Hirdetés
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Rám a múltkor rám írt egy magyar srác (csapattárs), hogy szép volt, ilyen is van (néha-néha ).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
BigBear
senior tag
válasz Dobi 562 #233496 üzenetére
Ez most nagyon finom volt, de valóban, kaptam már szép cizellált kedvességeket is.
Most az volt az érdekes, hogy egymás után durrantottam le a 2 tagot, majd meccs után szinte egyszerre írtak, majdnem ugyanazt. "Full HP trash, noob camper." "Full HP shit, f. camper".
Mondjuk különösebben nem zavar, gondolom agyvérzéssel küzdöttek, vagy az egeret rakosgatták éppen össze vagy ilyesmi. -
tasiadam
veterán
Ezen sírjak, vagy nevessek?
RNGisMySugarDaddy (09:02:35) legalább lennél csapatjátékos ConsulGregoriusBeneficar (09:03:16) mert? mert te pittyegtél? és? RNGisMySugarDaddy (09:03:52) csak gondoltam ha elindulunk ketten nem kell majd attól tartani, hogy az a 3 nmy megindul 1 valakire. Majd fogtad magad, körbe mentél UGYAN ODA :D :D
RNGisMySugarDaddy (09:03:57) sok logika volt benne ja ConsulGregoriusBeneficar (09:04:01) ja, mondod úgy hogy 4. db csatát mentél cw-n? LOL
ConsulGregoriusBeneficar (09:04:10) sok logika van a randomban... RNGisMySugarDaddy (09:04:14) nem szoktam cw-zni ConsulGregoriusBeneficar (09:04:23) tanulj meg előbb játszani, utánna csipogj,,,
RNGisMySugarDaddy (09:04:29) xD
RNGisMySugarDaddy (09:04:29) ok
ConsulGregoriusBeneficar (09:04:35) vagy akkor legalább hülyeségeket ne írogass...
ConsulGregoriusBeneficar (09:04:38) hali
És az ominózus játékBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
BigBear
senior tag
Annyira szeretem, amikor csata után jönnek a "Rohadt full HP-s amatőr" meg "Nyavajás camper" üzenetek. Attól a 2 ellenféltől persze, akiket az adott csatában kilőttem. Megjegyzem, pont közelről kaptak.
Én is van, amikor mérges vagyok, de valahogy idáig még soha nem süllyedtem. -
Injun
senior tag
Csata közben,ha ráviszem a kurzort a töltényekre,akkor nem írja ki a tulajdonságaikat.Hogyan lehet beállítani,hogy mutassa?Köszi.
-
Dobi 562
addikt
válasz egyedülülő #233480 üzenetére
Nekem az elso gondolatom az volt mikor lattam a WG videojat, hogy mennyire leromlott az atlag jatekosok tudasszintje ha mar ilyen mankokat osztogat a WG.
-
Balion
senior tag
válasz zola96 #233487 üzenetére
Reworked HE Shells: How to Play to Their Strengths (worldoftanks.eu)
tldr: átmegy
(HE shells will be able to penetrate screens, tracks, and the wheels of wheeled vehicles at the point of impact. They will also be able to penetrate insignificant and/or destructible objects (fences, destructible structures, etc.)—this is a direct consequence of changing the HE shell damage model from the area of influence to the point of impact.)
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Frontline-ból is eltűntek a 9-es tankok tesztszerveren. Akkor a következő patchnél már az sem lesz benne? Mondjuk nem bánnám ha így lenne.
-
Balion
senior tag
válasz h1mpi #233484 üzenetére
Majd lesz. Nemsoká.
Előzőleg ezt írtam: "Prokhorovkán vajon már nem tudsz elrejtőzni egy elpusztított tank mögé, mert mindenki látja, mid látszik ki és pontosan oda lőnek? Elvileg az sem fog működni. Az azért kemény"
A videoból az is kiderült, hogy igen, azt is jelzi majd, ha roncs mögött állsz, nincs trükközés
Ez a videó, ha egy héttel később érkezik, simán április 1-ei tréfának is elment volna.
#2334862thletme2day: tier 8 only lesz a Frontline
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz jano_77 #233481 üzenetére
Azért eddig egy ilyen szituban nem feltétlen tudtad pontosan arcszélen lőni a Maust pl.
Meg nem tudtad pontosan, mi van egy rombolható objektum mögött. Mint pl. a képen, mögötte van egy rombolhatatlan. Azt nem tudhattad, pontosan milyen formájú mondjuk az oszlop alja. konkrétan beépített maphack.
Prokhorovkán vajon már nem tudsz elrejtőzni egy elpusztított tank mögé, mert mindenki látja, mid látszik ki és pontosan oda lőnek? Elvileg az sem fog működni. Az azért kemény.Plusz mivel a HE már át megy a rombolható dolgokon, a kukás sem fogja visszafogni magát, tisztán látja, hová lőhet.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz egyedülülő #233480 üzenetére
azért szerintem aki tudott játszani annak eddig is tudott dolog volt
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
egyedülülő
őstag
Ezt az új kontúr opciót kissé csalásnak érzem. Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy ennyire látszik, melyik része nincs fedezékben a harckocsinak. Illetve, hogy át lehet e lőni az objektumot vagy sem. Kiknek szánják a játékot? Így simán látják, ha akár egy tank roncsa mögé beállok, hogy melyik pixelen lógok ki.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Don Vittorio
őstag
válasz joergie #233476 üzenetére
#metoo
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
joergie
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az utóbbi időben nagyon nem tud behúzni a játék. már a ranked alatt se, de már ha kapok egy prémnapot, akkor se az jön le érzelmileg, hogy:
najó kiveszem a több X-szeres bónuszokat legalább mind a két nap, hanem...játszani kéne(emiatt) de nincs kedvem. battle pass csorog előre, nagyon nem ad olyat amire szükségem lenne, esetleg a cobra majd egyszer érdekelhet mert fun.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #233473 üzenetére
40 azaz 1 xp és sose fogjuk megtudni.
Nekem ma volt egy Tier VIII csata szóval nem játszott a nagyobb tier-t sebzek, stb.
Bourrasque szakasz (8k+ wtr mindhárom) közül kettő xp egyenlőség, míg a harmadik lényegesen kevesebbet kapot.
Én voltam a top 4. sebző Progetto-al és kevesebb sebzés/kill-el is több xp-t kaptam pedig a csata elejét td módban toltam.
Részletes csatajelentőm nincs meg mert nem gondoltam rá hogy jól jönne.
Elemezgesd.
-
jano_77
nagyúr
-
Ispy
veterán
válasz 2thletme2day #233453 üzenetére
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
jano_77
nagyúr
válasz egyedülülő #233462 üzenetére
tier8 vagy tier9?
Ha vkit érdekel az új játékmód, akkor Scheff épp azt teszteli a teszt szerveren.
-
egyedülülő
őstag
válasz joergie #233461 üzenetére
Azt mondták a kép csak "placeholder", nem azt a harckocsit mutatja. Ettől függetlenül nagy az esélye, hogy az Object 259A vár az út végén. Nekem az eddigi statok alapján elég brutálnak tűnik.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
joergie
őstag
válasz egyedülülő #233457 üzenetére
Valóban hasonlít, de vannak minimál eltérések. 83%-ra mondanám énis, hogy ez lesz
Amúgy érdemes battle passban átkattolni elindítani a másik 2 tank fejezetét, mert kapásból megkapjátok az első stádiumú 3D skint, anélkül hogy bármit kéne érte tenni. Ha bármi történne, az már meglesz.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Balion
senior tag
válasz jano_77 #233456 üzenetére
Lesz egy negyedik chapter, ami a Battle Pass vége felé lesz elérhető. Nem kell megcsinálni hozzá a másik 3 chaptert, hogy elkezdhesd. A végső jutalma egy tier 8 tank és 3d skin.
Egy battle pass chapternek álcázott marathon tulajdonképpen.
A végső ára a tanknak azon fog múlni, hogy mennyi állomást csináltál meg a chapterben.
ha nem csinálod meg végig és meg akarod vásárolni a fennmaradó részt, csak akkor teheted ezt meg, ha improved passt vásároltál / vásárolsz.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Vki el tudná mondani, hogy a New Chapter Vehicle and 3D style az pontosan mit is jelent? Milyen prém tankot lehet szerezni illetve mikor lehet ezt a chaptert kiválasztani, mit kell hozzá tenni, elérni?
VIDEO végén beszél róla."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Balion
senior tag
Köszi!
-
sanya53
aktív tag
-
2thletme2day
őstag
Újabb kód. Sima, nem joker
Q6KCNWOTYTMARCH
-
FoLey-v
addikt
válasz 2thletme2day #233440 üzenetére
Elérte a limitet,pedig a 3 nap premium jól jött volna.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Swinegod
őstag
Egyébként az Order of War játékmódról tudnunk bármit is? Nem hallottam róla évek óta, és tetszeni teszett. Habár lehet rájött a WG is, hogy egy RTS nem működik ha az egységeid teljesen selejtesek
2thletme2day:
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
válasz 2thletme2day #233440 üzenetére
Köszi!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Balion
senior tag
#2334402thletme2day: pont egyszerre írtuk
Bizony gyorsan, mert kevés van a jokerből
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Gyorsan, gyorsan aktiváljátok. Joker kód.
24ZZKJOKERWOTYT
3 nap prémium, 5x szorzó meg 3 matrica
Plusz egy sima
RZEHJWOTYTMARCH
[ Szerkesztve ]
-
válasz tasiadam #233434 üzenetére
Tényleg sok van nekik, csakhogy 40-50 éves (meg régebbi) technológiával készültek. Új generációs cska pár van nekik mutatóban, melyeket csak felvonulásokon mutatnak meg, de akkor is lerobbannak.
Fun fact: az új Armata "csúcstechnikás" tankjukba ukrán célzórendszert szereltek, amit persze már soha nem fognak kapni az életben. És ettől függetlenül is egy csomó nyugati alkatrészt használnak a tankjaikhoz, melyeket szintén nem fognak kapni, előreláthatóan pár évtizedig. Le is állt 1-2 hete a tankgyártás az oroszoknál.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Ázsiai szerveren most épp a régi rallys mod fut!? Van rá remény, hogy az EU-n is lesz újra!?
Jó lenne, az a mod szerintem mókás és jó volt. Szerettem.Most jobban megnézve, lehet hogy ez vmi teljesen más, de akkor milyen móka ez, tudja vki?
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz joergie #233433 üzenetére
Apám mesélte mindig, hogy annyi tank van az oroszoknál meg észak-koreában, hogy ha elindulnak, 1 szuszra letarolnak mindent, pl az EU-t meg Szöult. Majd megkérdezem már tőle h miújság ezen gondolatával.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
joergie
őstag
válasz Kalos7 #233432 üzenetére
Amúgy a wot is elgondolkodhatna, sőt. Azt mondják hogy ez a páncélozott harcjármű cucc lejárt lemez, a drónoké a világ.
És ez az új játékmód PONT ilyen távvezérléses csapatot csinál. van 7 tűrhetű bot, amibe bármikor átülhetsz. Anno volt valami hasonló, Seffet néztem, egész ügyesen elkavirnyált velük. Hát izgalmasabb volt, mint a darálás randomban.felteszem újra a kis kérdésem:
hogy jutok hozzá a rankedkből származó lila turbóhoz(ebr-re akarom rakni )?[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Macka #233429 üzenetére
Itt a link a videóról(youtube)
Belépsz a battle pass menüjébe (felül a csata ikon alatt van nagy számmal, hogy melyik állomáson jársz éppen), na arra katt.
Megjelenik hogy állsz, és a bal felsőben lesz lesz egy visszafele mutató nyíl valami'összes fejezet' felirattal, vagy ilyesmi(angol kliensben 'all chapters) kiválasztod amelyiket nyomni akarod, activate(gondolom magyarul aktiválás) gomb, majd megerősíted és átváltottad. A másikat meg elmenti(kipróbáltam, nem veszted el az addig elért állomást vagy mire fordították).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nagyon jó ez a S. Conqueror
[link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Macka
veterán
Menet közben tudok váltani a Battle Passban, hogy melyik tank skinjét akarom húzni?
-
tasiadam
veterán
En tegnap/ma (25.en) talalkoztam egy Litvan urgevel, vele mentem szakaszt, csak light, meg 1-2 heavy meccset. 39 game 64% winrate. 1500wn8 a kis tier miatt. De rendesen elveztem. O ki volt egve hogy piros a csapat 50-70%a. De hat nem foglalkoztunk vele.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Ispy
veterán
-
Balion
senior tag
Nagyon rég heavyztem, de arra emlékszem, hogy a T29-et nagyon szerettem. Viszont mivel elszoktam a heviktől, brutál béna voltam phase-zel, nem bocsátotta meg a hibáimat. Most light-med hangulatban vagyok, de ha elmúlik, eljön a phase ideje
A Chart-t azért várom, mert most húzom a francia light ágat és nagyon bejön a tárazás, előtte még sosem volt táras tankom, nem tudtam, hogy ennyire fun.
Azt hiszem elkezdem húzni a francia medeket is és akkor lesz közös legénység a futurral.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok mekkorát fogok copni a jövőben, az elmúlt 24 órában 2000 feletti win8-em volt, ami talán még nem volt sosem, na mind1, majd jövök sírni.
-
Ispy
veterán
válasz Balion #233420 üzenetére
Én azt már tuti kihagyom, letoltam a karácsonyi eventet, meg minjárt végzek a bp-vel, aztán szögre akasztom a tankokat.
Ez a phase I még mindig nagyon király, egy gyorsabb, erősebb t32, amit én szintén imádok.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Jön a frontline!
A battle pass vége felé (gondolom május elején akkor) , illetve ott is lehet majd bp pontokat szerezni.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Balion #233407 üzenetére
Ha engem kérdezel az E4 a legszarabb 10-es tank a játékban. T30 ágyúja troll volt, na az E4 még rosszabb, de elveszted a rendes tornyot a páncéllal és ágyúsüllyedéssel együtt.
0/10, kell a fszomnak az a szemét[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Balion
senior tag
válasz tasiadam #233410 üzenetére
Á, előbb mindig lövök, az tuti, még ha reflexből nyomom is a shiftet, az biztos, hogy nem a kattintás előtt van. Igazából csak azért csináltam a videot, képeket, mert mindig az van, hogy tudtál volna még szűkülni, célozni kell, stb. Kell olyan is, amikor további pontosításra már nem nagyon volt lehetőség. Nem fájt volna amúgy ennyire, ha azon a meccsen nem szerencsétlen az összes többi lövésem.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Balion #233414 üzenetére
Beírtál egy problémát, ami kiakasztott téged (eltűnt lövedék). Erre nem tetszik, hogy kommentek jönnek rá, amik segítenének megérteni a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségeket. Azért nem tetszik, mert a játékstílusod miatt te ezeket nem látod és nem is akarod látni. Akkor egyáltalán miért panaszkodsz?
Már bocs, de ezért miért lennék moderálva?
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz Melorin #233413 üzenetére
Látom a topikbéli tevékenységedet és nemcsak ebben. Addig idegesíted a másikat, amíg kikel magából az illető és jól csinálod, pont annyira, hogy ne legyél moderálva.
Látom még mindig szereted a végletekbe menőkig megmondani, hogy hogyan kellene játszani, mikor kéne külső nézetbe váltani, ilyenek. Csak, hogy a többiek tudják, testvérek vagyunk, sokat mentünk platoonban
Ez az utolsó kommentem feléd, nem szükséges moderálni, nem fogom folytatni, 100%#233415Melorin: értetlenkedsz. Azt írod: "Ki mondta, hogy 15 secig maradj sniperben?"
Mindtha én azt mondtam volna, hogy nem akarok 15 mpig sniperben maradni. 15 mperces a reload, ezért értelmetlen abban maradni 1 secig is.
Ha te nem így gondolod, tedd másképp. Tudod, ez az én véleményem. Másoké nem mindig egyezik meg a tieddel, megszokhattad volna.Most újra. Nem azt mondtam, hogy ezért kaphatnál moderációt, hanem azt írtam, látom, hogyan tevékenykedsz a topikokban. Sajnos nem látod magadban a problémákat
"Szerencsére" ezt még tudtam szerkeszteni, de újabb kommentem nem lesz, ahogy ígértem is.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Balion #233409 üzenetére
Látom még mindig nem bírod ha valaki más véleményen van mint te, és azt el is meri mondani.
Nem kötekedésből írtam az előzőt. A legjobb pillanat valakit kilyuggatni, de pont akkor elnézni máshova...utána meg panaszkodni, hogy hova lett a lövedék, pedig a közepére céloztam. Valahova biztos betalált, de ezt már sosem tudjuk meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Melorin
addikt
válasz Balion #233405 üzenetére
Ki mondta, hogy 15 secig maradj sniperben? Most komolyan, T30-al az ember azért megy csatába, hogy szét trancsírozza az ellent a hatalmas alfájával. Erre pont a lövést nem várod meg, a munkád gyümölcsét? Az a fél mp nem fér bele? Tolatni így is tudsz egyből lövés után.
A T30 amúgy nem a pontosságáról híres, nem nagy dolog ha mellé megy. -
Balion
senior tag
-
-
Balion
senior tag
válasz Melorin #233404 üzenetére
Ez automatikus, fogalmam sem volt róla, hogy csinálom. Én is furcsállom másoknál, sőt, most is furcsálltam, hogy ilyen gyorsan vissza váltok. Abból, hogy mellé megy egy tökéletesen kiszámított lövés, nincs mit tanulni. Még ha rossz helyen találtam volna el, talán. De a Standard pont annyira mozgott, hogy a lövedéknek a közepét kellett volna eltalálnia.
Helyezkedni, helyzetet felmérni viszont kell, és egy 15 sec körüli reloadnál biztosan nem maradok sniperben, mert egyhamar nem fogok lőni.Tedd, ahogy jónak látod, de szerintem ne feltételezd, hogy más tryhardkodásból csinálja.
u.i.: igen, amíg egy krumpli méretű rés van a tank és a karika között, megtörténhet, hogy mellé megy. De az a hektikusság, amivel a játék az ilyen lövéseket nem adja meg, míg a másik linkelt lövéshez hasonlóakat megadja, vérlázító. És nem 2 ilyen videót kell keresnem ahhoz, hogy hőböröghessek, hogy ilyen is van, meg olyan is, hanem egymás utáni meccsek ezek...
Kb. mint a meccsek kimenetele. Az egyik 1-15, de nem baj, a következő majd 15:1 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Balion #233403 üzenetére
Aha, tényleg tovább száguld a Char felé.
Viszont azért erős kijelentés az eltűnt lőszer, kívülnézetből, fákon keresztül, egyáltalán nem látva, hogy hova csapódott be.
Én mindig megvárom a becsapódást játék közben sniper módban, hogy tanuljak belőle. Ha sosem látod a saját szemeddel hova ment be, könnyen megeshet, hogy ez majd oda vezet, hogy wg csalásra gyanakszol vagy eltűnt lövedékre. Láttam néhány lila játékosnált ezt a hirtelenkívülnézetbeváltokmiutánlőttem dolgot, sőt, erre addon is van. Én nem majmolnám őket, ettől nem lesz senki jobb játékos.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Melorin #233389 üzenetére
HE-vel az a gond, hogy azzal meg sebezni nem lehet. Amúgy az FV goldammoja HESH, szóval ott a Leoban mindenkinek ki kellett volna pusztulnia minimum.
Arra már én is gondoltam, de annyira haszontalan skill szerintem normál esetben, hogy soha nem képeztem még legényt rá. Amúgy pont az utána következő csatában a grillével beadta a hármat. Persze 3k sebzéssel végeztem, csak hogy idegesítsen ez a szar.
Utána 4,5k sebzéssel, és két ilyen crew/modul killel az utolsó lövésem lepattant egy 1100hp-s is3a-ról (T30-cal voltam). Ott is simán meglehetett volna. De ha az rng azt mondja nem, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128 GB Blue - KORREKT ÁR - 86 % akku
- Iphone 15 Pro 128 GB+ Iphone 14 Pro 128 GB
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest