Aktív témák
-
asimov
aktív tag
Pup! (lecsúsztunk a második oldalra, nem hagyhattam
)
-
asimov
aktív tag
Alapból a teir 0-ás cuccokat fogod megszerezni mint dropok.
Aztán ezeket questek formájában lehet majd ''upgradelni''. Kezdve a bracerrel, egészen a chestig. Szerintem elég nagy marhaság, főleg hogy elég drága dolgok is lesznek benne.
A másik + hogy amíg nem upgradelted az összes cuccot, elesel a set-ből jövő plusszoktól is. -
asimov
aktív tag
válasz
tjhooker464 #1594 üzenetére
Találtunk egy 49-es warriort, aki épp akkor vett egy epic kardot, ugyhogy fel akarta vinni a kard skilljét. Ennek folyományaként megfeküdt Mograine és Whitemane is.
Ui.: és Tharr meglépte a 38-at+ megnyerte ezt: [link]
Egész kellemes este volt.
[Szerkesztve]
Na még egy ui.: állítom egy lvl 35-ös war nem tartotta volna olyan jól az agrót, mint te tetted!
Grat, csak így tovább!
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
válasz
tjhooker464 #1590 üzenetére
lol, szia Haribo
Haribo az egyetlen medve, akit nem lehet skinnelni ha megpusztul...
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
Ez alap, nézzétek meg
[link] -
asimov
aktív tag
Ezt el sem hiszem...
A burning crusade béta teszthez meghírdettek egy versenyt, de csak a következő országokból jövők vehetnek részt...
1. The contest will run from March 7, 2006 until March 28, 2006.
2. Only entrants from countries eligible to participate will be accepted. Those who are eligible to participate are:
Participants aged 15 or more residing in:
France
Belgium
United Kingdom
Luxembourg
Participants aged 18 or more residing in:
Germany
Austria
Sweden
Finland
Denmark
Norway
Ireland -
asimov
aktív tag
Zenedar-on is kinyíltak a kapuk... Eddig 9-szer dobott le a szerver, de páran megunták, ugyhogy már egész jól el lehet találni a kutyafejüeket.
Persze PVP szerverről lévén szó, elég sok idióta nyomja az aoe spelljeit, csak a boss-támadókat keresve...
Na mendegy, csak gndoltam megosztom veletek -
asimov
aktív tag
A videóitok nagyon impozánsak, grat hozzá!
Van két modod, ami nagyon érdekelne, az egyik ami bemondogatja, és kiírja, hogy a boss mit fog csinálni mp-en belül, a másikat annyira nem értettem, mintha egyszerre 2 targeted lett volna, egy friendly, meg egy enemy. Ezek nagyon érdekelnének, és ha bármi ilyen raidel kapcsolatos modot tudnál ajánlani, megköszönném!! -
asimov
aktív tag
Mi történik, ha mondjuk IF-ben felszállsz a griff-re SW felé, és út köztben megölik a flight master SW-ben?
-
asimov
aktív tag
Ez erősen off:
F-ECT$, BatemanX ti mikor játszotok? Már többször néztem Tomiit, és Valarist de még nem sikerült egyszer sem találkoznom veletek Arathoron...
Esetleg alt-al nyomjátok?
Tharr vagyok, ha van kedvetek /tell rám.
Ui.: Most jelentkeztem a Hungarian Elites-be, bár kételkedem a felvétel sikerességében...
Megjelöltelek titeket ismerősként, ha vegyem ki most szóljatok még időben!
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
Úristen, ezt olvassátok el, leestem a székről!
[link] -
asimov
aktív tag
Épp badlands-be tartottam lvl 40 környékén, át wetlandsen, mikor láttam hogy egy lvl 2x dwarf warrior majdnem meghal valami mob-ba... Odarohanok, earth-shock, csávókámat megmentem erre elrohan.
A mókás rész akkor volt, amikor jött vagy 30db 20-30as dwarf, és legyakott mint a gép...
El se akartam hinni... -
asimov
aktív tag
Na, tegnap sikerült magamra aggatnom a blue dragonscale set első darabját!
[link] -
asimov
aktív tag
Szia Maross!
Ami fenn van Hakkar, az már a teljes? -
asimov
aktív tag
Maross, alapok a videók, keményen nyomjátok!
Viszont a Hakkarossal valami gáz van, mert nem tudom lejátszani...
Felteszed megint? Köszi! -
asimov
aktív tag
Ok, akkor mit ajánlotok? Egy elég kis guildben vagyok, asszem 9 60-assal, (rajtam kívül)
hunter és druid egyáltalán nincs, és asszem pap is csak egy...
Mondjuk még töltődünk, de elég kevés a szabad 60-as. MC zöld gearben erős egy kicsit, nem? Mármint ha ne adj isten össze tudnánk hozni 40 főt raidre... -
asimov
aktív tag
A sámánnak melyik instába kell járni az elements set-ért?
-
asimov
aktív tag
Egy nagyon alap térkép!
Ajánlom figyelmetekbe!
[link] -
asimov
aktív tag
''Amúgy látom, elszabadultak itt a kritikán aluli írástudással és hangnemmel rendelkező egyének.''
Ezt nem tudom honnan szűrted le. Én nem látok sehol sértő hangnemet.
Na mindegy, biztos igazad van... -
asimov
aktív tag
Kis w-vel írtad a World of Warcraftot!!! ban plz...
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest