- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
válasz Iron Funeral #95099 üzenetére
hát nekem nem igazán állnak össze a számok, valami valahol nem kerek
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Iron Funeral
őstag
válasz MCGaiwer #95098 üzenetére
Wotreplays szerint 611xp járt erre a teljesítményre prémium és bónusz nélkül. A személyes fülnél meg feltünteti a teljes ~1,4k xp-t. Én nem modoltam ezt a statisztika ablakot (vagy legalábbis nem tudok róla).
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
MCGaiwer
addikt
válasz szbalogh #95095 üzenetére
munkából most nem tudom linkelni, de érdemes megnézni egy wotreplay adattáblát. elméletileg bármelyik replay kezdőlapján a szorzókkal számított végleges XP-t látod, míg ha átkattintasz a team results fülre, akkor pedig a base XP-t (amit az teljes xpből vissza is tudsz számolni, hogy tényleg úgy van-e)
-
MCGaiwer
addikt
válasz Atti777 #95094 üzenetére
de nézz végig egy streamüket, és számold hányszor lövik meg őket az artyk. nem sokszor. az a pár eset meg nyilván hatványozottan látszik, és mivel showt csinálnak, még talán túl is reagálják kicsit (tudat alatt), hiszen azzal nagy egyetértést és szimpátiát váltanak ki a nézők között.
így működik a post-battle screen. Oda az alap XP kerül ki, arra jön rá a premium meg egyéb szorzók. (már ha valami mod nem változtatott az övén, mert az talán elképzelhető)[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz Angel1981 #95092 üzenetére
Ezzel, hogy "semmi gond az artival, akit kiszed, az hülyén csinálja a dolgokat" mégis mit kezdjen az átlag játékos?
fordítsuk meg a dolgot. Ha beállok a táborba, és kórusban kiabáljuk, hogy igenis baj van az artyval, és mi minden jól csinálunk, nerf arty meg hasonló szólamokat, akkor az átlag játékos elhiszi, hogy tényleg baj van az artyval és nem neki kell javulnia. Azzal, hogy elmondom, hogy szerintem nincs vele baj, talán elgondolkozik, hogy Ő hogy tudna javítani a helyzetén, és idővel fejlődik.
A tömeges sírás eredménye, hogy mindenki elhiszi, hogy Ő tehetetlen, mert hát a hiba nem benne, hanem valami másban van, azt meg csak más tudja megoldani, pedig nem.
-
Angel1981
veterán
válasz MCGaiwer #95085 üzenetére
"még az ősidőkben is látogattam a topikot, de aztán meguntam, pár évig vissza se néztem."
Igen, gondoltam, mert én két és fél éve napi szinten felnézek, de Rád nem emlékszem - ez persze most nem beszólás."az, hogy pont a te hszdre böktem rá, véletlen."
Értem. Akkor viszont meglehetősen rosszul jött ki a dolog..."Sajnos nem adhatok konkrét tanácsokat. Amit én nyújthatok, az egy perspektíva, hogy igenis lehet másképp is csinálni, és az jobban is működik."
Bocs, de ilyen alapon akkor meg sem kéne szólalni.
Ezzel, hogy "semmi gond az artival, akit kiszed, az hülyén csinálja a dolgokat" mégis mit kezdjen az átlag játékos?"A konkrét tanácsom az, hogy tanuljon mindenki, tapasztalja meg, milyen. ÉS JÁTSSZON ARTYVAL! Nem kell sokat, pusztán azért kell, hogy első kézből tapasztalja, mi az, ami az ő munkáját a legjobban megnehezíti (mert nyilván az a másik artysnak is nehézség), és az adott pályákon milyen lehetőségei és gyengeségei vannak. Ezeket később a másik oldalról könnyű kihasználni"
No látod, ez máris egy építőbb jellegű megnyilvánulás, ezt frankón lehet tanácsnak felfogni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz #84221696 #95084 üzenetére
is-3 és 8 a legkönnyebben átlőhető, mindkettőnek az egész eleje lőhető meg az alja is, is-3-nál ott a nagy radiátor az elején (lánctalpdarabok). is-8 is lőhető ott meg a kémlelőnyilás is. legjobb szemből lőni őket (t7 simán átviszi), szögben pattannak a döntés miatt. tornyukat ne lődd, az pattog. ja igen meg a jackpot, a kupola, de az evidens.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MCGaiwer
addikt
közelharcban a torony tetején. elég magas a t29 hogy rálásson az is3 5mmes toronyfedelére.
távolabbról meg próbáld meg az orr feléd kisebb szögben eső részét lőni.is8nak nincs ilyen weakspotja a tornyon, ott a kupolát lehet lőni meg ugyan úgy az orrot ha olyan szögben áll.
-
jano_77
nagyúr
van kedve vkinek Bulldog szakaszt menni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
Használj Tank View-ert, vagy Tank Inspectort (így nyugodtan rá lehet keresni gúglival.)
Egyébként kérdésedre a válasz; az alsó lemez örök weakspot (1-2 extrém kivételtől eltekintve), illetve ezek, mivel ék alakú felső lemezzel rendelkeznek, (ami a szemből érkező lövések megvezetésére szolgálnak), amikor sarok mögül jönnek ki, szögben állva, a visszájára fordul - akkor érdemes lődözni a tartalék lánctalpaknál, bár már az is plusz armornak számít.
Ha szemben állnak veled, takart alsó lemezzel, akkor 200-as pennel nem sok jót remélhetsz, illetve az IS-3-nak a tornya teteje (a "kutacsa") papírból van, azt egy T29 féle magas tankkal overmatcheled. -
Djuree
félisten
válasz Kean_Sorbo #95063 üzenetére
attól hogy unicás vki még nem biztos hogy tud is játszani.
játszottam már olyan unicás ellen aki olyanokat csinált mint egy jóval 1000 alatti wn8-as (akik között szintén vannak nagyon jók, volt már hogy tomato wn8-as szanaszét szopatott), biztos a kishúga játszott éppen.
diegho sokszor írt róluk anno.
fele statpadder ki tudja hanyadik accal, másik fele gold spammer akár T1-ben is. aztán van 10% aki tényleg jó, de az nagyon.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MCGaiwer
addikt
válasz Angel1981 #95082 üzenetére
még az ősidőkben is látogattam a topikot, de aztán meguntam, pár évig vissza se néztem. az, hogy pont a te hszdre böktem rá, véletlen.
Sajnos nem adhatok konkrét tanácsokat. Amit én nyújthatok, az egy perspektíva, hogy igenis lehet másképp is csinálni, és az jobban is működik. Meg kijelenteni, hogy amíg az átlag játékos nem szánja rá magát a fejlődésre ne számoljon komolyabb javulással.
A konkrét tanácsom az, hogy tanuljon mindenki, tapasztalja meg, milyen. ÉS JÁTSSZON ARTYVAL! Nem kell sokat, pusztán azért kell, hogy első kézből tapasztalja, mi az, ami az ő munkáját a legjobban megnehezíti (mert nyilván az a másik artysnak is nehézség), és az adott pályákon milyen lehetőségei és gyengeségei vannak. Ezeket később a másik oldalról könnyű kihasználniAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
szbalogh
addikt
válasz Iron Funeral #95079 üzenetére
Néha nem írja ki, de a küldetés sikerült. Volt így nekem is egyszer. Próbáld újraindítani a játékot!
Ja tudod mi a gond. Amit kiírt nem alap xp. 1,5x szorzót írt ki, mert kaptál medált. Ha leosztod 1,5-el, akkor már nem vagy a toppon
A löwe 600 sebzése többet ért, mint a Te 4600-ad
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Angel1981
veterán
válasz MCGaiwer #95059 üzenetére
Ha erről van szó, ombre, akkor miért az én hozzászólásomra reagálva "robbantál be" a topikba?
Ott akkor épp arról ment a diskurzus (igaz, csak közvetett módon lett leírva), hogy nincs még egy olyan osztály a játékban, ami annyira ki lenne szolgáltatva az RNG-nek, a csapatnak, és az MM-nek, mint az arti.
Brutál sebzés, viszont relatíve nagy fokú pontatlanság, és hosszú célzásidő. Rád viszi a pointert, és klikkel - lehet, telibe talál, és beléd ver 2000-et. Lehet, 2 méterrel odébb megy a lövése, és máris "csak" 700-at, lehet, 4 méterrel odébb megy (ami még mindig bele esik a célzókörbe), és besárgul a lánctalpad.
Lehet, egymás után 5x kapsz városi pályát, ahol az arti behatároltabban tud ügyködni, mint nyílt terepen (igen, tudom, meg lehet találni ott is a hatékonyabb helyeket, de összességében véve nehezebb).
Lehet, többször kapsz valami öngyilkos hajlamú, vagy unikum lightost az ellenféltől, aki 2 perc alatt átsurran a vonalakon, és levadászik.
Igen, több 10.000 arti játékos több millió játékából befolyt statisztikák alapján valóban lehet "balanszolni" egy artit, de mondjuk 20-40 csatára vonatkoztatva (átlag játékos kb. ennyit játszik naponta) nem.
Nincs még egy osztály a játékban, ami ilyen szélsőséges teljesítményre képes, mint az arti.Írtam én valahol, hogy nem kell arti a játékba?
Szidtam őket, hogy "köcsög arti, megint kiszedett, pedig csak harcolni akartam!"?Ha ennyire értesz a játékhoz, akkor inkább lexikális tudást, és konkrét tanácsokat adj, ne ilyen gumicsontokat, hogy "döáááááá, én ki tudom kerülni, ti meg nem, úgyhogy hülyék vagytok!"
#95062: annyi, hogy ha egy tomato ír ilyesmit, akkor azt utána nem kérdezgetjük, hogy hogyan csinálja - egy unicumtól viszont (amilyen Te is vagy) várjuk, hogy konkrétumokkal is alátámassza az igazát, mert róla alapból azt feltételezzük, hogy okkal mondja azt, amit, és nem csak okoskodni, trollkodni akar - bár az utóbbira is van példa, lásd OFF topik.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Iron Funeral #95079 üzenetére
Páran panaszkodtak hogy nem adja be a küldetést (én ilyet nem vettem észre) nekik talán az segített hogy kikapcsolták a küldetést (aztán újra elindították?)
Greentea: az RU-val is simán meg kell hogy legyen. Sebezni is bőven lehet vele, egy kis spot mellé és kész is
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Iron Funeral
őstag
T-55A-féle arty15 küldi leírása micsoda magyarul? Mert az angol leírás úgy nézem, hogy nem megfelelő
-
jr1994
addikt
válasz Greentea #95068 üzenetére
Stabilizátor, töltésgyorsító, szellőzés. Esetleg optika.
LT15-höz amikor nagyon nem ment volt hogy próbálkoztam álcaháló-periszkóp-optika hármassal de aztán aktív spottal lett meg. De most már a saját sebzés is számít úgyhogy optikát javaslok mindenképp a szellőzés helyett a küldetésre.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
MCGaiwer
addikt
válasz MinionFlasH #95073 üzenetére
dehogy nem. milyen sírás volt nemrég pl a TD-k miatt?
egyébként azért, mert a kő-papír-olló elvben az artyt minden üti és az arty mindent üt. így egyértelmű, hogy aki med-heavy-td vonalon játszik, az szidja az artyt.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
szbalogh
addikt
Attól függ mit akarsz vele csinálni. Ha kizárólag a szpotra mész, pl most tartasz az lt 15-ös küldetésnél, akkor periszkóp, távcső és álcaháló/venti. Ha láncolni kell vagy csatározni szeretsz, akkor vstab, töltésgyorsító és a biztonság kedvéért egy távcső/periszkóp.
Repeszpáncélt még soha nem használtam könnyű tankon, bár a A.Pantheren van benne fantázia.Nick: HE_Storm
-
MCGaiwer
addikt
válasz MinionFlasH #95069 üzenetére
de ilyenkor nem az a megoldás, hogy a tünetet kezeljük, hanem hogy az okot szüntetjük meg, azaz az átlag játékos fogja magát, és fejlődik. Aki fejlődik, annak megszűnnek ezek a gondja, aki pedig nem hajlandó rá, az sírhat egész nap azt remélve, hogy valaki más megoldja az ő problémáját.
-
emre
veterán
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Az afk pantherral valami eszméletlen béna vagyok, és szerintem alkalmatlan spotolásra, a ru251 meg még nincs meg, és az adatai nincsenek a fejemben. De a csigaszemet gold nélkül is le tudod venni ha nem jött be.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Greentea
senior tag
Köszi!
RU-ra szerinted melyiket lenne érdemesebb?
Aufkl-n távcső van, de azzal ritkán spotolok passzívan, mert van rajta + repesz páncél így egy ütközéssel lazán kinyiffantok egy Bulldogot így inkább előre megyek.
Ru-val ez a taktika nem érvényesül az "adottságai" miatt. Tehát akkor érdemesebb a csiga? -
MCGaiwer
addikt
válasz mcwolf79 #95064 üzenetére
nagyon egyszerű, korábban is írtam:
-ismerem a pályákat. tudom, hova tudnak beállni. ez mellet figyelem a térképet, arról lehet látni, hogy hol nem lehetnek (mert ha ott lennének, már spotolódtak volna)
-ismerem az artykat is. milyen szögben, mekkora splashel milyen pontosan tudnak lőni, milyen gyorsan céloznak.
-előző két pontból tudom, hogy hova állhatok, merre mozoghatok, hogy ne engem lőjenek. Ha tudod hol áll az arty, tudod milyen szögbe tud lőni, akkor akár egy kis kő is elég lehet fedezéknek, vagy egy meredekebb lejtő.
-mivel lassan minden 10 tank megvan a játékban, így arty is. mivel játszottam velük, így saját kézből tudom, hogy mi nehezíti meg a legjobban a dolgukat. Pl az ritmusos előre-hátra totyogás nem.
ez mellet van 30k csatám, ami nem botolással telt. így elég sok tapasztalat van az mögött, amit mondok. néha engem is telibevág egy, ez előfordul. de az általam észlelt "arty probléma" ezreléke annak, amit fórumokon olvashatok.
sajnos ezen pontok mindegyike tanulást követel. mindenkinek egyszerűbb, ha nem kell tanulni, hanem simán nerfelni az artyt, és akkor nincs is szükség tanulásra.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz MCGaiwer #95065 üzenetére
Szarkaszmusban a doktor ház a King, lehet tőle tanulni
egyébként meg SWAMPon mondjatok olyan helyet, ahol nem csűr szét a Clicker, ha nehéz géppel akarok érvényesülni
persze, beállok J1 be[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
MCGaiwer
addikt
válasz Kean_Sorbo #95063 üzenetére
ha szarkazmust akarsz használni, akkor finomíts még kicsit rajta
Értelmezhetetlen a kérdésed, nem lehet eldönteni, mire vársz választ...várj, most jön akkor a baddie vs elitist hülyeség? ha már érdemben nem tudod cáfolni, amit állítok, akkor személyemben, clánomban támadsz?
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Tényleg adj már egy WOT-nevet, mert piszkosul érdekelne minket, hogy te mint anti-arty zseni hogy kerülöd el az égi áldást
Ha nem vagy egy bokorbújó kemper, akkor nyilván nem titok.
Azért megnéznélek, hogy hogy játszol egy olyan meccsen,ahol 3+ artzy van. És ez sajnos egyáltalán nem ritka esemény.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
MCGaiwer
addikt
válasz Kean_Sorbo #95060 üzenetére
nem tudom mi köze van az accountomnak ahhoz, amit mondtam. egyébként Rewiag
-
Szasinka
tag
Hát nem tudom, arty még nem lőtt meg mikor hardcampeltem. Sokkal inkább akkor ha az ember aktív játékot próbál folytatni a frontvonal közelében. Ha bokorban gubbasztasz nem fognak spotolni így az arty nem is a bokorkempert lövi hanem mondjuk téged E100-ban Murovankán ahogy próbálsz úgy kavirnyálni, hogy még hasznos is legyél.
Nekem mondjuk nincs gondom ha 2 van az ellennél, három már kezd kellemetlen lenni de négy ellen már határozattan rossz játszani. Szerencsére nem sűrűn van ilyen szal nem gond ez sztem -annak mondjuk örülnék ha háromnál több nem lehetne, így szakaszozni is tudnak- viszont határozottan az az érzésem ha van egy ilyen sok artis csata akkor aznap még bőven lesz olyan (pl tegnap is volt egy ilyen sorozat: 4,2,3,4,3,4 utána meg alig volt) -
Kean_Sorbo
őstag
Láthatnánk a te nem bokorban kempelő accountodat? Igaz én nem artyzok, így nem is számít a véleményem.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
MCGaiwer
addikt
válasz Kean_Sorbo #95058 üzenetére
ilyen az amikor a baddiek megmondják, hogy úgysincs igazad, mert nekem nem megy vagy mi?
nem vagyok arty player, de látom már az sem elég jó, ha egy nem-artis mondja, hogy nincs velük semmi baj.
ilyenkor kiugranak a vérnyulak a bokorból, ahol addig campeltek, és elsírják, hogy igenis baj van velük, mert belelőttek a bokrukba.miért képtelenek az emberek normálisan kezelni, ha valaki szembesíti őket azzal, hogy a hiba bennük van? (mert többnyire bennük van) mindig kell egy 3. fél, akire rá lehet fogni minden failt...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Greentea #95053 üzenetére
Csak hozzávetőleges értéket ad, de van ilyen mod. Keress rá a spotted extented kifelyezésre.
Régebbi hozzászólásaim között van róla kép is.
mod:
Kean_sorbo:
Nem új, csak visszatért. De ahogy látom nincs érdemi változás.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MCGaiwer
addikt
válasz Kean_Sorbo #95054 üzenetére
kapcsold ki támadó módot, senki sem kötelez rá, hogy használd. pályák sem arra vannak optimalizálva.
sand riveren is vannak olyan dombok, lejtők, amik mögé csak a GC tud normálisan belőni. Milyen érdekes, hogy engem egy-két esettől eltekintve ritkán lőnek meg...
#greentea
nincs olyan mod, ugyanis a client nem tudja követni, ki spotolja az adott tankot. a legjobb mod, ha nézed, hány csapattárs lehet spottávon belül, és számolod fejben, mennyit sebződtek az ellenfelek
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz MCGaiwer #95051 üzenetére
Például Sand River-en támadó módban, már két arty lefedi az összes támadó útvonalat. Aztán sorolhatnánk tovább a pályákat, mielőtt elkezdünk itt olyan merész dolgokat írni, hogy oda nem megyünk. Menni kell, és egy BC, GC, GW bármilyen kombinációja elől nincs menekvés. Ha felváltva lőnek, gyakrabban kell számítani egy-egy arty lövésre, mint egy JagdPZ E-100-tól.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Greentea
senior tag
Ismertek olyan módot ami mutatja a SPOT sebzést?
más:
RU 251-re melyiket tegyem fel? Távcső vagy Periszkóp? -
MCGaiwer
addikt
válasz #84221696 #95049 üzenetére
több tapasztalattal majd nem kell gondolkodnod, meg kiismered annyira a pályákat, hogy tudd, hova állhat az arty, és onnan hova tud lőni. Olyan helyekre nyilván nem megyünk, vagy igyekszünk eltűnni onnan.
Örülnék egy olyan statisztikának, ami kiírja, hogy konkrétan artytól mennyi sebzést szedett be valaki.
Egyébként ezért érdemes artyval is játszani, még ha nem is szereted, mert úgy lehet a legjobban megtanulni, hova tudnak lőni és hogy kell mozogni ellenük.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
törölt tag
válasz MCGaiwer #95047 üzenetére
Az a baj, hogy pont a csata hevében kellene figyelni az artikra is.
Jól leköt egy IS-3, azon gondolkodom, hogy hova is durrantsak neki, mert amúgy lepattogok róla, majd azt veszem észre, hogy a garázsban gondolkodom azon, hogy az arty honnan tudott fenékbe lőni, amikor végig fedezékben voltam, meg előre-hátra mozogtam.
Mondjuk, nem is vagyok ász játékos, az tuti.Szerk: amikor beszpottol az ellen, akkor el szoktam mozogni, általában merőleges irányban. Akkor nem is talál el, csak akkor, amikor nagy csatában vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz #84221696 #95044 üzenetére
leszámítva 2-3 tankot, mindegyikkel lehet úgy mozogni, hogy minden normális artis inkább keressen magának egy másik célpontot, akit könnyebb eltalálni.
#jano_77 egyszerre csak egy lehet aktív. Ha többet aktiválsz, akkor azok közül mindig a kisebb lesz érvényben. aktiválás után szüneteltetni, kikapcsolni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Abban tud nekem segíteni vki, hogy vannak ezek az egyéni személyes "jutalmak" - +5% - 3x, +10%, +15% - aktiválni egyesével tudom vagy akár tudom a 3 db +5%-ost egyszerre is!?
Az már tiszta, hogy ha aktiváltam, akkor elindul a 6 óra és nem lehet szüneteltetni. De külön-külön lehet aktiválni vagy akár együtt is!? Hogy van ez?
Köszi előre is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Blue Eagle
őstag
válasz hitman77 #95033 üzenetére
Szia. Nekem Lenovo Z50-70 van, szintén egy db. 4 Gigás modullal. Volt nekem Asus, 8 GB-tal is. A WoT szempontjából semmi változás nem lenne. Annyi hogy ne futass közben Chrome-t, sok megnyitott oldallal. Amúgy nehezen tellik be a 4 GB. Kissé gyorsabb lenne a memóriakezelés akkor, ha kettő egyforma modul lenne. elindulna a Dual-channel kezelés. Ennél sokkal de sokkal izmosabb gyorsulást SSD-vel érsz el. Néhányszor előfordul velem, hogy laptop funkciógombbal kilépek a játékból menet közben véletlenül. 25 mp alatt újra bennt vagyok (SSD).
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Érdemes 4-ről 8Gb-ra bővíteni a memóriát egy Lenovo G50-70 notebookban? Lenne bármilyen érezhető változás?
-
zsolthee
senior tag
válasz benvolio #95024 üzenetére
Egy koreai srác nagyon szereti az ELC AMX-et. Meg is látszik az eredményén
-
törölt tag
A rocklander az jó. Imádom.
Nekem a vitris-féle találati jelző van fent. Van színorgia, de legalább tudom, hogy egy piros lőtt ki golddal.Tegnap este volt meg a 2000. csatám. Pont a 2000-et sikerült úgy lehoznom, hogy egy fia találatot nem tudtam bevinni. mentségemre legyen mondva, hogy tier 9-es csatában hátul osontam a többiek után, amikor valahonnan egy TD kiszedett, a kegyelemdöfést pedig egy arty vitte be. 3 perc alatt végem volt... Végül is, emlékezetes maradt ez a jeles csata.
-
zodo
nagyúr
és (#95006) szbalogh
Nem is baj hogy nem top tier de egyedüli IV-ként egy V és a maradék VI és VII kb fele fele arányban amin kissé húzom az orrom. Szerk: később de biztos nem emiatt, megvettem még a több golyó a tárban (5) ágyút és ezután már csak V és VI -ok közé tett.
Persze mert még kezdő vagyok és nincs meg a megfelelő képzettségem ill elkap a hév ezért pl a fenti esetekben a light 4. küldetés ( lődd le egy ellenséges tank, lánctalpát) is hosszadalmas folyamatnak néz elébe.
Háromból két esetben tényleg csak előre vonultam és megpróbáltam elbújni de még csak a fészkelődés fázisában tartottam mikor kiszedett az arty.
Szóval csak dühkitörés volt , elnézést de köszönöm az infókat!Ha már itt vagyok, tudnátok egy egyszerű találati kiegészítőt ajánlani ami csak az alapokat mutatja?
Nem szeretnék színes tank listát, xvm-et, stb csak hogy listázódjanak a találatok, száma, mértéke esetleg milyet típusú lőszer és ezt is lehetőleg egy színvilágban.
9.7 alatt tetszett a Jacktor Mod Pack típusú de a mostani azt hiszem már túl csicsás nekem.
Jelenleg nem is tettem fel plusz pack-ot mert az a színorgia nekem nem tetszik csak a pmod 50x zoom és a Rocklander damage indicator-t használom.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
HT-15 "kipipálva"... azért az arty megtoszódhat. Most csinálhatom újra az egészet a két kis betyárkörte miatt.
-
Steven88
tag
Nem nagyon szoktam mutogatni de szerintem ez egy nagyon szép csata lett. Az utolsó arty lövést épp, hogy túléltem.
Replay -
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #95019 üzenetére
Ja random adjon pénzt meg TP-t random idő utan.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
galervin93
addikt
válasz Atti777 #95014 üzenetére
Én azt remélem hogy minden csatában egy tank lesz, hogy ne lőhessen ki az arty, ne járassa velem a bolondját egy light, ne flankeljen körbe egy med, a bokorban tespedő td hagyjon békén, és ne pattogjak a fránya heavykről.
Ja, az az egy tank pedig én legyek.
:-)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
őstag
válasz ballington #95015 üzenetére
Engem az is érdekelne hogy mire való ez a progi ? Vmi adatbázis?
-
Phobion
őstag
válasz MinionFlasH #95013 üzenetére
köszi
-
Cooper911
senior tag
válasz Djuree #94966 üzenetére
S51-is jó volt, mégis O212vel jobban ment. Amikor vittem azt az arty ágat akkor még S51 után jött az O212 és ha jól emlékszem az alap ágyu ugyanaz volt mint az S51 top. De már régen volt, lehet hülyeséget irok.
Na be is fejezem az arty témát[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
ballington
addikt
A tank inspectort le lehet most valahonnan tölteni?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
senior tag
Azért remélem, ha bevezetik a medek pen nerfjét, a MM-et is hozzáigazítják, és nem pakol be medeket heavyk ellen, ahogyan most rendszeresen megteszi
Путин, иди нахуй!
-
rudii
tag
Csúzli! Ma egy ütős csatáink lesznek! Úgy érzem pár ammo racket is sikerül majd adni.
[Live Stream] -
törölt tag
Micsoda játékélmények: tegnap az egyik csapattárs egy IS-3-mal csak állt a bázison, majd miután mindannyiunkat kilőttek, bugratott 5 ellenfél közé öngyilkolni.
Másik: tier 7-ben az ellenfél egy T29-el golddal lövöldözte az én T29-em.
Ugyanebben a tierben egy jagdpanther szintén golddal lövöldözött meg. 4 lövéséből 3 pattant. Jó csaták voltak. De sajna 2:1 volt oda. -
Patrick76496
őstag
válasz fradi81 #94774 üzenetére
GTA 5-tel a (mostani) 1366x768-as laptopomon 1280x720-ban játszok, és szinte semmi különbséget nem vettem észre. Bár nyilván az 1920x1080 és az 1600x900 között kicsivel nagyobb a differencia, de ha egy picivel rosszabb is lesz, a plusz FPS-ért cserébe kibírom. Nem csak WoT-ra veszem egyébként, GTA 5-tel is játszok majd rajta, meg az új Need For Speed-et (az Underground folytatását) is várom.
(#94778) Greentea, (#94792) MinionFlasH: Köszi a válaszokat! Akkor biztos a G551-et veszem, az i7-es gépet úgyis kivették a kínálatból. Már csak a mostani menjen el.
Akit esetleg érdekel, privátban lehet érdeklődni."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
szbalogh
addikt
Nemrég vezették be, hogy stock gépet az első pár csatában nagyobb eséllyel tesz alacsonyabb tierbe. De hogy az esély mekkora és hogyan meddig... azt konkrétan nem tudom. De mivel csak a valószínűség nagyobb, akár az is előfordulhat, hogy stock-ként is végig alul leszel. Felderítő tankok elvileg nem lehetnek toptier-ek.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #95000 üzenetére
Tanisd meg neki a t29-t és húdz ki neki a t30-t. Olcsó, jó. Tiszta szárazabb érzés.
Amd - Radeon - Ryzen
-
zodo
nagyúr
Ha a IV-es szintű könnyű tankomat elitre fejlesztettem akkor csak a főként VII-es szintűek közé sorsol a gép vagy ez nem befolyásolja?
Eddig 3:0 mert elsőként kikap, egy lóvésból az arty.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest