolsó pylonnál is esett 1!!!(3 caster volt, el is vittem az egyiket
) guildchaten szidták az anyánkat rendesen
-
szepi79
őstag
amikor eltűnik a boss, pár lock és pap tényleg szokott fearelni (de azt egyszerre tesszük), és ugye az AOE fearek cooldownosak, tehát egy ideig nem lehet megismételni. ha videót láttál, az még valószínű az 1.10 előtt volt, akkor még a wari fear az összes körülállóra hatott, most már azt is 5 célpontra korlátozták.
nem jön elite párduc a halott helyére, csak annál gyorsabban popolnak, minél több halt meg.
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
A rugó boss az idézős boss,a 4 közül ő az 1ik aki megidéződhet,hetente változik,hogy ki jön
Ahoz,hgoy Hakkart leverjétek,sem az idézős bosst,sem Ghaz'ranka-t,sem Bloodlord Mandokirt,sem pedig Hexxert nem kell megölni,csakis a papjait! (Denevér,kígyó,pók,tigris,párduc) Mi az idézős bosst már mostanában kihagyjuk,meg Ghaz'rankát is
Ahh,de jó lenne ha ma is esne epik cica
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Jól hangzik, nálunk sajna sok a tökölés. Hogy oldjátok meg, hogy ennyire gyors? Nálunk szintem minden mobcsoport előtt elmondja a leader hogy ki, mit, merre. Lehet, hogy ha tapasztaltabbak leszünk, begyorsul.
Szombaton megint megyünk első három bossra, és hétfőn a többire, meglátjuk meddig jutunk. A leader azt mondta, hogy a párducos, és a pókos is feküdni fog, így nem tudom mi marad Hakkar előtt. -
Darth_Revan
veterán
Barizni? Mi sosem barizunk Hakkarnál,pedig 3-4 maggel szoktunk lemenni
1 hunter húz 1 Son-t,amit druida altat amíg nem kell csapni,tankot barizni meg fölösleges,mert van elég dolguk a papoknak és ha még bariba lenne MC után is akkor még foglalkozzanak a dispellel is...meg radásul ilyenkor aggro lemegy a tankról. Mi hagyjuk hadd csapkodjon,úgyse üt nagyot
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én pénteken megejtettem az első raidemet, hát huhhh...
Komolyan, a végére folyt rólam a víz. Support healerként mentem LBRS-be egy pap mellé, 10en mentünk, hogy szokjuk a raidet, és levittünk pár kissebb 55 körüli karit is, hát nagyon kemény volt. Sokszor azt sem tudtam, ki kivel van, annyian voltunk, ráadásul akit healeltem, folyamatosan kiszaladt a képből, nagy összevisszaságnak éreztem.
Rájöttem, hogy a szombati zg előtt még legalább 2-3 UBRS-t végig kell nyomnom, hogy gyakoroljak, és át kell talentelnem, hogy több manám legyen, mert a mostani 3,5k elég kevés 10 emberre.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest