Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
Na igen, ezt nem is említettem, hogy tárassal eddig nem volt dolgom. Na majd a 12t-vel megpróbálom kitanulni ezt is.
jr1994
Igen, a BC, de főként az új "30-as" medek nagyon bejövősek tesztszerver alapján, meg amúgyis.Köszi a válaszokat! Belevágok, így legalább lesz két light ágam is az amcsival együtt (a ruszkit is tervezem, a T-34-ből nemsokára meglesz az MT-25, az 57-es ZiS nagy kedvenc az ötös meden, kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd magasabb tierekben.)
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
BatChatért megéri. A lóri tűrhető. A 13 90 jó volt régen de most hogy bejöttek a RU, T-54 light azok jobbak bár spotra, szaladgálásra most is jó, az előtte lévőket viszonylag hamar át lehet lépni.
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
lassan célzó tárasok ennyi. Használható de csak közelre jó velük lőni.
-
galervin93
addikt
Mennyire szenvedős a francia light-med ág? Nagyon tetszetősek a végén a 9-10-es medek, na meg van két francia prémem is és véteknek érezném az itteni legényeket nem kihasználni.
Eddig csak az ELC volt meg korábban, 75%-os legénységgel a használhatatlanság határa... A minap visszavettem és a - nem nevet - FCM Pak két legényét tettem bele 75%-os álcával, így határozottan jobb, és tetszik is. Azt tervezem, hogy a 12t-be viszont beteszem a CDC-mből a három skilles legényeket, így nem kellene a legénység gyengesígeire fognom az eredménytelenséget. :-D Mire meg elérnék oda, hogy legyen két kilences medem is, a CDC-ben biztosan lesz újabb adag jó legény.
A kérdés... Jónak tűnik így ez a koncepció? Vagy sokat fogok anyázni, hogy belevágok? -
jr1994
addikt
Sziasztok! Az E 50M mennyire ammo érzékeny, kell rá biztonságos elhelyezés?
-
Tarill
őstag
ezt a t26e4 prém tankot nerfelték mostanság? páncélra értve
-
sith7
félisten
Kétszer nem írom le, ha nem gond [link]
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
ballington
üzenetére
Jó választás.Nagyon kemény tank.Én ugyan szovjet vonalon mozgok de ha van elkefélnél E75 akkor én a másik irányba próbálok menni.Mondjuk úgy hogy az erősebb kutya b...ik

-
szállitó
senior tag
Sokat játszom Hetzer el sokszor berak a 6 os ok közé olyankor csak repesz lőszert használok mert más igazán nem jó meg hát occó is ha kilövök 4böl egy Kávét mindjárt idióta vagyok miért nem lehet elviselni ha valaki ki tud lőni egy másik tankot. engem egy kávé egy lövésre elintéz mégsem szólok egy szót sem.
Sok emberkének aki játszik kellene egy kis viselkedési kultúrát tanulnia... -
h1mpi
félisten
válasz
üzenetére
Nem lehet hála istennek kivették.
Ami vicces benne, hogy sokan auto aimmel lőnek rá és az a lövegpajzsra áll be onnan meg pattannak. Mivel csak funból játszok vele, mert a legénység sok skilles és a kreditet se ezzel termelem, sokszor beállok a T7-es T8-as HT-k pocijába és a gombon tartom a kezem 
Amúgy 4 skilles, BIA+Venti+csoki kombóval kezes bárány. Alap legényekkel elég rozsdás a kicsi

-
h1mpi
félisten
válasz
Viktoár
üzenetére
Imádom az ilyeneket láncon tartani vele, mint Te, igazi élvezet

Amúgy rácsodálkoznál, hogy mennyit kell mozogni vele és egy IS-nek két lövés vagy... Ha kipróbálnád elég gyorsan adnád el ezt az op szörnyet
Tegnap előtt raktam ki egy replayt nézd meg. Az első pár percben, mint az összes TD kempelek, utána viszon elég sokat kell mozogni, hogy ne vegyenek észre (pályaismeret) és hogy legyen dmg-ed is. A 144 pen se túlzottan sok tier8-ban.... -
jagada
addikt
A kidöntött fák mögé bújva is nő az álca értéke mint a bokroknál vagy nem?
-
Valami van a szerverekkel, mert elég nehezen akart bejelentkezni és nincsen chat...
-
szbalogh
addikt
Valaki egy ISU-122S-t esetleg?
-
Viktoár
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Hát jah,neked biztos tetszik hogy ilyen igazságosan van kitalálva.

Olyankor mi van ha nem képzem át a srácokat a következő tankhoz csak fogom és beültetem őket?
Lassabban fejlődnek vagy milyen negatívumra kell számítani?
-
Viktoár
addikt
Ezt az E25-öt igazán kár volt betenni a játékba.Olyan szinten OP hogy az valami borzalom.Gyorsan lő és akkor sem látod ha az orrod előtt van.
A sok ratyi meg veri magát rá hogy milyen fasza játékos mert ő mennyit sebzett.

Én személy szerint rühellem,igazi bénáknak való akik semmivel sem tudnak játszani csak ezzel mert nem lehet spotolni és lehet vele aprítani a népet.Pfeejjjj köpet. -
oke
senior tag
Miért van az, hogy időnként a csata végén a személyes eredménynél egy-egy személyzet megjelenik, új képesség felirattal:
Pl,: Parancsnok Hátralévő csaták (kb):1?
Ez mi ez? Mire jó? -
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Tech-tree-ben is minden adatukat meg tudod nézni. Sta-2 ritka gyenge prémtank úgy rémlik.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Olyanokra gondolok, mint a toronyforgás, csőlehajlás( 3 fokkal jobb), forgási sebesség, célzási sebesség. Ebben mind jobb a STA-2, de az átütést egynek mutatja ingamebe, gondolom mert még nincs kifejlesztve a nagy löveg?!A látótávja is egyezik a kettőnek ez az oldal meg azt mondja, h a STA 1 jobb 10méterrel...
Nincs kifejlesztve a motor-lánctalp-torony se, visszaszíjom a butaságot.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A STA-2-nek jóval kisebb a penje, ráadásul lomhább is, mint a STA-1, ezért nem ajánlott.
-
Gyuri27
félisten
válasz
üzenetére
A t32 vagy vagy tank. Vagy szereted vagy nem.
Nekem az volt vele a bajom, hogy kicsi a pen. Tornya nem olyan magas mint a 29 így nehezebb azt a stílust vele tolni. Az m103 remek support tank. Mert az ágyú álom. Viszont mindenhol puha és akkora mint a ház.
A top-ról nem tudok nyilatkozni. -
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
[Itt egy replay,de a többi általam feltöltött replay között is mazsolázhatsz]
Ha megtanulsz vele játszani nagyon lehet vele aratni.
T10-ben és néhány T9-es ellenfél ellen kell a goldammo, de jobbára el lehet boldogulni anélkül is. -
Angel1981
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Meg az üzemanyagtartály......attól gyullad annyira könnyen, és az ellen sajna nem véd a megelőző karbantartás.
Igen, automata tűzoltó, hasrejtés, és második vonal.
MinionFlasH
Nekem jobbnak tűnik az STA-1 - persze fullosan.
Legfőbbképp a +33 pen miatt, az igen jelentős. -
MinionFlasH
senior tag
A STA-1-et mindenki dícséri, viszont a STA-2( prémium ) nem ajánlott. Most nézem az adatokat és mindenben jobb a STA-2 egy hangyafasznyival! Akkor ezmiez?

-
törölt tag
Most fejlesztettem ki a T32-t. De nem veszem még meg. Majd ha a T29-el mentem 800 csatát!

Mik a tapasztalatok ezzel a tankkal? (T32).
-
CirrMee
addikt
válasz
Zolee_70
üzenetére
Nekem két hete volt egy ilyen - egyik napról a másikra csak és kizárólag láma bandákba sorolt (ellen meg gondolom nem egyszer látva az xvm statot, kapásból nekünk rongyolt), majd napokon keresztül ez ment. Ezt kombinálta még azzal, hogy vagy 70-80 mapon keresztül csak olyan összeállításba dobált, ahol nálam kettővel nagyobb osztályba tartozó gépek ellen mehettem, nekem csak lepattanókat adott, amit belém lőttek, az meg soha nem pattant, de legalább brutálisat sebzett.
Azóta erősen redukálva lett a tankolásra fordított időm...
U.i.: amúgy az a vicc, hogy pont elkezdtem emelni a meccsek számát, mert az "új" géppel végre kezd nagyon élvezetes lenni a játék (~60fps / fullHD / max graf részletesség, élsimogatás, stb).
-
fradi81
veterán
M is így kezdtük a szakaszozást aztán fogta magát és megfordult minden

-
Zolee_70
senior tag
KÉSZ.....10/10 BUKÓ. CSAK IDIÓTÁK. Egy darabig nem játszom, nincs szükségem rá, hogy felidegeljenek.
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Nem régóta van meg az FV215b heavy tankom. Tetszik és szeretem is, de állandóan kigyullad. Hiába van rajta automata oltóberendezés, képes kétszer is kigyulladni. Mivel lehet ezt csökkenteni?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
ddt500hu
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Csak egy csata nevezhető?
-
Jolet
őstag
senki nem vette észre vagy csak én örülök neki, hogy végre visszatért a régi csata végi összesítő?
-
jr1994
addikt
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Már megint hülyeséget mondtál, nem baj kezdem megszokni. Ennyi erővel az abszolút hőmérséklet is nyugodtan csökkenhet 5%-kal, nem? 20 helyett mindjárt 5 °C lenne, de hát az az 5% kit érdekel? Vagy az, hogy ez hosszú idő óta a legnagyobb újraegyensúlyozás lesz, ha így marad?
Tomi0703: tudom, nem is szoktam etetni de nehéz kibírni.. -
mcwolf79
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Én jónéhány várta után most adtam el az E100-at, és vettem vissza az E75-öt.
nagyon jó heavy, szerintem az egyik legjobb T9-es heavy. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok. Ha név változtatás tötlrténik 2500 aranyért akkor az a játékban mikor lép életbe?
-
Angel1981
veterán
A másodikra biztosan tudom a válasz!

DominationAz elsőre meg; lassú a géped!

-
.OM.
aktív tag
Hali,
2 kérdés:
- miért tart percekig a desktop ikonra kattintástól az indulásig?
- miért van 3 db tier 10 tankom, ha sose volt?Köszi
.om. -
MCGaiwer
addikt
átlagosan nincs 5%os a nerf, de a pityergés már felpörgött...
-
Krytec
tag
Akkor nekem ennyi volt az ST-I... nevetséges hogy az E75-nek most már az átütése és az alfája is nagyobb lesz

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Viktoár
üzenetére
De hát le van írva magában a játékban.

"Helyzetjelentés 22.05.2015. Személyes tartalék-rendszer a 9.8-ban" -
Angel1981
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
"Az IS-4-re is ugyan ezt a X-es löveget lehet feltenni Akkor az is 240 pen-nel fog szaladgálni top heavy létére?
"Annál nagyon valószínű, hogy marad.
Jogos a felvetés, de nem véletlenül nyilatkoztatta ki a WG cirka 2 hónapja, hogy a jövőben az átütés tisztán egyensúlyi faktor, nem pedig történelemhűség.A WZ111 és az ST-I a legerősebb T9 heavyk közé tartozott (bár az ág miatt egyik sem volt túl népszerű), valszeg ezért vágták meg kicsit őket.
És végezetül; ne feledjük, hogy ezek még csak a supertest változtatásai!
-
Viktoár
addikt
Urak,erről a személyes tartalékról tudna valaki informálni vagy linket adni hogy mi ez és mire jó? Már van egy pár "hely" belőle de még nem néztem hogy mi micsoda.

-
Djuree
félisten
válasz
adamgreen
üzenetére
gyóóóóó! ez mi a fos már megint?! birkáknak legelő? éppen ez volt ennek a mapnak a pikantériája, a nagybetűs DOMB, nem sok ilyen map van már ahol lehet ilyen jókat tatikázni. de akkor még kevesebb lesz, még végül elfogynak.

légyszi még minesról szedjétek le a dombot, mert az se csőpálya még.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Siemkáknak nem kell semmi csak cső ez a jövő

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha lenne egy 185-ös átütése még a végén kedvenc lenne 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)