- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
Nektek nagyon könnyű,mert van mivel!
-
popey37
addikt
válasz Swinegod #229886 üzenetére
hát én pont ezért nem szakaszozom klánon kivül/ néha ott is vannak gondok, de azokat meg lehet beszélni/ ezt amit ide linkeltetek, viszont nem.
egyszerű a menet: képernyő mentés, jegy, beküldés. mást nem lehet az ilyenekkel tenni.
visszaugatni nem érdemes, mert ő is jegyet nyithat, és akkor téged bannolnak.ráadásul egy olyanra ráugatni aki éppen hogy segít esetleg küldiben vagy másban. szóval ez gáz.
hát ilyen ez a pop szakma.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Hauptmann
addikt
Ahogy nézem, jól elhúzzák az Arnie-s küldetéseket. Lehet, rosszul emlékszem, de tavaly, a Chuck Norrisos mintha kb. karácsonyra már véget is ért volna.
-
h1mpi
félisten
-
-
BerserkGuts
őstag
válasz phoenix1989 #229878 üzenetére
oksa
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
phoenix1989
őstag
válasz BerserkGuts #229877 üzenetére
én voltam. mehetünk ha gondolod. phoenix198910
-
BerserkGuts
őstag
Szakaszozni csak Tier-8 kreditfarmolásra
Valaki tegnap ugyan azt kérdezte de csak most aktuális12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
FoLey-v
addikt
válasz Nyugis #229855 üzenetére
A Bisonte C45-nek 3 tára van 11.51/14.38/16.30 újratöltési idővel. A harmadik töltényt nem mindig érdemes ellőni,bármikor megmentheti a segged ilyen szitulációban harc közben. A tank prémiumos és shopban kapható azt mikor azt nemtudom megmondani.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
-
popey37
addikt
-
vepe
őstag
Az ünnepi hadművelet küldetésben egy hétvégén csak egyszer ad 20K töredéket?
-
lemusz
addikt
Referral programon keresztül jöttem vissza és nemsokára választhatok egyet ezek közül. A kérdésem az lenne, hogy melyiket kellene és miért? PantherM10 már meg van, szeretem. Szívem szerint a Tiger 131-et választanám, de nem tűnik olyan jónak...
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Nyugis #229852 üzenetére
hulp01 a nickem. Megköszönöm, ha küldesz. Napi 12-t tudok csak kiküldeni, de igyekszem mindenkinek, akitől kapok.
Tegnap mentem egy kört Bulldoggal. Mindjárt az első percben elvesztettem szinte az összes hp-mat. Onnantól minden mindegy alapon játszottam. Aztán lett belőle 6,7k spot dmg.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
A Pz 58 Mutz milyen? Érdemes megvenni 8000 kötvényért? Nem mintha más választás lenne német hk terén, csak az az egy van.
-
joergie
őstag
válasz Nyugis #229849 üzenetére
Nekem tetszett nagyon a 8as.
Sajnos már nem lehet megnézni. csak HE-vel lőttem, mert van egy küldi hogy 10 csatából sebezz 25 BELSŐ modult. Ennek meg magas a HE átütése. Ez lett belőle. Belső modul persze nem sérült, pedig elég sok penetráló HE lövésem volt.
9es is OP állítólag. 10es felejtős. De mint tudjuk, az út a lényeg, nem a cél
Szóval élvezetes, ne hagyd ki ha nem muszáj.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
FoLey-v
addikt
-
zozyk
addikt
Azt lehet tudni, hogy honnan indul majd a mutánsfejű amcsi ág?
-
Nyugis
senior tag
Üdv!
van 140 bélyegem.. ha valakinek kell küldök csomagot!
küld el a pontos nevedet és már kapod is! -
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
akinek megvan:
OLASZ HEAVY tier 8-9 mennyire játszható? -
zodo
nagyúr
válasz zola96 #229845 üzenetére
Emlegetni kellett.
Elveszett csomag után, megkaptam.és 2thletme2day
Ha visszaléptek az oldalon akkor ott lesznek a 3D és Rental skinek.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz zola96 #229840 üzenetére
Ha minden igaz 2019-ben a X. szint elérésekor adták de nem 100%
Nekem valamiért nincs meg pedig minden évben meg volt a X.es szint.
Eddig nem tudtam a létezéséről de van ilyen gyűjtő oldal a skineknek.
pl.: az itt szereplő "Winter Wonderland 2021" meg van ami nálunk "Pénzvonat" néven szerepel. -
joergie
őstag
válasz zola96 #229840 üzenetére
Hát ez az . Nem is játszottam akkor. Gőzöm sincs, nem is nagyon láttam senkin még ilyet.
Tegnap volt egy akkora szitu, csak én hülye kiléptem a csatából. Borattal hamar elvesztettem a hp-m javát(maradt 200-: beállt mögém egy patton és t69 kitárazott rám live oaks híd alatt), mondom megnézem mi van belül a mocsaras részen, hátha tudok valamit csipegetni.
Abban a pillanatban rombol rám proxispotból egy pilot fullhp-n: szuicid volt mert tier9-10esek voltak velem a híd alatt. há mondom ez gyorsan garázs lesz.
Bújok, fordul rám, első lövés track, és mivel beforgott, amíg rámfordult a tornya, el tudtam lőni a másodikat is-ammorack pukk gyors 1450hp. autoaim my best friend.Korábbi években a díszek nem csak kreditbónuszt adtak, jól emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Don Vittorio
őstag
válasz Raidon #229814 üzenetére
Téged is jelöltelek TheBraveLionOFFJudah userrel. Moyzával is foglak. (Ment meghívó is.)
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz Nincsen #229826 üzenetére
TheBraveLionnal felvettelek barátnak, és Moyzával is fel foglak. (Sőt, meg is hívtalak klánba. "Követelmény- és erőszakmentes klán" vagyunt, tehát semmi sem kötelező, de, ha akarsz, van kivel szakaszozni meg küldetéseket csinálni.)
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
joergie
őstag
Nicsak. Épp kezdtem megorrolni a tagra, eddig mindig visszaküldte az ajándékot, tegnap meg nem! Hogy képzeli !
Most meg ez fogadott:Ez mondjuk tetszik a wg-től.
Megvan a 10es fesztivál szint meg 30%kreditbónusz anélkül hogy vettem volna bármit pénzért. Tényleg jutányos áron lehet megcsinálni a korábbi évek festéseit, némelyik jó is, néha irigykedtem ingame pl a mandarinosra(najó arra pont nem).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
2thletme2day
őstag
Most nyitottam ki 118 ládát. Összevártam őket, hogy nagyobb merítésből tudjak nyilatkozni. Ebből esett összesen 17 dísz amiből 9 már megvolt szóval a gyűjteménybe azok nem számítanak bele. 40250 töredék, fogyócikkek, rengeteg direktíva és 40500 kredit. Az idei gyűjteményt piszok nehéz összeszedni.
-
HellGreg
őstag
-
DVlad
őstag
Elég lehetetlen megcsinálni a tegnapit német td-vel.
-
phoenix1989
őstag
T8 farmolni valaki szakasz?
-
Nincsen
csendes tag
válasz BerserkGuts #229824 üzenetére
Jelentkeznék!
Ugyan itt PannonPuma1 néven akit még érdekel, nekem is van vagy 30db raktáron -
Hauptmann
addikt
válasz 2thletme2day #229823 üzenetére
Én is most a korábbiakat rakom ki, aztán a maradékból az ideit.
-
BerserkGuts
őstag
Van még 25 kis ládám akinek kel küldöm postán : CommanDos23
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #229806 üzenetére
A 10-es hangulat elérése óta én is korábbi évek style-jaira farmolom a töredékét. Mivel fél éve játszom nekem még egyik korábbi sem volt meg. Aztán ha megvan mind akkor mennek az idei gyűjteménybe. Ideoben is csak egy van amire azt mondom, hogy ez tényleg jó lenne. De lehet majd jövőre megint lesz ilyen lehetőség és akkor az is meglesz.
Más.
Haver nem fórumozik és rajta ül egy csomó bélyegen. B976 neven fut a játékban és szívesen csereberélne. Nyugodtan fel lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
WDLZ3YTFESTIVE
3 kis láda
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
notika77
senior tag
3 kis láda: WDLZ3YTFESTIVE
-
Raidon
őstag
Küldöm a csomagokat amint meglesz az utolsó küldi is a napiból. 4C3M4N
Csak összegyűjtöm az összes bélyeget"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
joergie
őstag
Jól indult a reggel. Talán kezdek hozzászokni a su130pm-hez. 5.1k carry tier6 csatában.
Úgy indultam neki, hogy egyik napi küldi, hogy sebezzek 7 tankot, és azzal aktiválódna egy nap prém. Ezt nem akartam, de mondom úgyis kibekkelem. Nem sikerült.wotreplays elnyeli a feltöltéseket, nem engedi újra, tehát benn van az adatbázisban, de nem kereshető, nem találom amit feltöltöttem. pedig múltkor volt egy 10killes progetto65 köröm
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Alienware invite kódok ha kellenének valakinek:
ANWAWP-A8SMN-CAW5A
ANWAWU-R6DAF-M2VR914 Days WoT PA
500,000 Credits
T-14
X6 Emblem “Emblem 1”További szép napot
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Ma az SKG van csak a G nélkül, tudtam én megérte nem megvenni a SU 130PM-et
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Raidon
őstag
-
zodo
nagyúr
Első csata előtt elküldtem a 10 postát és maradt 1 bélyegem.
Első csata amivel meglett mindhárom napi küldi amiért 2 + 3 bélyeg jár.
Szergejéknél ez összesen 4 bélyeg.
Bravó!Nem hat meg de bosszantó.
-
HellGreg
őstag
válasz popey37 #229793 üzenetére
Én nem vagyok egy light tankos, így leegyszerűsítettem a küldetést, aztán mentem egy kört az Elc Evennel, első csatára spotoltam 4000-et
Persze amikor görcsöltem hetekig az LT-15 küldetésen, nem jött össze az istennek se. Általában berakott a játék pár kerekest, akik 1 perc alatt feltérképezték az ellenfelet, és onnantól kezdve nem sok lehetőségem volt.[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Don Vittorio #229800 üzenetére
Ehhez egy [link]. Mostantól minden nap lehet szerezni egy antiduplikátort napi küldetéssel ( 350 alap xp) plusz a hétvégi küldetések után is lehet szerezni egyet-egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest