- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4986 üzenetére
Ezt te kicsit kerevered az arab emirátusokkal!
Amerikában attól, hogy amerikai vagy, éhen is dögölhetsz, ha nem fizetsz TB-t hagynak megpusztulni a kórházba.
Ettől függetlenül az a cirka 40-50$ nem pénz a wow felvevőpiacának 70-80% számára. -
sasa311
veterán
Ma bekerültem egy nagyobb klánba, akivel kezdenénk ZG-t farmolni, de nem akarok nagyon lámának tűnni, úgyhogy inkább itt kérdezek pár dolgot
Szóval ZG-hez kell valami kulcs / repu ilyesmi?
A DKP vezetése a guild vezetőinek a dolga vagy fel kell raknom hozzá valami addon-t?
Mi az az addon, ami elengedhetetlen egy ZG run-hoz? (warlock vagyok, amúgy csak a koordinator addon van fenn)
Mi a legfőbb dolga egy warlocknak ZG-ben? -
sasa311
veterán
válasz
dilipok #4919 üzenetére
El lehet.
Egy régi haverom űber-brutál módon wowozik, kb nem is él. Már minden kasztból van 60-as karija, full T2, anyámkínja, szóval nagyon a szeren van.
Ő neki is lopták már el kariját (nem is egyet).
Amit mondott, hogy lehet valami vírusféleség, ami mikor elindítod a wow-ot, akkor menti, hogy mit gépelsz be, és azt továbbküldi a vírus gazdájának, ő megváltoztatja a passt és eladja pl Romániába. Bár nem értem, hogy miért nem küld az e-mailre a pass változásról a Blizz valamit
Erre az ő javaslatára én úgy lépek be, hogy kopi-pésztelem a felhasználónevet és a jelszót egy olyan névtelen txt file-ból, amibe randomra generált szöveg vanabszolut biztosra megyek.
A másik amit mondott, hogy soha ne játszak internet kávézóban. Ezt nem részletezte, de el tudom képzelni
Ellopott accot blizztől visszaszerezni kétséges, ami pedig másodkézből van ugye lehetetlen. -
sasa311
veterán
A mai napi BG-re várás hülyeségének eredménye
[link] -
sasa311
veterán
válasz
DaveNo1 #4889 üzenetére
Tudom, hogy lvl 40-es ingyen van, lassan már az epic ló questet csinálom
Azért érdekel mennyi kedvezmény jár a mountokból exalteden, mert az ugye bind when equipped, úgyhogy meg tudom venni másnak is akár.
Úgyhogy ha pl meg tudom venni a 40es mountot pl 30G-vel olcsóbban és 20al olcsóbban odaadom egy 40-esnek, ő is jól járt, mert megspórolt 20G-t meg én is mert kerestem 10et
Epic lónál hasonló.
Meg mivel nagyon szeretem a PVP-t, erősen gondolkodok rajta, hogy egy sima mount is kéne, mert azt olvastam mindenhol, hogy az epic mount idézése nagyon sok manába kerül, ami BG-ben nem túl előnyös. Az AV exalted meglesz hamar, akkor ugye 650G-ért vehetném a Kos-t, de az annyira nem jön beÚgyhogy ha SW exalteddel 650ért kapnék egy epic lovat inkább azt venném
-
sasa311
veterán
Tegnap beszélgettem kláncseten, és mondtam a haveroknak, hogy már nem kell sok az SW exaltedhez, erre ők megkérdezték, hogy minek az nekem... És komolyan elkezdtem gondolkodni, hogy minek is? Mire jó az nekem (human warlock) ha Stormwindel exalted vagyok?
Más:
AV-be szépen adogattam le tegnap az armor scrapeket, meg a medálokat, zöld gömböket, stb.. stb...
De mindegyik 1 AV repet és 11 Ironforge repet adottMiért pont Ironforge?
-
sasa311
veterán
[link]
Ez most mi a bánat?? Ilyen még sose volt.
Egy hete mikor kikapcsoltam a gépet, akkor még jó volt a wow, soha semmi hiba..
Valaki tudna rá megoldást? a WOW rerair semmit se talált -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4369 üzenetére
Hol is írtál te ilyet, hogy 40 alatt?
Mert most visszakerestem és sehol sem találom...
És ilyet ki mert írni, hogy fear nélkül?Mert ezt sem találom...
Petre meg annyit, hogy aki Demonology talentes az szokta használni ezt: Demonic sacrifice
Én HS-el még sose ütöttem meg senkit, de majd veszek egy csúzlit azt jól meglövöm a 61-es elitet a HS-emmel, hátha megfekszikBocs, magas labda volt, gondolom a healthstone-ra gondoltál
szerk:
Amúgy lvl 40en a 40es elitet +1 mobot könnyen megöltem, a mobot feareltem, az elit meg az örök vadászmezőkre távozott
Mindezt úgy, hogy mielőtt az elit agyonütötte a voidot feláldoztam.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4345 üzenetére
Egymagad simán verhető poti, healthstone, Soulstone vagy más külső buff használata nélkül egy veled egyszintű elit warlockal
Legalábbis nekem szokott menni.
Az meg tökmind1, hogy clothos, ha ütnek az általában már elég rossz ómen
Mondjuk szvsz 40 alatt ne várj semmit a locktól, igazán erős meg 50 körül lesz.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4314 üzenetére
Természetesen összességében jobb a Tier3 mint a 2 (még szép) de meggebednek az emberek mire összeszedik
Tier3: [link]
764 Armor
227 Stamina,
155 Intellect
+6% to Crit,
+4% to Hit,
+292 Damage and Healing
Tier2: [link]
666 armor
Sta: 171
Int: 112
Spi: 42
Resist:
Shadow: 30
Fire: 40
Nature: 10
Frost: 10
Arcane: 10
Restores 12 health every 5 sec
+Magical DMG: up to +204
Crit%: +3
Hát kinézetre a Nemesis szvsz szörnyen randa lett.. Annál jobb a Plagueheart. Viszont a legszebb a tier0/0,5 és az epic PVP szerintem -
sasa311
veterán
Hát nemtudom, ki fogom próbálni az áttalentelést. Egyenlőre ez így nagyon tetszik, és még nem gond vele a +1-2 szint mobok vagy a saját szint elit leölése. Aztán persze ha instába más kell majd akkor a többség akarata győz ugye
Bár azon is gondolkoztam, hogy amíg nem lesz elég erős és tapasztalt a guildünk ahoz, hogy a tier0-át utána meg tier1-et farmoljunk, addig ráfeküdjek-e a [link] -re?
Nálunk az ally azért általában hozza a BG-k 70%át, tehát akár sanszos is lehetne, érdemes vele foglalkozni? -
sasa311
veterán
válasz
szepi79 #4292 üzenetére
Jaja, full destro vagyok...
+ instant corruption
+ demonic embrace
Mondták már sokan, hogy fejlődni nem ez a legjobb, de kis guild vagyunk jelenleg (eléggé szétestünk sajnos), úgyhogy max DPS-re talentoltam, mert mageünk is kevés van, lock meg én vagyok az egyetlen....
Meg amgyú is nekem ez tetszik a legjobbanMax ha később nagyon kell, akkor áttalentolok másra.
F-ECT$:
Kösz, ott a shardbag, ami mondjuk 16-20 slot (a 24 kb 1500g?)...
Azt indulj neki egy instának, csinál egy valag healthstonet, félóránként egy SS-t, egy soulfire is egy ss (jó mondjuk ezt instába elég keveset használom, de PVP-be kell, ott meg még shardot is szar csinálni), egy pet egy shard, és a többi...
Ha farmolok akkor nem is viszek magammal SH baget, van az inventorymban 4-5 aztán csókolom, mert alig van hely lootolni.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Chandler #4275 üzenetére
Csinálj egy maget is, és döntsd el
Mire vársz? Nekem van lockom, elég imba 40 felett... 40ig az egyik leggyengébb kaszt. 40 felett kezd nagyon tápos lenni, PVP-re nagyon erős, PVE-re is elég jó, viszont messze a legnehezebb a játék vele. Ha nem tanulod meg normálisan használni akkor szenvedés lesz, bár mire eljutsz 50+ig addigra úgyis megtanulodJa meg rengeteget kell innod, mert a leghamarabban fogy ki a manából. És folyamatosan kell soul sharodt farmolni, ami elég idegesítő, főleg, hogy 1 SH 1 helyet foglal inventory-ba
Blizz igazán csinálhatna valamit, hogy legalább 5öt lehessen egy stackba tenni...
Van magem is, szeretem is (főleg, mert tudok vizet meg kaját csinálni - tudom, beteg dolog ezért szeretni egy kasztot). Irdatlan DPS-t nyom, MOB-ozni nagyon jó vele, ha gáz van sheep / egyhelybe fagyasztással van sanszod menekülni. PVP-ben is elég jó, bár szvsz nem kimagaslóan. Ja és a nagyvárosokba bármikor teleportál6sz
(ez elég komoly dolog, kemény órákat spórolsz vele!)
-
sasa311
veterán
válasz
Chandler #4268 üzenetére
Nem.
Vagy csak egy nagyon-nagyon hosszú procedúra után a Blizzardal, amihez gondolom kell a játék számlájától kezdve az anyakönyvi-kivonatod is (ill. az eredeti tulajé).
Mivel az alapszerződés tiltja az acc. vétel-eladást, ezért azt ajánlom a Blizznek ilyet véletlen se írj, hgoy ''most vettem havertól...''
Ha becsületes embertől vetted változtatsd meg a pass-t meg a secret questiont (azt meglehet?) és akkor nem lesz gond.
-
sasa311
veterán
válasz
Benedentino #4216 üzenetére
A dranei és a blood elf
De ez egyáltalán nem titok, már rég be lett harangozva a hivatalos oldalon is
Amúgy mi lesz, hogyha kijön a kiegészítő? Akkor aki megveszi, az átkerül egy ''másik'' serverre, és nem is tud majd együtt játszani azokkal, akiknek nem lesz meg, vagy aki megveszi az átmehet majd a 3. kontinensre és léphet 70-ig, aki meg nem annak marad a 60 a max lvl és nem mehet majd át? Vagy van valakinek 5lete hogy lesz? -
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
Valaki le tudná nekem írni, hogy hogy jönnek sorba (hogy érdemes csinálni) az instákat?
Eddig én így csináltam (53 lock)
1., DM(2-3 kör csak)
2., Stockade (2-3 kör)
3., Sm (4-5 kör)
4., ZF (vagy 15 a nekem való droppok miatt)
5., Sunken Temple (na itt még csak 1X voltam, de le kell 2 Q miatt menni még1X, elég undorító hely)
?
?
? -
sasa311
veterán
válasz
tjhooker464 #4121 üzenetére
farm = pénzgyűjtés
aztán, hogy ki hogy csinálja ( meesterséggel, gyájtögetéssel vagy droppal az már külön ügy) -
sasa311
veterán
Sámlit nem szereti senki
Mert a mocsok nem elég, hogy el tud tűnni, mint egy rugó vagy erős, mint egy warrior még gyógyít is, amit nagyon nem szeressünk, főleg nem BG-be, mikor a másikat vagy magát híleli.
De ne félj, a priesteknek sincs jobb sorsuk csak azt nehezebb megölni -
sasa311
veterán
válasz
tjhooker464 #3988 üzenetére
én lockal szeretem őket
szerk:
#87re akart menni
+
Idiótákból van elég mindenholFőleg a 13 éves vérpro kiskölkökből, akiknek apuci vett egy lvl 60 karit és STV-be irtják vele a lvl 30-35öket mert egy igazi 60-as úgy elveri, ahogy kell
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #3972 üzenetére
Sajna ez szivacs
Ezért csinálom én úgy, hogy srác vegye meg az alapanyagokat, azt enchantolja mega cuccomat és kapja trade-ablakba a cuccok árát + az enchant díját.
Hátránya, hogy aki bizalmatlan nem fogja megcsinálni, nehogy a '''nyakán maradjon'' a cucc ha közbe lelépnék.
Előnye viszont, hogy így nem tud átejteni -
sasa311
veterán
Ezt a pala-bugot nem igazán értem...
az oké, hogy így könnyű megcsinálni a Bosst. Meghogy csak a pala tudja, meg valószínűleg nem direkt csinálták így. De és? Hogy jönne a blizzard ahoz, hogy ezért bárkit megbüntessen?
Ez kb olyan lenne, mint amikor én nem tudok éledni, mert ott áll a szellemem a hullámon és nincs res akkor benyújtom a számlát a blizzardnak, merthogy ez biza bug amit nem javítottak ki... -
sasa311
veterán
válasz
Iginotus #3520 üzenetére
Tolsz 10 nap alatt egy 60asat?
Más:
Srácok Tegnap voltam először Sunken Temple-be (Swamp of Sorrows), végig is toltuk viszonylag könnyen, egyetlen egyszer buktuk, mikor az 53-as sárkányt vertük, mert valahol kifelejtettünk mobokat és ránkjött még vagy 10De lock vagyok, az SS a palán mindig segít..
Nade találtunk egy ilyen csontváz sárkányt, amit elvileg fel lehet éleszteni, ahoz fel kell venni egy questet vagy kell hozzá valami cucc (mint pl ZF mallet)? -
sasa311
veterán
okés, így már jó
miért jó a Blizzardnak, hogy ilyen szar formátumba ment?
Nade annak örömére, hogy sikerült, fel is rakok párat.
[link]
Őróla tudna valaki mesélni, mert nagyon megtetszett
[link]
EZ meg egy ma éjszakai bug
Valaki HS-el jött haza SW-be ez meg egy potyautas. Az addig oké volt, hogy eljött, de nem lehetett megölni! Viszont folyamatosan püfölte a népet, megjárta SW-keepet is csak az onyxia pre-questelőket ott zavartaÚgyhogy lehoztuk AH-ba, kb 20 őr volt már rajta meg az a pár ember.
-
sasa311
veterán
Valaki segítsen ki!
A WOW jelenleg ilyen formátumba és névvel menti a screenshotokat:
WoWScrnShot_021206_035533.tga , stb... stb...
Ezt viszont semmivel sem tudom megnyitni
mit csinálok rosszul? -
sasa311
veterán
Fúj de utálom a genker rohadt #&@#&''+!%-öket
sétálgatok a 45ös kis lockommal.. Haver hív (38 hunter), hogy Desolance-ban van, jöjjek már le egy kicsit segíteni. Megyünk békésen az úton, szembejön egy 54-es priest. Integetek neki, elszalad... pf.. bár sose támadok be senkit, nemértettem hova szalad, de nem is érdekelt. Megyünk tovább, erre jön szembe 52 warrior + hunter. Se szó se beszéd paff lecsapnak minket. Akkor nézem meg jobban egy klán, velük van a priest haver.. Anyátok. És ott genkelik a hullánkat. Na gondoltuk majd megunják. De nem, 15 perc után elkezdtek rajtunk duelezni
Na akkor meguntam, és mikor a hunter kikapott duelbe res, instant cast spell, hunter bye-bye. aztán /s hehe
De azt hiszem megértették mert lecsapatak és elmentek
Haba tortán, hogy együtt lovagoltam fel egy 60-as sámánnal egészen nijel's pointig, integetek neki, hogy /bye erre lepattan a lóról és elkezd szórakozniDirekt leüti a hp-m 10%-ra. Nem is nagyon ellenkeztem, minek, láttam, hogy sokat úgye tudok tenni ellene. Leültem és vártam, hogy megöljön. Erre integet, hogy bye.. na mivan meggondoltad magad? Á nem csak lecsapott
Az ilyenek miért nem alszanak 2kor? -
sasa311
veterán
Valaki tudna nekem mutatni egy Warlock talentelést?
Úgy nemtok talentelni, hogy a destruction ki legyen nyomva és a siphon life is még beleférjen? -
sasa311
veterán
Nem 100% Wow, de hátha:
Szóval tegnapelőtt beraktam egy Routert (D-Link-es, modem is D-link ADSL).
Szal eddig soha nem volt semmi gond a játékkal, de mióta benn van a router, néha olyanja van, hogy 20-30 percenként disconnectelDe pl. tegnap este 3 órán át jó volt, tegnapelőtt meg ma pedig már sokadszorra dob le....
Valakinek valami 5lete?
Aúgy lvl 31 human Warlock
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest