- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
MCGaiwer #4466 üzenetére
Akkor nézd meg a [link] oldalon a world map menüpont alatt, hogy melyik insta jó a te lvl-ednek, asszem már mehetsz uldamanba, de nem biztos, ezen a szar gépen nem tölt be a world map!
Vagy marad amit még az elöbb is javasoltam, hogy megkeresed a thottboton a cuccot, és megnézed hol dobják! Nomeg ott van AH is! -
-
szepi79
őstag
válasz
MCGaiwer #3911 üzenetére
szerintem inkább hajózni próbálj
viccet félretéve: ha van egy normálisabb guilded, akkor esetleg megkérhetsz egy warlockot, hogy idézzen oda - persze ez sokszor nem járható út, és a lockok is meg fognak utálni. mage-ekkel tudod magad teleportáltatni esetleg a túlpartra, de egy idő után ők a is a teleportkapu után köpnek.
esetleg töredezettségmentesítéssel próbálkozz, addonok leszedésével, wow újratelepítéssel, védelmi szoftverek eltávolítás és újratelepítésével (ebben a sorrendben).
persze az is lehet, hogy a legutolsó pacth kavart be, de én tegnap tudtam hajózni, szal nem biztos. (de fordult már elő olyan, hogy 1 patch után csak pár embernek jött elő egy hiba, ekkor csak a javítást várhatod. esetleg irhatsz egy GMnek is.) -
Viktor77
titán
-
válasz
MCGaiwer #3102 üzenetére
igen azokat is mindet bele
vannak addonok amikhez kellenek külön kis plusz addonok nem is tudom megfogalmazni hogy ezek mit szolgálnak de majd vki felvilágosít
auctioneer sok féle funkciója van de állítgatni nem nagyon kell. amikor bemész scaneld át az ah-t lesz egy scan ikon alul és akkor az aktuális árakhoz fogja viszonyítani. ha sír hogy kevés a memória akkor a kariválaszto képernyőnél addons fül alatt tolhatsz rá kakaoot, nkem 100mbnyi van rányomatvade sokat is hasnzálok
bocs a sok láma kérdésért, de ezek az első addonjaim...
nem gond, ezért vagyunk hogy segítsünk, ha meg valaki nem segít akkor fáradtén általában akkor nem szoktam amikor fáradt vagyok
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
válasz
MCGaiwer #3098 üzenetére
meg amikor belepsz karakter valaszto kepernyohoz bal also sarokban lesz egy gomb hogy addons...na azt megnyomod es celszeru kipipalni jobb felso sarokban hogy toltse be az ''out of date'' addonokat is...anelkul van par ami nem megy mer nem lett frissitve az uj patchhez.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
MCGaiwer #3062 üzenetére
Én egy karakter frissen felhúzása után azt mondanám, hogy induláskor Atlast, auctioneert, mobhealth-ot, és gatherert, no meg titan panelt érdemes feltenni alapból mindenkinek, utána a játék folyamán úgyis meglátod, hogy mire lenne szükséged, és keresel egy hozzávaló addont.
Nekem most pld notepad kellene, de az egyetlen, amit találtam, nem működik -
szepi79
őstag
válasz
MCGaiwer #3019 üzenetére
menj el a skill fülre, jelöld ki az engi-t, és alul is meg fog jelenni az engi csík, mellette egy átúzott karika. arra katt, megkérdi, hogy biztos? biztos. hopp, engi volt-nincs (ha megint fel akarja venni, előlről kell kezdenie)
Polachek: A Hide of the wild szvsz most a legeltejredtebb healer köpeny (nemcsak pala, druid, hanem pap is, talán még sálmi is, bár nem tudom, magas szintű hordás karim nincs), ami viszonylag elég könnyen elérhető, ha jól tudom, DM westben esik a receptje. nálunk a guildben egy druidnak kiesett, most csinálja a 15. darabot a második hónapa altt, mióta megvan neki.
Ony rekord: 6 fő (bár van 8 fős is). én igazából arra leszek kiváncsi, mikor fogja egy 5fős party leszólózni. (Egyáltalán be lehet oda menni partyban, vagy csak raidben? )
Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Medence topik
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ingatlanos topic!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest