Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
-
joergie
őstag
válasz Melorin #233295 üzenetére
Sztornó! most tanultam még valamit
Akkor azért ad olyan gyakran ammorack pukkanást az st2. tegnap egy progetto65 pukkant el 1400ról duplalövésnél, autoaimmel oldalba. az st2 modulsebzése 165(x2), a progetto ammorackje meg 260.
ilyen szempontból akkor a duplaágyúsok alkalmasak leginkább az ammmorack robbantásra.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
zola96
senior tag
Volt itt a napokban valakinek pinggel problémája. Vasárnap óta nekem is van. Eddig mindig 40 50korul volt. Azóta 130+ semmiért sem megy le. Speedtesten természetesen nincs is Ping. Ötlet ? Beállítás nincs változtatva, gépen se.
-
Melorin
addikt
válasz tasiadam #233293 üzenetére
Segítségül hívjuk a Bolygó Kap... izé tanks.gg-t
Ha a lövedék modulsebzése annyi vagy több, mint a célpont ammo rack HP-ja (jelen esetben 180), megsemmisül a modul. Ha kisebb a modulsebzés, "csak" megsérül az adott modul. Ha mondjuk az első lövés 100-at sebez (mert egy olyan lövedékkel/tankkal lősz aminek annyi), csak megsérül a célpont modulja. A második lövéssel már 200-at sebeztél bele összesen, így berobban. Van amikor pici a modulsebzése egy tanknak, olyankor több lövés is kellhet.
Én legalábbis így tudom ezt.
-
válasz tasiadam #233293 üzenetére
1. az ammoracket kell eltalálni
2. az ammoracknek, mint minden modulnak, van saját HP-ja, annak el kell fogyni a sebzés hatására (ezért van az, hogy többnyire nagy kaliberű lövedékkel történik ammorack robbanás)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tasiadam
veterán
Minek fuggvenye h ammorack lesz a shot? Azt hutom h 2 loves az ammorackbe robban, de mikor kell 1? Van h 2 ammorack se robban
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
zozyk
addikt
-
joergie
őstag
válasz h1mpi #233288 üzenetére
OKOSAN KELL JÁTSZANI!!!444
Bakker hogy ezt nem mondtad előbb! Akkor azért volt ilyen sz*r a statom
Szerintem itt be is zárhatjuk a topikot, elhangzott a lényeg.Tud valaki olyan klános oldalt, ahol meg tudom nézni hogy ki jött és ki távozott, és up-to-date az adatbázis?!
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Ispy
veterán
válasz tasiadam #233281 üzenetére
Bocsánat elírtam, nem oni, hanem oi, 6-os ht, azért 1050-ről kiszedni vele egy 6-os nehéz tankot az priceless érzés. Top tanként meg pusztít, 5 lövés, 5 kill....persze bottom tankként szart se ér, se páncél, 22 sec töltés, de azt leszrom.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
Ispy
veterán
Beszereztem az onit, hát kettőt lőttem, 2 kill, egy kv85 full hpról, ez mekkora fun, amikor esül, igazi troll tank.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
galervin93
addikt
válasz Carasc0 #233274 üzenetére
"...de te azt láttad hogy pattant"
Látod a hitboxot? Látod hová ment pontosan a lövedék? Az a lövedék, ami pontszerű, nincs kiterjedése, és egy szintén pontszerű páncélértékkel találkozik? (Nem az említett példádról beszélek, általánosságban.)
Az ilyen láncolások, csak kritikus, meg lehetetlen szögekben pattanó találatok pont ilyenek. De még az is lehet hogy hitbox sincs mögötte, ld. pár sorral feljebb a 7-es Skorpion TD esetét, de jó pár ilyen van.
Az hogy mennyire reális, hogy egy 170 milliméteres lövedék nem löki geostacionárius pályára a Skorpiót vagy bármilyen másik járgányt a játékban? Hát semennyire, de ez nem egy szimulátor (mekkora sírás lenne, ha nem lenne hp csak penetráló lövés, ami instant kill!).
Az is egészen bizonyos, hogy vannak hibák, bugok a játékban. De hogy ettől nem hogy egy kategóriányit, de egy ezrednyit sem jobb vagy rosszabb a statja senkinek, az hótziher! Különben nem lenne a játékosoknak széles skálája a tudás alapján, amit ugye a statok gyönyörűen bizonyítanak.
+ Occam borotvája! Amíg a lerítak és a megfigyeltek egyeznek, nem tisztem feltételezni, hogy másként működnek a dolgok.
(Ez nem egyenlő azzal, hogy nem kételkedik az ember!!! A kritikus szemlélet fontos!)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Swinegod
őstag
válasz Carasc0 #233271 üzenetére
Nem vagyok szar játékos nem 2 csatával és biztosra mondom, hogy az átlag sebzés érték egyszerűen nem igaz egy-két tankon. Több száz csata mind ST-2-vel és a Raviolival is. ST 2-nek 400 körül van az átlag sebzése nem 440, Raviolinak sem 390 hanem 360
Szórás is egy nagy kamu. 0,3-as szórással van tank ami konstans nem talál el soha semmit miközben 703 2 és egyéb vicces pontatlan szar orosz társai meg úgy snipeolnak, mint semmi más: Tudom, mert nekem is van, 703 2 pontosabb, mint bármelyik tankom, és ebben bennevan legalább a (papíron) 5 legpontosabb tank a játékban
122TM mikor meglett karácsonykor 3200-at átlagoltam vele jó 20 meccs erejéig, nagyon jó volt a pontossága, imádtam. Aztán egyszer csak azt vettem észre ez a tetű szar nem talál el soha semmit, visszaesett 2000 köré az átlagsebzésem vele. Nem, nem valószínú egyszer csak én lettem szar vele. Ez ilyen. Minden tökéletesen pontos lenne, de legalábbis annyira, mint Armored Warfare-ben annyival jobb lenne a játékHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Melorin
addikt
A célzókörön belül volt olyan pont ami nem az ellenséges tank része volt? Ha igen, mehet oda is a lőszer, azért akkora a karika amekkora. Az lenne fura ha a tank teljesen kitöltené a célzókört és akkor menne mellé a lövés. De ilyen nincs.
Tessék szépen megállni és megvárni amíg eléggé összeszűkül a karika![ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Egy lila játékos is pattanhat, igaz én csak séfet nézem, de amikor azt mondja nem megy, akkor is lő annyit, mint én csúcsformában, és top3-ba van 10-ből 8x. És persze panaszkodik mindenre,.rankedre is, de pár nap alatt felment ligába. Vagy nála cc rng van?
-
Thrawn
félisten
Khm, "megadott célzási sebesség" amit a kliensben látsz vs valóság:
The aiming time listed for each gun (in a specific turret) describes the time it takes for the aiming circle diameter to shrink to a third of its size.
Ez még csak az alaphelyzet, számos befolyásoló tényező van még:
- Dead Gunner
- Gun Damage
- Shooting
- Turret Rotation
- Vehicle Movement
- Vehicle RotationLehet olvasgatni: [link]
Ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy az csak egy dolog mi van leírva a kliensben, a játékszabályok teljes dokumentációja nincs benne. Azt a WG oldalán találod meg.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Carasc0
őstag
válasz galervin93 #233272 üzenetére
Tehát egy olyan esemény történik a tankba (legyen pl. JPZ-E 100-al rálősz Skorpion G-re), amit ha elkezdesz képekkel elemezni, meg a játékban megadott valamennyi képletet előkapod és kiszámolod (igen RNG +-25%) valamennyi értékével behelyettesítve annak értékét, hogy be kellett volna ütnie vagy sem, és ha az jön ki hogy IGEN (azaz be kellett volna ütnie), de te azt láttad hogy pattant meg egyéb kutya-füle azaz NEM-et tapasztaltál akkor sztem nem user error van.
Sok nevezetes lila játékos videójában láttam olyat, amin ő is fogta a fejét hogy "Was das Gyász ez?". Lila játékos is tévedhet persze, de amikor az többször egymás után megismétlődik, azért megint bejön az, hogy egy lila játékos nem tévedhet ekkorát. Persze most tételezzük fel, hogy tényleg lila játékos, aki tolja tolja, gyakorol, nyer stb stb.
Saját példa is jöjjön! Álló tank alig 50 méterre, puha szappan páncéllal és egymás után 3x miss? Sok az a 3! Persze aznap semmivel nem ment nagyon, de ez már csak kiterjesztett példa.
Tehát én továbbra is azt a tábort erősítem, hogy mivel túl sok az a user bosszankodás, akik ismerik a játékmechanikát és a gyakorlottságuk hirtelen megszűnik teljesen egyértelmű helyzetekben. Na itt a gond!
Thrawn: Akik nálam is jobban vágják a papír vs valóság difi tankok listáját, biztosan ídéznek olyan tankokat, amikről tuningtól függően világosan bizonyítják, hogy papíron szép, de játékban nem hozza. Továbbra is érdekelne az oka.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Balion
senior tag
válasz galervin93 #233272 üzenetére
Én pl. konstans zöld vagyok mostanában mediummal, td-vel és artival (egyelőre ezek vannak tier 9-ig). Nincs olyan nap, hogy ne ugyanazt az 1100-1300 közötti wn8-at hoznám
Egyelőre ennyit tudok. Amivel egész elégedett vagyok, mert régebben konstans narancs voltam.
Amit sikerült megvalósítani, hogy ne nagyon nullázzak, figyeljem a mapot, hogy mozogjak a történésekkel, így nagyon beállt a teljesítményem már hetek óta. Remélem egyszer észre fogom venni a számokon, hogy sikerül még fejlődnöm.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
"...egy esemény kimeneti értéke X, de az Y lesz = manipulációból eredő hatás"
És a +-25%, ami bármennyi lehet a tartományon belül, és pont a sokat vitatott szórás-átütés-sebzés témakört érinti?Itt mindenki - tisztelet a kivételnek! - olyan hiú, hogy midnenféle hülye kifogásokat keres arra, hogy ő tulajdonképpen lila, csak a csaló gém miatt zöld. Hagyjuk már. El kellene fogadni, hogy mennyit tud az ember. A hibás önértékelés megannyi probléma eredője, nem csak a játékban, a való életben is...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Carasc0
őstag
válasz Balion #233233 üzenetére
Túl sok a rejtély! Videók, képek és a gyakorlott játékosok millió esettanulmányai mint tapasztalat-halmaz egyértelművé tette számomra is, hogy a játékban megadott paraméterek közül nem mind, de néhány invalid, továbbá szerver-oldalról manipulált/manipulálható az egész játék.
Pl. egy tanknál megadott célzássebesség. Hányszor hangzik el, hogy "papíron milyen a tank, a játékban meg nem olyan!". És ezt tapasztaljuk, nem kitaláljuk. Itt már bukó nekem az orosz gaming megbízhatóság! Tudod nekem nem tetszene, hogy a számlámon van 10 millió (ezt látom) és közben csak 7 millió a valós (ennyit vettem ki, és üres a számla).
A másik meg a sok sok paraméter, kiemelten az RNG. Értem én, hogy miért egy határérték tartományon belül mozgó paraméter, de szerver oldalon gondolod hogy nem állíthatják át?
Igen most jön a kérdés: Van bizonyítékom a manipulációra?Válasz: Igen, passzív bizonyítékom van!
Hogy lehetséges az, hogy aki évek óta komoly elhatározottsággal játszik, tehát tényleg megtanulta a játékmechanikát, átlátja az egészet, több 10e meccse van akár, és van olyan napja, hogy nem megy semmi, pattannak a lövedékek? Lehet tévedni, de ekkora differencia nincs. Mintha egy többszörös bajnok Darts játékos (aki nem kómás, nem ittas, hanem versenyre készült állapotan van) 20 dobásból 10x nem találná el a táblát. Ilyen nincs!Számos megfigyelés igazolja, hogy ha személyes tartalékot kapcsolsz be, egyből meghibbannak a tankok. Nem mindenkinek, de rengeteg ehhez hasonló panaszt olvastam már.
Nincs ezen mit félrebeszélni. Manipulált orosz játék ez. Ettől még kedvelem, mert ellövöldözök vele, de biztos vagyok benne, hogy van egy algoritmus, ami szabályozza a WN8 érték alapján az adott időszakra megadott RNG értékeket. Meg még ki tudja mibe piszkálnak bele szerver oldalról. Tudjátok, túl sok a paraméter. Túl sok a szám. Elég ha az ember megjegyzi őket, nem még eligazodni benne, hogy vajon a lövedék miért nem vitte a tankot, mikor papíron kimatekozva be kell hogy vigye.
Végszó:
Ha a matek alapján egy esemény kimeneti értéke X, de az Y lesz = manipulációból eredő hatás. Mert a matek egy játékban nem kvantummechanika hogy ekkora véletlenek legyenek.
U.i.: Ja és ne fogjuk a csapatra, hogy 20 meccsből 20 lost! Itt nem a win/lost problémáról van szó. Hanem arról, hogy egy jó játékosnak berögzött (sok sok gyakorlással fejlesztett) készségei vannak, ami egyszer csak felmondja a szolgálatot. Ilyen nincs. Mintha én lassan 20 év mérnöki háttérrel a RESET gombbal akarnám a gépet elindítani. Nem nem fogom, mert az annyira csípőből jön, hogy nem azt a gombot nyomom meg. Na itt is ez van. Tudom, hogy be kell vinnie a tankot, de furcsa mód nem viszi be. JPZ-E100 nem pattanhat Skorion G-ről pl. De pattan. Mivel magyarázza ezt bárki?
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #233268 üzenetére
Köszönöm. Nagy öröm ez számomra, mert eddig a 2-es DIV-nél tovább nem jutottam - igaz nagyon nem is erőltettem, mert a cél mindig az volt, hogy a bolt elérhetővé váljon és először a Kpz50t-t majd a Concept 1B-t ki tudjam venni illetve ezekre a speckó festést.
Nagy többségében Kranyóval én is, de volt hogy 3-4 csata is botrányos volt, akkor váltottam Progetto-ra vagy STB-1-re. Az 1-es DIV-ben pedig igyekeztem a kapott bónusz csatákat letudni, így amin még nem volt elhasználva azzal mentem. Volt Obj.140, Obj.277, EBR105, Leo1, de aztán itt is Kranyo-Progetto párost erőltettem.
Asszem 1-es DIV-ben volt, hogy oldalanként nem volt ritka a 4-4 vagy 5-5 Kranyó!!!
Viszont a ligában meg fura volt, hogy többségében medekkel jöttek az emberek vagy csak így kaptam a sorsolást, de az dominált. Igaz volt 1 olyan csatám is, ahol 1-1 med és lighton kívül csak heavyk voltak.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
egyedülülő
őstag
Tankelit linkelt egy oldalt, ahol minden küldetéshez ott van a megfelelő taktika, jármű stb. Ott azt írták 7 es artitól felfelé bármi jó lehet.
Splash damage gyenge, aminek meg nagy a penje, azzal el is kéne találnom a tankot.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Melorin
addikt
válasz egyedülülő #233265 üzenetére
Ne a heavy tankokra lövöldözz
-
hulp01
senior tag
válasz egyedülülő #233265 üzenetére
Azt csinálod rosszul, hogy t8-ban próbálod. Az M53/55-tel próbáld, sokkal könnyebb. Esetleg t10-zel grand battle-ben. De 1500-at sima csatában se nagy cucc összelőni.
-
egyedülülő
őstag
válasz po1son #233264 üzenetére
Aki sokat artizik, elmondhatná, hogy mit csinálok rosszul. Van 8 as amcsi artim. Csak a küldetések miatt játszom vele. Az a gondom, hogy belémvernek az ellen artijai sokszor 3-400-at, én meg a nagyobbik ágyúval is csak 150-200-akat sebzek jó esetben. Nem bírok ősszelőni 1500 fölött sem amikor kéne. Mit csinálok rosszul? Mert nyilván nem jó valami. Pedig 1500 nevetségesen kevés mégis nagyon nem akar összejönni.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
-
tboj
tag
válasz Dobi 562 #233248 üzenetére
Nekem a kedvenc ilyen félrefordításom régebbről a szerver oldali célkereszt helyett a "tároló" volt a beállításoknál
A magyar nyelvű kliensben szereplő leírások sajnos sosem voltak megbízhatóak. Rendszeresek a félrefordítások, pontatlanságok benne.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
jano_77
nagyúr
Hogy rohadna meg a Ranked ott ahol van!
Tegnap feljutottam az 1-es DIV-be és elértem az 8-as rangot.
Ma a 9-es rangig viszonylag könnyedén jutottam el - meg is lepődtem, hogy 103 vagy 106 %-on álltam az 1-es DIV-ben. Jobb volt mint a korábbiakban. Eztán érkezett a fekete leves, mert a következő 2,5 órában azzal szenvedtem, hogy az utolsó sevront behúzzam és sikerüljön teljesítenem életemben először végre az 1-es DIV-et és bronz ligába lépni.
Szó szerint kiszenvedtem.
Nem is a tank miatt, hanem a tudat, hogy végre 1x sikerülhet és olyan közel jártam, hogy nem tudtam elengedni. Sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz popey37 #233251 üzenetére
Remélem nem sértődsz meg (bár ahogy elnézem már mindegy) de el vagy tévedve. A játékszabályok leírása a WG honlapján van, nem a kliensben, ott nincs hely kilométeres szövegeknek. A kedvedért idemásoltam a Modified Configuration ide vonatkozó leírását (nem a kliensből, hanem a honlapról!), hogy világossá váljon számodra is hogyan lehet az, hogy mégis kigyújtottak és porrá égtél a csatában. Ha esetleg nem tudnál angolul, még le is fordítottam neked.
"A Felszerelés 2.0" másfél éve benne van a játékban, ennyi idő alatt már igazán elolvashattad volna figyelmesen, hogy mi van benne. Ehelyett itt értetlenkedsz és engem hívsz kötekedőnek, mert nem vagy képes beismerni, hogy baszottul lusta voltál másfél év alatt elolvasni és megérteni a szabályokat. A saját korlátaid miatt ne én legyek már a hibás...
Mielőtt ebbe is belekötnél jelzem, hogy magyar nyelven használom a klienst, láthatod az összes képről amit ide valaha belinkeltem, csak tudod veled ellentétben hajlandó vagyok elolvasni és meg is érteni minden újítás/patch leírását amit a WG kitesz a honlapjára.Dobi 562: ezt tényleg hozhatnák ide is
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dobi 562
addikt
NA-n szigoritanak a bunteteseken ha valaki "bunozik". A chat huszarok meg az onjelolt Dredd birok akik kitologatnak csapattarsakat a fedezekbol, AFK-zok, map pingelok mennek a levesbe perma bannal ha visszaesok.
Remeljuk az EU szerver is koveti oket!
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz popey37 #233251 üzenetére
Elmondta, hogy angolul "egyet gátol meg" van írva, te meg elmondod, hogy magyarul "AZ" van írva, úgyhogy tanuljon meg jobban angolul. WTF.
A játékot fordítóknak kellene jobban megtanulniuk angolul, de mivel gagyik a magyar fordítások, ajánlott angolra állítani a nyelvet szinte mindenben.Egy csatában egyet gátol meg.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Swinegod #233252 üzenetére
az lehet, de az egyet és az azt nem illik összekeverni: one vs the. elég különböző két szó.
különben a szóban forgó felszerelés más tankon és rankedben tökéletesen müködik, csak a rankedben nem.
amióta feltettem a tvp-re egyszer sem égtem, a rankedben már kétszer is.
az összes gyulékony tankomon lila van belőle, sosem gyujtottak ki.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Thrawn #233246 üzenetére
én megtanulnék a helyedben rendesen angolul:
itt szó sincs "egy" -ről. meggátolja "AZ" .. a kettő között van ám különbség.
de hát hiába, aki kötekedni akar az mindig talál a kákán csomót.
a játékot meg nem véletlenül forditották le több nyelvre, miért kellene itthon angol klienst használni? elárulnád? ezzel az erővel miért nem egyből a kinai klienst ajánlod?de látom értelmetlen veletek bármit is megosztani, mert csak kötekedni tudtok.
/és sajna vagytok jópáran./Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Thrawn
félisten
-
Ispy
veterán
válasz Melorin #233236 üzenetére
Én meg tegnap mentem 5k-t az IS-sel, ma meglett rá a 2. gunmark. Igaz utána gurultam vele még egyet, mondom most már én vagyok a Jani (bocsi minden Janitól), aztán egy szép nullás kör lett. Hát ez ilyen.
Ja és végre sikerült egy tank ász, már csak 2 kell a küldihez.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Thrawn #233246 üzenetére
Azóta használok angol nyelvű klienst, mikor az Overlord pálya játékba került és sikerült a fordítóknak Hűbérúrra lefordítani.
Ami egyébként nem lenne baj, csak itt ugye az Overlord hadműveletről van szó, azt meg nem szokás lefordítani.
De azóta is látom fórumokon, hogy sokan panaszkodnak a félrefordításokra.
-
2thletme2day
őstag
-
Thrawn
félisten
válasz popey37 #233244 üzenetére
Ami nincs odaírva (mert pocsék a magyar fordítás), hogy egy csatában csak egyszer véd meg a kigyulladásól, egyszer a motor megsemmisüléstől és egyszer a lőszerrekesz felrobbanásától. Utána olyan mintha nem is lenne, kigyulladhatsz, tönkrevághatják a motort és felrobbanhat a lőszerrekesz.
Prevents one fuel tank fire, ammo rack explosion, and engine destruction in a battle upon the destruction of these modules.
[ Szerkesztve ]
-
válasz popey37 #233242 üzenetére
Ja hogy ezt hívják módosított konfigurációnak magyarul. Hát elég szar a fordítás.
De ez sem akadályozza meg a leégést Kisebb az esélye a kigyulladásnak, és annyi. A lőszerrekesz robbanásának is kisebb az esélye.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Balion
senior tag
válasz popey37 #233238 üzenetére
70k csatával csinálni egy 3k-s meccset szerinted olyan kirívó dolog? Nem értelek.
Amúgy meg a kran nem arról szól, hogy a kezdőknek kedvez, mert beállsz hullba és tárazol meg tárazol? Ezt egy noob is csinálja addig, amíg nem flankelik.Ebben a topikban rendszeresen vakarom a fejem, nagyon sok az összefüggéstelen, logikátlan hsz.
Tisztelet a kivételnek![ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz Melorin #233236 üzenetére
Abból, hogy a wg engedte, hogy 6600-at sebezz tudhatod, hogy nagyon rossz játékos vagy
Ha mondjuk 10K-t össze szedtél volna, eláshatnád magad, hogy mennyire reménytelen vagy, a wg jóindulata visz csak előre.
Ha egyideig nem költesz a játékra, jönni fognak a 10k-s meccsek is!
Én pl. egy átlagos játékos vagyok, kifejlesztettem az E3-at és kb. a 3. meccsen sikerült 6k+-t össze hoznom. Jó helyen álltam meg, nem tudtak belőni, és spameltem az aranyat like a mthfckr. Az átlagsebzés elmehet a fenébe. Ha valaki tudatlanul játszik, sokat nulláz is, de ha megtalálja a vaktyúk a szeget, össze jönnek a dolgok, jön a topgun meg az ace tanker.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz popey37 #233235 üzenetére
ÚÚÚristen!!! 3173-at sikerült sebeznie egy olyan játékosnak aki átlagban 1489-et sebez a Krannal??!!??
Normális vagy, hogy ezt nem normálisként tűnteted fel?
Nekem 2300 az átlagsebzésem a Krannal. Volt egy csatám ahol 6600-at sebeztem. Akkor csalok, vagy csalt a WG abban a csatában?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
a hétvégi drop csak akkor megy tovább, ha elkezdődik ma is a közvetítés vagy mi fene!?!? Tegnap este beállt 60%-on a második csomag és azóta nem mozdul semmit, pedig Orzanelnél és Tankelitnél is ki van írva, hogy DROP, de semmi!?!?
popey37: ezeknek a pepegáknak el sem szabadna jutniuk a 2-es vagy 1-es divízióba - a tudásuk miatt természetesen. Nem értem, hogy van mégis jócskán tele pl az 1-es DIV-is!?
Nekem sikerült eljutnom az 1-es DIV, 7-es rang-ig. Innen kellene még a maradék 8-9-10 behúzni és akkor meglenne a hiányzó 1 token a tankhoz. Viszont erre már csak a mai nap van, abból is csak az este 20 után, mert addig gyerekes napom van. Szal vagy sikerül vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Kellene csinálni egy ezo-wot topikot is, mert ez a sok rejtélyes dolog, ami történik, hogy ne a jobb játékosok érvényesüljenek, rohadtul unalmas.
Pont ezt a videot néztem, azt hiszem ide illik, küldöm ezt a részletet mindenkinek, akinek inge
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz egyedülülő #233230 üzenetére
amit mindenki tud: a gyenge játékosoknak kedvez a wg. ilyen egyszerű.
nehogy azt mond már nekem, hogy 1700 feletti wn8-al csaták sorozatában nem tudok egy nyamvadt csatát megnyerni amikor az ellenfél jóval gyengébb.
amikor van 60-70k csatája az illetőnek és mellé 4k körüli értékelése, az biztosan unicum játékos, mi?Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz egyedülülő #233228 üzenetére
persze, és hiszek a mikulásban is.
-
popey37
addikt
válasz Melorin #233224 üzenetére
szerintem az, hogy a wg a botoknak kedvez, 3-4k-s értékelésű játékosok úgy játszanak mint az unicumok: láthatatlanok, minden lövésük talál és max sebzéseket lőnek.
őket belőni lehetetlen szinte: a leo 100 méterre volt tölem és nem láttam, pedig a tvp minden jóval fel van szerelve, persze ő simán látott és lőtt, de a lövés után sem szpottolodott fel.
szóval ez megy és ez csak rosszabb lesz, a wg talán igy akarja növelni a játékos bázist. a sok tomato tele lesz reward tankokkal, randomban meg menni fog a kempelés ezerrel, mert játszani egyik sem tud.
a lenti két csatában többet sebeztem egyedül, mit az egész csapatom.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zola96
senior tag
-
popey37
addikt
mindenki azt javasolja, hogy a rankedet nem érdemes induláskor kezdeni, hát a végén sem, egyszerüen lehetetlen nyerni, a sok bot mindig az én csapatomban van, az előző szezonban
feljutottam a ligába, most a 3. divizio 7-es rangján állok 100 csata után. az előzőben 300 csatából ligás voltam.
öszesen 7 rangot tudtam összeszedni a 100 csata alatt.
és mondja azt valaki, hogy nincs manipulálva a játék.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Dobi 562
addikt
válasz po1son #233217 üzenetére
A 9-es miatt megeri vegigmenni az agon! Raadasul mindket top agyuja jol hasznalhato es nagyon fun veluk a jatek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bepingeltem a csapatnak Fisherman`s Bay-en, hogy meg akarom tolni a varost. Az osszes heavynk elment a sarokba a malomhoz kempelni. -
Thrawn
félisten
Csak összekalapáltak egy Top of the Tree-t: AMX M4 MLE. 54
-
2thletme2day
őstag
Valaki árulja el nekem, hogy mi a csöcsnek van a játékban a WTR ha nem használja a wargaming semmire az mm-nél? Állandó az olyan meccs ahol az egyik csapat 5000 feletti a másik meg 5000 alatti WTR-es játékosokból áll szinte. Minek van ha nem használják semmire?
-
jano_77
nagyúr
holnap vége a rankednek ez stimm. Meddig tudom megvenni a Concept-re a festés stílust?
-
FoLey-v
addikt
válasz ChristianID #233212 üzenetére
Köszi akkor megvárom hátha egyszer goldért is meglehet venni. Addig T28 modul részeit kifejlesztem,mert az sem rossz tank.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ChristianID
tag
válasz FoLey-v #233211 üzenetére
A TS-5 az egyik legjobb tier 8-as td (legalábbis számomra)... pattogtat, gyorsan tölt, jó átütés... ha megbarátkozol a menetdinamikájával (illetve annak hiányával), jó kis gép lehet...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Az egyik kérdés: Tier 8-ban melyik TD tankot érdemes venni goldban?
WZ 120 1G FT is lett említve az mennyire jó td tank?A másik kérdés: Most vettem meg a T28-at és szeretném tovább fejleszteni. T28 mellett van értelme venni TS-5-öt? Csak azért fejlesztettem ki T28-at,mert nem volt kedvem pénzt kiadni TS-5-re aranyom pedig lenne,de úgy meg nemtudtam.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
-
popey37
addikt
a 24 token a BP-ben hogyan jön össze? akárhogy számolom csak 21-et lehet szerezni./ 3x7/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest