Aktív témák
-
krokk
senior tag
a kérdés egyébként egy 80 nap alatt a wowban vagy mi c. játék miatt volt
haver erősködött hogy de bizony az nyer aki 1. szintű taurennel eljut aq40 bejáratához. 1óráig mondtam neki hogy hülye és ezt nem lehet megcsinálni. de ő bizony erősködött hogy meglehet... na ezért érdekelt csakbár 98%ban biztos voltam benne hogy nekem van igazam
amúgy a meghal-fut-meghal-fut.... startégiávan az a baj hogy egyre többet kell várnod a feléledésre nem? én 1x halltam meg igy többször egymás után akkor volt olyan hogy 2percig várni kellett miután odaértem a hullámhoz -
szepi79
őstag
nem juthat oda. mi 1x poénból silithusba idéztünk egy 1es szintű bankkaraktert. 2km-ről lelőtték. (rosszul fogalmaztam, 2km-ről jött egy caster lőtávolságba, és lelőtte.)
már scak azért sem juthat oda egyedül egy 1es szintű kari még akkor sem, ha nincs 1db mob sem a szerveren, mert mire odaér, a sok területfelfedezés miatt legalább 3-4es szintű lesz. -
hihi
hát mondjuk én úgy csináltam hogy disenchantolt cuccokat a saját cuccaimra tettem fel és mindig felülírtam, eladogatni encahntokat csak 300as skillel kezdtem mert addig ingyen csináltam afejlődés miatt, persze hozni kellett a cuccokat
most meg már ugy csinálom enchantokat hogy Xg + cuccok az X helyére 10g a max, de az is pl ilyenekre hogy crusader, 25, 15 agi, 15str szoval a high tech enchantokra
többi 5 3 ill 2 g + cucc -
Viktor77
titán
Igen, most elolvastam a cikket is, tüzetesebben. Azért nem vágtam egyből, hogy ők azok, mert Swamp-ban akik élnek, nagyon nem így néznek ki. Ezért nem is szerették volna sokan, hogy ők legyenek az új faj. Mert eddig inkább nevetségesek voltak mint brutálok. De itt a videóban kurva jól néznek ki.
Mondjuk ezek mint szent harcosok? Tényleg nem illenek a paladinok a képbe, bármennyire is szeretném. -
anulu
félisten
akkor nálunk viszonylag ''olcsónak'' mondható
haverom szívott egy kényelmeset. volt egy Shadowblade-e [link], és vett még1et, mondván, h 2 ilyen daggerrel kényelmesen eljátszadozgat (). csak azt nem vette figyelembe, h Unique, így csak 1 lehet nála
bukott vagy 30g-t a bolton, mert sürgősen eladta a másodikat
-
faber24
őstag
Hát ezen a kettőn van a legtöbb magyar, de sajnos ezeken 17-22 közt általában sor van a belépésnél (legalábbis Ragnán, BS-en már jó ideje nem voltam fent). Esetleg még Neptulon van, ahol tudok magyar guildekről, vagy Trollbane (oda mentek páran BS-ről). Viszont Neptulonon is van sor, ott is van egy altom. Más szerverről meg igazából nincs infóm, hogy hol van még több magyar
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
''Tiszta játékidő'' - ergo a napi 2, és a hétvégi 5-6 órával kb 2 hónap még a lvl60.
A legszarabb szvsz a lvl44-54 közötti rész: a mount megszokottá válik, új spell nem nagyon jön már, egyre lassabb a szintlépés, messzinek tűnik még a vége, az insták se túl jók ezen a szinten, és a talentbuilded még mindig a lemondáson alapul. 55-től kezded látni a fényt az alagút végén, onnan már könnyen megvan a 60. -
maross
nagyúr
nehany honap ^^. ha csak ennyit jatszik, ne alapitson guildet. 1-1.5honap alatt aki nem tolja fel 60ra, az nincs eleget online
.
szerk: feltoltottem razor veget es broodlordot, elkezdtem ragnarost. majd lehet felteszek egy nefarian 17%-ot is, ennyire sikerult ma leverni :>. bar egy kill jobb lenne.viszont erdemes megnezni a 20%nal spawnolo ezercsillio mobot.
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
vki írjon vmit erre mert szerintem hülyeséget csinál a srác
vki mondjon tanácsot neki....
az van hogy van egy 25körüli NE druidája egy magyar kb 80fős guildban aggramaron. ugye aggramar fullos szerver tele van guildokkal alig van olyan ember akinek ne lenne guildja még a kis 1-2 szintüek is guildnévvel rohangálnak. erre mondja nekem a srác hogy most gyorsan felhúzza magát lvl 50re akkor kilép a guildból és saját magyar!! guildot alapít ezen a szerveren. angolul minimálisan tud azt hozzáteszem. én gyorsan le akartam beszélni erről hogy inkább menjen másik szerverre mert egy kezdő szerveren könnyebben tud magyar guildot szervezni vagy menjen egy másik szerverre ahol sok magyar van és ott lépjen be egy régebbi guildba.
erre ő most kitalálta hogy nem fogja újrakezdeni mert túl sok ideje van ebben a kariban inkább felviszi 50re és majd ha lesz karakter áttelepítés akkor átviszi másik szerverre és ott csinál guildot...
vki mondjon értelmes tanácsot neki mert nekem nem hiszi el hogy mostanában nem lesz aggramarról költözésnemrég lett fullos nem lagzik várakozás 2 hetente ha van de nem jellemző akkor se
-
nem tanulhatod meg, bár azt nemtom hogyan tudod akkor meglovagolni az ilyen high lvl instás mount droppokat. pl baron lova, vagy hordásként zg-s cica.
igen csak ugy lehet olyan hátasod. vagy ha veszel egyet közös ahban ha esetleg berkaja neked haver, de akkor sem tudod megülni mert kell a raptor lovaglás képesség -
OgreImre
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest