- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
faber24
őstag
Valahogy én nem örülnék neki, ha ott lenne pvp-valami (hírek szerint nem is lesz)...így is élmény volt, mikor a kis 3xes huntámal békésen kvesztelek, és megáll a büszke epices 60as, és két csapásal elintéz....
Teljesesn jó lesz az, ha ezt meghagyják az 55-60as zónákra, ott legalább mindenki (megközelítőleg) hasonló esélyel harcolhat...féreértés ne essék, nem vagyok pvp-elenes (mostis imádok hunteral BG-n vagy STV-ban hentelni, előtte a sámánomal is szerettem), csak valahogy az nem igazi pvp, ha lecsapkodok 30 szintel kisebbeket... -
faber24
őstag
Jaja istenem...remélem rank 2 lesz a kis hunterem ma
(Valószínűleg a sámánom is az lesz, bár ennek nem örülök annyira, ugyanis az a kihagyás miatt a rank 9-ről eseget vissza)....
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #4063 üzenetére
Nem tudom...ki is a góré nálluk? Vmi Blackreaper vagy ki?
-
faber24
őstag
Na üdv mindenkinek így egy rövidebb ( 2,5 hónap kb.) ''szabadság'' után a WoW-ban
Bár próbáltam követni a dolgokat, de azért megkérdem: mi újság a WoW-ban?
Aki Ragnaroson játszik....hova, milyen guildbe lehet/érdemes/ajánlott belépni? 60as sámlim van ugye ott, mielőtt az accountom felfüggesztettem, US-be léptem ugye, de onnan meg kiváltak időközben a 60asok jórészt....Devibe / Leviathanba / máshova van felvétel sámánnak?
Meséljetek.... -
faber24
őstag
-
-
faber24
őstag
válasz
TommyGun #2006 üzenetére
Nem valószínű, hogy a +10 pontot a mostani talentfán oszthatod el, lesz bővítése-módosítása a talentfának. 61 pontal majdnem két teljes fát tudnál kimaxolni, ami azért elég durva lenne.
Az armor-kit-ek szerintem nem sokat számítanak, én max. olyan páncél-részekre raknám őket, ahová normális enchant nincs. Általában a LW-karimal pakolgattam 60ig őket, mert nem akartam enchantra vesztegetni a pénzt, mikor 1-2 szintenként ruhát váltok. -
faber24
őstag
válasz
bélanéni #1937 üzenetére
Tailoring recepteket gondolom különböző vendoroknál lehet itt-ott kapni, de AH-ban is van, amiket mások találtak. Van egy olyan pont, hogy Recipes asszem és ott szakmákra lebontva vannak a receptek.
First aid az komplikált kicsit: 150ig asszem csak trainer van, bár lehet, hogy már 120 körül is van receptes könyv. E felett tanít a trainer is, meg van könyv, amiből a silk meg heavy silk bandage tanulható. Ezt néha berakják AH-ba, de hordások Dustwallow Marshon, allyk meg (ha emlékezetem nem csal) Stormgarde Keepben vehetik meg ezeket. Aztán 225ön van egy láma küldi, amire az aktuális FA-trainered küld, allyknak Theramoreba, hordásoknak Hammerfallba kell utazni, és ha kész a küldi, fejlődhetnek toább, ill. ahol a küldit kapod, az a csóka tanít is tovább.
AH-ban vásárolni?Hát, ruhát-fegyvert csak akkor, ha vmi tényleg nagy upgrade lenne neked. Amúgy dropból szerintem közel olyan jó dolgok vannak, nem beszélve arról, hogy olyan cuccért sok-sok g-t kiadni, ami 2-3 lvl múlva elavúlt lesz...receptet, nyersanyagot, táskát, ilyeneket talán érdemes...mást nem annyira...sztem...
Soul shard-baget tailor csinál asszem...nézz szét ismerőseid közt (ja, te is az vagy...akkor receptek közt), vagy AH-ban...Containereknél van gondolom... -
faber24
őstag
Jaja, Black Rock Mountain a 4., nem hivatalos Battlegroun
Nincs is szebb, mint mikor 1-2 ellenséges frakciójú, MC-be igyekvő guild összefut...csak úgy fehérlenek a csontvázak a láncok végén....a kis BRD-csapatok meg örülhetnek, ha át tudják vágni valahogy magukat...
Dark Ironról nem tudok semmit, de talán 1:2 az arány, bár ez csak sejtés, lehet, hogy sokkal rosszabb...
SM-et általában szeretik, jó kis instance. Én még Strat-ot is szeretem, DiM-et, DM-et vagy ZF-ot is. Amiket utálok, az BRD, Maraudon (ami jó insta lenne, csak mindig van vmi gond a partyval ha odajutok), Scholo, na és WC, mert ott rendszeresen feloszlik a party a vége előtt... -
faber24
őstag
Nem tudom, nekem BRD a legutáltabb instance....eddigi 2 karakterem élete során 1x sem jutottam túl pl. a Liceumon (ez már a vége felé van, az utsó 2 bos előtti terem)...gyűlölöm azt az instát....csak akkor mentem le többnyire, ha klántársaknak help kellett Dirk Iront olvasztani vagy MC-küldire, de többnyire raidben....
-
faber24
őstag
52-53 még igencsak light oda....
Mindenesetre a Dark Iron Highway szerintem maga a pokolAzok a mobok ott...a sűrű patrolok....egy rossz mozdulat, és 5-10 elite mob van a nyakadon, ráadásul healereik is vannak....ott tanultam meg BRD-t gyűlölni, és azóta is a lehető legritkábban teszem be oda a lábam, a Higwayt meg lehetőleg kikerülöm....ott még full 60as groupok is (na, raidek azért nem) wipolgatnak....
-
faber24
őstag
válasz
Polacheck #1901 üzenetére
Nem sokat tudok a kovács szakma rejtelmeiről, a régen elhagyott palám kivételével nem volt sajna kovács karim ő meg annyira csak a fény igéjének hirdetésével és a gonosz hordáinak megrendszabályozásával volt elfoglalva (egy kis RP powa), hogy szégyenszemre lvl60on is 200 körüli bs-skillje van ;(
-
faber24
őstag
Lassaban írj, mert akkor kevesebb lesz a hiba
BTW Master LW-trainer Feralasban van, azthiszem. Mindenesetre 225ön már specializálódás van, sámánoknak a Dragonscale-specko ajánlott, azt pedig Badlandsen tudod megtanulni, Uldman hátsó kijáratától nem túl messze van a trainer egy domboldalban...de készülj rá, hogy a specializálódához a küldi nem olcsó mulatság. Vagy sok AH-ban elvert lóvé, vagy sok-sok farmolás.... -
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1892 üzenetére
Nem ez a gond. A gond az, hogy ha lassan is, de most kezdtünk valahová eljutni, pl. én november óta 60as vok, azóta megvan UBRS-t leszámítva minden kulcsom, van egy elfogadható kék gearem, és csak arra várok, hogy végre ZG-MC-BWL-be jussak (jó, pvp-ztem is, de miután beláttam, hogy rank 12 már csak álom, felhagytam, rank 9-en oltam). Most végre ZG-ben megvolt Hakkar, MC-ben Garr...és akkor egy rakat ember, akik ráadául, miután átjöttek egy másik klánból, vezetők lettek, itthagy minket, mikor számítunk rájuk, szükségünk van rájuk, elhúznak, mert türelmetlenek, ezzel lehetetlenné téve a klánunkat...az egy kicsit kiábrándító....
Na de ez a klánunk problémája, valahogy majd ezt is megoldjuk, de az biztos, hogy én mindenesetre az utolsók között leszek, aki kilép a klánból.
-
faber24
őstag
Miért léptek le?
Ezt tőlük kéne megkérdezni...leginkább azért, mert mint írtam, páran inaktívak voltak a klánraidekkel szemben, emiatt meglehetősen lassan haladtunk és ezt páran nem bírták. Legalább is ez az ürügy. Szerintem (és ezt többen így gondolják) belejátszott az is, hogy az egyik nagyobb klán a leaderünknek már felajánlotta, hogy menjen át, meg más embereket is elszívott. Tudni kell azt is, hogy Ragnaroson van két nagy hordás magyar guild, mi kb. a 3. volnánk, meg van egy derékalj kisebb guild....nekünk kib**t nehéz előrejutni, mert pl. nincs nagyon ember, hisz a szerver fullos, és a 60asok java a két nagyobb guildben van.
Miért nem mentem?
Őszintén szólva nem tudom...hűség? loyalitás? talán ezek is...az is benne van, hogy nem feltétlen kell a többi guildbe sámán....meg talán idealista vok, és hiszek benne, hogy egyszer már talpraállítottuk a guildet, talán újra sikerül (bár az esélyek rosszak)...Ja, meg az is bene van, hogy kivárok: két hét és egy-két hónapíg úgyse játszok, az alatt majd alakul vmi....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Megvoltunk 30an. 55 60asunk volt, már Garrt csapkodtuk, csak most a GM, a MTunk, meg vagy 3 pap (jelenleg 2 60as paunk) lelépett
Ja, meg az 55 60asunkból van vagy 10, aki pvp-zik, nem nagyon akar pve-ben résztvenni, a maradékból is elmentek páran, ráadásul nem mindenki ér rá egyidőben szal az első MC-s sikereink után egyből vissza is estünk.
-
faber24
őstag
Csak mert nállunk most elég komoly gondok vannak, sokan leléptek (igen nem szép módon) a guildből, és mivel ti vagytok az a guild, akik kb. hasonló cipőben jártok, mint mi pár hónapja (ZG-próba, stb), felmerült bennünk guildszinten az együtműködés lehetősége....gondolom, nektek sincs meg a kellő emberetek ZG-re - MC-re, esetleg kisegíthetnénk egymást. Mi már végigvertük ZG-t, szivesen segítünk nektek is, meg aztán MC-be is. Nem akarok semmit előre mondani, de lehet, hogy ingame majd megkeresünk beneteket...
Amúgy ki a GM nállatok? -
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1865 üzenetére
Kb jó az elgondolásod, én is az Enhancement-talentfát preferáltam, bár azért a Restrora is érdemes 21 pontot tenni a Nature Swiftnes miatt (instant heal 3 percenként), az életmentő lehet mindenféle szituációban, ha 2-3 mob üt, akkor túl sok még a 1,5 sec cast is....
Egyébként meg fogsz lepődni, de egy full restro sámán nem sokban marad le a druida mögött healben, és pl. Sunken Temple-ig ha ügyes, el tud main healelni egy partyt, sőt, én voltam már Dire Maulban is main healer, tribute runon, igaz, volt egy backup-healer sámán is....
Ja, és pullra a spellek jók, de azt tudni kell, hogy a sokk-ok,amik alapban instantok, még kisebb hatótávúak, a Lightningok meg nem instantok (ezeknek nagyobb a hatótávja), csak NS-el....
Magas szinten amúgy azok a sámánok, akik komolyabban pve-t akarnak, sajnos kénytelenek restosnak lenni, akik meg pvp-zni akarnak, azoknak Elemental az ajánlott út... -
faber24
őstag
válasz
Polacheck #1858 üzenetére
IMO 60ig nem nagyon éri meg epix-fegyót szerezni, mert pár lvl, és lehet kidobni. Szerintem mindig az aktuális instákból farmold ki a lehető legjobbat. 40es szintekre szerintem SM-ben van jó mace-axe, aztán Uldában is van, végül 48+ on Maraudonban a Princess Theodoras Scepter nevű mace igen fincsi....50 után meg vmi kék, high instákban van sok jó mace-axe-sword, és 60on sztem pve-ben az én jelenlegi macem (Eartshaker, Magmadar-drop), vagy pvp-ben a leendő macem (The Unstopable Force) a viszonylag könnyen hozzáférhető legjobb epic-ek....
-
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1857 üzenetére
Sámánnak mindenre érdemes gyúrni
Agi kell a crit meg block miatt, spirit, hogy legyen mana minél előbb, stamina, hogy ne nyomjanak el, mint egy csikket, int, hogy legyen manapool, talán a str annyira nem lényeg...
Ha főleg Elementalra gyúrsz, vagy restrora, akkor szerintem stam/int/spirit/agi/str
Ha Enhancement, akkor talán stam/agi/spirit/int/str....
Szerintem. De nagyjából azthiszem, hasonló a palához, bár a palánál én kevésbé éreztem a staminát, mert annak amúgy is nagyobb armorja van.... -
faber24
őstag
Ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni...nekem csak egy 40es ruóm van (21/3/7 buildel, jelenleg 2 karddal), de általában 2-3 mobal simán elbírtam...egyikaet ugye sap, másodikat meg többnyire cheap(vagy kidney...mindig keverem, az amelyik nem nyitó) shotal-gougea többnyire kontrolálom, amíg kinyírom, ha nagyon ütnek, evasion vagy mi a neve(sajna rég nem rugóztam, most a mainom mellett egy hunter altot tologatok épp, lvl 29). Elitekkel nem nagyon küszködtem mostanság.
-
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1849 üzenetére
Jah. A sima mana-spring totem jó...a partynak...de nem neked, mert a kirakása kb. annyi manádat viszi el, mint amit termel. A manatideot meg nem szokták kitalentelni, de egy full restro shamynak is legelőbb lvl 40-re lesz meg....az mondjuk elég jó arányban tölt manát vissza, de grat annak, aki 40ig csak restrora rak pontot....ráadásul az is <1000 manát tölt vissza ott, tehát nem olyan jó az....a mana mindig a sámánok legfájóbb pontja...
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Ez tény, a sámán nagyon a manától függ és nagyon be kell osztani vele. Ez a legnagyobb kihívás benne, hogy ne pazaroljuk a manát, minden cseppet meg kell becsülni. Egyébként sztem pajzsal-1h-el, nagyon manatakarékosan le lehet verni 2-3 azonos mobot, csak óvatosnak kell lenni....meg jól kell talentelni, mert ha folyton megszakítják a healt, akkor gáz van...tény, hogy egy rugóval-hunteral sokkal istenibb farmolni, de én leginkább azt szeretm a sámánban, hogy legalább a high-end raidek előtt ezzel a kasztal a legváltozatosabb a játék: lehetsz dd, offtank, és persze healer....na, mondjuk ZG-ben ez már megszűnik....
És pvp-ben is: ha kevem van, csak healelek, ha kevem van, osztom a sokkokat-lightningot....Szombaton: AV-ben healerkedtem, AB-ben zászlót védtem közelharcban, aztán WG-ben zászlót ''loptam'' farkas formában, majd megint AV-ben spam-oltam a Chain Lightningot
[Szerkesztve] -
-
faber24
őstag
Sok kérdés powa. Na lássuk sorban:
1. Azt hiszem, hazai zónádban (tehát ahol pvp-off vagy) kihívhat elenséges frakciójú duelre, ha beirja rádkattintva, hogy /duel.
2. Tier set-ek: [link]
Tier 0 egy kék set, high instákban esnek a darabjai. Tier 0,5 most jön az 1.10-ben, Tier1 MC-ben esik. Tier 2 BWL-ben esik, ill. a fejese Onyxia-drop.
3. Kard pl. ha nem is esik, de van egy nagyon jó, vmi Maraudonba szóló küldi végén, a Trash Blade, általában azt szokták egyiknek használni lvl59ig kb. Sajnos, mivel a palám óta nincs 40+ os karim, aki kardal tolná, és a palának csak egy kard kellett, nem nagoyn vágom a 60 alatti kardokat. Azt tudom, hogy a kardos DW-esek (warior-rogue) általában az UBRS-ben eső Dal1Rendeket szokták preferálni, amit mondjuk elég fárasztó kifarmolni, és UBRS-be 58 alatt nagoyn nehéz lejutni, sőt inkább 59...Kroll Blade pedig random world drop, 60 körüli mobokból esik asszem....nekem még nem esett sajnos...
4. Passz, nem vok warior
5. TB-reput azt hiszem csak így lehet növelni, ill. majd ha friendly vagy mi vagy, akkor a BRD-ben eső port (dark iron residue vagy mi a neve) leadogatva lehet tovább, az exaltedhez meg irdatlan (több ezer állítólag) mennyiségű dark iron vagy milyen oret vagy bart kell leadni, azt már szerintem szinte csak guild-szinten éremes, mármint hogy a guild kiválaszt valakit, akinek összeszedik és ő gyártja a repus cuccokat. Ja, meg ahogy én tudom, a TB-os receptek többsége bőr-mail-plate páncél, fire-resel, szóval inkább armorsmitheknek való, bár talán 1-2 fegyó is van benne....de ez nem 100% -
faber24
őstag
Stoneguard rankot ha eléred, be tudsz jutni a Hall of Legends-be, ez Orgrimarban van, a bat ridertől nemmessze. Itt lehet mindent megvenni, ami a magasabb honor rankokhoz kapcsolódik. Egyébként sok sikert, remélem erős pvp-guilded van vagy sok barátod, akikel nonstop tudsz pvp-zni, mert ha nem premade csapatokkal fogsz járni BG-re, a rank 10 fölé jutni szinte esélytelen....
(teljes warlord páncélzatod meg rank 13-on lesz ugye, 14 a fegyver)
-
faber24
őstag
Áááá...csak 20al kisérletezgetünk....nem vagyunk még jól felgearelve olyan nagy dolgokhoz
Rengeteg nállunk a friss 60as is, akik még a zöld cuccaikat is most vetik csak le (nekem is összesen 3 epicem van, a többi kék)....
Nekünk eddig Garr volt a legkönyebb boss MC-ben, őt azóta is könnyedén verjük. Magmadarnál rohadtsokat wipoltunk (első tryoknál 1 szem hunter volt, meg általában 35en vagy még kevesebben voltunk rá), kb. a 4-5 próbára ment le elsőnek, de azóta is 1-1 wipe minden runon van. Luci 2 wipe után lett meg, azóta is mindig lemegy, max. nemfigyelés miatt csúszhat be wipe....Gehenas detto.
ZG-t már nagyjából farmoljuk, csak Hexxer okoz még fejtörést, meg a Tigris akkor, ha nem jönnek a druidáink....
BWL meg AQ40 csak állom még. AQ20-ban talán még csak 1. boss volt meg. -
faber24
őstag
Nállunk jelenleg: hétfő opcionálisan ZG, de van hogy szünnap, kedden nincs raid, klántali, szerda fixen ZG, csütörtök-péntek AQ, vagy ha nincs elég ember akkor egy másik guildel Ony annak, aki menni akar. Szombat MC, vasárnap ZG. Én általában a pénteki napot ki szoktam hagyni, meg néha a szombatot is, vagy a szerdát.
-
faber24
őstag
Nem mondtam, hogy feladtuk....csak mi még elég lassan haladunk (már úgy értem, sok a downtime, stb.), és sokszor el-elszivárog 1-1 ember, mikor már szombat este 22-kor 3x halunk meg...én speciel el is aludtam az x. try után
(hosszú napom volt)...de persze, előb-utóbb le fog menni, nem kérdéses...
-
faber24
őstag
Hát, először két hete jutottunk el hozzá, de akkor már fáradtak voltunk, el is mentek páran és csak pénból próbáltuk be. Most hétvégén volt az első komolyabb próbálkozásunk vele, 2 wipe vagy 3 volt, utánna megint ráhagytuk...azt hiszem, 40% körülire ment le talán....de még mindig hagy némi kivánnivalót magaután a fire-res gearünk sajna....meg vhogy a ''bombásított'' emberek se reagáltak túl jól....
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1734 üzenetére
Köszi.
-
faber24
őstag
Egy gondolat egy kezdő engeneertől....hordás hol tudja (ha meg tudja) megtanulni a Gnomish Engeneeringet?
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1728 üzenetére
Nem voltam ott a Hakkar-killjeinken. MChez grat, nekünk még Geddon is kemény jelenleg....
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1703 üzenetére
Hakkart mi már fektettük meg párszor (sajna én egyik killben sem vettem részt, de 2-3 szor már meghalt)...Hexxert most kezdtük komolyabban tryolgatni, de sajnos tegnap 5:0-ra ő nyert
Szerintünk Hexxer nehezebb, mint Hakkar, ha a shadowjai elszaporodank (és könnyen elszaporodnak, főleg ha pl. papok kapják a curset), onnantol kicsontoz...taktikákat én pl. wowviki-n láttam, de biztos van máshol is....bár az asszem nem képes....csak szöveg.... -
faber24
őstag
válasz
TommyGun #1699 üzenetére
ST-be sztem már simán, healernek amúgyis általában engednek 1-2 lvl-t....55ig ST, aztán BRD meg a többi
AVban mit kell csinálni? Hát, kezdésnek egy agyatlan zergelés az egész....induláskor pár küldit kapsz, azokat kell megcsinálni (majd olvasd el és egyértelművé válik), aztán vannak gyűjtögetős dolgok is, az elenséges NPC-kből és playerekből kell ezt-azt kilootolni, és különböző friendly npc-knek leadogatni...aztán a végcél persze a temetők foglalásával az elenséges frakciót visszaszorítani és a General-ját levágni...akkor van vége AV-nek...van róla itt-ott guide, Wow.eu-n vagy googleban néz szét sztem.... -
faber24
őstag
[link]
Aki már ismerte, az most ne figyeljen
Úgy néz ki, érdekes instancokra számíthatunk a jövőben, még a mostani raid-insták kivégzése után is (amitől mondjuk én speciel elég messze vok még)..Bár mondjuk én személyes okokból a jövő hónaptól egy kicsit (értsd, egy-két hónapot biztosan) visszavonulok a WoW-tól...
Ja, Tigerclaw...ha még olvasod ezt a fórumot: köszi, hogy klánosan leraideltétek AV-t tegnap...élmény volt...jól szétaláztátok a PuG AV-raidünkt....De azért GZ...biztos nyertetek, nem maradtam kivárni....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1692 üzenetére
GZ, kolléga
Nekem csak ez a kis semmiség jött a hétvégén [link] de azért happy vok -
faber24
őstag
A hét végén egész jól haladtunk MC-ben: wipe nélkül lement Lucifron [link](nekem) és Magmadar [link] (szintén nekem). Aztán egy wipe után 2. próbára megvolt Gehennas és wipe nélkül, legeslegelső try-ra Garr is. Sajna Baron Geddon már nem jött össze,mert addigra kicsit elfáradtunk és a fire-res gearünket se pakoltuk be a tatyóba, mivel nem számítottunk rá, hogy addig eljutunk...
Vasárnap ZG volt: panter-bloodlord-pók-kígyó-denevér lement (ebben a sorrendben)...innen lootot nem vittem, mivel a Zulian Defender érdekelt volna csak, de 70dkp-t nem adtam érte....
De azért jó 7vége volt... -
-
faber24
őstag
válasz
brownus #1543 üzenetére
Lol. Ja hogy boltban vetted.
Alapszabály: a WoW-ban nem szabad ''tartós fogyasztási cikket'' venni boltban, max. AH-ban. Boltban max. a szakmákhoz szükséges alapanyagokat, nyilat, lőszert érdemes venni, vagy majd a BG-repu fügvényében érdemes a BG-frakcióknál, de a sima vendorok a szemetet árulják igen drágán...
(mondjuk furcsáltam is, hogy 12 slotos táska 9g-ért, mikor én a napokban vettem 14 slotost vagy 3g-ért az altomal....AH-ban is csak a 16 slotos a drága....az már tényleg 12g+)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
brownus #1533 üzenetére
Hát, elég gyenge ott már a 13g....ha vesszük, hogy 40 környékén 90g-s lovat akarsz venni....nekem a 25ös hunteremen is több van, és csak minimálisan tápoltam a main karimal (és még jobb lesz, ha végre átverekedem magam a 125ös mining skillen...borzasztó, hogy csak a Silver-olvasztásal tudok skillt növelni, vagy a Tin bányászásal, mert Iront még nem tudok....
12-es táska 9 aranyért????Nem tudom, nem sok az egy kicsit?
Az alkimista potikat nem nagyon szokták szerintem vinni AH-ban, csak a nagyon speciálisakat (pl. Frost oilt, Fire-res potit, meg úgy a mana és hp-potikat)....
AH van Orgrimar főterén, meg UCben és TB-ban is vannak auctionerek, ha őröket kérdezel, megmondják...amúgy a zöld cuccokat már lvl10-től érdemes bepakolni, mert mindig van 1-2 nagyobb kari, mint pl. én is, aki a friss altját akarja felruházni, és nem érdekli egy-egy 40-50silveres fegyó vagy armor....egyébként is szinte minden eladható az AH-ban....mindennap születik egy balek -
faber24
őstag
Amúgy lock-nak van vmi agro-redukáló spellje? (Nem talent, az rémlik, hogy van) Vmi feint-fade szerű...
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1489 üzenetére
Hát, már 1-2 hete kisérleteztünk a tigrises taggal, szombaton is kb. 3x wipoltunk, de a végén 2 ember elvesztésével lement. Ekkor még a kígyó és a bat talpon volt, és nekem sajna el kellett mennem
így csak a többiektől tudom, hogy egy 69% és egy 25% után kifeküdt Hakkar is....amúgy a legérdekesebb az volt a tigrisnél, mikor egyszer, a wipe tudatában kifutottunk tőle, és kijött az útra, a két adjával együtt...az addokat levertük (hangsúlyozom, kint harcoltunk velük, a ''szobája'' vagy ''udvara'' falain kívül), és a boss vmi 15-20%on volt, mikor eszébejutott resetelődni és visszafutott a helyére....
-
faber24
őstag
Hát, gondolom, az a küldi még nem raid küldi, tehát ráadásul 5 fős Strat vagy Scholo....nem akarlak elkeseríteni, de 5 fős Strat-Scholo lvl 59 alatt (legalábbis végigtolni) esélytelen bekerülni sztem...bár ki tudja, talán 1.10 után....55-ön még BRD is nehéz néhol, pedig az a leglowabb raid-insta.
Amúgy 5 sámánal elég gáz volt, csak az első bossig toltuk el Scholot...mondjuk hozzáteszem, hogy a többségünknek zöld-kék cucca volt....epicben tuti más lett volna a helyzet.... -
faber24
őstag
Tankolni azért MC-ZG előtt még lehet akármilyen talentel is. Nem egyszer voltam akármelyik instában úgy, hogy DD-wari tankolt. Ok, egy Magmadart már biztos nehéz volna nem protosnak tankolni (bár vannak írások arról, hogy Ragnarosig eltankolt protos wari), de pl. még olyan extrem dologban is volt részem, hogy pl. DM-Eastet végigtankoltam sámánként (megjegyzem, már akkor is 0/19/22 buildem volt)....vagy az 5 sámános Scholo-party, ahol Rattlegore-ig jutottunk (raidben sztem nem lett volna gond, de azért 5 sámánal érdekes volt)
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1471 üzenetére
Mi pedig szombaton megfektettük Hakkart. Sajnos nekem el kellett mennem, így csak az első Tigrisboss-killig tudtam maradni....de a többiek utánna mesélték, hogy a Soulflayer is békében nyugodott utánna
Tegnap viszont, mivel vacakolt a szerver és 1 órán át nem tudtunk belépni, így az MC-nk eltolódott és fárdatak voltunk, Magmadar nem ment le sajnos mert már fáradtak voltunk... -
faber24
őstag
Én nem sírok, megvagyok a ásmánal és aláírom, hogy a hasonlóan felszerelt kasztok felét megverem (wari, mage(pve talentes legalábbis), rugó, pala lemegy 1v1-ben, a többi meg többnyire engem ver meg (papból a shaow ver mindig, a hunter és a lock). Én ezzel meg is vagyok elégedve.
4k WF-crit?Hmm...lehet, fényévente van ilyen...bár azért néztem egy pvp-sámán videót, ahol a srác rank 14 baltával rohangászot....hát, néha voltak 2j+ ütései...a WF-t megint túlmisztifikálják azok, akike bekaptak egy-két csúnyább critet....és a legrosszabb, hogy a WF -ra nem lehet számítani, mert vagy bejön-vagy nem....Nekem is van, hogy 1800-200-t ütök, de amikor a legjobban kéne, pont nem jön be....A többi: hát nem tudom, hol vannak 4k-s chain lightningok, valahol biztos...de sztem már a 3k is nehezen és ritkán érhető el....shockok meg jó, ha 1k+ sebeznek....Azért a sámán nem caster...még elemental buildel sem...
2-3 közel álló ember ellen hogy jó a sámán?Lerak egy totemet, ami felrobban és sebez vagy 400at, miközben vagy 10 sec CD-ja van?Vagy chain lightning?Ahhoz nem kell közel állni...Lehet, hogy a warior retaliational meg Cleve-vel jó a közeli ellenfelek ellen, de a ásmán tuti nem
Ennek ellenére nem sírok, mert közepes damagem, páncélom és healem van...ez nekem pont jó így....ha meg megunom, majd felhúzom a hunterem és castereket eszek reggelire.... -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #1351 üzenetére
Ja, és sztem fejezzük be ezt az eszmefuttatást....ok, a clothosoknak rosszulesik, hogy van egy kaszt ( hunter), aki viszonylag könnyen és távolról alázza őket...tudom, jobb lenne, ha csak kitolható wariorok meg sámánok volnának, akiket távolról szétszedhetnek....
Az itemizáció úgyse rajtam múlik, azt Blizznak kéne javesolni....a ToEP+ZHC nerf meg igazából nem érdekel...engem csak az idegelt fel, hogy már megint az volt, hogy ''akkor a sámán cuccát is nerfeljük, ha a mageét nerfelik''....mert itt van, még mindig abban a hitben él mindenki, hogy a sámán milyen imba, mert van egy-két közepeshatótávú spellje, van egy -két (pvp-ben szinte csak NS-el használható) healje meg közelharcban is elvegetál...ugyanakkor pl. azt az apró tényt elfelejteik, hogy a sámánnak pl. egy árva szem stunoló vagy CC spellje nincs...na mindegy.... -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #1351 üzenetére
Nem volt, nem is nagyon lesz 60as clothos karim....ha akartam volna, csináltam volna. Aki csinált, már lvl1en tudta, hogy a cloth armor bizony nem védi meg a fizikai damagetől, ehez volt 60 szintje hozzászokni. Sztem emiatt nem kéne folyton sírni....ha zavar, hogy a hunternek 2 shot vagy => reroll warior-pala-shaman-hunter....
-
faber24
őstag
Fegyver váltó addonal a 2h-fegyó is egyből lecserélhető 1h+pajzsra (én is így csinálom sámánal)...
Berserker stanceban meg gondolom azért jó tankolni, legalábbis a waror-fórumokon anno nekem az jött le, hogy ott jobban jön a rage.
Mortal strikot meg szeretni fogod, ha majd a magukat folyton healelő palákal kerülsz szembe bg-n....meg végülis az egy instant spell, ami azért nem hátrány.... -
faber24
őstag
válasz
Apophis #1325 üzenetére
Majd ha egy hunter egy lövésel megöl, rájössz, mia baj az egylövéses killel.....
Warriort sztem már tovább nem kell nerfelni, mert így is sokszor sajnálom őket....a rugó meg 1v1-ben talán ér vmit, de group-pvp-ben suxx....hunter-nerfel kb. egyetértek, bár kicsit most nerfelik is...
Egyébként mindenkinek a maga keresztje a legsúlyosabb: engem a ranged-classok idegesítenek, akik úgy szednek szét messziről, hogy hozzájuk se tudok érni...téged meg láthatóan a pajkos rugók flusztrálnak, akiknek 1-2 ütés a hp-d....ez van....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest