- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
Lehet tudni már, hogy lesznek idén is vásárolható adventi ládák, lehetséges T8-as prémekkel?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aginor #228783 üzenetére
lehet nem jott at amit irni akartam, kicsit nekialltam az STB1 kihuzasanak, mert tudtam aktivalni kozel 30 db 5xp szorzot amihez gyozni kene. de ugy rohadt nehez h a full retardokat allandoan mellempakolja. ertem en azt is h ez a sebzes nem sok. de mar masodik nap csinalta ezt
2/11 ill 3/19es winrattel. temeszetesen nem azert mert aktivalva vannak a bonuszok ugyan dehogy. termeszetesen nem azert mert masodik percben mar 0-5 van tier 9ben aztan rohadj meg.. nagyon nyomorek ez az egesz. h csak a huzott tankkal ilyen szanalom allandoan, te meg mosolyogj hozza. nem sok amit sebzek, de 18%nal akkor is tobbet kene nyerni ha full afk vagy.. szal en csak ezen duhongtem. az h ezt megosztani egy forumban mennyit er nem tudom, de ha csak egy ember is van aki ilyen kommentek hatasara bele se kezd ebbe a scambe mar jobb. meg szoktam amugy osztani neha azt is h jol megy, h ne erje szo a haz elejet. de az biztos h ilyen idegesito jatekkal meg sosem jatszottam.. raadasul mar szinte abba is hagytam, inkabb csak a sztreameket neztem. szal az se volt h ne hagytam volna ki eleget, mert kb julius ota alig jatszottam. hat nem veletlen mint latszik.. teljesen egyertelmu h buntetore rakott a scamgaming csak a csirivel. "kend a hajadra az 5xp-t"@Barret en nem jatszanek a csirivel, persze most h nagynehezen osszejott a top gun ra mar picit jobb, de alapvetoen egy tok lassu papirtank, es ha full kitarazol se lo 400at az enemybe. legalabb lenne mozgekony.. mindegy, vagy marad a vegtelen szenvedes vagy ugye vegyem meg penzbol a scamgaming tizes tankjat az idegosszeroppanas helyett... nem veletlen szoktam szinte mindig ugyanazokkal a tankokkal jatszani es nem huzni masik agat.. persze mar kipihentem magam azota, de tudom ha megprobalnam kapnam a pofamba a defender szakaszokat csapattarskent akik vegigrettegig a csatat egy sarokban egy jadpanthertol, mig az enemy leradirozza a tobbieket a maprol.. tiszta rohej.. de xarnek ra csak igy nem lehet huzni az agat, a scorpioval vagy mas normalis tankkal ami van meg nem vernem el a bonuszokat.
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Barret001
addikt
válasz BÁ Nutrition #228780 üzenetére
Direkt alacsony tierben játszom,mert így nem kell teljesítenem A csapat megoldja helyettem.Nem árt néha kalkulálgatni. Én is winrétre gyúrok,mert nem mindegy.mennyi xp-t kapok...Nem mintha lenne valami tervem.De nyerünk,van xp bőven Mármint ugye mihez képest? Magamhoz...
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #228795 üzenetére
berakok majd egy olyan szettet is és majd kipróbálom, azzal milyen a szerkezet
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
phoenix1989
őstag
válasz tasiadam #228794 üzenetére
ahogy érzed. 0,25 szórásra nem tennék ilyeneket. tök felesleges meg a gyulladás elleni védelem is. ha villansz és nem városban vagy akkor ha gyulladsz ha nem meg halsz. ha neked ezek így jók akkor hagyd így. én továbbra is töltésgy, turbó, fejlesztett forgásimech. vagy amit használok :álcaháló periszkóp töltgy.
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #228793 üzenetére
Akkor marad.
A -7% célzás az oké, szeretem lelőni hangya pöcséről a pattanást.
A "modified configuration" passzivja, hogy 1 kigyulladást le tud szedni. Ami jó, mert 1 papir fos. Ezért nem kell a tűzoltó készülék.
Helyette csoki.
+ view ranget tudok, 13.5%-ot, vagy +25% a telescopnak. Ez a 2 értelemes van.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
zozyk
addikt
7 meccs, 1 győzelem és 2 dezertálás után kijelenthetem, hogy ma nem... 😄
Inkább megyek sorozatot nézni... -
zozyk
addikt
5 meccs tierX-ben, 4szer láttam az 1:8at az eredményjelzőn...az 5.iknél dezertáltam.
Megpróbáljuk alacsonyabb tierben.
-
aginor
veterán
válasz phoenix1989 #228787 üzenetére
Talán, pontosság, turbó és forgási mechanika még jól lehet rá.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
phoenix1989
őstag
válasz tasiadam #228786 üzenetére
ha neked így jó hagyd így, de célgyors a legfeleslegesebb mert alapból jó. én töltés periszkop álcahálot használok rajta. tudom tudom elavult dolog de szerintem nincs igazán szüksége egyébre. ha esetleg változtatnám akkor turbó töltésgy és fejlesztett forgási vagy fejlesztett célzás de szerintem pontosnak is pontos.
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #228785 üzenetére
Más hasznosat nem tudtam rápakolni. Vagy mi érné meg? Szellőztetés?
-
hmb
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #228729 üzenetére
1200 a kombinalt sebzes vele,a MoE 67,5% felreraktam,mert mas atnkokra akarom rarakni az elso csillagot.teny nem vagyok jo troll agyus tankokkal,szoknom kell,de nem ez az idealis light,kicsit lassu hozza
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
aginor
veterán
válasz BÁ Nutrition #228780 üzenetére
Volt egy jó csatád a skorpióval, és?!
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
tasiadam
veterán
válasz joergie #228778 üzenetére
Én is inkább arra reszeltem. Ha a grille kigyullad, kuka, ezért van rajta az a buff. + a repair, ah trackelnek, 2-3s. Akkor minden a legkisebb körre kigyúrva. Lehet vele pixeleket lőni. Ma alkottam olyan átlag 4k-t dmg vele vagy 8 csatából. Egyre jobban fekszik.
-
joergie
őstag
Vajon mi kell a mester jelvényhez, ha 8k nem elég?
csata hossza ~5 perc, dpm-be és épphogy kijön nem egy fun tank a jpze100, de ezt most élveztem. csak az a nyomi grille a végén...ja és befoglaltak. szerinted?![ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
zodo
nagyúr
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #228767 üzenetére
én kidobtam a kukába, ilyen lassú lövedékkel csak közelről lehet apritani, de a kevés hp miatt az meg nem opció. rosszabb mint az artyk. és ha betalál, sebez 200-at, cserébe kapsz az ugyanilyen ellentől 400-at. jó csere. pár csata után nem is volt kérdés, hogy eladom.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
phoenix1989
őstag
Már nem sok kell a 3. jelhez de mára ez a csata tökéletes végszónak. a tank maga viszont borzalmas, ha jó lenne a repesz vicces lenne de nagyon sokszor cserben hagy. eddig bírtam repesszel ezen a csatán már inkább a gold volt főszerepben sajnos, de a jel megszerzése érdekében már kénytelen voltam használni. [lha valakit érdekel a csata]
-
joergie
őstag
Mostantól érdemes futtatni twitchet háttérben, 4 órán át, hogy kapjatok 1 nap prémet meg eztazt amit föntebb linkelt po1son.
Szóval elvileg 19 óra előtt nem sokkal még érdemes elindítani.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Barret001 #228754 üzenetére
muszaj nyerni, mert kaptam egy csomo 5x xp szorzot es csak a gyozelem szamit, az h 350es xp/csatakkal vesztek 200 csatat nem a legjobb modja a fejlesztesnek.
tobbi tankkal ment csak azzal nem amit huzni akartam. wg kirohogott hogy höhöhö rohadj meg hulye nub akkor se fogsz te itt fejleszteni höhöhö
mire felkinlodtam magamra a top agyut meg a motort majdnem felkotottem magam, nem egyszer fordult elo h az elso percben mar mindket light kinyirta magat, azt oruljel magadnak. mondjuk arra buszke vagyok h csak 3x dezertaltam osszesen[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zola96
senior tag
válasz BÁ Nutrition #228753 üzenetére
Tegnap progetto 46 54%os winratem 43ra csuszott. Mindegy hogy 3k dmg vsgy 700... ma is top gun elso meccs es lose. Ezvan
-
po1son
addikt
INSPIREDBYYOU - Bónuszkód 2 db Back-to-school emblémáért.
(nekem még nem írta jóvá, de elméletileg működik)
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Barret001
addikt
válasz BÁ Nutrition #228753 üzenetére
Nem nyerni kell,az a csapat dolga,Te sebezz sokat hogy top xp legyel. Igy megtettel mindent is.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
popey37
addikt
1 nyamvadt prémnapra ennyire rá vagytok izgulva? el sem hiszem.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
joergie
őstag
válasz zola96 #228742 üzenetére
Nem szeretem ezeket, nagyon macera fel-le rakni. a 2D style-nál 1 kattintás, nem 9 fel/le, és akkor még matrica így úgy. Mauson meg talán 1-2 van így felszerelve, többin meg cserélgetem a 2D styleokat ahogy tetszik.
-
Pug
veterán
Másnál is elszállt a ping a csába?
-
Warton
őstag
Ez a mark of excellence mágikus erővel bír. Szerintem senki nem tudja hogy működik és miért. Kb. pár év után újra elővettem a Standard B-t, amihez gyártottam egy 4 skilles legénységet a Progettoban. A MoE olyan 74% körül volt. Sikerült első csatára menni egy bitang jót: 6000 kombináltat. A csatában lévő mod +10% emelkedést mutatott, úgy gondoltam, hogy csak részeg. Erre csata után nézem és a MoE 84%-on áll.
Eddig csak 8-as tankokkal sikerült megcsinálni a 2 markot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
po1son
addikt
hétvégi twitch drop
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
tasiadam
veterán
[link] Jézusom
-
Pug
veterán
Uhh, nagyon lehet érezni a maratont, az összes braindead és kretén kigurult a garázsból...
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz phoenix1989 #228727 üzenetére
aztán megy a report mert afk
-
phoenix1989
őstag
gratulálok a wg nek. bedob csatába majd nem mozdul meg a tankom és kivág a szerverről. újra csatlakozok belép a csatába de nem tudok megmozdulni és kibasz megint és megint és megint.
-
hmb
aktív tag
válasz KisApám #228661 üzenetére
ingyen jutalomtank szeretek loghtal jatszani de ez valami rettenetesen szar gep.nem tudtam leforogni egy tier 8-as heavyt…cserebe szar camo,latotav,a lovege meg egyszeruen vicc lassan tolt de legalabb a holdat lovi es persze ha veletlenul talal sem ut at semmit.a koronat az 5-15- os meccsek teszik fel.kiprobalas nelkul azonnal elados ajanlat
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
köpet
aktív tag
Sajna 3 év után még nem jár a VK...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Barret001
addikt
Ezeket aVk-kat viszi jól a repesz?
-
Barret001
addikt
válasz phoenix1989 #228712 üzenetére
Nem vagyok egy romantikus típus,nem a tájat nézegetem.De megértem őket is.
-
Barret001
addikt
-
Barret001
addikt
válasz phoenix1989 #228707 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
PMELZWOTYTNOVEMBER
https://eu.wargaming.net/shop/redeem/Gives:
3x Access to a Mission
3x Large Repair Kit
3x Personal Reserves: +200% to Crew Experience for 1 hourEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tasiadam
veterán
Csak nekem pingel megint ez a csoda szerver?
-
-
Swinegod
őstag
válasz tasiadam #228700 üzenetére
Mikor frontlineozok úgy érzem mintha valami IntelHD-m lenne, olyan szörnyen megy a játék, pedig se a 8 gigás 580 se a 2400G nem indokolja, hogy szarul menjen, főleg, hogy gyengébb konfigon is teljesen jól elfut
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.