Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

senior tag

válasz Plata #251114 üzenetére

jól csinálod, alapból nem szoktam arannyal lőni, de ha látom, hogy aranyos az ellenfél akkor kettes gomb nálam is alapból.
    Na ez a 2 láda csak trágya cuccokat adott. Nem jól csinálja a WG ha azt képzeli, hogy ez meghozza a kedvet a vásárláshoz :) Először arra gondoltam, miért nem mást vettem, de aztán látom, hogy jól termeli az érmét a steel hunter. A prém napokat fogom mind begyűjteni, amit ingyenesen adnak, mert jövő januárban lejár és várhatóan egyáltalán nem vagy csak minimálisat fogok a játékra költeni, ki akarom tolni a prém időszak végét, hogy a teljes év végi művelet beleférjen.

@diegho: láthatóan még mindig nem akarod megérteni, hogy ez egy szutyok játék csak és nem tud a helyén kezelni. Ha valaki hőbörög, hadd tegye, vagy igaza van, vagy nincs vagy van részigazsága. Neked miért fáj ez ennyire? Ez egy játék, aminek a való életben a haszna 0. A WT-t legalább lehet használni, az ukrán gyerek a bradley-ban emlékezett rá, hogy mik a ruszki 90m gyenge pontjai és mozgásképtelenné tette a ruszki szörnyet. Na a WT ezek szerint hasznos a való életben is, ugye inkább szimulátor szerű tankos játék és az ukrán háborúban is előnyhöz juttatta a tankost. A WoT meg egy árkád lövölde, lazítani jó, egyébként semmire se való.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák