Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Na sziasztok! Hogy mennek az átütések?
Hétköznap Pesten dolgozok és vettem oda egy fasza gépet de WoT még nincs rajta
Idehaza meg nincs videókártya, mert a másikba elvittem.
Mi az a legkisebb gigaflop, amivel fullHD-ban SD kliensen teljesen minimumra véve eldöcög ez a fos?
Köszönöm!Nick: HE_Storm
-
phoenix1989
őstag
-
Thrawn
félisten
válasz jano_77 #231195 üzenetére
Nem kap meg semmit sem fullosan. Carro-ja is csak azért van, mert egy kör erejéig beállt a GX klánba játszani. Hiába kérte a WG-től, nem adtak neki csak úgy egyet. Persze van CC accountja amin van minden jóság, most meg kapott egy másikat is, amin ha jól értettem AP-only challenge keretében fog 3markolni tankokat.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #231192 üzenetére
330 van a garázsban belőle pontosan, direkt megszámoltam, van 2 órásból is nem kevés.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #231185 üzenetére
Skill4tu-t ne keverjük már ide, mert Neki nem kell tankot fejleszteni, mert minden tankot fullosan kap meg, vagyis nem kell használja nagyobb torony és löveg miatt a free XP-t.
Barcelona95: nagyon durva vagy! Te is CC vagy?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
Na, div2 kivégezve, 60% körül. Azért a div3 90+%-ról szép visszaesés. Most rank4 előtt járok 1 chevronnal. Játszottam kicsit t100lt-vel és egész jól adja. Itt már szerintem inkább a medekkel esetleg lighttal érdemes tolni. A Krannal most nem ment. A lightnál a first spot elég sokat számít. EBR se mindig van, szóval lehet vele haladni azért.
-
joergie
őstag
válasz phoenix1989 #231192 üzenetére
Klános küldikből f*ssa eléggé kb az összes személyes boostert. meg a klán is szokott indítani klános boostert. A legénységi 20k xp-s füzeteket is. Csak játszani kell hozzá randomban.
Azt kell mondjam, hogy nem éri meg nem lenni valamilyen klánban.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #231190 üzenetére
vagyis gyűjtheted 2 évig az 1 milliót. erről beszélek. hát nem tudom honnan fossa mert free xp booster nem sokat az tuti. gondolom nem egyszer vettél pl karácsonyi ládát amiből biztos dobott vagy vettél battlepasst ami megint dob és hasonló, de ezekért fizettél szóval ezeket ne vegyük figyelembe. én teljesen pénzmentesen játszom és most a ranked ami dobott pár darabot és régóta nem volt ilyenem. a tank xp boost van sok mert nem használom mivel nem fejlesztek, illetve mostanában a modosítások miatt néha elnyomok egyet egyet ha nem felejtem el.
-
popey37
addikt
div. 1-ben a TVP istencsászár volt, div 2-ben meg mintha tier 5-ös tankkal játszanék. kancsal, pattog. 12 csata alatt 1 stráfom van.
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #231189 üzenetére
számolj kicsit: nálam az utolsó 30 nap 420 csata 100 pontjával az 42k pont egy honap alatt.
de ez most kevés, mert általában 6-700 csatám szokott lenni havonta.
a bostereket fossa a wg, most is van belőle 300 körül. naponta 2-4 biztos elmegy.
simán összejön, csak én eltolom tier6 alatti tankfejlesztésekre, meg modulokra.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #231188 üzenetére
hát én nem tudom ez neked hogy jön ki de én baromi régen nem fejlesztek és nincs milliós free-m . és nem nagyon van free xp booster se mert nekem sincs, ezekből azért nincs rogyásig. meg azért 10k csatát letolni is csak gondold végig menyi idő. akinek ennyire sok van az goldért váltja tankokról .
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #231187 üzenetére
összejönni összejön, de én pl. a modulokat mindig freeből szedem ki, nem játszom stock tankkal.
amugy ha 300%-os bostert tolsz folyamatosan/ az van mindig bőven/ 10k csatából összejön 1 milla ha nem vered el, csatánként 100 ponttal számolva. plusz hozzájön a napi első 2x szorzo. szóval meglehet akár 3-4 milla is.
pláne mióta van tervrajz, azóta meg még könnyebb free xp-t farmolni, mert a tankok fejlesztésére nem kell elkölteni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #231185 üzenetére
alapból ha nem váltasz tankról akkor azért annyi nem jön össze, főleg ha tankokat fejlesztesz. én jó ideje nem nagyon nyúlok a free xp hez, csak nagyon ritkán igy van 470k. azért elég lassan gyűlik. ahhoz hogy millióid legyenek vagy baromira nem fejlesztesz semmit a regisztráció óta vagy aranyért váltod őket pl prémtankról illetve a wg által T1 tankra dobáltból
-
popey37
addikt
szerintetek mennyi lesz a licit vége kb.?
-
válasz Swinegod #231173 üzenetére
Skill szerint nem jó túl jó tank, egyébként meg ja, elég szar volt a csapatom. 2 light volt, 1 percen belül mindkettő meghalt, a medeknek meg mintha hiányzott volna az agyuk, és mivel Prokorohvkán voltunk, heavyvel nem sokat tudtam csinálni, mivel nekünk senki sem spotolt. Amúgy nem láttam hogy játszott a 268 5-tel, mert soha nem volt a közelemben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Most skill4ltu is teszuteli a streamjén.
-
Az előbb volt saját csapatomban egy 268 5. A sebzés fele az övé volt, és valszeg CC-s accounttal volt aki használta, mert nem lehetett megnézni a statisztikát.
-
vepe
őstag
válasz Warton #231166 üzenetére
Elméletileg igen...1 tank xp-s a többi goldos...mondjuk a wg-nél kiszámíthatatlan, hogy mit, mikor, miért...az sem úgy van eddig, hogy felváltva 10-es, 8-as tank..
"Only one lot will be available for Free Experience during the auction. If an item is sold for Free Experience, you will see a competitive bid when the number of bids on it exceeds the number of items. What is it? As many highest bids are accepted as there are available items: the one in the middle of this list is the competitive one. If you make a competitive bid (or even outbid it), you can count on winning the auction."
-
BerserkGuts
őstag
válasz phoenix1989 #231152 üzenetére
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Warton
őstag
Jól emlékszem, hogy azt mondták csak egy tankra lehet majd freeXPvel licitálni és a többi goldos licit?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
phoenix1989
őstag
válasz joergie #231162 üzenetére
régóta nem fejlesztek és erre a field modra sem költök free-t mert a tankra lehet tenni szóval nem vertem el. van 460k-m ha úgy látom akkor váltok goldért már amennyit tudok mert a rankedből szerzett aranyam van csak. én inkább gyűjtöm a T10 tankokat mint a 8-ast. azok rég nem érdekelnek. A t10 különlegességek jobban. a kifejleszthetők sem izgatnak már.
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a játékot, a régi mappát teljes egészében megtartottam azért hogy ne kelljen újra letölteni a frissítéseket, viszont telepítés után mikor bemásolom a régi mappát, a telepítő azt érzékeli, hogy le kell tölteni a fájlokat, így elkezdi előröl a letöltést. Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #231160 üzenetére
hol kell erre licitálni, mert beléptem játékba, de nem jelent meg nekem semmi!?
Közben fel is dobta, meglett. Most 300K a versenyképes licit. Vegye akinek van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz phoenix1989 #231160 üzenetére
Már 290 a competitiv. Ebben az a jó, hogy kb folyamat mutatja mennyiért juthatsz hozzá.
Tegyük fel van 300ad kéznél, de hajlandó vagy goldért váltani még. És akinek nagyon kell, az folyamat vált majd a nap során goldért freexp-t. És lesz egy csomó játékos aki addig váltja, amíg van goldja/beváltható xp-je....de egy idő után elfogy, és nem lesz meg a tank! és elköltött egy rakás goldot(hívjuk jelen esetben devizának ) olyan erőforrásra ami hát finoman fogalmazva is...egy idő után fölöslegessé válik.
Ez méginkább pikáns abban a megvilágításban, hogy aki kifejlesztett minden tier10est, az utóbbi hónapokban azért tudott költeni fieldmodra freexp-t, még örült is, hogy ezt a fölösleges erőforrást el tudja verni valamire. Most meg vehet goldért, ha akarja ezt a szutykot
Kíváncsi vagyok mekkorát fog ugrani az utolsó órában. most 600k körülire tippelem.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
hulp01
senior tag
Tegnap eljutottam rankeden div2 rank 8-ig. De nem élveztem. Ahogy korábban más is írta, elképesztő néhány játékos mit művel. Ha pl. Westfielden 2-3 tank elmegy kirándulni a mezőre, akkor ott vége is. És volt ilyen nem is egyszer. Vagy amikor az SC elindul El-Hallufon középen át a másik oldalra. Sokáig élt. Hihetetlen, hogy div2 közepén még mindig nem tudja mi a taktika egy pályán. Div3 sokkal kiegyensúlyozottabb volt ennél. Itt zsinórban jönnek a 10:0-ás 0:10-es csaták. Szerencsére haszontalan tankból már egyre kevesebb van. Viszont sajnos feltűnően sok ghost shellem van. Csak nézek, hogy ez meg az a lövésem már megint hova tűnt. (Server oldali célkereszt mellett.)
-
Hát ezért a 268 5-ért tuti nem fogok fizetni ennyi free xp-t (jelenleg 260 ezer a kompetitív). Bár egyébként ha átszámoljuk goldba, 7500 körülre jön ki, ami nem eszement összeg, de nem akarom elkölteni a free xp-m nagyját egy tankért, amivel ki tudja mennyit fogok játszani. Még ha egy jó tier 8-as prémium lenne, elgondolkoznék rajta.
-
Melorin
addikt
válasz phoenix1989 #231156 üzenetére
Hagyjuk már a komolykodást és az okoskodást. Ez egy játék, amiben történt egy mókás jelenet és ezt megosztottam veletek. Nem kell az észt osztani, hogy 3vs1. A többiek semmi sebzést nem okoztak az IS-7-nek, a csapattársam meg akkor gurult az IS-7 alá amikor már toltam lefelé. Miért ment alá? Mert ő is kiakarta venni a részét a poénból.
A múltkori 10 killes csatám videójára is jött a megjegyzés, hogy miért páratlanul vannak a tankomba töltve a lőszerek, ez őt zavarja
Kezdek egyre jobban csalódni a PH közösségben, folyton az oltás megy mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz phoenix1989 #231154 üzenetére
Talán az, hogy a feje tetejére állítottam. Ezt tényleg magyarázni kell?! Szerinted ez nem fun? Hányszor látsz ilyet megtörténni?
-
Melorin
addikt
-
phoenix1989
őstag
válasz BerserkGuts #231151 üzenetére
9 kell ahhoz hogy meg kapd
-
BerserkGuts
őstag
válasz phoenix1989 #231146 üzenetére
mé kell 15? elvileg csak 6 token-ért már megvan ez:
mondjuk 75mm meg 130mm torony nem túl vastag de az ágyúja baromi pontos és jó átütőereje is "papíron"
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #231143 üzenetére
Nekem is most volt a rekodrom Kranyóval 5700 dmg és 3 kill.
Hol tudom megnézni, hogy mennyi csatánál járok eddig ebben a szezonban? Sajnos a napi statisztika nem mutatja, ne a modos, se a beépített.
Érdekelne, hogy mennyi csatába fájt eljutnom a 3-as div 7-es fix rangjáig úgy, hogy ma indultam el az az elejétől (kvali meg volt) Eddig 110% és 80%phoenix1989: 1 szezon lesz még ezen kívül, tehát ha most 5 tokened van és abba hagyod, akkor max 10 tudsz összeszedni a végére, de ahhoz a kövit végig kell tolnod arany ligáig.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Ha bekerülsz a golden league-be, akkor kapsz mégegyet, így jön ki az 5 szezononként.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Thrawn
félisten
Lehet rosszul emlékszem, de mintha a Frontline és a Steel Hunter is adott tokent.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #231145 üzenetére
még mennyi szezon lesz ahol tokent lehet szerezni? mert azt írja 3 szezonban kell összeszedni amennyit tudsz. 3x4 viszont csak 12. honnan jön a maradék a max 15höz? csak mert most van 5tokenem. ha már csak 1 szezon lesz akkor végig kell nyomjam ezt és a következőt, de ha több akkor akár abba hagyhatom és elég a következőkben is csak a 2.divet megcsinálnom.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Melorin #231129 üzenetére
na hagyjuk már a célzó rendszer is bugos 2010 óta szóval amit itt lövész módban látsz az nem ugyan az mint külsőből
-
popey37
addikt
-
Thrawn
félisten
válasz phoenix1989 #231138 üzenetére
Ahhoz kevés vagyok, hogy Gold ligáik jussak, szóval ezt a tényt felismerve könnyű volt elengedni a rankedet
Talán ha lesznek új tankok akkor újra megpróbálom.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Swinegod
őstag
Biztos lesz akkora bohóc aki tényleg meg is veszi majd' 20k aranyért ezt az átszínezett változatát egy amúgy is csak meh ágas tanknak
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Thrawn
félisten
Örülök, hogy nem kell rankeddel kínlódnom, a Concept 1B és a Kampfpanzer 50 t megvan, a Charlemagne és a Skoda T 45 meg nem érdekel
-
Melorin
addikt
De zsír emberek játszanak rankeden.. 6 csata 6 vereség. Szerencsére általában vagy első lettem vagy az első 3-ban, így szép lassan, de előre haladok.
Nem értem a játékosokat. Annyira nagy hibákat követnek el, hogy mit akarnak elérni rankeden? Kiáll a mezőre takarás nélkül és várja, hogy jöjjön az enemy, hogy majd felspottolja őket... -
fradi81
veterán
121B felavatva csak egy jó kis 8-as csata kellett hozzá
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
popey37
addikt
hát itt a ranked vége: div. 2 10 csata 10 vereség, egyik sem volt jobb 3:10-nél. mintha másik dimenzióban lennék az előzőhőz képest. engem mindenki lát, menden belő é meg nem találok el senkit, ha igen lepattan. borzalom. be is fejeztem, va 8 bonusz csatám, kenje a hajára a wg.
-
aginor
veterán
válasz Melorin #231129 üzenetére
Pedig szerintem de (az általad jelölt faág nem takarja ki az egész tankot). Ettől még alapvetően nem működik rosszul, de nem is hibátlan. Az már más kérdés, hogy pár dolog koncepciójában nem megfelelő szerintem.
Amúgy nézd meg a videót rendesen, mert másról is van benne szó. Arra mi a magyarázat?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Melorin
addikt
válasz aginor #231128 üzenetére
Ez a video nem bizonyítja az ellenkezőjét annak amit írtam. Az, hogy belóg egy bokor ága pont oda ahol látni lehetne az ellenfél tankjának azt a pontját amitől megláthatnám csak egy glitch, pont rosszkor van rossz helyen DE AMÚGY OTT VAN, csak nem veszed észre első látásra.
Ettől még a spot mechanika jól működik, csak ne legyen a két tank között olyan objektum ami kitakar mert lehet, hogy nem veszed észre, hogy ott van és rögtön megy a WG dobálása.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Warton #231119 üzenetére
Simán el fog menni. A wot közösség már sokszor bizonyított, hogy bármit hajlandóak bármennyiért megvenni. Ha fizikai termék lenne a karácsonyi láda, nem tudnának eleget gyártani belőle. Emberek free xp-t váltanak goldért = pénzért csak hogy előbb meglegyen nekik a t10-es tank, amivel meg nem tudnak játszani (tisztelet a kivételnek). Legénységei képzés goldért. Miközben 90%-ról kb. 10 csata alatt újra fel lehet fejleszteni az embereket 100%-ra. Megveszik az újabbnál újabb t8-as prém tankokat, miközben igazából semmi szükségük rá. Úgy, hogy egy teljes játék árába kerülnek darabonként. Hülye lenne a wg nem fejni a játékosokat ott ahol tudja, olyan pofátlan módon, ahogy csak hagyják magukat.
-
válasz phoenix1989 #231077 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem az ellenség light tankja spotolt fel?
-
Warton
őstag
válasz zola96 #231115 üzenetére
Eléggé burzsujnak és elvakultnak kell lennie annak, aki 20.000 hufért (kb. ennyi átszámolva a minimum licit értéke) megveszi ezt a skint. Borzasztó kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyire sikerül lenyomniuk a játékosok torkán, el tudják-e adni az összeset. Reménykedem, hogy nem.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Melorin
addikt
Érti valaki, hogy mi ez a 'T29 vs IS' Tank War? Csatlakoztam a T29 csapathoz, mentem is vele néhány csatát de semmi mission nem lett completed, nem kaptam jutalmat
[ Szerkesztve ]
-
-
BerserkGuts
őstag
válasz Melorin #231105 üzenetére
bourrasque
szivatós a game mert mozognia kellett hogy az épület sarkán kitudjon lőni még szerencse hogy lövés után látszódik
-
KisApám
addikt
113 BO = 113 regular
Ki akar fizetni 18 700 GOLDot egy SKINért?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
zola96
senior tag
válasz phoenix1989 #231102 üzenetére
Egy free xp tétel lesz. A többi gold. Mindennap 10:00-kor teszik ki az új tankot.
-
Melorin
addikt
válasz BerserkGuts #231103 üzenetére
Mi az a barkasz?
55 méterről már meglátod bármi is kuporog az ágak között -
Pug
veterán
válasz BerserkGuts #231103 üzenetére
Ha bokor mogott van, van rajta kipufogo, akkor szo nelkul tidja ezt a barkasz...
-
BerserkGuts
őstag
válasz Melorin #231090 üzenetére
bugos egy szar a játék
100méterről nem látom a barkaszt pedig +kukkerel 496méter elméleti látótávom
-
phoenix1989
őstag
Árverésről mit lehet tudni?
-
DVlad
őstag
válasz Don Vittorio #231086 üzenetére
Évekből nekem is van 9, de az kevésnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest