- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
Aktív témák
-
brownus
veterán
Hello Srácok, ha vkit tudtok akit érdekelne: [link], és köszi előre is!
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
ne tudd meg milyen ideges voltam, ráadásul pont egy elf hunter-ral gyepáltuk egymást, erre ledermedt az orkom, az elf csapkodott legalább 10 percig aztán game over... ( a hp-ém se ment le) az volt még érdekes, hogy amikor írtam, hogy nem írja ki a karakterem, utána már magát a szervert se írta ki, akkor kezdtem megnyugodni, gondolván ennyire nem kegyetlen az élet, hogy ennyi emberrel kib@sszon
aztán este 11 körül tudtam vissza menni, de már nem volt kedvem jáccani -
brownus
veterán
A lineage milyen? ismeritek?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
kidobott ez a qrva szerver és nem tudok vissza menni mert szerinte nincs karakterem a Ragnaroson
WTF???? nagyon remélem, hogy nem tünt el véglegesen!!!!!
-
brownus
veterán
válasz
Polacheck #1677 üzenetére
hehe, ez qrva jóó
nekem is meglett a tűzes paripám a hétvégénszeressem, el is mentem körve nézni UC-től jobbra cons területre, hát ott már lvl??jeles ellenségek voltak, megállás nélkül vágtattam keresztül-kasul mert mindig üldözött pár bestia. halál félelmem volt, nagyon megérezték, hogy ott vagyok...
egy kérdés, hogy a 2. skills: a first aid, a cooking, és a fishing, és a cook&fish az 1, és nem enged horgászniazt mondja, hogy a skillem nem elég magas, hát mán kapja be, ha elkezdeni se tudom!?!?! az első probléma ugy ez volt hogy nem volt botom
azt megoldottam, de nem megy... voltam trainernél is (asszem)
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
aha, tehát eleve csak úgy veheted fel a küldiket, hogy már egy komplett csapatban vagy? az se rossz
én most is beleélem magam, az a baj, hogy túlságosan is
amikor a Barca meccs ment, akkor már készültem felállni a géptől, de aztán mentek a többiek sm-be, a mocskokhát mentem én is....
-
brownus
veterán
Hi!
Tegnap óta én is a BoH újonca volnék, sokkal jobb így játszani, hogy nem 2-3 ember van még fent rajtad kívűl hanem még kb. 10! akik hasonló szinten vannak, ugrottam is egyet tegnap, lvl38 vagyok
meg csináltam egy tauren warrior-t ugyancsak a Ragnaroson, most már tudom segíteni a warlock-mal, és nagyon furcsa vele! megszoktam már, hogy a petem küldöm előre én meg csak szórom az átkaimat, meg 1-2 fbolt és annyi. itt meg keményen full-contact van
fura, de kell egy kis változatosság.
szerk:
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1557 üzenetére
csak 1el, birkát csinált belőlem és rohangáltam össze-vissza*. ezt még nem vágom ennyire, hogy ki-mit tud, milyen varázslatokat. passz, lehet, hogy összekevertem vkivel, tegnap elég sűrű volt a napom
*valszeg ez csak egy varázs volt, ha birka leszek akkor rohangálok is mert nem tudtam irányítani a birka fejemet... -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1551 üzenetére
juhéé
give me five
ezt el kell mondanom; tegnap olyan gyilokokat rendeztem, hogy csak na
kezdek belejönni a duelezésbe is, aztán kipróbáltam magam élesben; megöltem pár allit. és olyan jó érzés volt az, hogy pl. összetalálkoztam egy lvl36 druidával, meglátott és már futott is, már készültem , hogy rányomok egy fear-t, aztán jól meg dotozom. hmmm, az allik megtanulják félni a nevemet!tudni fogják, hogy egy warlock-al nem szarozhatnak!!
na abba hagytam mert még elélvezek
viszont most már tényleg muszáj lesz elmennem bg-ni, mert tegnap egy lvl32 gnom úgy lenyomott, szégyen! folyamatosan fear-elt, a végén birkát csinált belőlem és már hulla is voltama petem meg csak rohangált utánna
-
brownus
veterán
lvl36 vagyok és még csak 13g és pár ezüstöm van, ez jónak számít? gazdag vagyok?
igaz vettem egy 12es táskát az volt 9 arany, de a 10es táskát eladtam azért kaptam 2 aranyat. én alkimista vagyok, löttyöket szokás árulni AH-ban? már elég sok félét tudok, mindenféle erősítő, növelő, gyorsító, varázs semlegesítő italok.
vagy pl. amiket már dobálnak az instákban már vannak lvl30 feletti req.-os cuccok, azokat ne adjam el, inkább tegyem be AH-ba? hol van az AH? -
brownus
veterán
válasz
Darth_Revan #1490 üzenetére
To All: nem vagyok ám kurva
csak azért írtam mert szabad préda vagyok, és lehet hívni a jó kis guild-okba
de mivel ilyen nagy érdeklődés lett, csinálok Nektek egy női karaktert, egy priest-et mondjuk (undead lesz a perverzek kedvéért, hülye hordások vagy egy rugó, hogy hajlékony legyen?) és pár ezüstért megtehetetitek
igen, Tegnap is kiröhögtek a guild név miatt, csináltam is egy ilyen makrót, hogy: MI VAN KÖCSÖG?
az US-be Inxs hívott, Ő egy lvl 36 warrior én meg egy lvl36 orc warlock és Kigyó a nevem rövid í-vel mer elb@sztam... de hát én se írni-olvasni tudóként jöttem világra Dorutar-ban
tényleg az a rossz, hogy ebböl a kicsi gulid-ból páran játszunk rendszeresen, ha vmi gond van akkor vagy tudok épp a helyszínen segítséget kérni vagy nem... pl: Hillsbrad meg Arathi környékén is van kb. 5-6 db elites küldim amit talán még egyedül is lenyomnék de kellene hozzá 1 nap, annyi időm nincs sajna munka mellettmeg van 2-3 insta is...
meg tegnap voltunk 3-man BFD-ben és elcsesztük mert amikor betámadtuk a boss-t (Malcint)
hátulról is jöttek ketten, elfelejtettük megölni őket, balf@szok voltunk és mire kinyírtuk a boss-t addigra minket is. futtottunk egy 2-3x. de nem sikerült, erre a másik két srác bement az instába xp meg cucc gyüjtésre, fogtam magam és kiléptem a pics@ba, jó8!
sikerült magam most felhúzni
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Hi, van ez a Q: Elixir of Agony és még ez a lötty kellene, hogy Strong Troll's Blood Potion és a thottbot szerint ez Westfall-ban van alli területen. na, lassan de csak eljutottam oda, de ott nincs, hogy a fene egye meg! most ott dekkolok a közelben hátha tudtok vmi okosat mondani.
érdekes, hogy a thott szerint ez is kell:Mudsnout Mixture a logban viszont nincs benne.
[link] hát itt nincs ez a Bernard the Mixer -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
huhh, srácok nem sokat értettem ezekből a hsz-ből
, igaz én még csak lelkes újonc vagyok. mind1, mi ez a nerfelés?
tegnap néztem, hogy 'scout' rang van a nevem alatt pedig még nem is voltam BG-ni, vagy mert megöltünk pár ally-t gondolom azért kaptam. így eljuthatok a grunt rangig? mert azt mondtátok az nem ártana, mert akkor a 'fear' meg a 'birka varázs'-t letudnám szedni magamról. -
brownus
veterán
Az előbb elfelejtettem megkérdezni; WARLOCK-os quest kérdés, thotton semmit sem találtam, de még a worldofwarcraft oldalán sem (csak a tréképet).
A The Orb of Soran'ruk Q-ről van szó ahol meg kell szerezni a soran'ruk fragment-ből 3db.-ot ami már meg van, de kell a large Sorna'ruk fragment is. Az utóbbi az SFK-ban van ahol már kétszer végig mentem de nem találtamWTF???
Hilfe plz! Nagy Warlock mesterek és előre is köszönöm!
F-ECT$: köszi
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
az én sztorim is aranyos volt: Taren Mill-ben lett volna küldim vagyis alatta és mellém került egy lvl60as hordás, és kisért egy darabig de egy szót nem szólt. kérdem én , bevegyelek?
lehet jobban érezné magát a 30as boszim mellett
mondja azért kisér mert több ally is erre garázdálkodik, egy lvl60 és pár lvl 40 körüli. mondom azért én teszek egy próbát hátha elkerülöm őket, és elküldtem, hogy ne rám fecsérelje az idejét. de belefutottam a bandába és a lvl39 hutner már támadott is, ráküldtem a petemet megittam egy gyórsfutós löttyöt és futás vissza tarenbe és nem ért utól a kis rahadék. de rácsesztem mert egy rugó utánam jött és levágott az őrök között
de növök én is...
anulu: a loh az ki? vagy mi?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
1et viszont nem értek, miért jó az vkinek, hogy én mint lvl28, megöl egy lvl?? ally! aki minimum lvl38! két csapás voltam neki, még a petemet se tudtam ráereszteni! ez még csak nem is duel... az ilyen játékos bekaphatja a... csak megszakítja a küldimet.
na, mentem vissza -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1174 üzenetére
és az első újra osztásnál azt nézik, hogy lvl mennyi vagy?
akkor mákos vagy mert még a dungeonban is levágtak minket, viszont amikor kifele jöttünk adtunk egy rugónakjópofa volt: én jöttem fel először és ott állt velem szemben egy lvl27 rugó, néztük egymást legalább 1 percig (tisztára mint a magus regényekben, ki-kit és mikor és hogy tegye meg a legelső lépést) aztán küldtem a petet és szórtam az átkokat, de fürgén elfutott mellettem, én rohanok utána, de közben felért a warrior és mire megsorozhattam volna levágták a démonommal. I LOVE THIS GAME!
fucking addict vagyok, még jó, hogy a péntek nálunk laza szokott lenni és még a főnök sincs bent
-
brownus
veterán
válasz
Polacheck #1171 üzenetére
nem tudom az merre van (így kora reggel pláne) mi megint mentünk a Zoram strand melletti dungeonba, hát oda fele levágtak minket 2-3x, azon a kacskaringós úton Ashenvale-ben.
de a mi hk-ánk is nőtt 7-8al. már lvl28 vagyoknövekszik a pici orkom
ha a talenteket újra akarom osztani, az mennyibe kerül? mert a trainernél van olyan, hogy untrain. 1et véletlenül félrenyomtam, gondoltam megnézem ez mire jó, klikk és már rá is ment.
anulu:FOR THE HORDE!
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
faber24 #1091 üzenetére
?
szerk: mi az a huulakemp FTL?
és miért baj, hogy megosztom? 1 hete játszom, függő lettem... az első és egyetlen karim!
(valszeg lesz még pár sztorim)
vagy az a baj, hogy utálom az ally-kat? nos, megmondom őszintén, hogy utálom és rühellem őket. sajnos az orkom nem egy vajszívű és kedves lény
nem tudom, hogy Ti, hogy játszotok de én régen nyomtam szerepjátékot és ott is a karakterem fejével gondolkodtam és éreztem, így a WoW világában is így teszek
már várom, hogy legalább lvl 40-50 között legyek aztán már az ally fog előlem futni vagy meg se mer majd támadni
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
utálom a kötsög ally-kat, tegnap mentünk 3man fel északon Ashenv fölött még picivel cons. területen vmi barlangba egy warlock-os Q-et csináltunk és ott vártak minket a bejáratnál (már bent a barlang rendszerben) 3-4en voltak, rajtunk kivül voltak még egy csapat ( mi: lvl29 druida,lvl 31 warrior, meg én lvl24 warlock, a másik csapat is két lvl 29 körüli)
szétszedtek minket két perc alatt, miután vissza értünk még ott vártak minket vagy 10 prcig.
aztán eltüntek, lent már nem találkoztunk velük.
szerk: nem is picivel Ashenv felett, már a tenger partnál jártunk ott kellett leugrani a dungeon felé
[Szerkesztve] -
-
brownus
veterán
a prim. skill-ben marad a Alchemy és a Herbalism, a sec.skill-ben akkor felfogom venni még a tailort és a first aid-et ( healinget írtam, sry
)
szerk: a first aid-el mást is tudok majd gyógyítani?
ja, semleges területen csak úgy rám támadhat egy ally?? és (asszem) npc volt!
tegnap egy elf volt rám vágott és már meg is haltam. Barrensből mentem a Stonetalon M-ba.
szerk2: nem a Stonetalon M felé, délen volt, a Camp Turajo-ból mentem délkelet fele!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
most nézem, hogy a skill-re nem is válaszoltam sry.
a prof. skill-ben a Alchemy-t és a Herbalism-ot fejlesztem gőzerővel (már most tök jó italokat tudok kotyvasztani)
a sec. skill-ben még csak a cooking van, ott még nem tudom mit kellene? fishing-et, meg a Healing-et (ilyen van ha jól tudom) és meg is van a három db. ezeken kívűl van még vmi?
vagy a Tailor-t a fishing helyett
followme:ez a teleport mozgás nálam is jelentkezett pár percig
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Tegnap az történt, hogy egy társammal (természetesen warlock
)elindultunk xr-ből a Stonetalon Mountain-ba és megálltunk leadni egy Q-et félúton (a degeci centaurnak a fejét) és ott maradt futva!
várok-várok, közben elmentem erre-arra, a térkép még mindig azt mutatja, hogy ott van, kérdezem tőle, hogy mi a francot csinál? erre mondja végig ott volt mellettem
még 1x előfordult, utána mondtam neki, hogy ne lépjen be semmilyen sátorba vagy épületbeja és a pet-jét láttam már másodjára csak őt nem.
ez mitől volt? Veletek is előfordult hasonló? -
brownus
veterán
utólag lehet más nevet adni a karakteremnek?
-
brownus
veterán
Tegnap oda-vissza repültem xr és a déli Barrens város között, olyan szép a táj
legközelebb kamerát is viszek -
brownus
veterán
én tegnap megtanultam főzni
, a Herbalism-ot már tolom rendesen ( i hope)
viszont egy warlock tud majd ruhákat, páncélokat csinálni? vagy előtte meg kell tanulni varrni?
már akartam de kért vmit amire most nem emlékszem.
és azok a mindenféle állat fogak, körmök jók vmire? azokat mindig eladom...
én a Demonology-t és a Destruction-t viszem a talentben ( vki azt mondta, hogy mind a 3mat egyszerre nem érdemes) vagy nyomjak 1-2-öt az Affliction-ra is?
esetleg tudnál mondani egy honlapot ahol a warlock fejlesztéséről van szó? -
brownus
veterán
A Ragnaros milyen? mert sok a magyar, de még több svéd van
az újdonsült undead wl haver küldött 1 aranyatmeg egy csomó spéci ruhát.
Ő is svéd.
Anulu bocs, hogy tegnap eltűntem csak vki mutatott egy Q-tet, hogy merre kell mennem. és elmentem xr-ből. utána meg már Te offline-ban voltál. -
brownus
veterán
Hi,
oké, du. keresni foglak
egyébként a tegnapi sírásom után bedühödtem és megcsináltam pár q-tet és már 14 -es szintű warlock vagyoksikerült soul shard-ot is csinálnom, kezdek ráérezni mit-hogyan kell.
és találkoztam egy (svéd) undead warlock-al aki segített, adott táskát, italokat, igaz Ő már 31-es volt. De; FOR THE HORDE!
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Hi,
Akar vki most kezdeni egy új karaktert? mindegy melyik szerveren,
mert a f@szom tele van; pénteken megvettem, és egyik haverom mondta, hogy legyek hordás. oké, csináltam egy ork warlockot, most vagyok 13 szinten de, nem jönnek segíteni,
(mert ők BG-nek a fejlettebb K-rel) így mindig megölnek. akivel meg társultam az eltünt, a többi meg bolond...
na mind1, szóval ha vki most kezd új életet valahol szóljon plz.
ja, a Ragnarozon vagyok, esetleg ha ott van egy Ph-áskigyó a nevem
szerk: most is szellem vagyoknincs soul shardom, azt kitől lehet szerezni?? megölték a démonom... is...
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Nos, mivel ma a kezembe adták a papírjaimat így ma megvettem
i am happy now
-
brownus
veterán
ki
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest