Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Felszerelés akciókor a kötvényes lila cuccokra is szokott kedvezmény lenni vagy azokra nem?
-
zodo
nagyúr
válasz 2thletme2day #231794 üzenetére
Szerintem nem jelent semmit hogy készültek rá vagy sem mert kárba nem vész.
Úgy gondolom hogy ennyi ideig nem lehet elhúzni egy szerződés hosszabbítást ha csak nem direkt.
RU oldalon évek óta vannak, részben játékon kívüli kedvezmények is mint pl. WoT mintás bankkártya amit elvárásnak megfelelően használva pl. goldot írnak jóvá a fiókodon vagy egyéb jutalmak/akciós vásárlási lehetőségeket kínálnak.
Egyéb szerződött partnereknél, vásárlási kedvezmények vagy szintén játékhoz kapcsolódó kedvezményeket adnak.
Legutóbb miről olvastam és hajaz a twitch loot-hoz az a Yandex Plus előfizetés.
Talán ez amolyan amazon prime szerű, film néző, zene hallgató oldal.
3 csomag közül lehet választani, nyilván a nagyobb adja a földi jót mint több arany, bérelhető tankok több napra vagy épp egy parancsnokot. -
2thletme2day
őstag
-
válasz ChristianID #231792 üzenetére
Nem lesz, Wargaming felmondta a WoT-os twitch megállapodást. Most World of Warships cuccokat ad.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ChristianID
tag
Nem lehet tudni, mikor lesz újabb twitch loot?
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
válasz Swinegod #231790 üzenetére
Tök mindegy, hogy kombinált vagy nem. annyi sebzés kell. Hogy ezt te csak 100% sebzéssel vagy spotolással és trackeléssel is csinálod, az már részletkérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Nem tudjátok véletlen, Skill4ltu oldalál ugye írja a tankoknak éppen mennyire jó stat kell a 3 kíválóságjelhez + a 100%-hoz, igaz sebzést ír, de az kombinált, nem? Hiszen a kiválóság jel azt nézi, nem csak a sebzést
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
galervin93
addikt
válasz ollie #231787 üzenetére
Tegnap filózgattam kicsit játék közben. Nem találtam fel a meleg vizet, de egyértelmű, hogy az újabb gépeknek a soft statjaik sokkal jobbak, mint a rég(ebb)ieknek/nem buffoltaknak. Kumma ritka az, hogy egy T34, IS-3 vagy bármi régebbi gép éppen csak rám fordul és már talál is, ehhez képest a pár éves és annál "újabb" gépeknél még szinte nem is fordult rám a torony, már csilingel a bekapott találat jelző... Mindegy hogy "pontatlan" TD, heavy, kerekes fos...
Persze értem én hogy az újnak valamivel el kell csábítania a playert, de szerintem lenne ennek más módja is akár a játékélmény megtartása mellett...
Sírás off, most még nem, de nemsokára gurulok én is pár karikát.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
köpet
aktív tag
válasz jano_77 #231752 üzenetére
T30-nál nem életszerűtlen, hogy éppen nem talál el semmit, vagy pattan bármiről; tegnap artyba lőttem vele csak kritikust 100 méterről full beszűkűlve, simán volt olyan sorozat, amikor 3-4 lövés kuka, aztán olyan ideges lettem hogy a többit már becélozni se tudtam.
50TP-vel volt olyan sorozat, amikor 12 lövésből 5 talált és 1 sebzett (álló helyzetben rendesen becélozva), és akkor még ideges se voltam, mert érdekelt hogy meddig lehet semmit se sebezni.
Igaz, az én értékelésem messze nem olyan, de az RNG közös.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
GrG1210
aktív tag
Üdv , az elmult hetekben eléggé laggol a játék , ping stabilt , fps is stabil , mégis laggolok , valaki tapasztalt ehez hasonlót mostanában?
-
peterson79
őstag
válasz ollie #231765 üzenetére
Korábbi hsz-re reagálva írtam ezt tegnap, mivel feljött pár olyan dolog, ami nár viszonylag régóta benne van a játékban. Úgy látom van olyan aki ritkán néz fel ide - mint pl Én mostanában - és lusta visszaolvasni 15 oldalt, hogy miről volt még szó. :)
Ki tudja, lehet másnak sem tűnt fel egy-két bagatel dolog. -
hmb
aktív tag
válasz Warton #231766 üzenetére
ugy alltam neki,hogy free xp-bol kotvenyekbol kifejlesztettem az osszes tankot azan most a tier6-7 tankokra grindolom az elso csillagot.a 6- os nem jon be a 7-es nagyon tetszik,pedigbnem szeretm a nehez tankokat
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
hmb
aktív tag
válasz jano_77 #231752 üzenetére
rossz napja volt +rng.nem vagyok jo jatekos,1350 wn8(minden tankot kifejlesztem es megprobalom rarakni az elso kivalosagjelet.nyilvan igy nem lehet statot huzni,ha nem vagy pro.)szoval atlagos gamer vagyok mostanaban nem megy jol,ha epp negativ az rng akkor elocordul hogy az elso 6-8 lovesbol jo ha 1-2 talal es sebez.vagy miss vagy lanc vagy pattan…mult heten sikerult olyan meccset osszehoznom hogy 12 lovesbol 0 dmg.elmentem meghalni…
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
aktív tag
válasz balintka #231771 üzenetére
[link] Tankelit ebben a videóban elmondja mit érdemes tudni róla. Amúgy a csatornáján több kötvényes tankról is találsz videót. Egyébként azt hiszem a Patriotot szokták ajánlani. Tudom hogy nem ezt kérdezted de azért leírom a személyes véleményem az ,hogy egyiket sem inkább felszerelést vennék belőle főleg ha van már esetleg több T8-as prém tankod.
Wot nick : Lanoka_
-
balintka
addikt
Pz 58 Mutz-ot érdemes kivenni kötvényért?
-
h1mpi
félisten
válasz BerserkGuts #231769 üzenetére
Erős túlzás, hogy fos, de ésszel kell játszani vele.
Fully electric lifestyle!
-
BerserkGuts
őstag
válasz Warton #231766 üzenetére
Aztán eljutsz a 10esre ami egy fos xd
Kisebb tankokon azért működik a páncél de t10-ben már nem sokat ér.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Warton
őstag
Na mindenki kipörgette már a YOH tankokat?
Párszázezer freeXP be volt készítve, de aztán annyira megtetszett a tier6-os, hogy kigrindoltam a 7-est 0 freexp-vel. Aztán pont volt annyi creditem megvettem a hetes tankot is. Az alap löveg sem volt annyira szenvedős, de párezer freexp-vel kifejlesztettem a jobb löveget. Most ott tartok, hogy annyira tetszik ez a tank is, hogy lehet inkább kigrindolom a 8-asat is.Kompromisszummentes linux gaming.
-
válasz peterson79 #231762 üzenetére
Miért, még mit változtattak meg?
-
galervin93
addikt
válasz peterson79 #231762 üzenetére
Így van, és sokkal többször adj be, mint régen. Hasznos fícsör!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
peterson79
őstag
Ha valaki eddig nem vette volna észre, akkor az Intuíció-t is megváltoztatták. Eddig 100%-nál volt aktív, most már fokozatosan fejlődik és így számolja a lövedékek közti váltáshoz szükséges időt. Azt olvastam, hogy ha BIA, kaja és venti is van, akkor akár 80%-al csökkenti a másik típusú lövedék betöltését. Nekem Obj 257-en már csak ilyen 3 sec vagy mennyi volt a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz galervin93 #231759 üzenetére
Nana, ne politizáljunk
-
galervin93
addikt
válasz phoenix1989 #231753 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
Obj. 279 (e) 0/4 3 005 1 337
CMD: 3 740 MoE: 64.56% (-0.24%)
azért ez is valami. 4 csata 0 győzelem. mind a 4 csatám T8 volt. volt olyan ahol 500 átlag sebzéses 40%találat arányú játékos T8 assal szét szopatott. a csapatom mint valami fogyatékos banda. -
válasz 2thletme2day #231749 üzenetére
Ne hozd már ide a direktívát. Alapból a hatodik érzék csak akkor működik, ha 100%-on van. Direktíva csak pár éve jelent meg, és nagyon kevesen használják, mert nem olcsó.
-
phoenix1989
őstag
válasz zozyk #231754 üzenetére
hát az első meg a második csatám volt ennyire jó. aztán jött 2 csata ahol semmit nem csináltam. volt 1sebző lövésem é ennyi. annyira rosszul mozgott a csapatom meg én is, mindenhol be voltam csak szorulva. T8 ba kellene lemennem farmolni de holnap meg kezdődik a maraton, bár nem fogok rágörcsölni. nem lenne rosz maga a tank tetszik
-
zozyk
addikt
válasz phoenix1989 #231753 üzenetére
Nekem ma 20/4 lett a Wr mutató, de szarul is játszottam...a kedvem is elment a végére...
Holnap kipróbálom, hogy csak bedobálom a tankokat a csatába és "W" - halál - next, úgy milyen Wr-t bírok csinálni... szóval ha holnap látjátok a nevem a csapatban, sorry...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #231746 üzenetére
IS-6 nekem is meg van, az volt a kérdés, hogy azt adjam be vagy az ISU-t az AMX esetleg Kanonen helyett cserébe.
Áruljátok el, hogyan tudott ez a 10K értékeléssel bíró egyed 12 lövésből egyetlen egy sebzőt találatot sem elérni?!? Nem az van, hogy mellé vagy földbe ment 2-3 lövése, hanem a fele konkrétan nem talált, de ami talált az sem sebzett!?!? Egy T30-al!?
Felhúzott és eladott acc lenne egy noob-al a fedélzeten?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
2thletme2day
őstag
válasz ollie #231741 üzenetére
Nem emlékszik rosszul. Direktívával lehet 100% előtt is használhatóvá tenni a hatodik érzéket. Annyi, hogyha átképzed másik tankra a legénységét és csak 75-80-90%-osra fejlesztés őket viszont az előző tankon már 100% volt a hatodik érzék akkor működni fog már a kezdetektől.
-
zozyk
addikt
QGFSCWOTYTJANUARY
Bónuszkód! -
-
köpet
aktív tag
Régebben a 6. érzéknek nem kellett 100%-on lenni ahhoz, hogy működjön, jól emlékszem?
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Imilenni
addikt
User error hogy nem működik a hatodik érzékem?
Rengetegszer úgy lőnek, találnak el hogy egyáltalán nem villan a lámpa..Press "F" to pay respects.
-
galervin93
addikt
Színvak mód, modok stb...
Sőt még jobb: mindig két zöld és két piros csapat van - a lényeg, hogy a pömpölő melyik felén vagyunk... Innentől kezdve a "Természetesen sima bukó" mondatot úgy is értelmezhetjük, hogy "letoltuk őket mint a sz*r".
Kicsit tovább görgetve a gondolatot, a "szopórollerre tett a játék" a másik oldalon "bármit csináltam úgyis nyertünk" szériát feltételez...
A számok meg nem hazudnak, 50 +-5% WR a leginkább jellemző, szóval jut mindkettő az emberfiának...[ Szerkesztve ]
-
-
emre
veterán
válasz galervin93 #231726 üzenetére
Mióta lehet piros a saját csapat?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
hulp01
senior tag
válasz inferno88 #231723 üzenetére
Na, ez speciel igaz az összes tankra. Ha az rng úgy akarja, akkor nem találod el a célt a svéd td-vel siege módban se. Ha meg hatost dobtál, akkor a kv2 is snapshotol bármit. Sajnos ez van az ostoba rng miatt. Tegnapelőtt egy Caliban snapshotolt 650hp-ról a LIS-ben miközben én mellélőttem némi célzás után. Pedig a két tank pontossága papíron nem igazán említhető egy lapon.
A 122TM ágyúja szerintem eléggé pontos szokott lenni. A horror töltésidő ellenére én is nagyon szeretem, és jobb a statom vele, mint a LIS-szel. Az ojb274a meg egy horror ehhez képest. -
Swinegod
őstag
válasz inferno88 #231723 üzenetére
Mivel ebben a szar játékban akármennyire pontos a tankod, ha az RNG azt mondja nem akkor nem fogsz sebezni, a "közepesen megbízható ha be van célozva" féle szórás ami a 122TM-nek van szerintem tök jó (mondjuk egy hétig nem játszottam ezzel a tankkal mikor ilyen 100m-es toronyharcban 14 lövésből 6 talált és 1 sebzett, de az már megint csak a szar játék)
-
őstag
válasz Swinegod #231718 üzenetére
Nem rossz a 122TM, de totális agyfaszt kapok attól, hogy kaja, bia, mindennel együtt is beszűkülten kilövi a MIR űrállomás helyét vagy répát szed a lövedék és itt bizony nagyon fáj, hogy 14 másodpercig mozizhatom csak a játékot. Szóval igazából akkor adnék neked igazat, ha az ágyú tényleg egy atomdurván pontos lézer lenne, de helyette ugyanúgy cserben hagy, mint egy 0.39-es pontosságú 112 tud időnként.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
Azt tudja esetleg vki, hogy a hivatalos WOT oldalon, ha belépek és mutatja helyesen a klánt, ahol tag vagyok, akkor a Hall of Fame részben miért egy sokkal korábbi klánt jelöl a nevem mellett?!? Másnál is fent áll ez a hiba? Vmiért a mostani Ranked szezon listájánál is a régi klánt jelöli a nevem mellett!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Swinegod
őstag
válasz jano_77 #231719 üzenetére
Egyik legjobb, nem legjobb, EGYIK legjobb, elég sok különbség van. QB is egy véleményen van velem. Elmondok valamit: az érvek mennyisége nem jelent semmit a minőséggel szemben. Látótávot lehet kompenzálni, a sebességgel együtt lehet élni a dpm-et pedig negálni lehet azzal, hogy ki nézegetsz nem pedig folyamatosan kint állsz. 300mm átütésű HEAT, közel beüthetetlen torony és pontos a tank. Ez a 3 dolog messze ver minden gyengeséget, tösször is, ilyen egyszerű. Szerintem nem vagyok rossz a többi 8-as tankommal sem. Ennek, az E75 TS-nek meg az UDES 14-nek so köze nincs egymáshoz mégis ezekkel van a legjobb statom
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #231718 üzenetére
Értem. 3 dolgot soroltál fel Te magad, ami szar, ami NEM jó, de ennek ellenére azt mondod, hogy a legjobb 8-as vas, csak mert ezzel van a legjobb statod!? Világos a matek.
Véletlenül sem arról van szó, hogy ami ennél jobb tank, arra nem éreztél rá, nem tudsz vele játszani!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Swinegod
őstag
válasz jano_77 #231716 üzenetére
Az igazán jó playerek, mint Skill, Iyouxin, stb... rohadtul nem bírják, ha a tank dpm-je siralmas, mert azzal nem lehet ugye nagyon aggresszíven akciózni, anélkül meg nem leszel unicum. 122TM rohadt jó tank, 400-as dmg, fantasztikus alap APCR lövedék, 300mm penes HEAT, a toronypáncél elmenne tier 10-es mednek is.
A tanknak 3 baja van, ami miatt szarnak mondják sokan: a 17s alap töltésidő, lassú, mint a szar egy medhez képest és 370m látótáv. Dpm szar, ja, engem nem érdekel, kinézek a tier 10-es medeket szégyenítő tornyommal, lövök a rohadt jó ágyúval egy nagyon aztán visszamegyek, erre tökéletes. Mobilitás csak medhez képest szar, amúgy elmegy, látótáv fáj, de mivel ezzel a tankkal lehetek kicsit pofátlanabb, mint egy papírral így közelebb lehetek a bulihoz, máris nem számít annyira. Sidescrapelni is lehet vele, a test front sem annyira rossz.Én speciel nagyon élvezem, hogy pofátlanul kinézegethetek ahova akarok a rohadt jó torony miatt lőni egyet majd visszamenni és képes vagyok felmérni mikor tehetek meg valamit és mikor nem ezért is van még jobb statom ezzel a tankkal, mint igazából bármelyik másik 8-as tankommal az E75 TS-en kívül. Aki képes használni ezt a tankot és elfogadni a dpm rossz, az képes lesz ugyan úgy vagy esetleg még jobban teljesíteni, mint egy amúgy OP tankban, mint a Prog mondjuk
-
Swinegod
őstag
válasz h1mpi #231712 üzenetére
Neki sincs mindig a legjobb véleménye a dolgokról, 122TM-et csak játszhatónak nevezte mikor az az egyik legjobb 8-as tank a játékban (Pershing, 122TM és T-34-3 egy szinten vannak, ne vicceljünk már). Nem szereti a dpm nélküli tankok gameplayt, attól függetlenül, hogy jól jászik velük
-
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #231707 üzenetére
Na akkor majd lehet, hogy pont a 8-ast fogom kipróbálni, adok neki egy esélyt. A 10-essel tuti nem fogok játszani, mert láttam stream-ben, elég is volt. És még randa is.
Megveszem majd, de csak azért, hogy ez ne hiányozzon a 10-ek közül. Kredit van rá és majd visszajön."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Swinegod
őstag
-
dokee78
félisten
Ez a M-II-Y mennyire használható?
Meg közelíti a T29-et? -
joergie
őstag
válasz popey37 #231700 üzenetére
Ez standard hogy az első választ robot írja. Egy két report kategóriát kivéve mindig. Nem kell foglalkozni vele, válaszolni kell, hogy a probléma még fennáll, és akkor elolvassa valami gyökér, ránéz esetleg az accodban(ha van jogosultsága kezdeni vele valamit), és válaszol. Csak nehogy az legyen, hogy kiesel valami nem ismert időkeretből.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
Tud valaki esetleg új bonusz kódot?
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/youtube-milestone-giveaways-feb2022/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest