- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
7ERBDFTM7D
1 nap premium kód toljátok béláim. 15 embernek megadta szal vigyétek egyétek
-
zsolthee
senior tag
válasz ballington #95493 üzenetére
Mivel baromi lassú, már az elején oda kell figyelni merre mész.
Vagy végig tolsz egy oldalt - és akkor nincs visszaút - vagy hátul maradsz védekezni.
Folyamatosan fedezékbe legyél vagy a spotterektől távol, különben gyorsan kiszednek a tüzérek.
A dombokat ki lehet vele használni a jó lövegsüllyedésnek köszönhetően. A X-es ágyú viszonylag pontos és jól is sebez.
Gondoltam, hogy visszaveszem de amikor legutóbb játszottam vele, nem volt még RHM. Most 8-as TD-ként inkább a németet választanám.
Ha a pálya és a tier leosztás lehetővé teszi, akkor mehetsz a heavy-kel, feltéve ha oda érsz időben.
Ahogy látod,(2x is említettem) a mozgékonyságával van a legnagyobb gond. Ha ügyes taktikával és türelemmel ezt tudod kompenzálni akkor Te is begyűjthetsz vele néhány M medáltBocs, hogy beleszóltam...
[ Szerkesztve ]
-
Szasinka
tag
válasz #84221696 #95452 üzenetére
Félre értés ne essék, mindenki olyan modot használ amilyet akar de ezen a százalékos HP kijezésen mindig is csodálkoztam. Milyen plusz infót ad ez? Mert ha nem tudod fejből az összes alap HP-t és számolsz baromi gyorsan akkor nem fogod tudni, hogy most sima egy lövés az ellen vagy egy szerencsés lövés kell vagy esetleg mindenképp két lövés
-
törölt tag
válasz ballington #95488 üzenetére
Egyszerre vittem a két amcsi TD ágat.
Amikor akciós volt, Két hét alatt kiszenvedtem a T28-ból a T95-öt (amit már háromszor eladtam).
Miután meglett a T95 elővettem a Protót, és az első 10 körből 4 ászt lőttem, hála a forgótorony adta előnyöknek.
A T30 maga volt a móka és kacagás, miután úgy kezdtem el használni, mint a T29-et . Azt is Top of Treeben vettem, és mire észbe kaptam, már ki is lett fejlesztve az E4, ami jól mutat a garázsban, de havi 1-2 csatánál többet nem megyek vele.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok
VK 36.01H-n kifejleszthető egy második VII. ágyú (más,mint amit még a VK 30.01 H-n fejlesztettem).
Mi a küldönbség?Az előbbi jobb mint az utóbbi? -
-
ktg3
őstag
válasz H@lede #95485 üzenetére
Nekem amikor feltörték az accot, csak vettek tankokat
Azóta figyel egy IS-7 a garázsomban. Szegény gyerek nem lehetett valami nagy észkombájn, mert faszán beleültetett 50%-os crewt és úgy ment vagy 15 kört. Meg, akkor már rácsekkolt az is-4-emre is és 1-2 másik tankra.
Egész olcsón megúsztam. Mondjuk a support szerint nem történt feltörés. Én játszottam....[ Szerkesztve ]
-
H@lede
tag
válasz MinionFlasH #95483 üzenetére
Mikor visszakaptam nem vettem észre rajta semmi változást igazából ezeknél a dolgoknál csak az idő b*ssza a csőrömet amit beleöltem és az a néhány 1000Ft, de talán a pénz annyira nem is.
Egyébként tudnék mesélni egy srácról akinek eladták a tankjait illetve az 5-6 skilles legénysége is eltűnt és a wg baszott neki visszaadni a fasza legénységét csak a tankjait kapta vissza... de ez egy másik történet.
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
MCGaiwer
addikt
válasz MinionFlasH #95483 üzenetére
visszaállítani nem tudják. A tankokat kapod vissza. Bármi más ami eltűnt azt nem. Ezek közül a legnagyobb veszteség a legénység. 3-4+ skilles legénység dismiss után durva érvágás.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
H@lede
tag
válasz MCGaiwer #95474 üzenetére
Feltételezem te nem abban a helyzetben voltál mint én, hogy ellopták az e-mailed és nem fértél hozzá.
"hát akkor rosszul tárgyalsz" a feltételeket ők szabják ami alapján visszaadják a fiókodat vagy nem.
Nem gondolom, hogy még nekem kéne pattogni és nem arra válaszolni amire rákérdeznek.szerk.: eléggé más a felfogásod...
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
kell kérni egy másik supportost, akinek van esze. az, hogy leírja, mit szeretne tök mindegy. Ők vannak érted, és nem fordítva. Ezt általában érdemes tudatosítani velük kb a 2. használhatatlan válaszuk után. Tőlem is kérték, hogy mutassam az X.edik számlát. Miután felfogták, hogy
A: 4 év után rohadtul nem tudom, melyik volt az X-edik számla.
B: ha tudnám se lenne meg.megegyeztünk az utolsó 3ban. És elfogadták.
neked és nekik is a megoldást kell keresni. Nekik az az érdekük, hogy visszaadják az accountod, mert belőled van bevételük, zárolt accountból meg nincs. A megoldás nem mindig az, hogy vakon csináljuk, amit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz MCGaiwer #95474 üzenetére
Semmi köze ehhez a tárgyalási képességének. Én is email címet akartam cserélni, és hiába adtam meg az aranyvásárlásom adatait részletesen,az összes tranzakcióra kíváncsiak voltak.3-4 napig leveleztünk,és hamarabb visszakaptam a feltört email fiókomat,ezért inkább hagytam a fenébe. Nem volt itt semmiféle tárgyalásról szó,megírták mit kérnek,és kész.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Viktoár #95475 üzenetére
"Ajánlott felszerelések
Töltésgyorsító
Ventilátor
Célzásgyorsító/OptikaA Célzásgyorsító és Optika közötti választást a játékstílus dönti el. Nálam azért van/volt Optika, mivel én a „Csapjunk bele a közepébe és nyírjunk ki mindenkit” elven használom a tankot."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
113-ról mi a vélemény?
Pl. az is-4-el összehasonlítva milyen?
Találtam egy linkines videót róla, de azt inkább nem venném támpontnak. -
Viktoár
addikt
Üdv
Erre valaki tud adni támpontot?
Üdv:Viktor
-
H@lede
tag
válasz MinionFlasH #95467 üzenetére
Azzal is működhet a dolog, mert elvileg hozzáfértek a számlatörténethez és ha emlékszel a vásárlás dátumára akkor a számlatörténetből nem nehéz kinyerni ezt az infót. Őket az érdekli, hogy ezek az információk amiket tudsz adni nekik az stimmel-e azzal ami az ő oldalukon van tárolva ergó megmondod a számlaszámot a vásárlás napját kinek a számlájáról ment kb. Idegen ember elvileg nem kéne hogy hozzáférjen ezekhez.
-
MCGaiwer
addikt
válasz MinionFlasH #95467 üzenetére
az első tetszés szerint helyettesíthető bármelyikkel.
-
H@lede
tag
válasz #84221696 #95461 üzenetére
Nekem is elcsórták anno a citromailem azzal használtam a wotos, steam, bnet és egyéb más mmokba is azzal reggeltem be . Írtam egy levelet a citromail üzemeltetőinek hogy a fiók olyan adatokat is tartalmazhat amikhez nem szeretném, hogy hozzáférjenek és leszarták az egészet ennyit a citromailről....
A wotos accomat úgy sikerült visszaszerezni másik e-mailre, hogy be kellett mennem a bankba és a számlatörténetemmel kellett igazolnom, hogy anno az én számlámról vásároltam aranyat rá. Az első vásárlás érdekelte őket igazából. Elvileg ez egy olyan kártya amit akárki előhúzhat aki vásárolt már aranyat az accjára a saját bankszámlájáról.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #84221696 #95463 üzenetére
Telefonszámot nem szoktunk csak ugy elveszteni vagy ellopni ugy hogy ne tudd visszaszerezni, igy tartanam logikusnak. Teloszam csere teloszam azonositas, email csere teloszam azonositas. Emailt meg ahogy irtak valtsa le. Gmail/hotmail. Mindkettőnek van 2lépcsős azonositasa, belepeshez kell sms kód legalább 1x minden gépen amin be akarsz lépni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #84221696 #95461 üzenetére
Nem értem. Telefonszám-cserénél nem jön a megadott régi szamra egy azonosító kód amivel megerősíted? Ha így van akkor csesszék meg, semmire nem jó a védelmük.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Pár napja írtam, hogy egyik havernak elcsórták az accountját, mert sikeresen feltörték a citromos fiókját.
Reggel találkoztam vele és rákérdeztem a dologra. Azt mondja, szerencséje volt. Az illető először a telefonszámot módosította, amiről email kapott. Majd ezután modosította az email fiókot. A telefonszám egy szlovák srácé volt. Sikerült tőle vissza szereznie a fiókját. A wg eddig nem mozdult meg a témára. -
Stigma.HC
senior tag
Frissítettem és minden megy rendesen mint eddig. bár nekem sosincs gond a modokkal javítások után.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
szbalogh
addikt
Juj de jó! Ápdét!
Nick: HE_Storm
-
Tomi0703
addikt
válasz Gyuri27 #95451 üzenetére
Lövegpajzs mellett is lőhető 2 oldalt. Nagyon random szegényke páncélja. Ennek ellenére nekem nem volt vele bajom. ~20k xp-ért kapható már rá egy használható ágyú, így nem is akkora szop@s az eleje.
(#95453) Chris0321: Pedig az egy jó tank, azt kifejezetten szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #43783936 #95449 üzenetére
Engem megszopatott az amcsi nehéztank ág eleje. Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A dupla tüzérre gondolok.
Az M103-al két órája nagy csatát vívtam. Nekem 12%-om volt, neki meg 4 %-ja. Sajnos gyorsabban töltött be az ágyúja.
Köszi a tippet!
Azt hiszem, ki fogom próbálni az amcsi td-ket. Kíváncsivá tettél.Más: ma minden csatámban tűnt el lövedékem. Ez picit zavart.
-
zsolthee
senior tag
Ha a vezető kap "Sima utazás" skill-t, akkor a tank megállás után nem fog annyira "bólogatni"?
Konkrétan a Cent 7/1-nél van ez.
Lehet, hogy életszerű de annál bosszantóbb amikor céloznék.Fizikai méreteiből adódik vagy csak a többinél nem vettem észre?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #84221696 #95448 üzenetére
Én ezzel képzem a jövendő tizes legénységét.
A T32-őt valahogy túléltem, de az M103 hetii rendszerességgel előhozza belőlem az eladhatnékot, annyira utálom.
Ha bejön a T29, akkor érdemes elindulni az amcsi forgótornyos td vonalon, mert a T30 ugyanez az érzés, csak ott már 750 körüli taslikat osztogat az ágyú.
A legszebb, amikor az ellen benézi, mert a T29, a T30 és a T34 nagyon hasonló.
Annál már csak az a cifrább, amikor én keverem össze őket, és bátran kiugrok egy kilences heavy elé, és beverek 350-et.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ami megy, azt kell erőltetni.
Mondjuk ez részigazság, mert az "5000 spot szakaszban" küldetést erőltetem, mindeddig sikertelenül.
meunier Nekem a T29 már 500 csata és 60% wr fölött van. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem az ellenkezője volt. Most hagytam abba úgy, hogy a mai 25 csatából 3-at vesztettem. 4 csata volt Tier8-ban, kettő Tier9-ben, a többi meg Tier7-ben. Lassan meglesz a zöldfülű töltőmnek is a BiA. Remélem a 9.8s töltési idő csökkenni fog, mert néha az a pár tizedmásodperc is nagyon számít. (Még mindig T29 és ez marad még vagy egy fél évig).
-
skopy
tag
Mai nap megint szép.
Kemény szopó ágon vagyok ma (is).
12 csatából 3 nyert lett.
Lehet pihentetni kellene egy időre mert ez már tényleg sokkkAz akasztott embert, még az ág is húzza.
-
LK
addikt
Crusader SP-ről mi a véleményetek? Érdemes kifejleszteni?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
rudii
tag
Csúzli! Ma ez a szép bónusz kód lesz kisorsolva a nézők között este! Ami tartalmaz: Tier 3 T-127 + 1 garage slot + 3 nap prémium + 300 gold! Gyertek és süljünk együtt a tankokba akarok mondani a szobába.
[Live Stream] -
jr1994
addikt
Jobb.
A kampányra húztam ki, 80 csatám van vele stat szerint + egy csomó strongholdban, szóval már bőven elit. Brutál jó talajellenállása van, mocsárban is úgy megy mint a gép. Nincsenek meg a nagy orosz medek de dominationben próbáltam a 140-et és brutál pontos, na érzésem szerint ez is ilyen jó menetből. Az én aktív rambózó stílusomhoz jobb mint a 13 90, és szerintem a RU-nál is jobb (azzal még nem mentem olyan sokat). Lövegsüllyedés olyan amilyen, de működik a módszer hogy srégen mászol fel egy dombra, az gyakran már elég hogy lemenjen a cső a célpontra. Nagyon jó a 250 alfa, ráadásul érzésre nekem gyakran 270-280-at is bead. Ezzel talán 192000 xp kell a 9-es T-54hez, de egyáltalán nem baj, élvezet a T-54 lighttal a játék.Másik témákhoz: ha van rá keret szerintem érdemes az FV mediumot is megvenni. Igaz én se játszok sokat vele mert van Bat meg húzok még pár ágat de nagyon jó a frontpáncél és sokan nem tudják hogy a tornyot kell lőni rajta. Persze hull downban kénytelenek azt lőni ami kellemetlen.
STA1-gyel kb 1 éve játszottam, nekem tetszett igaz első 8-as medem volt akkor.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
Emu
őstag
Már egy jó ideje megvan LTTB, és nagyon élvezem vele a játékot. Elolvastam az elemzést T54 ltw-ről wotinfón, és megtetszett az is. Szubjektív véleményeket szeretnék kérni, aki játszott vele: van olyan jó mint LTTB?
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz Warton #95427 üzenetére
a hull armorja nagyon jó, tapasztalatlan játékosok rendre pattannak. A torony viszont minden szempontból használhatatlan. A buff óta egész jó kis med, csak hát a torony mellé ott van a 40es végsebesség is, ami megint nagyon kevés. Viszont ha csak supportolni kell, akkor az első 3-4ben van.
-
Warton
őstag
válasz Djuree #95423 üzenetére
Nálam a leggyengébb a medek közt. Tény, hogy nem mentem vele sokat, viszont nem is a legfrissebb beszerzés. Szerintem túlbecsültem a páncélját és ezt nagyon büntette a játék. A Leo abszolút kedvenc, bár azzal a tankkal is elég viharos volt a kezdeti viszonyom, de mostanra már az az első számú tizes tank. A BC meg szimplán poén. Minden más MT TX tank csak ezek után jöhet.
Csak érdekességképpen megnéztem a statomban, hogy tierenként mely tankokkal játszottam a legtöbbet:
I. Vickers Medium Mk1 (11)
II. T1E6 (159)
III. Su-76 (73)
IV. M5 Stuart (151)
V. KV-1 (747)
VI. T-34-85 (651)
VII. SU-152 (490)
VIII. WZ-132 (481)
IX. E-50 (1112)
X. Leopard1 (316)Kompromisszummentes linux gaming.
-
szbalogh
addikt
Én szeretem az STA-1-et. Vstab és töltésgyorsító mellett periszkópot viszek magammal, mert a felderítőink jellemzően az első pár percben kiesnek és akkor nagyon jól jön ha lát valaki.
Nick: HE_Storm
-
mcwolf79
veterán
Gyenge
Hát sztem az FV-nél klasszisokkal jobb.
Leom nincs, de vakon nem adnám oda az E50M-et.
BC-nek ugye ad egy feeling-et az autoloader,mozgékony és istenkirály a camoja.E50M tényleg mindenes tank. Szuper ágyú,mely minden szituációban megállja a helyét. Páncélja is trükkös, jópárszor csítereztek le, mert a felső lemezről 10-es TD-k képesek pattanni.
Nem egy gyalogkakukk, de odaér ahova kell.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bingisz
addikt
Nagyon állat gép az E50M. Ha az előd stílusa bejött, akkor nagyon szeretni fogod ezt is.
Amúgy sorrendet nagyon nem is lehet állítani a T10 medek között. Mindegyiknek van nagy előnye, és nagy hátránya is, de ez csak annyit jelent, hogy a saját stílusukban nagyon élvezetes velük játszani. Még a 121-el is, csak azt pl. én nem szeretem, mert nem vagyok annyira ügyes, hogy kikerüljem a gun depression problémáját.[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz MinionFlasH #95420 üzenetére
A STA top lövege szerintem a legjobb T8-as med ágyú. Pontos, mozgásból is jól lehet vele lőni, az átütése is átlag feletti.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
emre
veterán
válasz Tuco Ramirez #95419 üzenetére
Nem ma kezdtem, és onnét vettem hogy végigvittem a teljes ágat. A camoja csak papiron jó, meg a látótáv is. Ugyan ez igaz a type61-re is. Az egész japán vonalon a csito és az stb ér valamit. Az összes többi fejlesztés után eldobható. De nem erőltetem a dolgot. Próbálkozzatok nyugodtan.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MinionFlasH
senior tag
Itt tök pontosan belőttem a mozgásban lévő T37-nek, és egész csata alatt nagyon pontosnak tűnt, ez a VIII-as ágyú(most vettem meg), ha a IX es is hozza ezt, az király! A másik ez azért jobban hasonlít a PTA vonalra, azzal se szabadott menni előre, és eszetlenkedni. A T54E1 na az közelharcra termett, és rohadt pontatlan messziről!
[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
Hihetetlen szar a camoja.
Ezt nem tudom honnan vetted. A STA-1-nek a 4. legjobb a camoja a T8-as medek között, gyakorlatilag a T-44-el egyszintű. A lövés utáni camo vesztés meg mindenre igaz, nem csak a STA-1-re...
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Kakumix
senior tag
válasz MCGaiwer #95415 üzenetére
Ráadásul ne felejtsük el, hogy amint ellövi magát vagy megmozdul, az álcaháló kikapcsol és futhat.
ui.: ezeknek a felszereléseknek a tömege beleszámít vajon a tank mozgékonyságába? Azt tudom, hogy a lőszer nem, de az ágyú, torony stb. igen.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Warton
őstag
válasz MCGaiwer #95415 üzenetére
Egyetertek, csak mivel a leanysag mar camot kapott akkor mar talan jobb ha kempelesre hasznalja a tankot es erre erosit ra. Vagy UJRATERVEZES. Teny, hogy a sta inkabb mozgosabb tank. Egy centin jobban el tudnam kepzelni a camot a jatekstilusa alapjan.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
stork13
aktív tag
válasz MinionFlasH #95401 üzenetére
Itt megnézheted százalékosan, hogy ki mit tesz rá, valamit csak jelez ez is.
Szerk.: az Equipment fülön.
[ Szerkesztve ]
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
MCGaiwer
addikt
válasz Angel1981 #95414 üzenetére
meg mondom, miért kifejezetten buta érv
Az alapfeltevés, hogy az STA-1nak rossz a camoja. Kérdés, hálóval csak kevésbé lesz rossz, vagy azzal már jó lesz? Ha nem lesz jó, csak kevésbé szar, akkor tök felesleges.
Az sta ágyúja nem pontos. ezért messziről lövöldözésre sem nagyon alkalmas. A háló csak olyan esetekben hatásos, ha kellő távolságot tud tartani. az egyik azt követelné, hogy menj közelebb, a másik pedig hogy tarts távolságot. Ha hálózni akar, akkor magával cseszik ki, mert alig fog lőni párat. kontra-produktív az egész
nem sniper med tanknak a legnagyobb előnye, hogy mozog. STAnál is a legjobb, ha mozog. Háló csak akkor jó, ha nem mozog. miért akar egy nem sniper mozgékony tankból egy sniper campelő izét csinálni?
Rakjon ventit, rammert meg stabit mint ahogy warton írta, ha meg spotolni is akar akkor egy optikát.
-
Angel1981
veterán
válasz MCGaiwer #95413 üzenetére
Buta érvek?
Elsiklottál ama aprócska tény mellett, hogy az STA-1, és a Maus, enyhén szólva más karakterisztikájú.
Enyhén szólva.
(Remélem, a részleteket nem kell magyaráznom egy "ESL bajnok"-nak....)Egyébként igen, személy szerint én sem adnék álcahálót az STA-1-re, de attól még egyáltalán nem hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
alakul ez a személyes tartalék, most kaptam meg az 50% szabadXP-st
mellesleg meg is lett a T49-el a T28 concept LT15 küldi és így a tank is....
most örülök nagyon
a HT15 is ma lett meg másodikra az E100-al, elsőre hiányzott 2-300 dmgmég a végén elérem a T-55A-t is
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Rellind
senior tag
Lesz mostanában valami akció tudja valaki? T6-T8 tank leárazás esetleg?
-
emre
veterán
válasz MCGaiwer #95403 üzenetére
Bearanyoztad a napom ezzel az elcseszett példával, nagyon bírom mikor ennyire hülyének néznek. A helyedben nagyobb hangsúlyt fektetnék a konstruktív hozzászólásokra.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
benvolio
őstag
válasz MinionFlasH #95408 üzenetére
Már késő, de ha nincs külön rádiós, akkor a parancsnoknak a felderítő helyett a helyzetfelismerést kell adni. Az a pár méter plusz is jól jöhet.
-
MinionFlasH
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Na akkor most így néz ki, a következő skill meg végig javítás lesz: -
Angel1981
veterán
válasz sutyi^ #95397 üzenetére
"minimális hátránnyal pontosság terén"
Azért az nem minimális.
Hard statok terén valóban nem nagy a különbség, de a softok miatt nem ritkán tud hajtépően misselni, ráadásul többször egymás után.
De igen, az STB-1, és az AMX 30 jobban ellátja a szerepét T10-ben, mint a másik kettő.#95402 MinionFlasH: a vert stab, és a rammer fix ugyebár, a 3. az opcionális.
Ha van BIA akkor venti, agresszív stílus esetén coated optics, óvatosabb esetén binocular - szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Sta-1 en nem ertem minek kell eroltetni ezt a camo dolgot. Toltesgyorsito, stabi, venti. Skilleknek pedig 6erzek, sima utazas, toronyforgatas, bizt elhelyezes, aztan masodik korben javitas, kb. A 3. korben kellett volna elgondolkodni a camon. De a csajokat elnezve akkor a stabi helyett en is inkabb a halot javaslom. A skilleket leirtam, a parancsnoknak a latasnovelot vagy camot tedd, mert latom a 6 erzek mar megvan.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #95404 üzenetére
Szerintem 8-a szintű tankon már nem árt ha van javítás.
-
MCGaiwer
addikt
mausra se rakunk álcát csak azért, mert szar a camoja. Én úgy látom, mindig jobb az erősségeket tovább javítani mint a gyengeségeket foltozgatni. Egyébként lövés után jobb inkább visszahúzódni, mint reménykedni, hogy a háló segít.
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #95401 üzenetére
Inkább venti, töltésgyorsító és álca. Hihetetlen szar a camoja. Amint ellövöd magad spotolni fognak, és amilyen papír bármi szétszedi.
-
MinionFlasH
senior tag
STA-1-re töltésgyorsító, stabilizátor, csigaszem jó lesz?! A lányok ülnek benne legyen a csiga helyett inkább venti?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic