- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
En meg olyan szepen le lettem cseszve hogy a kicsit hasznalom. Nem általad, ofc.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sanya
nagyúr
válasz MinionFlasH #94173 üzenetére
Na most mindenki Kakadumix-re, nem létezik, hogy csak 2szavazatot kapjon!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
CirrMee
addikt
A 85 -ös kávégépen (KV-85) melyik ágyút érdemes használni a két legnagyobb közül? Most jutok el oda hogy döntsek/válasszak, és a 122 -es töltési ideje elég brutálisnak tűnik...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zozyk
addikt
XVM userek,már nem kell az Auto Equip Mod külön,tudja a legfrissebb xvm is..
Hangar.xc ben kell bekapcsolni (false -> true)
"enableEquipAutoReturn": true,
// true - Enable removable equipment auto return (Camouflage net, Stereoscope, Toolbox)
// true - Включить автовозврат съемного оборудования (Маскировочная сеть, Стереотруба, Ящик с инструментами)Még 1 jó dolog,20% lőszer alatt nem engedi csatába a tankot,feledékenyeknek hasznos lehet.
* new options:
"hangar"/"blockVehicleIfNoAmmo" - make vehicle not ready for battle if less than 20 percents ammo loaded
"minimap"/"minimapAimIconScale" - scale factor for the minimap aim icon* new options:
"crewReturnByDefault" - return crew check box is selected by default
"enableEquipAutoReturn" - removable equipment auto-return (Camouflage net, Stereoscope, Toolbox) "minimap"/"showCameraLineAfterDeath" - show camera line after death
"minimap"/"minimapAimIcon" - path to icon for arty aimSource: http://www.modxvm.com/en/download-xvm/#wot-main
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz jano_77 #94179 üzenetére
Kiválóság jele %
A carousel.xc ben kell az "extraFields": alá:
// Damage Rating.
{ "x": 20, "y": 38,
"format": "<font face='Tahoma' size='10' color='{{v.c_damageRating}}'>{{v.damageRating%4.2f~%}}</font>",
"shadow": { "alpha": 90, "angle": 45, "blur": 7.5, "color": "0x000000", "distance": 0, "enabled": true, "strength": 7}
},[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
az mitől van,. hogy a célkeresztem "ringatózik", nem tudok rendesen célra állni és így sebezni sem!? Ezt 9.7 óta tapasztalom, azóta a játék sem megy úgy sajnos.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #94182 üzenetére
ugyan ez van nálam is...T32 felejtős, M103 megtartós
írtátok korábban, hogy a csata végén a részletezőben XVM hiba miatt nem lehet látni, hogy hány lövésből, mennyit találta, mennyi a spot és a dmg!? Azóta jó pár újabb nightly kijött már, de ez még mindig fenn áll! Biztos, hogy az XVM a ludas és nem a nyomi WG tolt el ismét vmit - nem nagyon csodálkoznék rajta!?
[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
válasz fradi81 #94158 üzenetére
Levettem a grafikát full low-ra és így jobb. Felment az fps is 70+-10-re, jóval élvezhetőbb így a játék, könnyebb a célzás is. Nem is értem, miért nem így toltam eddig. Csak így elég puritán. Kell az az i5 meg a 660gtx.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
emre
veterán
válasz grizlisandor #94175 üzenetére
A dmg loggal nem lehet mit kezdeni, de az infopanelt én áttolnám a minimap mellé. 1680-ban nekem így néz ki az alja Ehhez az infopanel.xml-ben átírni a <location x="+ sorokat. Nekem a középponttól 200-as eltolással lett jó.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
Abban tudna nekem segíteni vki, hogy a fogyóeszköz ikonoknak a helye megváltozott a 9.8-ban?
Bemásoltam az ikonokat oda, ahová eddig is - C:\World_of_Tanks\res_mods\0.9.8\gui\maps\icons\artefact - de ennek ellenére nem használja őket, hanem az alap ikonok láthatóak. Mi lehet a gond?Illetve, ha vki meg tudná mondani, hogy a tank ikonokon hogyan lehet kijelezni, hogy hány %-nál tart az adott tank a kiválóság jelzéshez - mit kell beírni és melyik file-ba? -, azt is nagyon megköszönném.
-
Flatron710
tag
Kérem vissza a tankom... Ha azt írta, hogy befejezve, akkor miért nem dobja vissza a vasat a garázsba?
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #94129 üzenetére
Nem rossz, jacktor modpackhoz hasonló.
Tök jó, hogy látom mikor tölt be az ellenség, de sajnos a csapattársakét is látom, ez több információ, mint amire vágyok.
Színjelölt találatjelző jó dolog, infó panel csata közben is tetszik. 1600x1200 felbontásban játszok és úgy érzem, hogy a dmg kijelző és az infó panel nekem sokat elvesz a képernyőből...
Valami miatt kifagyott 10 csata után... -
L4mie
veterán
és bent ragadt a tank is
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MinionFlasH
senior tag
Aki esetleg még nem szavazott, és szeretne, az ITT megteheti, ma délután zárjuk a szavazást, és véglegesnek mondhatjuk az eredményeket!!!
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
Meghaltak a szerverek...
-
adamgreen
senior tag
EU1 down EU2 999 ping
GG
-
L4mie
veterán
Fogta és kilépett a csatából, kb 3 perc után, oké noobrush volt és már foglalták a bázisunkat etc.
Finished felirattal, O.o Ez mi?[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz jano_77 #94164 üzenetére
Elvittem a győzelmedet T6-8-10
----
Cromwell B-t így hogy alapból volt nekik bia és rádobtam a ventit, tűzoltás helyett beraktam pórellátmányt. Kicsit megtáltosodott a járgány. Még így is lehet vele lazán keresni kreditet.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
válasz ballington #94150 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen mikor rádugtam a 4K TV-ét... +300ms késés.
mcwolf79: Low tier is teli van agyhalottakkal, ott is megy mindenki fejetlenül. De ott kevésbé lényeges a csapatmunka, egy-két
hülyétnoob-ot még tud kompenzálni az ember.fradi81: Minden második csata lemming train. A 3:15 még egészen kiegyenlített. Pár perce volt olyan csatám (francia 8-as atry), hogy teli volt tier10 heavy tankokkal. 3:3-ra győztünk... fasza, mi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok, mit érdemes 3.-nak kifejleszteni? Most ezek vannak:
Mindenkinél BiA, parancsnok: 6. érzék, 1. lövész: pillanatkép, 2. lövész: mesterlövész, sofőr: kuplung égető, rádiós: helyzetfelismerés, töltő: adrenalinroham. -
jano_77
nagyúr
válasz Spenike #94151 üzenetére
keress egy zoomx.json file-t és nyisd meg Notepad++ progival és abban tudod beállítani a zoom lépcsőinek mértékét!
vmi ilyesmi elérési útvonalon kellene lennie:
C:\World_of_Tanks\res_mods\0.9.8\scripts\client\mods\PMOD"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
válasz fradi81 #94158 üzenetére
Ja már kék a napi WN8-am visszarázódtam
Pedig alig játszok kedvencel, nagy részben csak húzom a stock gyanús tankokat.
Nem gondoltam, hogy valaha leírok ilyet, de kezdem megkedvelni a KV4-et és a T32-t még jobban megutálni és félek az M103 se lesz az igazi. Simán elintézem tier8 heavyvel.Fully electric lifestyle!
-
fradi81
veterán
válasz ballington #94150 üzenetére
Minimum grafikán is ilyen?
Na lassan ideje szakaszozni hogy legyen némi esély eldönteni a csatákat
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Szepi1979
senior tag
Felejtsd el azt a stílust amihez eddig azon a vonalon hozzászoktál. Amíg nem fullos a proto addig nagyon kaki, utánna már használható. Az oldala annyira papír hogy ha lehet ne nagyon mutogasd. Amikor céloz az ellen egy picit forgasd be az elejét de ne annyira hogy az oldaladat lője. Városban a sarkokon az orrodat dugd ki 45 fokban úgy hogy az első görgődet ne tudja lőni, sidescrape nem jó ötlet. Ha ellőtte magát rámehetsz. Sajnos sokan tartanak a prototól így szinte alap hogy golddal lőnek.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Spenike
tag
Skacok azt hol tudom állítani hogy mekkora nagyságokban távolodjon el a kamera a tanktól mert most nagyon nagy léptékben távolodik és így nem tudom beállítani a nekem megfelelőt...
-
ballington
addikt
Csak nálam van úgy, hogy az egér mozgása csúszik, még a garázsban is, ahhoz képest, ahogy mozgatom? Olyan nyúlos érzete van az egésznek.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
törölt tag
Miért van az, hogy minél magasabb tierben játszik az ember, annál több és nagyobb idiótával van körülvéve? Nem ennek kiküszöbölésére hivatott a tapasztalati pontok rendszere? Erre igazán kitalálhatnának valamit, a csaták többsége totál komolytalan tier8-tól... 2 óra alatt nem jött össze egyetlen épkézláb csata sem, ez így élvezhetetlen.
-
mcwolf79
veterán
válasz hpeti84 #94109 üzenetére
Igaz én még kb. 5-6 meccset toltam az "új" SP-vel, de tényleg bitang lett a frontja. Beforgatva, ficánkolva 8-9 heavy-k szenvednek vele. így már azt mondom van értelme annak a tanknak. Nagyon ráfért már egy kis buff. Ha már nincs sebessége, penje, sebzése akkor legalább valamennyi páncélzata legyen. Szóval eddig nekem bejön. Jó köröket lehet vele menni.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
szbalogh
addikt
Nem tudja valaki, hogy lehet a Kriegstreiber hang modokat életrekelteni? 9.7-ben ment a 9.6-os de most nem jó.
Most nézem, hogy a T-55-ben a töltő a rádiós A Leo-ban meg a commander.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
grizlisandor
veterán
Azért a Cometnek rendesen meg kell céloznia, hogy belőjön téged.
A géppuskafészket tudtam, hogy gyenge pont és Balázs + Szepi világosított fel az első pár szakaszozásunkkor, hogy a tornyon a háromszöget is be lehet lőni.Ebben igazad van, mert ha rossz irányba indulsz el lemaradsz a sebzésről, vagy a csatáról.
Artyk imádnak, ha rájön az enemy hogy egyedül vagy egy ügyesebb med/light rendszerint elkap, ahogy én észrevettem.Én most a Churchill VII szenvedek, ez a garázsomban az egyedüli tank, ami stock. Bitang lassú, arty rád néz garázs.
-
Ármester
12 éves kis vérpistike aki nem tud veszíteni, nem kell foglalkozni vele
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Emu
őstag
Ez a T28 proto...ezzel hogy a fenébe kell játszani? Nézegettem videókat róla, elég sokan használják 2nd line heavyként, és rendesen pattog nekik minden lövés. Engem még egy Comet is simán belőtt szemből, nemhogy egy IS-3..
Lassú, ha rossz felé indulok esélytelen, hogy odaérjek a csatába és el tudjam sütni az ágyúmat, ha netalán tán fel is spottolódom, kapásból én leszek az artyk csemegéje. T25/2-vel a végén sokkal élvezetesebb volt a játék, nem utolsó sorban ezzel a tankkal a legrosszabb a winratem. Hogy kell játszani vele -
Ármester
Sziasztok
Nemrég kaptam kértem segítséget régebbi replay lejátszás ügyben. Aztmondátok Innen töltsem le a megfelelő verziót és úgy visszatudom játszani. Letöltöttem a Unoffical Client részből a 9.1-et, de csak egy ilyen cucc jött le:
Melyiket kell letölteni, ill. mi a teendő? Előre is köszi„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
emre
veterán
Kétszer ugyan azt a hibát nem fogom elkövetni. Van egy másik accom, ott pár ágon prémium fiók nélkül egészen tier 2-3-ig eljutottam, és egy kicsit meguntam a dolgot. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy kredit, legénység és felszerelés nélkül milyen kemény is az élet. Ráadásul az első számún is egyre kevesebbet játszok, és azt is egyre szarabbul. ez a statom azon az accon
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz csaba17 #94130 üzenetére
Azért mert számunkra egyértelmű hogy használsz valamit amiről nem beszélsz, vagy nem ismered mindet amit felpakoltál. Mert ahonnét a képet kiszedtem az bizony egy tiltott cheat mod, és a free kamera mod használata sem engedélyezett random csatákban ha jól tudom.
(#94131) zozyk
Nem akarom bántani őket, de amit a wotinfón a modokkal művelnek az kritikán aluli. A wothungary sokkal megbízhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
csaba17
senior tag
köszi mindenkinek, nekem megfelel a jakctor illetve az a pár mod amit még hozzáteszek, ahogy írtam a kellermann V lenyomására nálam kilép, jobb mint az altf4
majd letöltöm a vitiris féle kellermannt és megnézem hogy ott iújság. szeretem magam összerakni a modokat, legalábbis a legtöbbet. -
zozyk
addikt
(#94118) fradi81 válasza csaba17 (#94114) üzenetére
erre ha lehet nem válaszolok! leírtam hogy jackor modpack van fent plusz pár mod. nem kell az oktatás. köszi.Pont ezt akartam elkerülni...Fradinak igaza van,mostanában sok a gond az Aslain modcsomaggal.
Igazából (S)3(/S) 4 lehetőséged van:
1. Hagyod így és megszokod
2. Keresel egy másik modcsomagot (pl:amit emre linkelt)
3. Összeszeded magadnak amit szeretsz. (pl:Innen)
4. Modok nélkül tolodJahogy neked jactor van fenn...
jr1994 írt aslaint és az volt a fejemben...[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz csaba17 #94119 üzenetére
Próbáld ki ezt a pack-ot, itt nem kell válogatni, csak bemásolnia kicsomagolt cuccot a megfelelő helyre.
[ Szerkesztve ]
-
-
jr1994
addikt
A jobb felső aslainnal nekem is megjelent, kiosztott és pattintott sebzés számláló. De ma módosítottam pár dolgot és eltűnt, helyette bal lent a tankos négyzet fölött jelent meg egy olyan izé ami viszont csak a pattintott sebzést számolja. És nem tudom hogy csináltam
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
csaba17
senior tag
-
emre
veterán
válasz benvolio #94115 üzenetére
Szívesen.
Nekem ugyan nincs meg a kis lorr arty, de egész közelről láttam mit lehet vele művelni. A pontos artynak én a GW Panthert és az O261-et használtam. A területsebzéshez, láncoláshoz meg jó volt az S51, és az O212.(#94114) csaba17
Én inkább egy relpay-t szednék le és azzal próbálkoznék, mintsem hogy a gyakorlóban vacakoljak.
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
gyakorlóban megnézem, viszont ahogy írtam ilyen nevű modot tuti nem töltöttem le.
(#94113) zozyk válasza csaba17 (#94106)
az nem zavar, a lényeget látom illetve nincs is damage panelom, legalábbis modként nincs amit külön erre a feladatra töltöttem volna le.
vitiris golddetektorosát szoktam használni de most nem, illetve nem is néztem hogy van e, nekem így is megfelel[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz csaba17 #94108 üzenetére
Asszem meg van, találtam egy mod-ot ami ezeket tudja.
Szóval nagy valószínűséggel a P betűvel fogsz tudni visszalépni, miután le snipe-oltad az összes tankot az artyddal.
(#94113) zozyk
Én is használtam az eredeti orosz damage log-ot, , meg még pár másikat is kipróbáltam
[ Szerkesztve ]
-
hpeti84
csendes tag
Sziasztok. Az sp tulajokat kérdezném hogy kinek hogy tettszik az új hd skin illetve mi a vélemény az újrabalanszolt frontpáncélról???
-
emre
veterán
válasz csaba17 #94106 üzenetére
Feltetted a free kamera mod-ot. Néha el kellene olvasni mire kattintasz.
Egyébként a képen a megoldás is ott van ha jól látom.(#94105) benvolio
Jó ha megvan mind a kettő.
A lorr viszonylag gyors, pontos. Az S51 gold lőszerének meg 8 méter feletti spash-e van....Terület sebzésre mikor kettőt-hármat kell egy lőszerrel sebezni erősen ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
-
benvolio
őstag
Két nap alatt sikerült három Acél Nővért szereznem, így vettem egy akciós T71-et. Szerintem ez megtartós lesz, csak úgy visonganak benne a lányok. A másik kettőnek ha sikerül akkor visszaveszem az ELC-t és belerakom abba őket.
Az arty-s küldiket mivel jobb összehozni az S51-el vagy a Lorr 155/50-el?
Üdv! -
zozyk
addikt
válasz CirrMee #94103 üzenetére
Mivel voltál te?Látom,T-150...Ő sokkal előbb észrevesz,mint te őt,az orosz tankok eléggé rövidlátóak,ráadásul ha spottolt neki valaki,akkor soha nem is fogod észrevenni sajna..
A duplagyulladás meg csak szimplán pech..Ha van replay és feltöltöd a http://wotreplays.com/-ra,többet tudnánk a szituról.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
T150 sand pályán. Hellcat kb 400m -ről, full oldalról dob egy (1db) alvázast, egyből kigyulladás, motor K.O. Tüzet elolt, motor javít, pár méter után (ismét full oldalról) megint alváz (1db találat), gép ismét kigyullad, majd felrobban. A felrobbanásig nem is láttam hogy hol volt, majd a végén közli velem, hogy sebzés, miközben felderítettem. Ez így mennyire reális?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest