- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
ciao
senior tag
válasz
brownus #1695 üzenetére
lvl1-10 területen kezdj el horgászni azt BB-ben van a lvl150+ könyv, ha hordás vagy van 1 Q ami +25 fish skill botot ad, lvl 44en lehet felvenni Raventusk Villageban, meg a gépészek tudnak +100-as csalit csinálni, szerintem megéri felhúzni a fishinget 300ra a reagens halak jó áron elmennek AH-ban, kis szinten a Deviate Fishből 20db. 2 g és a WC elötti tóból 20 összejön 1 óra alatt, közben meg lehet csetelni hamar elmegy az idő és kis szinten nem tudok jobb pénzfarmolást
-
faber24
őstag
-
-
faber24
őstag
válasz
brownus #1543 üzenetére
Lol. Ja hogy boltban vetted.
Alapszabály: a WoW-ban nem szabad ''tartós fogyasztási cikket'' venni boltban, max. AH-ban. Boltban max. a szakmákhoz szükséges alapanyagokat, nyilat, lőszert érdemes venni, vagy majd a BG-repu fügvényében érdemes a BG-frakcióknál, de a sima vendorok a szemetet árulják igen drágán...
(mondjuk furcsáltam is, hogy 12 slotos táska 9g-ért, mikor én a napokban vettem 14 slotost vagy 3g-ért az altomal....AH-ban is csak a 16 slotos a drága....az már tényleg 12g+)
[Szerkesztve] -
-
faber24
őstag
válasz
brownus #1533 üzenetére
Hát, elég gyenge ott már a 13g....ha vesszük, hogy 40 környékén 90g-s lovat akarsz venni....nekem a 25ös hunteremen is több van, és csak minimálisan tápoltam a main karimal (és még jobb lesz, ha végre átverekedem magam a 125ös mining skillen...borzasztó, hogy csak a Silver-olvasztásal tudok skillt növelni, vagy a Tin bányászásal, mert Iront még nem tudok....
12-es táska 9 aranyért????Nem tudom, nem sok az egy kicsit?
Az alkimista potikat nem nagyon szokták szerintem vinni AH-ban, csak a nagyon speciálisakat (pl. Frost oilt, Fire-res potit, meg úgy a mana és hp-potikat)....
AH van Orgrimar főterén, meg UCben és TB-ban is vannak auctionerek, ha őröket kérdezel, megmondják...amúgy a zöld cuccokat már lvl10-től érdemes bepakolni, mert mindig van 1-2 nagyobb kari, mint pl. én is, aki a friss altját akarja felruházni, és nem érdekli egy-egy 40-50silveres fegyó vagy armor....egyébként is szinte minden eladható az AH-ban....mindennap születik egy balek -
TommyGun
őstag
válasz
brownus #1533 üzenetére
Nekem lvl36-on már megvolt a pénzem a pacira....én mondjuk 70s-ért vettem darabját a 12-es tatyónak....abból is 3-at mert most kaptam egy 14-es Q-ből...ennyire hullámzóak lennének az árak serverenként ?
AH minden nagyobb városban van...
IF, SW, Darnassus
Ogrimmar, ThunderBuff, Undercity
BootyBay Feralas...
Én minden zöld cuccot Ahba rakok amit nem használok, persze ha soulbound akkor megy vendorhoz...érdemes az italokat is berakni ami fölösleges...nem érdemes méregdrágán berakni cuccot...
Most lvl44-esként majdnem megvan a 60 aranyam....úgy hogy van már tigrisem...igaz Ahban télelg csak ajkkor vásárolok ha valami nagyon jó van...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
brownus #1346 üzenetére
a nerfelés (remélem nem írok baromságot, de ha igen, akkor úgyis kijavítanak
) a karakterosztály gyengítése.
a rank 0-ról rank 1-re (scout-ra) elég 2-3 alli levágása. 1 -> 2-höz már BG kell. utána meg nehezen tudod abbahagyninekem 2hét alatt 1 -> 3 lett
ezt az ütemet szeretném rank 6-7-ig tartani. ugyanis nagyon jó cuccokhoz lehet tűrhető áron hozzájutni, valamint rank 3-nál az NPC-nél történő vásárlásnál -10% az árból. tehát pl a kezdetben 80g-s mount ha honored vagy az adott fajjal, akkor már csak 72g, ha ráadásképp még rank 3 is megvan, akkor már csak 64g.
-
anulu
félisten
válasz
brownus #1196 üzenetére
megszokásból... amúgy ha 28 vagy és ??, az minimum 39, tudtommal. amúgy ezt, ahogy közeledsz az 50 felé, a high level alliktól egyre többször fogod megkapni (kb 40-ig), utána viszont már te is ki tudod magad tombolni
éjszaka 7-en nekimentünk Darkshire-neklvl55 városőröket a 4 60-as úgy vágta le, mintha soha nem lettek volna, utána randalíroztunk picit, majd irány STV
az egész onnan indult, h 10 lvl30 és 40 közti alli bekempelte 2 guild társunkat... (33 és 34 lvl). válaszoltunk nekik. elkezdtem megkedvelni így lvl46-on a PvP-t, amikor már van esélyem jópár alli ellen. bár 50+ -al nem nagyon tudok még mit kezdeni, de BG-n tudok írtani rendesen
FOR THE HORDE! -
anulu
félisten
válasz
brownus #1125 üzenetére
Winterspringben az a poén, h lvl55-60-as terület, és földön csak úgy lehet bejutni, h ha átmész egy olyan alagúton, ami tele van lvl53 mobokkal, akik addig, míg nem csinálsz meg jópár küldit nekik, ellenségesek velesz szemben, így megtámadnak.
ok, elrepülök Everlook-ba, csinálok screenshot-ot, és kirakom(csak nem .tga-ban, hanem .jpg-ben
)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
brownus #1093 üzenetére
Elírtam. Hullacamp. FTL meg =for the loose (FTW ellentéte)
Azonkívül nem baj, hogy utálod az allyt, én se szeretem, mert most én is hordást játszok (voltam allys is), de ne felejtsük el pls, hogy ''it is only a game''....az allysok is ugyanolyan pattanásos kis vérpistikék a gépe előtt (na jó, nem vok pattanásos, meg pistike se) mint MI....na mindegy, ne menjünk ilyen témákba, tőlem aztán rühelheted is őket, ork bro....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
brownus #1031 üzenetére
Secondary skillben nem fogod felvenni a tailoringet, mert az primary skill.
- first aid (és nem healing)
- cooking
- fishing
Ez a 3 secondary skill.
És igen, a FA-os bandageal (kötszer) másokat is tudsz gyógyítani.
Ha semleges terület alatt contested területet érted, ott bárki megtámadhat, akinek a feje felett piros feliratott látsz.
Ha Barents déli részén egy elf-NPC csapott le, az feltehetőleg az alliance-outrider volt, egy 4-5 fős NE-NPC csoport, ami fel-alá járkál a térképen. Az én ork vadászomat ölték már le WC előtti oázisban is, de általában a Southern Gold Roadon látni őket a legtöbbet. Amúgy 20+ vagy 40+ (most nem emlékeszem, melyik) lvl-esek.... -
anulu
félisten
válasz
brownus #1029 üzenetére
van primary és secondary skill. primaryből 2-d lehet. ezek a blacksmith, tailor, alchemy, herbalism, mining, leatherworking, meg még pár
secondary 3db van, a first aid, cooking, fishing, ezeket mind felveheted, tehát egyszerre mind3 nálad lehet, míg elsődlegesből egyszerre csak 2! ha egyszer leadsz egy elsődlegest mondjuk 45-ön, felveszel helyette mást, majd rádöbbensz, h mégiscsak az eredeti felállás lenne jó, akkor azt a 45-öt elveszted, tehát érdemes meggondolni, h mit akarsz kezdeni a kariddal
én anno egy 85/120-as Leatherworking/Skinning-et adtam le, és lett helyette blacksmith/mining, ami már 250/245 -
azt nemtom hogy van e valami oldal de tuti van, faber majd linkel
ony- Onyxia, 40fővel kell leverni eme nagy sárkány lédit
bwl - Black Wing Lair 40fős barlang. egyik legdurvább a játékban.
mc - Molten Core ez is 40fős barlang. a klánok ezzel kezdik el a 40 fős csapatjárást.
trashmob - azok a mobok amelyek a bossok előtt vannak, nem mellettük hanem két boss közt
dc -disconnect
lagg - késés. pl elnyomsz egy varázslatot és csak 5-10 neadjisten 30 mp múlva kezdi el vaárzsolni. ami ugye nem jó ha gyógyítani kéne
mod: éreztem hogy megelőzöl faber
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Warlock is megtanulhat bármilyen szakmát, tehát ha teljesen flugos, akár elmehet páncélkovácsnak is. Mindenesetre ha magadnak akarsz ruhát csinálni, akkor fel kell venned a tailoringot.
A fogak-karmok általában, ha fehér nevűek, jók vmire vkinek, tehát valamelyik szakmában. Ha szürkék, akkor vendor-trashek, eladni valók.
Általában minden karira igaz, hogy 1 talenttreet érdemes kimaxolni (31 pont), és egy másikra 20 pontot tenni, a harmadikat hanyagolni (vagy egyre 21-et és egy másikra 30at). Ha három fára pakolsz, akkor a legjobb talentekről lemaradsz, mert azokhoz 21 + pont kell a talentfára.
Warlockról tudok a legkevesebbet, de azt tudom, hogy a Destruction-osok igen jó sebzéssel bírnak, azok pedig, akik Demonology-t maxolják Solulink-ig, azok sznte megölhetetlenek (bár a lockok amúgy is nehéz ellenfelek). Majd FECT-$ kisegít egy tonnányi infóval idevágólag...csak győzd elolvasni...)
-
anulu
félisten
bugzott a szerver (nem tudtam közösbe írni
), és gyorsan kiléptem, mielőtt idegrohamot kapok, és hulla fáradt is voltam. amúgy nekem is van egy csomó svéd haverom (főleg a CocaCola guild-ből). néha szoktam velük instázni, meg segítjük egymást
és szép lassan rászoknak, h tőlem kérjenek komolyabb fegyvereket, mert náluk (tudtommal) nincs master weaponsmith, meg úgy egyébként blacksmith is elég kevés. úgyhogy talán szép lassan fel tudok állni az anyagi padlóról
-
cikasz
őstag
Menj NORMAL szerverre ott nemtudnak megölni , csak a szörnyek...
szellemként megkell keresnek a testedet ugy tudsz feléledni, vagy a temetöben a spirithealernél csak ugy sérülnek a cuccaid, és 10 percig sebezhetö vagy!!
Soul shard-ot csak olyan szörnyböl tudsz szerezni amiért xp-t is kapsz.. asszem 7 szintel kisebb a max...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest