-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
hesszan #98548 üzenetére
A B1 valóban elég puding, bár van könnyített MM-je, max T5.
A SAu 40 még egész türhető, ahhoz képest, de előtte a Twingo TD... az szörnyű
Vagy itt ez az új SARL 42 med, még sose mentem vele, nem is láttam - rég jártam low tierben - de egész korrekt ágyúk vannak hozzá úgy látom.
Sixkiller6: kamunak hangzik... EU szerveren angolul szoktak érkezni az üzik, bár nem láttam a mailt. biztos hivatalos a forrás? A név változtatgatással köztudottan akkor szoktak foglalkozni, ha csúnya szőke villanyszerelő bácsikra emlékeztet... de magától értetődően nem az a cél, hogy "felszabadítsák" a nevet.
-
kchryss
veterán
válasz
hesszan #98430 üzenetére
Stugos lt-15-höz 4000 spot/damage kell. Tegnap elc amx-el malinovkát kaptam. E4 bokorba berongyoltam, de a távolabbi oldalról indulva, szóval ott voltam az orruk előtt. Brutális camo-ja van annak a tanknak, 1 kockára mentek el sokan és senki sem spotolt fel. Sajnos szokás szerint a fogalmatlan csapatba kerültem, így hiába tartottam spoton az ellenfél kb 75%-át, csak immel ámmal találták el őket. Végére mikor elfogytak a csapattársak lőttem 3-at. 3000 spotom lett és 600 sebzés. 1 lövés hiányzott hozzá hogy meglegyen
Az egyik legjobb spotolos térképet egyébként ki is hagytam. Redshire. A legpofátlanabb passzív spotjaim itt voltak. Északról indulva D7-ben van egy nagyon jó passzív spotos bokor ahonnan mindkét dombot fel lehet spotolni, mint itt a képen látni:
De a legpofátlanabb spotom itt délről indulva volt amikor minden mindegy alapon berongyoltam az amx12t-vel E5-re az uton a térkép közepére és ott valamelyik út melletti bokorban megálltam. Mellettem a dombon 1-1,5 kockára mentek el az ellenséges tankok, de senki sem spotolt fel
-
hesszan
aktív tag
válasz
hesszan #98428 üzenetére
hehe, meglett, éppencsakhogy de meglett. másodlagos is szóval most örülök. [töltésgyorsító meg a két távcső volt fenn] Malinovka kép replay is van, akit érdekel de csak ücsörgök a bokorban, és nézelődök. Köszönhetően a fórumnak E4-ben egy bokorban. Amikor már csak 2 ellen volt akkor lőttem 7-et amiből kettő betalált. Ha azok nincsenek akkor viszont elég morci lettem volna.
Hátra van még az MTből 8db amihez STA1 , stock type61, stock japán t34, matilda, chinukai van, spg-ból 12, heavyből meg 4. Látok rá esélyt hogy meglegyen a t28htc.
(#98427) kchryss
köszi!
ezt a malinovka közepet még sosem próbáltam, ma olvastam itt, és másoktól sem láttam. de bejött. aktív spottal az a baj hogy én béna vagyok és kilőnek, ami meg a másodlagos miatt fájt volna. De ez így leírva is nagy segítség nekem. amúgy cliff? mégsoha nem jutottam fel a tetőre. ma pl egy T49 egylövésezett felfelémenet. mondtam béna vagyok... -
kchryss
veterán
válasz
hesszan #98397 üzenetére
Sok pálya van amin meg lehet csinálni és akkor még ott az aktív spot is. Nekem nem is a sopt miatt nem szokott összejönni, hanem a böszme csapattrásak miatt akik semmit nem lőnek hiába spotolok nekik. Bár én még csak a stugos lt-15-nél vagyok, de megfelelő csapattársakkal az is meg lett volna, a szituáció adott volt hozzá.
Nem vagyok pro játékos, de írok pár példát hol szoktam sokat spotolni.
-Malinovka - középen ahol a bázis is szokott lenni
-Erlenberg - itt kerültem hozzá a legközelebb - D2-ben van egy kis bokor a domb legszélén onnan lehet a kastényban lévőket spotolni passzívan ha jó a camo-d, vagy be lehet menni középre a folyó mellett mindkét oldalon vannak bokrok ahonnan lehet spotolni mindkét oldal felé. Délről indulva F0-nál a dombon inkább aktívan spotolni, kidugod a fejed spotolsz aztán visszamész.
-Arctic religion - E7-ben van egy jó passzív spotos bokor
-Cliff - fel a hegy tetejére aktívan lehet spotolni, ha vmelyik csapat megfogyatkozott E3, F3-ba el lehet menni szintén aktív spotolni a bázis felé vagy a völgyben lévőket
-Fishermans bay - középen sokat lehet aktív spotolni, ha az ellenfél scoutjai megfogyatkoznak passzív spotra is jó.
-Karelia - Támadás módban ha a támadó oldalon vagy, akkor D4-re berohanni és az artiknak td-knek aktív spotolni a bázis körül kempelőket. Védekező oldalon D5-6-ban van egy csomó passzív spot bokor, de csak akkor jó ha az ellenfél scoutjai meghaltak már vagy hülyék
-Lakeville - ha sok az arty akkor a szorosban a E2-F2 lehet nekik spotolni. E1-en a hegyre felmászva van egy bokor is ha az ellenfél nem indul meg, hanem a bázis körül beáll, onnan lehet passzívan spotolni őket. 4-es vonalon középre berohanva szintén van pár jó bokor, de itt általában jönni szokott szembe yolozó tankok. H6-ban van egy bokor ahonnan a középen és a város szélén jövőket lehet spotolni. Jó passzív spot hely ha a gyengébb csapatban vagy és inkább az ellenfél támad, csak nehéz onnan visszavonulni.
-Live oaks - van sok passzív spotra alkalmas bokor a mocsárbanTovább nem folytatom, mert elfáradtam
Egyébként meg a legegyszerűbb ha felmész [wotreplays]-re find replay, tanks fülön kiválasztod a 6-os, 7-es, 8-as könnyű tankokat, maps fülön kiválasztod a térképet amire kiváncsi vagy a medals fülön meg kiválasztod a Felderítő / Scout és/vagy Őrjárat / Patrol Duty-t szűrésnek és megnézed a replayt. -
Warton
őstag
válasz
hesszan #98397 üzenetére
1. Csak néhány pályán lehet megcsinálni ezt a küldit csak spottal. Malinovka, Prohorovka aztán slussz.
2. Csak ötlet, most freexp-ből lehet a legénységnek xp-t adni. Ha sok freexp van akkor egy jó lehetőség a 6. érzék megszerzésére. Amúgy a klasszikus könnyű tankos felszerelés nálam a háló, csigaszem, venti.
3. T54lwt-tel nagyobb esély lenne a küldetésre mint az LTTB-vel. Mondom ezt úgy, hogy nincs meg a T54lwt, viszont megvan a hasonló tulajdonságokkal rendelkező WZ132.
4. Én még a T55A-s küldetéseket is meg tudtam csinálni a SU-14-2-vel, pedig nem vagyok egy nagy artysta. Úgyhogy teljesen felesleges csak a küldik miatt megvenni a következőt. -
hpeti84
csendes tag
válasz
hesszan #94329 üzenetére
Wn8 szerint rendeztem a tanklistádat. Bár ha azt veszem alapul hogy e szerint a tog az eggyik legeredményesebb tankod akkor a jt88 még akár jó is lehet... (:
Legalább a tempóhoz szokva vagy.
Igazából csak egy ötlet volt.
De tulajdonképpen a nyolcasok közül mind jó lehet ha megtanulsz Velük eredményessen játszani(sebezni).
Sok sikert a jt-hez. Ha jól tudom az ebay-es kód felhasználási ideje nincs limitálva.Üdv. Peti.
-
hpeti84
csendes tag
válasz
hesszan #94264 üzenetére
Szia. A jtt88 valóban jó pénznyomda hírében áll.
De! Ha nincs hozzá legénységed akkor nem biztos hogy egy sétagalopp lessz az elején a 75%-os bakákkal.
Wotlife-on megnéztem hogy melyik tankal mennyire vagy eredményes. A t-29 kiugróan jól teljesít nállad. Feltszem van egy egész kigyúrt legénységed is az amcsi heavy vonalra.
A számok szerint tornyozni is tudsz. Nem lehet hogy a t-34 jobb lenne ebből a szempontból???Üdv Peti.
-
Angel1981
veterán
válasz
hesszan #94282 üzenetére
Ez csak az átlag, sok ezer csatára vetítve - valszeg egyaránt prémmel, és anélkül.
Egy jobb játékos ennél sokkal többre képes, ez itt tényleg csak egy nagyságrendi képet ad arra vonatkoztatva, hogy melyik tank mennyi pénz keres.
Az első 5-tel mondjuk nem lehet nagyon mellényúlni, ha farmolni akar az ember az biztos.
(Persze örök hozzáfűznivaló, hogy Type-ot már rég nem árulnak.) -
Emu
őstag
válasz
hesszan #94282 üzenetére
Egy ilyen bevételű este nekem kb. 15-20 csata. Nem is tudok más tankokkal menni, mert nem nagyon van nagyobb
Most vettem LTTB-t, T28 Protot, KV4-t, T44-t összes felszereléssel együtt, illetve a modulokat is folyamatosan veszem meg hozzájuk. A credit nagyja küldikből lett meg rájuk. Azóta 1-2 küldit tudtam csak megcsinálni, és már megint van 4M körüli creditem, pedig nem vagyok top játékos.
-
L4mie
veterán
válasz
hesszan #94282 üzenetére
Hasonlóan gondolkozunk,
Noh most hogy így linkelted meglestem magamat is, hogy pontos adatokat tudjak mondani:
[link] Szóval 1 hóanp alatt 452 csata amiben azért bőven benne van, hogy elkezdtem húzni egy német TD ágat, egy Angol TD ágat meg most egy arty ágata magas szinteket, hanyagoltam, és azért kellett a visszaszokás, mert 1 éve nem játszottam, változtak a mapok, meg sok minden.
De egyet tudok érteni, csak azt tudom mondani, hogy én ha ha credit kell akkor csapatom a T5-6 TD-ket, meg amúgy is a játékot leginkább jelenleg azokkal élvezem /kis darazsak/
haverokkal mennék szívesen 8-9-10 et, de ők mostanában nem érnek rá még annyit se mint én. Nekem is be van tárazva 5 gold általában, de csak akkor használom ha elfogy a normál lőszer /T67-stug/ vagy ha nagyon keménnyel kerülök szembe 1 v 1 be, és az eléggé ritka.
-
Angel1981
veterán
-
ballington
addikt
válasz
hesszan #94264 üzenetére
Lassan En is kredit hianyban leszek. Tobb vonalon is elmentem t6 ig, jelenleg sok tankot vennek de nincs ra kredit. Megvehetnem:nashorn, jagdpanther, panther II, t20, churchill VII, t-43, su-152, comet. Van nehany, mit meg huzok, de azokon megint gyorsan tovabb lehetne menni, aztan megint ott vagyok, hogy elfogy ahuzhato tank. Gondolkodok azert, h egy prem tankot vegyek-e. A jt88 azert is lenne jo, mert abban lehetne a legenyseget huzni mind2 nemet td agahoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest