-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz
kigyi_23 #244534 üzenetére
A nagyobb WN8 önmagában semmit nem árul el, max. annyit hogy több sebzést visz be az ember. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy a csaták keretein belül hol, mikor és milyen tankoknak viszi be azt a sebzést. Az sem mindegy, hogy milyen tankkal, mert lightok esetén durván képes megdobni a WN8-at az extra sebzésmennyiség, de ez általában jóval kevesebb hatással lesz a csatákra, mint a csapattársak számára való felderítés, amire nem jár WN8.
-
Viktoár
addikt
válasz
kigyi_23 #244498 üzenetére
Tegnap zsinórba 6 bukó, ebből sehogy sem leszek pluszos.
Sokszor az elsők között vagyok a csapatban, mégsem érek vele semmit ha van 2 csapattag aki kinulláz. Összelövök 3-4-5k-t, a többiek meg 1-2 lövés után elhalnak mert nem olvassák a térképet, nem fókuszt lőnek, stb.... Teljesen arra vagy utalva hogy milyen random tagokat kapsz.
Értem hogy a csapatjáték a fontos, de random játékosokkal ez mikor/hány százalékban valósul meg? Legalább 3 értelmes embernek kell lenni a csapatban különben kuka a meccs. Erre jönnek 3000-es játékosok akik még csak azt sem tudják hogy milyen pozíciót vegyenek fel. Bejönnek arty-val, fv-vel, jgpz e100-al, grille-vel ez utóbbi még működhetne is mondjuk gleccseren, de behozza az ebr-t himmelsdorf-ra meg társai. Szégyen hogy Type 5-tel is a csapat legjobbja vagyok, pedig a kaiju-nak ergya a dpm-e.
Nekem nem ér annyit sem a festés, sem az elismerés hogy mérgelődjek és égessem a kreditet.
Na nem mintha csak ezen múlna mert nem vagyok annyira jó játékos.
-
phoenix1989
őstag
válasz
kigyi_23 #243676 üzenetére
nem tudom. régebben jártam már úgy is hogy kidobott a játék valamiért vagy a gép szált el aztán bejelentkezéskor teljesen alapról indult a játék. mindent újra bekellett állítanom meg mindent jelölt egy piros pöttyel , hogy arra még sose kattintottam és újdonságok vannak ott.
ezt akarnám elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest