- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz
cifram #69299 üzenetére
"10.04-10.07: Hétvégi ajánlat - "Cry Havoc and let slip the dog of war"
3x-os XP a nap első győztes csatái után
50% kedvezmény a legénységi skill-ek újraosztásának árából
50% kedvezmény az álcafestések és feliratok árából
30% kedvezmény minden tier VI-VII-es normál nehéz tank és TD árából"Bocsi az normál tank amit idéztem.
-
Angel1981
veterán
válasz
cifram #47448 üzenetére
"de nem negyon örültem neki, mikor megláttam, hogy a goldammója HEAT"
Én is így vagyok ezzel - mármint prémlőszerként az APCR-t favorizálom, de nem lehet mit tenni.
Ráadásul az egyik fejlesztői naplóban azt írták, hogy hamarosan nerfelik a HEAT lőszereket - ezek szerint a prémium APCR-t nem? -
diegho
nagyúr
válasz
cifram #47448 üzenetére
A Heat arra jó, hogy nem döntött felületeket beüssön. Maus kicsit forgatva, E100 kicsit forgatva, E3, T95, kemény tornyú amcsi tankok tornyára is lehet lőni, igazából én most a T54E1-en a 210-es AP-val is elvagyok, van nálam APCR, de csak akkor használom, ha valami nagyon jól páncélozott heavy jön szembe, vagy ha már elfogyott az AP. Az E50M pedig tipikusan az a tank, amin nem nagyon kell Heat, vigyél magaddal 10 darabot, meg 2 HE-t és kész. (azért tíz, mert 10-es meden én mindig annyit viszek, hogy egy Maus-t 2 pattanóval számolva ki tudjak szedni)
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
cifram #32895 üzenetére
Én szerettem rammolni vele, szóval nekem töltésgyorsító, távcső és repeszpáncél volt fenn (+ a vezetőnek is kipörgetve a rammolási skill).
Célzásgyorsítót nem tartom szükségesnek ilyen kicsi alap célzásidő mellett és a mivel ez egy remek jó sniper tank, távcső szerintem hasznosabb.
Ha nem szoktál rammolni akkor repeszpáncél helyett mehet fel a célzásgyorsító vagy venti, ahogy tetszik. -
joergie
őstag
válasz
cifram #31700 üzenetére
Az egy hónapos prémium sosincs akcióban! a 3, 7napos szokott lenni 1, 3 napos árban, illetve a 6, 12hónapos szokott lenni 10-20% kedvezménnyel. Karácsonykor valószínűleg megint lesz 10-15% kedvezmény a tier8as prémium tankokra. A prémshop ajánlatokban nem vagyok otthon.
-
emre
veterán
-
sebijani1982
senior tag
válasz
cifram #19634 üzenetére
Nem lesz egy rakéta a nagy motorral sem! Általában mindenki a 85-ös ágyúval használja (mert viszonylag gyorsan tölt), a 122-es az a repesszel jó véleményem szerint. Ha a KV1-S vonalfelé mész, akkor a 122-el már nagyjából felkészülsz, hogy mennyit kell majd várnod két lövés között!
-
yarsley
aktív tag
válasz
cifram #18664 üzenetére
A wiki szerint igen. Elvileg ha oldalra forditod a loveget akkor kicsit jobb lesz
-
Bingisz
addikt
válasz
cifram #16924 üzenetére
Én a veti, vertikális stabilizátor, célzásgyorsító kombót ajánlom. Nekem ezekkel nagyon jól működik.
Legénységnek meg fontos, hogy legyen 6. érzék, javítás valamint a vezetőnek és a célzónak a menet közbeni valamit a toronyforgás közbeni pontosságot növelő skillek.
Ha már van 3 skilles legénységed hozzá, akkor mehet bele BIA is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest