Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz 04ahgy #33033 üzenetére
Mennyi kredit, te Úristen!
Zeratul: ez a SerB mod még mindig óriási!
D1Rect: az eddigi statjaim vele:
Igen, nem nehéz átütni, de hála a sok HP-nek, nincs még egy olyan 6-os szintű tankom, amivel ilyen bátran bele merek mászni a KV-1S arcába, és ez nekem sokat jelent!
Igen, lassú, van hogy lemarad a csata javáról, de olyan is van, hogy egymaga feltart egy támadóéket.Szerintem jogtalanul szidják és becsülik alá annyira!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez a TOG II mire jó?
Vagy mi a koncepció mögötte?Csak azért kérdezem, mert KV1S-sel szemből röhögve keresztül lövöm sima ammoval.
De ha olyan a helyzet, akkor meg kb. bármivel körbefutod 3x."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz D1Rect #33032 üzenetére
De az hagyján, hogy 2 tierrel magasabb csatákba dobál be, a csaták döntő többségét elveszítjük. Ma eddig 5 csatát sikerült túlélnem ( kb. 50-ből ). Gondoltam nem cseszik ki velem az MM, játszok Tier3-as tankokkal. SU-76-tal 10 csatából 8-ban legalább 6-6 Tier5 mindkét oldalon. Ebből mindent elveszítettük. 2 csata Tier3-as! Mindkettő top gun, nyertünk... totál zizi népség.
-
fradi81
veterán
ph wot fórum:
2012: stat mindenek felett
2013: a sírás éve
2014?moto g72, Ninebot d28e
-
04ahgy
nagyúr
Azért gondold át (mondjuk segít, hogy nem kapható). A leggyorsabban töltő (BIA + venti párossal kb. 7sec!) nem táras 8-as heavy, iszonyat olcsó lövedékek, cserébe pontatlan, lomha, sok weak spot, lassú forgás és toronyforgás, iszonyatosan alacsony átütés. 167/219/54-as pen, ez azt jelenti, hogy golddal kisebbet üt át, mint a Löwe normállal. Persze ott a rengeteg HP (1780, a legtöbb HP-s tier8-as tank) és az erős páncél (ahol nincs weak spot).
Jééé, most láttam csak, hogy az alap XP és a sebzés számjegyei megegyeznek.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
KV-5 Tank Ász! Lakeville-en, kissé együgyű taktikán voltam, a foglalással való reset trigger késztetésével jutott el a csapat a győzelemig.
Hiába no, igen olcsó a fenntartása ennek a tanknak, és a 7500 goldot is megérte anno!
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
törölt tag
Imádom, mikor két órán keresztül 2 tierrel magasabb, szinte sebezhetetlen tankok közé dobál be. Mi is van ma? Szivatós szombat?
-
dfsz34
őstag
válasz KisApám #33028 üzenetére
Hétvégén rengeteg a primitív játéktudású egyén. 68%-os esély mellett simán vesztünk, mert nekünk jutottak a bátor idióta marhák és az ellenfélnek a félős, lapítósak. A mi 5 piros játékosunk 1,5-2 perc alatt elpusztul és utána már megoldhatatlan a helyezet a masszív túlerő ellenében, mert mindenhonnan lőnek, bárhogy forgatom is a tankot.
-
KisApám
addikt
válasz #43783936 #33027 üzenetére
Hasonló nálam is.
Himmelsdorf: az ellen foglalja a zászlót, mi fent a dombon. Megkerülöm a templomot, látom, hogy 4 saját tank csak áll és lövöldöz a túloldalon lefelé a lejtőn lévő 3 ellenséges tankra, és csak állnak, állnak, miközben foglalják már be a zászlót az ellentől a vasútnál.Ilyenkor amit kell csinálni, amit szoktam csinálni:
meg nem állok, elindulok lefelé a dombon, és nem fentről lövöldözgetek feleslegesen, amikor már az idő szorít.
Ellenfél meglepődik, tűz mindenki rám, rámászok egy tankra (kocccc), hogy takarjon a többi ellenséges tank elől, túlélem.
A többiek szerencsére voltak olyan okosak és bátrak (hát jaaa), hogy észrevették a helyzetet és elkezdtek lefelé zakatolni ők is, és lődözni...
Megnyertük.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
törölt tag
Érdekes a játékosok lelkivilága, néha a legnagyobb marhasággal lehet őket a győzelembe vinni.
Néha valami váratlan húzással jobban össze lehet fogni egy csapatot, mint dirigálással és noobozással
A legutolsó példám,Karélia támadás:
A támadó erő elindul mindenfelé mint a birkák, a garantált vereség egyértelmű jeleként.
Én az első csatás zsírúj Ferdimmel fel a sarokba, és mivel senkinek sem akaródzott megmozdulni, ezért serényen lerammeltem az épp felfelé igyekvő négy tankból a legnagyobbat, a kv-4-et,(sérült is vagy 40 hp-t.
Az szegény úgy meglepődött, hogy elhibázott nulláról. Mivel a három társa is engem kezdett lőni, ezért a többiek hamar leaprították őket, a védelembe beállt td-k is engem lőttek volna, de szegény kv-4 roncsa jó védőpajzs volt.
Onnan kezdve már minden ment magától, a pálya közepe felé bóklászók is kihasználták a sarki nagy kavarodást, és tették a dolgukat.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz TESCO-Zsömle #33022 üzenetére
Le vagyok maradva... .)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
SSJmeszes
senior tag
válasz KaLeun #33023 üzenetére
Ne foglalkozz ilyen idiótákkal.
Néha én is szoktam segíteni másnak, amikor nem lépek ki miután hamarabb kilőttek mint kellett volna..
És meg is köszönte, és ment is ahova vezényeltem.. És azt is írtam melyik tank hol van!Ergo ne foglalkozz paraszt majmokkal.. csak törne le az ujja mikor ilyenért elkezd csipogni.
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
KaLeun
senior tag
Nem értem, hogy néhány embernek miért fáj az ha egy a csapatot segítő infót beírok a chat-be, pl. hogy az ellen T54E1 kb. ott rejtőzködik, mert rám lőtt. Erre nekem esik mindjárt egy észlény: damaged noob bla-bla.
Persze a klán spam meg a siemka, moin, hali az nem zavarta.
Cila
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz bullseye #33019 üzenetére
A 3 fős szakasz még mindig a prémium account kiváltsága? A wotwiki szerint, a 8.5 óta változott ez is.
-
bullseye
addikt
És 3 fős szakaszt is indíthatsz. Tegnap gondolom nyertél egy csatát, most ez az egyik mission, amiért 1 nap prémium jár, de csak egyszer az egész hétvége alatt. Viszont ott a szokásos 50k xp/nap egész hónapban, ha jól emlékszem
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Švejk
őstag
válasz PR0JECTNR56 #33017 üzenetére
Köszi! Ezért már megéri játszani!
-
Eagle16
addikt
Jó kis csatát mentem az előbb a Foch-al [link] Pedig nem számítottam sok jóra a csapat miatt...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Švejk
őstag
Egy nagyon láma kérdés: (tényleg nagyon láma)
Mit tud a prémium felhasználói fiók? Ma belépek, kiírja, hogy prémium felhasználói fiók: óra 2
Mit kezdhetek ezzel? -
félisten
válasz zserrbo #33012 üzenetére
A csatában elért XP-t a legénység minden tagja megkapja fejenként.
Kivéve, ha képzetlen arra a tankra, mert akkor csak fél XP-t kap, ugyanúgy mintha kilőték volna csata közben.Ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor a leggyengébben képzett tag megkapja a jármű XP-jét pluszban.
Azaz ő dupla XP-t kap arra a körre."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
zserrbo
aktív tag
Sajnos nem sikerült több sebzést kiosztani, pedig az első 6 killnél nem a lopásra mentem.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz zserrbo #33003 üzenetére
Gyorsitott kepzes be van kapcsolva?
Az ugyanis hosszu tavon kiegyenliti a kepzettseget.Mentor miatt a parancsnokot kiveve mindenki +10% XPt kap, igy tobbszor lesz o a leggyengebb tag, aki a gyorsitott kepzessel dupla XPt kap...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
JagdTiger-hez milyen talentezést ajánlotok? Jelenleg javítás-elit osztag van 100%on és 3. képzettségnek választottam egyedieket.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
zserrbo
aktív tag
Áruljátok el mi a francot csinál a mentor képesség? Van egy orosz legénységem, ami már a 4. képességénél csinálja a 79%-ot. Első képességnek a mentort választottam amint bejött, mint választható képesség. Az összes tag ugyanúgy 79%-on áll. Gondolom a z új képességek bevezetése előtti csatákra nem számítja fel, de azért felháborító, hogy legalább egy tetű százalékkal nincsen előrébb a legénység többi tagja!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zserrbo #33000 üzenetére
Az új tank vételben van valami furcsaság.
Anno megvettem az AT-8-at, lenyomtam vele kb. 200 csatát mielőtt eladtam volna.
Általában top voltam, elvétve középmezőny, talán 4-5 csata volt, amikor mozgócél.
Később visszavettem, lenyomtam vele majd 400 csatát, de már annak is örültem, ha középmezőny voltam, nem csak mozgó cél 8-as csatában.
Kollégám megvette a KV-1S-t és az esetek 80%-ában top, a maradékban középmezőny.
Én kb 1 hete adtam el, mert már annak is örültem, ha középmezőnybe tett be.
Top talán az első 2-3 csatában voltam.Úgy túnik, mintha már a megvásárláskor besorolná az embert a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest