Hirdetés
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz lemusz #248208 üzenetére
Én is megvettem! Némi arany, 6 nap prém, nyersanyagok és ennyi. Oké nem vártam tankot, de végülis a prém napok miatt jól jártam.
Még gondolom egy 160 db-os ládacsomagon.... Tavaly nem vettem ládákat. Azt hiszem tavaly előtt sem.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Swinegod
őstag
válasz lemusz #232661 üzenetére
Hidd el nekem, minden cent profit a Ciprusi off-shore számlájára megy a WG-nek, úgy ne amiatt hagyd abba, hanem mert szar a játék és egy jelentéktelen szarnak tart mindnyájunkat a WG telibe leszarva mit akarunk
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Ispy
veterán
Ne haragudj, én jóérzésű embernek tartom magamat, de ez egy f@szság.
Ez olyan, hogy mondjuk az én cégemet büntetik meg, mert mondjuk OV egy pöcs? Ne már, hol vagyunk az oviban? Megvannak erre a megfelelő helyeken a megfelelő eszközök és kapni is fogják az ívet ne aggódj emiatt. Nem mintha ez bármit is befolyásolna ebben a nyamvadt szarban.
Nem akarok itt nagy offtopikot, ha akarod, az ukrajna háború topikban lehet folytatni....
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
És köze van a WG-nek a háborúhoz?
Minden tiszteletem a tied, de én személyesen nem gondolom, hogy ez bármit is segítene, már csak azért sem, mert nem Belorussziába megy a bevétel, hanem egy offshore országba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
popey37
addikt
válasz lemusz #231593 üzenetére
az amx CDa garázsban van, baba kis TD, lehet vele apritani a tizesek között is, gyors a löszere, van átütése is 1500m/s felett és 260 az alaplöszer. aránylag pontos és jól hozza a creditet.
nekem nincs rajta semmi extra modul, igy 40 az álcaértéke és 500m a látótáv.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz lemusz #231593 üzenetére
Csak a lőszersebességet veszed észre, a gyakorlatban rosszabb a Ravioli, mert az APCR gyorsabban veszít átütést távolságon, mint a sima AP, aztán a kaliber is kisebb ami még többet ad erre na meg ott van az, hogy 122mm-es ágyú már overmatch-el 40mm-es lemezeket a Raviolinak meg a 35mm-es már autobounce szzóval a gyakorlatban az rosszabb szerintem, ellenben van jó lőszersebesség. Ravioli fölött eljárt az idő, penje elég szar, pontosnak se mondanám, rossz camoja van és dög lassú medhez képest, pláne papír medhez képest, a jó hozzáállással viszont messze sokkal érdekesebb tank, mint a Liberté vagy Patriot. Ja meg amúgy olcsóbb a sima lőszere, mint egy 180dmg-es lightnak szóval kreditet nagyon jól hoz. Kanonenről tudok még jobban nyilatkozni, mert én eközött meg a CDA között filóztam, végül a CDA-t nem tudtam kivenni, mert, mint utolólag rájöttem, már megvolt rentalban még 9 meccsig (...) szóval Kanonen lettt belőle.
Penje remek és gyors APCR, gold az 330 milis HEAT, fantasztikus szintén, camo kiváló, gyors, mint egy light, az ágyúkitéríthetősége nagyon jó a süllyedéssel együtt, én nagyon szeretem. camot kihasználva egy periszkóppal simán el tudsz menni még passzív spotolni is miután meghalt a light, nagyon felxibilis tank, E25-höz hasonlítanám gameplay formájában, csak ezzel egyet lősz visszatolatsz fedezékbe nem pedig darálsz folyamatosanTl,dr: Ravioli nagyon élvezhető tank még mindig, csak nem túl jó, viszont kreditet farmolni még mindig az egyik legjobb a tierjében, én a Kanonent ajánlom ha tetszik ez az aggreszívabb, aktívabb papír TD gameplay
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz lemusz #231586 üzenetére
Nem nagyon tudsz mellélőni egyikkel sem. Személy szerint inkább E5, pontosabb löveg kisebb alfa, picit gyengébb páncél, de gyorsabb.
A Libertének annyi előnye van, hogy a noobok rendszeresen az lfp-t lövik, ami elég vastag, pedig a kupolát kéne vagy az ufp oldalán lévő beszöggeléseket.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
válasz lemusz #231586 üzenetére
Minek vennél ki kötvényes tankot a Referal programból? Pláne, hogy mennyi jó tank van ott emellett a 2 meh fos helyett. Ravioli, CDA, Kanonen, 112 mind sokkal jobb választás ezeknél már pusztán helyből azért, mert ezek nincsenek bent a kötvény boltban
-
HellGreg
őstag
válasz lemusz #231448 üzenetére
3 meccsből 2 loss?
Amikor megvettem az AMBT-t, az első 4 vagy 5 csata loss volt zsinórban.
Mondjuk tankválasztásnál a felsorolt kifogások szinte mindegyike kiszúrható már a statokból, úgyhogy ha valami lassan tölt, pontatlan, stb, akkor nem veszem meg.
Én sem vagyok oda a T34-3-ért, inkább T-54 FP-t vennék, szerintem sokkal jobb (szerintem). -
po1son
addikt
A wg általában gyengébb prémium tankokat szokta berakni a kötvényboltba, a mostani tier8 meta annyira nem kedvez a t34-3-nak.
Ráadásul a t34-3 szerintem semmiben sem alkot kiemelkedő szerepet medként. Elől játszani vele öngyilkosság a rengeteg táras tank miatt, hiába van erős tornya a 6.5 gundep kevés.
Messziről meg a 0.4es pontosság 196os AP-val 800as lőszer sebességgel nagyon gyenge.
Guard jobb választás lett volna, igaz avval passzívan kell játszani meccs elején, de könnyebben játszható med.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
köpet
aktív tag
Szerintem az első pár csatából ne általánosíts, ha megszokod a szerkezet sajátosságait és a szerepkörének megfelelően használod biztos jobb lesz majd. Én is minden új kötvényes tankommal így voltam, az eleje ordas bukó, költök rá, legénységet képzem, felszerelést próbálgatom, nézek hozzá ezt-azt (Tankelit és Scheff videói az ideális helyzetet mutatják be, nem feltétlenül a napi rögvalóságot), és kis idő múlva egyensúlyba kerül a dolog.
Vagy nem, és kiderül, hogy ez nem a Te tankod, egyelőre. Mint nekem a obj. 777 II.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Warton
őstag
Hát ha a páducokhoz vagy szokva akkor valóban rossz döntést hoztál. Mert a T34-3-at azok választják, akik az IS-hez vannak szokva. De hozzuk ki a maximumot abból, ami van! Én személy szerint a töltésgyorsító helyett inkább forgási mechanizmust tennék fel. Ahogy mondtad pontatlan a löveg, ezt kell orvosolni, ráadásul bele tudod tenni az első bónusz slotba. Meg aztán tudomásul kell venni, hogy ennél a tanknál nem DPM-ből tolod le a tankokat, hanem outradeled őket. Lősz aztán vissza fedezékbe. Az alacsony pennel meg meg kell próbálni együttélni. Minden komolyabban páncélozott ellenfélnél töltsd a goldot, vagy szimplán kerüld el őket. Érdemes a töltőre megérzést tenni.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
BerserkGuts
őstag
válasz lemusz #231386 üzenetére
Most nem azért de van aki ebből simán megél.
Annak idején amikor sok hülyeséggel pl:1 lövéses arty ami az IS7-emet 1 shoot-olta én is felnyomtam az akkori accomat mert már nem játszottam a játékkal és vitték volna 50.000ft-ért csak e-mail-címemmel voltak bajok megszűnt és ezért nem tudtam eladni ez a szerencséje a wg-nek.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
jano_77
nagyúr
válasz lemusz #231289 üzenetére
megmondom őszintén, hogy van pár tankon - amikkel szeretek játszani - vagy lila vagy fejlesztett rózsaszín (bounty) felszerelés a többire, meg amikkel amúgy sem játszanék, nem érzem hiányát ezeknek. Így hidegen hagy, hogy a 10-ekkel mennyi kötvényt tudnék farmolni. 9-essel is minden csatában kapok 5-7 kötvényt, lassan, de gyarapszik azzal is.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz lemusz #231280 üzenetére
Speciel én pont ilyen vagyok, húzhatsz egy strigulát, de itt a fórumon is többen vannak, ez a beírásokból már kiderült eddig is.
Az összes 10-es a garázsomban áll, de nem szívesen játszom velük. Fejlesztenem nem kell tankot, mert mind ki van, így azzal megyek, amit élvezek és ez a tier9.phoenix1989: lehet ez a Te véleményed, én tiszteletben tartom és elfogadom, hogy Neked a 10-es tier a kedvenced és alatta nem létezik élet. DE kérlek fogadd el Te is az én véleményem, ami pedig az, hogy én a tier9 élvezem a legjobban a játékot és ezért szeretek leginkább csak ebben a tierben játszani. Itt vannak a kedvenc tankok - Kpz50t, Concept 1B, Skoda T50, Standard B - és még sorolhatnék párat, de nem teszem. Szal tartsuk tiszteletben egymás véleményét és ne fikázzuk a másikét!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz lemusz #230336 üzenetére
Köszi!
Itt is vannak kódok, működnek, de nem tudom mit adnak:
SERTUM3SANTAPIRATE , MUNERA1SANTAPIRATE , 6WXOLYTFESTIVE , INSPIREDBYYOU , HMTOASTER , VOTEDASHAUSAPEROVA , WDLZ3YTFESTIVE , VF9BQYTDECEMBER , TUTORIAL , EHRE , STEELCOMMANDERS
Kb a 2/3-áig jutottam, mert limitálva van, hogy mennyit lehet aktíválni 1 accountra
-
popey37
addikt
-
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz lemusz #182259 üzenetére
Az első csatája vele jó példa arra, hogy a szuperunikumoknak is lehet nullás csatájuk. Ezért nem értem az olyan posztokat amikor valaki arról rak be képet, hogy "nézd már ez is nullázott pedig pro, biztos miatta kaptam ki". A legjobbaknak is vannak ilyen nullás köreik, skilltől többórás válogatást tudnék összevágni amikor a csata elején túlvállalta magát és semmi sebzéssel meghalt, de 100 csatából egy ilyen nála a többi 99-ben meg bejön az agresszív taktikája.
(#182260) @wwenigma:
Grat! Úgy látszik az alap xp rekordok időszaka van. Először Daki, aztán te.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- OTP Bank topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11