- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Viktor77
titán
BS-en nem versz rajtuk semmit. Asszem most olyan 70-30 az arány a javukra, szinte folyamatosan támadnak valamit.
BG-n szinte mindig ők nyernek, gyakorlatilag nem nagyon van pvp beállítottságú klán.
3 atomimba pve klán van (mind magyar), ha ők mennek BG-zni akkor nyer az ally, amúgy nem igazán. -
ciao
senior tag
260 fölött már csak droppos receptek vannak meg repuhoz kötöttek trainernél nem tudsz már tanulni, fegyverkovácsként Everlookban tudsz tovább specializálódni ha már 275a kovács skilled, kapsz Q-t és instába kell menni ölni.
és még Gadgetzanban tudsz tanulni a törpétől rengeteg thorium bár ellenében imperial szett darabokat kovácsolni
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
grati a 60hoz
a main tank vs ''sima'' tank. a main tank (továbbiakban MT) kb. egy nagyon feltápolt tank karakter, 20-40 fős instáknál beszélhetünk róla, ha ő elfekszik, jó eséllyel megpusztul mindenki. lehetőleg protos talentezésű legyen, minél több +defense, armor és stamina értékekkel. illetve pár speciális bossnál (ragnaros, ony) a fire resist (300-350 az ideális érték) is fontos.
a ''sima'' tank egy bármilyen talentezésű warrior lehet, csak legyen nála mindig pár +def-es cucc, 1kezes fegyó + 1 normálisabb pajzs. általában addok (segítők) tankolására szokták őket használni. ha meghal, általában pótolható/kiváltható.
a BS-ben sajnos nemtok segíteni. (igazából a kovácsolásnak és a bőrmegmunkálásnak nem nagyon látom értelmét, van pár 60on elkészíthető jó cucc, amire kevés az esélyed, hogy megtanulod, egyébként csak a tömör szopás van velük)
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én egyre jobban bánom, hogy kovács lettem. A Ragnaroson szinte minden cucc ára alacsonyabb, mint a hozzávalóké, amiből készíteni lehet. Erősen gondolkozom, hogy elfelejtem a páncélkovácskodást, és inkább felveszem helyette a herbalizmust, azzal több pénzt tudnék termelni, ráadásul a klánnak is jobban hasznára lennék az alapanyagokkal. Nem éri meg kovácsnak lenni
-
anulu
félisten
ehhez annyit, h marha nehéz, de nem lehetetlen. guildben vagyok, kérdezték, h segítsenek-e, de mondtam nekik, h köszi, de egyedül akarom összekaparni. kb1,5 héttel lvl40 előtt kb 7-8 aranyam volt, mindíg elszórtam valamire. csináltam egy altot és ami pénzt ''átutaltam'' neki, ahhoz nem nyúltam hozzá. mire meglett a lvl40 volt 110 aranyam. ebből visszamenőleg is (
) meg tudtam jópár dolgot tanulni, meglett a paci. igaz, h utána nem volt 1g-m sem, de megérte. most kezdem magam helyrepofozni, kb 10g környékén vagyok.
piszok büszke vagyok arra, h első karim, és 40-re meglett a ló
a szakmám cumi része most jön. ''The Way of The Weaponsmith'' küldit most csinálom, utána jön majd a Mithril Order... (bár ez utóbbi asszem nemcsak kovács). nagyon sok pénz kell hozzá -
faber24
őstag
Farmolás a titok nyitja. Nekem a sámánal 44ra lett lovam (az volt az első karim azon a szerveren, utáltam a farmolást, de 36-tól spóroltam-farmoltam, bár annyira engem nem szorított a dolog, hisz a ghostwolfal elég gyorsan tudtam közlekedni), de 40en is volt már vagy 60g, igaz, a mail páncél és a legfontosabb spell-fejlesztések (a kevésbé fontosakat nem fejlesztettem) elvittek belőle...
Csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy menj el farmolni, a spellek közül csak azokat fejleszd, amik létszükségletek és bírd ki, hogy a felszereléseidet nem upgradeled túl sűrűn... -
igen vissza lehet esni. de ha már megszereted a rangod és megvetted ahhoz a ranghoz tartozó cuccot akkor rang esés után is tudod használni.
én most rank5 és 6 között ugrálokmikor visszaesek 5-re akkor újraelkezdek pvpzni hogy ujra 6 legyek
tetszik a nevem előt a knight jelzés
-
faber24
őstag
Hordásokat nem szabad nyírni, a hordások jók...csak az allysokat szabad nyírni.
Alapvetően annyi, hogy a 6-7-8. rank még viszonylag jól elérhető, én pl. most úgy léptem meg a rank8-at, hogy volt 87k honor pontom (na jó, ehhez a múlt héten kb. 5x5 órát töltöttem WG-AB-n random partykal, és volt egy kevés AVis....)
Rank 9-hez már össze kell hogy szedje magát az ember, oda már 100k+honor pont kell jócskán, /hét....
A 11 már rengeteg gyilkolászást jelent (ugye a 90g-os epic lovat nem a semmiért adják), ott már szerintem esélytelen, ha nem öszeszokott pvp-partyval megy az ember...rank 13-14 meg már csak az olyan emberkéknek van, akiknek szerintem nincs életük, és 24/7-ben tudnak pvp-zni, mert se munka, se suli se család...vagy esetleg ha egy karaktert 2-en játszanak....az már baromi sok pvp....
STV-ban az aréna két dologra jó: totális pvp, vagyis még a saját frakciódba tartozót is meg tudod ölni ott asszem, ill. 3 óránként spawnol ott egy láda (egy mob idézi asszem, aki el is kiáltja magát, igy egész STV tud az eventről), amibe van 1-2 cucc, azt meg lehet szerezni, de persze ally-horda ott harcol körülötte, szóval nem könnyű... -
faber24
őstag
Ezt a kérdést nem egészen értem. A WG bejárata neked, mint puhány allysnak, Ashanvale északi részén van, ott mehetsz le. AB-ét nem tudom, mert még nem volt, mikor az allyt otthagytam(de úgysejtem, vhol Refugee pointe közelében lehet). AV-é Hillsbrand és Arathi határán van.
Bármelyik AB-be bejuthatsz a városokban lévő Battlemasterektől is, mostmár SW-ben, IF-ben és Darnasssusban is van, minden BG-hez 1-1 db.
És mindig a szintednek megfelelőbe kerülsz. Ez megválaszolja a kérdésedet? -
faber24
őstag
Hát, ez tény...a WoW rohadt sok időt vesz el. 60ig ezt nem is érzed, de mikor 60on már nem tudod, hogy raidinstázz (ZG-ben is el-elvagyunk 4-5 órát...mi lesz még MC-ben és BWL-ben?
), vagy a BG-n farmolj reput-honort (egy átlagos lefolyású AB-WG is 20-30 perc, AV ről meg csak órákban érdemes beszélni), netán órákig mobokat farmolj....na majd ott fog a család kiakadni...
-
faber24
őstag
A düh (rage) feltöltésére nemrégiben mondtak el a mi tankjainknak egy jó módszert (igaz, ez csak pve szituációban, pl. boss-fightok előtt jó, mert a charge-ot a harc elején kilövi....)
Ez úgy né ki, hogy (ha nem újdonság vkinek, akkor bocs...nekem új volt):
1. Tank megáll a boss agro-rangen kívül
2. Benyomja a blodraget vagy mit, ami ugye agrot generál hp költségére
3. Jobb klik (attack) a bosson (persze nem rohan rá, de úgy hagyja)
4. Asszem itt újra és újra nyomja a bloodraget. Az agro meg csak megy feljebb és feljebb...nem csökken, mert ugye a warior ''combatban'' van.
Ezt szokták a tankjaink alkalmazni, pl. a ZG-s denevér-bosssnál, mert igy egyből tudnak megfelelően tauntolni-stb.... -
Esmein
nagyúr
High warlord tud olyat ütni, ha bemákolja, hogy 1000-1200 normal hit, 1800-2000 mortal strike, de erre halovány az esély
Esetleg sulfuron hammer, vagy ashkandi képes még erre, de mint mondtam. 2 vagy 3 warriornak van ilyenje.
Az átlag pvp warrior cucc az az obsidian edged blade és a The unstoppable force. Mind a kettőve lvl 45-ös maget kell ütni, hogy 4 jegyű legyen a normal hit és 1600 körül menjen a mortal strike. javaslom 1.9 patchnotes olvasgatását, ill fórumokat. Több mindent javítottak mint ami ki lett írva. -
d-boy
senior tag
Ezt cáfolnám.. A warrior-t nagyon kevesen tudják megverni (ha jó warrior).
Igazi ellenfele a priest, azt nem nagyon tudja elverni. Meg a sámánt sem. (ha azok is tudnak játszani)
Lehet, hogy a mage lövöldöz meg minden, de egyszer kell mellé kerülj, max 2 csapásból leütöd... Egyszerűen rend, charge, pummel, azt vége is van
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát igen, az insta is jó. De ne feledd, hogy az instában a lootok 1/5-ét kapod meg (ettől függetlenül persze SM-ben még igy is jön vmi zsé, bár egy 60as egyedül letolja és 15-25g-vel megy el). Talán kifizetődőbb az, ha kimész a ''vadonba'' és keresel vmi nagyobb, lehetőleg gyorsan respawnolo mob-félét, és azokat irtod ész nélkül. A warior-rogue ebben a szempontban előnyben van a többi kasztal szemben, mert a manásoknak 2-3-5 mob után le kell ülnie inni és manát tölteni, viszont a két mele-kaszt megállás nélkül tud darálni, max. néha kötöz egyet...
Rugóval úgy lehet farmolni, hogy csak na...egyik mobról a másikra ugrik, sorba vágja le öket 1-2 csapásal (na persze most 2-3-5 szintel kisebbekre gondolok, amik jó pénzt érnek, és könnyen levághatók....)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
lvl38, 74g
ha még 3-4x lemegyek SM-be guildben (mondjuk 3-4-en úgy, h van velünk egy lvl60 sámli), akkor nem gond, mert run-onként ennyi emberrel 3-4g összejön simán, főleg, ha a szürke, mobok által eldobált cuccokat is össze tudod szedni, és van a tatyódban hely. múltkor 1 run alatt (és utána a szemét eladásából) 5g jött össze úgy, h már javíttattam
mellesleg én Mithril-t szoktam farmolni, abból bar-t csinálok, irány AH. egész jó pénz, főleg úgy, h éjszaka, kevés játékosnál szépen jönnek szembe a mithril ore-kés egyelőre azt még nem tudok csinálni. majd a Mithril Order küldi lesz cumi. guild társ megcsinálta. kb 140-160bar mithril kell hozzá...
-
-
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Lol. Hát az elég csúnya...azért annál többet illik összekaparni...nekem még a plámal is 40g-m volt akkor, pedig ott tudtam, hogy nem kell lóra költeni....javaslom, nagyon gyorsan vedd be magad vhova farmolni, én pl. Badlandset szerettem anno....vagy Swamp of Sorrowst....bár hordásként....allynak az anyira nem előnyös....
-
Esmein
nagyúr
minden szerdán megy följebb a csík attól függőe a többiek azonos rankkal hogyan teljesítettek. Ha bevonulsz alterac valleyba exaltedig aztán arathi basin még evés közben is, akkor 2-3 hónap múlva rank 10-11 lehetsz. De inkább 10.
Szerk.: legyél előbb 60 aztán pvp, 50 alatt kapsz valami büntit a szint miatt és azért nem haladsz olyan jól. A helyedben én kaparnék 60-ért. -
Esmein
nagyúr
Van nekem egy kedves barátom. Napi 6--12 óra folyamatos bg, ab-wsg, és a negyedik héten(10-ről 11-re a negyedik héten) azt mondta, most már nem érdekli, nem csinálja meg a rank 11-et.
Warrioroknak az a szerepük, hogy lemenjenek instanceban és tankoljanak. Én mint ex warrior most már derűsen szemlélem hova halad a warrior kaszt, de neked nem jósolok semmi jót
Ha halhatatlan akarsz lenni indíts rugót vagy druidát. Rugóval meg lehet pucolni ha probléma van, csak ők mindig harcolnak -
faber24
őstag
Honnan veszed, hogy kap teleportkövet?
Egyáltalán mi az? Egyedül a magek tudnak teleportálni, mindenki másnak csak Hearth Stone-ja van (ill. a sámánnak egy extra HS-spellje)..
Ingyen ló....hát igen, a pala ingyen lovat kap, meg a warlock is, lvl 40-en (a 60as mount, bár konkrétan nem kerül pénzbe, egy hosszú és költséges küldisor végén kapják meg, szóval kerül annyiba, mint a vásárolható mount....)...erről mint ex-palának az a véleményem, hogy lehet, hogy igazságtalan...de nézd azt, hogy a pala (na jó, a warior is) lvl40ig csak futhat. A hunter, sámán, druida mind kap 20-30 szinten vmi sebességnövelő skillt, a rugó és a mage is tud rövidtávon gyorsabban haladni....ezek jogosságát mégse kérdőjelezi meg senki.... -
Esmein
nagyúr
Lock és pala 40-es lovat kapja ingyen, 60-as lóért a lock jobban a pala kevésbé, de megdolgoznak. Druida le tudja szedni a lassításokat formváltással, tudja magát gyógyítani, a rogue vanishelhet meg van egy rakás túlélő spellje, a hunter darabokra szaggat 46 yardról, a pap jobban dotol mint egy warlock és nagyobbakat lő mint egy ágyú, a mágusok lövöldöznek meg stuff, a warriorok megőőő... Van nekik executejuk megizé, tudnak platet hordani megőőő... Tudják hordani a konzervnyitó szetet.
-
-
anulu
félisten
ok, de gondolom, h talent pontokat adtál protection-re is... nekem összesen 1 van ott, a többi támadáson. valszeg így is tudnék tankolni, de nem lenne az igazi.
amúgy Armory végén a lvl40 elite ellen mondtam a többieknek, hogy ok, erre rámegyek, majd jöjjenek, csak legyek egy kicsit ''kettesben'' a mobbal. 2h sworddal is sikerült tankolni, bár rendesen kellett azért időnként heal-elni
nem vettem kioktatásnak, és thx, h elmondtad, csak én marhára nem úgy osztottam a talent pontokat, h az tanknak jó legyen. -
Wolverine
félisten
A Scarlet Monastery tirisfal Gladesen van, ami lvl1-12 terület (UD kezdő), ergo még ha be is mész, arra figyelj, hogy elkerüld a városőrséget
Amúgy nem lesz gond.
Sok karakter - na igen...A Xaviuson teszt miatt van, a Ragna/TN a PvP karik, az Arathor meg a pihi a békés PvE-n... De igazából Ydrin és Mishtrellen kívül a többiekkel ritkán tolom.
Ládák a war Effortért: én is beszereztem az első ládámmal egy kék leather sisakot, Int/Spi van rajta, healelni yóóó leszA cucc egy része meg megy tápolni a kicsiket
-
anulu
félisten
shamanokkal 34-ig nincs bajom, utána nagyon szivatnak
mob-ot 39-ig verem. rugókat útálom, de szerencsére van olyan skillem, h ki tudok jönni altatásból
múltkor egy lvl38 NE rugó viccesnek gondolta magát
béke poraira
szép nyugisan én is 40 leszek, és még csak 47g van félrerakva pacirategnap este óta tudok mithrilt bányászni, úgyhogy szerintem egyik megélhetési forrásom lesz
csak azt tudnám, h hol tudok ilyet farmolni, ahol nem vágnak le annyival, h egy mob mellém néz
-
faber24
őstag
Figyi. Az instákba 5 ember kell. 2-en max. annyira low instákba mehettek le, amiket már fél kézel is végivertek. Majd, ha 60 leszel, akkor le tudsz járni pénztfarmolni a 35-40es SM-be, de egyelőre 5 fős csapatokban gondolkozz. Ha felszerelést akarsz, és nem akarod minden vasad elverni az AH-ban, akkor fogj meg 4 emberkét, köztük legyen healer is meg damage dealer és induljatok le vmelyik instába, amit mondtam. Kb. ennyi.
RK alatt nem tudom, mit értesz, én eddig csak Rage Fire Chasmrol (RFC), Razor Fen Kraulrol (RFK) és Razor Fen Downs-ról (RFD) hallotam, de ha a 2. ra gondolsz, oda 37-en már felejtős járni, mert az ottani cuccok már nem a szintednek valók. 40-42ig SM és RFD, utánna Ulda, 45 után ZF, majd a többi insta...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest