Aktív témák
-
cocki
tag
válasz
Apophis #4808 üzenetére
ebben teljesen egyetértek ls kurvára nem volt rá szükség igy tényleg rősebbek leszenk az alli paladinná,l no de mindegy a többség boldogan fogja tudomásul vebbi ezt
. szerintmem kicsit imbák a kaszt alapu képeeségeik vegyük pl a az ud hez képest szerintem nekik lettek a legszarabb faji alapu képességeik meg sem közelíik a hasznosságuk szempontjából a többi fajt. A WOTF szerintem meg nokeldi mert ké percenkén t freból való kihozás nem nagy etvasz ha az e lenne az össze main tank ud lenne és nefarion miatt. nem vagyok ud mint azt az itteni avataromon is látszik de ez tényleg kitolás velük és hasonlóan az orkok nak sem valami hú de szupi a kaszt alapú képességeik.
-
szepi79
őstag
válasz
Apophis #4612 üzenetére
ok, legyen az első pap halott, nem bánom. én viszont az első halál utána elkezdeném a rank1 holy novát spammelni, amig az egyik haver felrezzeli a halottat. innentől kezdve hogy jössz közel?
és amint láthatóvá válsz megint, mégha a második papot is sikerülne stealthben megtámadnod, vége van. -
Viktor77
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #3010 üzenetére
Szóltam, hogy ne bántasanak, de valami régi sérelem miatt azért csak levágtak 2-3x
Nem tudom, hogy ally oldalon a csapatalakítás hogy megy, de ha mi bemegyünk guild szinten ab-zni, akkor kezdünk valami könnyű premade ellen: 4-1. Utána egy pug: 5-0. Utána jön az összeszedett (''AB-n nyomulnak Crasusék, gyertek verjük el őket!'') legalább 3-4 FM (vagy volt FM)-es csapat, és velük szokott komolyabb csata kialakulni, aki nyer, az is max 3-2-t tud tartani, de sajnos az utóbbi időben ezek a csapatok sem jelentenek már túl nagy kihívást. Gondolom a régi nagy allys pvp-sek abbahagyták/nem játszanak annyit/megunták már a pvp-t
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #2983 üzenetére
Jó persze sok az a spell dmg, de sokkal jobban örülnék egy chance on hit szerű valaminek, mint ami a melee legendarykon van, vagy pl valami olyannak hogy ha critet kapsz, akkor valami védő aurát von köréd, vagy lelassítja az ellenfelet vagy akármi, mint szaros +33 aura spell dmg, meg egy portál
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Apophis #2601 üzenetére
Na igen, itt a sztori igencsak érdekessé válik, merthogy Ilidant sem lehet igazán sehova sem rakni...
Amugy ha jól emléxem, Arthas sem tartozik sehova, és a burning legion is ellene van, kivéve pár emberke, de ezek a képek már homályosak.
A legjobb az lesz, ha a blizz csinál egy faja, 3X3 órás filmet, és szépen végiglovagolva az egész sztorin kielégítene minden információra éhes WOW-ost...
( csak animációs film legyen, mert abban ott vannak a szeren! )
Az emberekről meg annyit, hogy minél többet játszok ally oldalon, annál rosszabbul érzem néha magam... És le a kalappal a horda előtt, mert allys-ként is lehet velük partyzni! ( egyszer én, egyszer ő)
-
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #2601 üzenetére
A BE-k, akik Azerothon maradtak, szeretnének eljutni Kael'thashoz Outlandsre. Mivel Garithosnak köszönhetően nem bíznak az emberekben, a Hordához csatlakoztak, hogy elérjék, ráadásul a draenei sztori szerint elcsórtak valamit az Azerothon lezuhant draeneiktől... Az már más kérdés, hogy a kiszivárgott Tempest Keep infók szerint Kael megzakkant, hűséges Illidanhoz, aki szintén beleőrült a vereségbe Arthas ellen...
-
krokk
senior tag
válasz
Apophis #2592 üzenetére
érzem már mi lesz ebből
a folyamatos bővítések után mind2 oldalhoz csatlakoznak fajok hol az allyhoz hol a hordához és a végén az egész wow univerzum 2 részből fog állni és egymással csatáznak
50 bolygó vs 50bolygó
miért kell mindenáron ehhez a 2 höz csatlakozni nem lehet vmi neutrális vagy 3. csoprotot bevezetni? a Draneiek most minek akarnak az orkok ellen harcolni? üljenek otthon a hátsójukon és termesztgessenek növényeket vagy ilyesmimellesleg nekik mi bajuk a sötét elfekkel? szövetkezzenek velük vagy ilyesmi
semleges oldalt akarokne csak horda meg ally fujj fujj
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Apophis #2592 üzenetére
A bloodelfek kapcsolata a hordával sztem elég egyértelmű, miután a War 3: FT-ben a humanek olyan kedvesen viselkedtek velük...
Mondjuk kikapartam volna a köcsög pala szemét, mikor bejelentette, hogy a nehezen összeszedett seregeimet elviszi egy csatába ''golyófogónak'', és kussoljak be, örüljek, hogy engem nem sexuál farba. Mellesleg a horda hatalmas támadást tervez ellenem, védjem meg a szigetet 5 footmannal! :S Ja és én voltam a köcsög, mert a nagák segítségével sikerült megmentenem a humanekete a teljes kipusztulástól, és árulóként menekülhettem a végére... -
anulu
félisten
válasz
Apophis #2592 üzenetére
a W3 nekem (nagyjából) abszolúte kimaradt (vagy 2-3 órát játszottam vele), úgyhogy a W2 után a WoW jött, így a köztes dolgokat nem ismerem, és valszeg emiatt nem is tépem a hajam
bár lehet, hogy végig kéne tolni... csak annyira nem szeretem a rendszerétcsinálták volna meg W2-re, ami tényleg RTS volt, és ne erre a ''van egy hősöd, bárki megdögölhet körülötte, csak neki ne legyen semmi baja, mert akkor buktad'' rendszerűre
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #2592 üzenetére
Csak engem zavar, hogy az eddigi lore szerint az Eredar eleve démoni, gonosz faj volt, és ők rontották meg Sargerast, nem fordítva?
Ráadásul interdimenzionális hajó, ami ÉK-Kalimdor mellett egy szigetcsoportra zuhant... argh. (a wow.hu-n egyesek már várják a protossokat is
)
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1493 üzenetére
Nekem ie-vel sem, ezt dobja:
phpBB : Critical Error
Error doing DB query userdata row fetch
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'forum_sessions_keys.MYI' (errno: 145)
SELECT u.* FROM forum_users u, forum_sessions_keys k WHERE u.user_id = 4577 AND u.user_active = 1 AND k.user_id = u.user_id AND k.key_id = 'd89f5226cee47b640e011af453129a18'
Line : 89
File : sessions.php
szerk: mozillával meg most épp jó
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Apophis #1325 üzenetére
Majd ha egy hunter egy lövésel megöl, rájössz, mia baj az egylövéses killel.....
Warriort sztem már tovább nem kell nerfelni, mert így is sokszor sajnálom őket....a rugó meg 1v1-ben talán ér vmit, de group-pvp-ben suxx....hunter-nerfel kb. egyetértek, bár kicsit most nerfelik is...
Egyébként mindenkinek a maga keresztje a legsúlyosabb: engem a ranged-classok idegesítenek, akik úgy szednek szét messziről, hogy hozzájuk se tudok érni...téged meg láthatóan a pajkos rugók flusztrálnak, akiknek 1-2 ütés a hp-d....ez van....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Apophis #1316 üzenetére
Szegény-szegény magek...
Még majd megsajnálom őket....sztem a mele-kasztok alapban esélytelenek ellene, én is max. duelben győzök le egy maget...ok, hogy a trinketel kijövök egy novából....de még mindig ott van, hogy utánna tehetetelenül figyelem bariból, ahogy akkorát lő belém, amit nem szégyel....arról meg nebeszéljünk, hogy a pve-ben kifarmolható cuccok mekkora fényévnyi távolságra vannak (felette) a pvp-ben elérhető cuccoknak...
Mellesleg én nem mondom, hogy a mage imba...sztem nincs igazán imba kaszt, bármelyikal lehet piszokjól meg piszokrosszul játszani, és talán az sem árt, ha az ember ismeri a saját kasztját és az ellenfél kasztját is. De az olyan videók után, ahol két mage végigtolja a 10 fős raidinstát (lásd warcraftmovieson, most nem linkelem, 2 mage végig henteli Scholot, alig lőnek 2000 alatt....), azért annyit megállapítok, hogy ha mást nem, sírni nincs okuk a water-boyoknak.... -
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1316 üzenetére
world of meleecraft
Azért nem kell ilyen borúlátóan értékelni a helyzetet. Egy jól kijátszott mage/lock/priest halálra tudja szivatni a melee ellenfeleit. Persze engem is idegesít, hogy egy hunter/rugó/wari sokkal többet tud fejlődni a cuccokkal, mint pl egy lock, de el tudom képzelni, hogy mennyire jól eshet egy rugónak, hogy jön felém stealthben, a felhunterem észreveszi, felmegy rá a 3 dot, és onnantól kezdve ha nem iszik potit akkor meghal, bármit is csinál velem... -
maross
nagyúr
válasz
Apophis #1313 üzenetére
azert mage-re sem kell panaszkodni. en pl marhara nem szoktam pvpzni, nem voltam bg-n kb egy honapja, mindjart elveszitem a seargent rangomat is
. azota egesz jol felszerelkeztem cuccal, tegnapelott mentem egy wsg-t, 10kill nekem, kovetkezo hordasnak 3, legjobb allisnak 3. azert eleg tap hogy 30+ yardrol 3-4lovessel szetszedsz barkit, ha meg kozel er belenyomsz 3-4 instant kasztod, legrosszabb esetben iceblock es varod a felmento sereget. hozzateszem az allis oldal nem random team volt, hanem full marshallos fickok. azt is hozzateszem hogy csunyan kikaptunk. meg azt is hogy bs-en pvp halott :>. nem kene nerfelni a maget, ugy jo ahogy van. neha elhuznak kasztok, neha visszaesnek kasztok, mage sztem pont jo.
-
faber24
őstag
válasz
Apophis #1310 üzenetére
Belinkeled azt a sámán-trinketet plz?
BTW:
*Gonosz on:* ToEP meg az a Zandalarian kütyü egyik sem olyan, amit egy MC-be járó guildes mage nem tudna megszerezni....mig a BWL-es sámán-trinket azért kicsit keményebben megszerezhető, nem?
''A mage nem a miatt a 175 illetve 280 damage miatt lesz kiskirály.''
- akkor gondolom nem fáj az elvesztése....*Gonosz off*
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Volt warriorom magem és druidom. Tudom milyen meghalni tizedmásodperc alatt, és a warrior ha bechargeol( kénytelen, messziről nem tud ütni ) akkor stunlock ,scattershot és mindig meghal, kivéve ha van healere.
Azok a warriorok amiknek több a killing blowja, mint a halála, az kap healt.
Láttam már maget 142 killing blowwal meg 0 halállal, Exploit rulz. Hunter szintén, én is csináltam szó se róla.
AVben pl meg se kell ölnöd egy warriort. elég ha lefagyasztod, vagy lerootolod. Meghal magától. -
d-boy
senior tag
Neeem
A hunter (esetünkben nightelf) shadowmeld-ben védi AB-ben a zászlót. A hunter shadowmeld-ben ellövi az aimed shotot, és mire a mage észrevesz, 30%-on van, és már megy is a multi shot. Ez a 2 lövés kb 2-3 másodperc, ha nem számoljuk az aimed shot 3sec-es cast idejét.
Ha meg nem nightelf, a scatter shot pont elég addig, míg ellövöd az aimed-et. -
maross
nagyúr
''És igaz, hogy a hunter, warrior, rugó 2 ütésből szétcsapja a clothosokat''
ice barrer 826dam absorb, mana shield (egy bloodguard kesztyuvel) 855dam absorb, ez a ketto mar szinte 1700. utana egy coldsnap, es mindkettot teheted magadra ujbol. eleg sok idol, mire szetszed egy hunta rugo vagy warrior egy icemaget. es akkor iceblockrol meg nem is beszeltunk. -
-Jackson-
őstag
-
-Jackson-
őstag
hát 4k-s crittel engem biztosan nemterítesz le (5.3k hp pvp-szettben, critgear-ben is majd 4.8k)
. warlockot nerfelték igen, de 4k-s critre ugyanúgy képesek még mindig. a hunter a 3000-es aimed shot-al egylövésből megöli a dps-mágusokat. ugyenez vonatkozik a warriorra is, csak ott a one-shot igazából kettő, mert egy 1700+os MS, meg mellé egy 1100+os autoattack.
egyébként remélem nerfelnek a duplatrinket használókon, mert kicsit nevetséges hogy a láma mágus 2k dmg-t nyom belém noncrit. igaz hogy ezzel legtöbbször csak egy szép mortalt szerez magának, de hogy ez nem balance, az biztos
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged