Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

válasz ddt500hu #244330 üzenetére

Szerintem nagyon dpm fókuszú most ez az onslaught. tvp-t jól látod, ott van a határ , hogy clutch eszel e vele, hogy megválogatod a célpontjaidat, és inkább életben próbálod tartani a sajátjaid(és az se mindegy, melyiket), mint a könnyen lőhető célpontokat gyapod.
    strv-vel úgy vagyok, hogy ahonnan megyünk, onnan támogatok, és elbukni csak befele(felém, amit lőni tudok) lehet, ekkor kvázi nem hagyom elbukni, ellene dolgozok a vesztes szitunak. És ha a csapat áttolja a frontot, ritka hogy vesztünk, akkor szaladok az eredmény után. Szóval egy ilyen csillapító hatása van. Meg hát ha valakit meglő egy strv, az tudja hogy 5sec múlva jön a következő... Van hátránya a stratégiának, elég dinamikusan kell lekövetni a mapon látottakat, asszem ebben jó vagyok, erre építek.(persze nem jó minden mapon, de 3ra biztos ezt viszem.
    De amúgy gyakran már a setupból lehet látni, hogy win vagy lose(ha spotolódott az ellen csapat). 2nél több med már majdnem biztos lose. ebr is nagyban rontja az esélyeket. talán a 13105 a legjobb light.
    igazából strv-vel is sokat kockáztatok, de inkább dobok egy kavicsot a tóba, ami hullámokat ver, és alkalmazkodásra kényszerítem az ellent(minthogy bemegyek ugyanazzal, mint ők, és remélem hogy jobb vagyok vele)....lehet túl offenzív stratégia, hogy defenzív vagyok :DDD

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák