- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz KisApám #22194 üzenetére
én szívbaj nélkül előre engedem és ugyanazt csinálom vele...
csak a 8.8 óta kicsit tartok ettől az automata ban izétől... tapasztalatok?Én leginkább azokat gyűlölöm, akik tűzvonalban lökdösnek emiatt nem találom el az ellenfelet... nah az huh... akkor is ugyanazt csinálom... elmegyek onnan, beállok mögé és mikor céloz meglököm... direkt lőni nem szoktam a csapattársakat max véletlen... de most komolyan nem érez félelmet az aki egy célzó 9-10-es TD elé bemászik egy üvegtankkal? OMG...
-
scyllarus
veterán
válasz KisApám #22194 üzenetére
1. szólsz neki
2. lelövöd a láncát + riportolod "helytelen játék" címszóval.Mit vársz tőle, 44% WR, -6!!! WN6...
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bad Pritt
félisten
válasz Iron Funeral #22192 üzenetére
Remélem akkor az itteni srácok is összeszedik magukat, hogy jó konkurencia maradjanak az új jövevénynek
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KisApám
addikt
Ilyen sunyi alakot mint az a "thedestroyer65"... már elnézést.
Beáll mögém a T-28-asával, és végig a seggemben van, tol előre.
Arrébb állok, visszatolatok, jön utánam, megint beáll mögém, lökdös.Az ilyenekkel mit lehet csinálni?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nyunyu
félisten
Regebben volt itt egy olyan kezdemenyezes, hogy a topik lakoi tomoruljenek egy klanba, de aztan elhalt.
Utana volt egy olyan probalkozas, hogy egy PH logoval jeloljuk meg a virtualis haverokat, ha mar az XVM tud nevhez ikont rendelni.Osszeszedtem a topik osszefoglalojaban szereplo+utolso 1000 hozzaszolasban talalt screenshotokon szereplo neveket, es osszeraktam egy PH klanikon pakkba.
Megjelenitesehez XVM kell (nem csomagoltam melle), plusz ellenorizd a konfigodat, hogy battle/clanIconsFolder erteke "clanicons/" legyen.
Aki valamelyik klan tagja, annal a klan ikonja fog alapertelmezetten megjelenni, nem a P betu.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Iron Funeral
őstag
válasz L-e-f-i-e #22180 üzenetére
De igen, láttam. Sőt aktív WT playerként mondhatom, hogy [insert csunyaszó] jól néz ki a game és igen, szvsz ezek IG screenek, nem CGI/PS képek. Megjegyzem, hogy mindemellett sokkal jobban fut mint a BigWorld (aka WoT/WoWp). Ha össze akarod hasonlítani a két motort akkor csekkold le a WoWp-t meg nézd meg a WT-t.
(#22182) HáGé: Ja, készül a tankos és csatahajós része is, remélem ezek a ss-ek azt jelentik, hogy hamarosan kipróbálható lesz a GF része is.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Bingisz
addikt
válasz J.J. András #22189 üzenetére
Meh. User error. A sima tigris most már agyonvág DPM-ből bármilyen tier 7 heavyt. Ha az E50 nem lett lassabb (na jó, egy leheletnyivel jobban gyorsul az 50M), akkor a többi tanknál se lehet túl nagy a változás (~semmi).
Jó heavy a német vonalon?
-vk3601
-Tiger(p)
-Tiger(H)
-Tiger II
-E75
-E100Ezeket ismerem. De tippre jó lehet a kis VK3001(H), és a VK4502 ausf.A is.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
J.J. András
őstag
te neked volt :???
nem sír, de nincs egy normális tank a német vonalon már lassan..... nem ér semmit a pontos löveg, ha nem bírsz mozogni.
Másik: tapasztalatból is ez lett,.... mivel minden változtatást eddig kipróbáltam, és igazam lett.
ez a Tigris II egy fos így, a régebbi sokkal jobb volt, azzal lehetett küzdeni'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
J.J. András
őstag
válasz marked one94 #21290 üzenetére
mi lett jobb benne :??? hogy nem pattog róla semmi :?
kaptál + 5km/h és -10m látótávot...., igen, jobb lett.... noob'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Bad Pritt
félisten
válasz Iron Funeral #22176 üzenetére
Lemaradtam valamiről: csinálnak ők is egy tankosat?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
smisa
őstag
valaki a dupla soros garázsba tudan segíteni hogy tudom növelni a a méretett mert most túl kicsik a tankok
-
L-e-f-i-e
senior tag
Valószínűleg nem láttad a Wot reklámfilmjeit, olyan mintha nem is ez a játék lenne, a háttérképek is sokkal élethűbbek, de maga a játék, az majd kiderül az élesben úgyis...
=^-^=
-
Midway
senior tag
Mit állítsak be hogy a 4-es tankkal ne tegyen be állandóan a 6 -osokhoz?
-
munnergep
senior tag
Nagyon jól néz ki, sőt... de majd az első videókból kiderül mit hoztak össze.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
KisApám
addikt
Nemrégiben erről beszéltem:
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
scyllarus
veterán
Én is azt tapasztalom, hogy mindig a sor aljára kerülök mindennel. Mindegy, megszoktam..
Egy kérdés: A VK30.01H milyen T5-ös nehéznek? Megvan, de nem bántottam eddig. A Konisch elég jónak tűnik T5-ös tankon, de milyen a vas alatta, mennyire használható így?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Enzolord
addikt
válasz Iron Funeral #22161 üzenetére
Nincs rajta a nagy ágyúúúú! De Tréé...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
GrooveHero
addikt
Na igen, valahol itt kezdődik a Ferdinand..és itt is végződik kb.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bingisz
addikt
Most mondjam azt, hogy nem tetszik?
Olyan mintha rajzolták volna...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Iron Funeral
őstag
Na aljaskodok egy kicsit
[link]Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Enzolord
addikt
válasz Chris0321 #22159 üzenetére
De igen, csak nem gondoltam, hogy elit marad, ha raknak hozzá új ágat...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #22154 üzenetére
Igen, ez márt a testserveren is probléma volt, elvileg javítva lesz..
Nekem meg pont fordítva van, Churchill 1 még nem elit, mert a Gun Carriert nem fejlesztettem ki, de ott be lehet pipálni a legénységi képzést...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vbbb
addikt
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 7
Felszerelés hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x10), Automatikus tűzoltó készülék (x10), Nagyméretű elsősegély készlet (x10)Hát ez könnyebben ment mint gondoltam. Remélem lesz ilyen küldetés később is!
-
jano_77
nagyúr
KV-3-al sikerült kifejlesztenem a KV-4, ELIT státuszt kapott ugye a tank, de nem tudom bepipálni, hogy a legénységre menjen innentől az XP!? Hol lehet ezt megtenni vagy egy BUG van a 8.8-ban?!? Inkább ne menjek többet most a KV-3-al, míg nem javítják?!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz echterion #22147 üzenetére
Messzebb látsz vele 20 méterrel, és elvileg valamivel gyorsabban is tölt...
Ha jól tudom...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisApám
addikt
válasz dfsz34 #22097 üzenetére
A Hetzer Tier V-VI tankok ellen sajna harmatgyenge...
A pontosság tényleg vacak.
Ha bedob Tier IV-V-VI-os csapat ellen, akkor inkább a kisebbeket keresem (Tier IV). V-VI ellen támogatóként a nagyjaim mögött...
KV-1-es tankot talán eddig ha 1x sikerült megsebeznem.
Mindig jön a szöveg, hogy még 1 karcolást sem tudtunk rajta ejteni.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
echterion
nagyúr
Csörcsil I-re érdemes a fejlesztett tornyot rakni? Papíron még az alapnál is gyenguszabb, csak +50 hp-t ad, ami nem tűnik nekem elégnek a páncélvékonyítás mellett.
-
arpeen2
senior tag
válasz Zolee_70 #22145 üzenetére
Kössz az okosságot mester.taníts, mond már meg hogyan kell játszani vele, mert béna vagyok. 33 lepattanó úgy gondolom velem van a gond. 2 (nálam kissebb vagy velem szintű) tankot/TD-t is körbeautóztam, semelyik oldalról nem tudtam lebontani. Kb 200 meccset toltam csak ezzel a szarral, biztosan nem ismerem még a gépet. Lol
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz mcwolf79 #22138 üzenetére
comet legalább médium tank... gyors (sokkal lassabb mint a cromwell) és viszonylag jó az ágyúja (nagyon gyorsan gyorsan osztja a pici sebzéseket), haverok nem szerettek azzal platoonba jönni velem, mert általában nagyon egyszerű volt vele fragelni...
Centurion? Lassú, lomha, minden beveri akárhogy fordítod
Tudom az is8 külön állatfaj de akkor is vicces mikor vergődik egy médiumtank és egyszer csak elhúz mellette egy heavy... -
Memphis79
aktív tag
válasz marked one94 #22139 üzenetére
Na jó persze azért sumákba kell vele játszani
Origin:Memphis79HUN
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #22127 üzenetére
Menj 10-es tankkal akkor talán nem tesz alulra Illetve ne menj light-al, de legjobb ha médiummal se.
Én nem tudom ezt megerősíteni (és nem megyek nagyon 10-esekkel)
-
-
Linkin
senior tag
Valahogy meglehet oldani hogy az XVM a wn6 értéket mutassa ne az effit?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nagyon jó kis gép ez a indi-panzer!Nem semmi,hogy az a kis páncél miket pattint[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
Télapó_
tag
nálam is vannak gondok a játékkal.
csata végén nézem az összesítőt és állandóan rosszakat ír ki.
pl:165 tankot lőttem ki, 87 felderítettem stb.
szóval elég furcsa, kétszer raktam újra a játékot és nem változott semmi.Üdv.
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #21991 üzenetére
Pont azért nem kéne máskor meg a "történelemhűségre" hivatkozva variálgatniuk!
Ezzel 8.8al is 40 km/hra növelték a Tiger II végsebességét. Mire föl, amikor 28 volt mindig is?
Ha már buffolni akarnak, akkor azt tegyék meg az általuk kitalált fiktív dolgokkal, pl. HP, pontosság, célzás idő, stb.Most látom, hogy még a wikipédia is átírta magát; 38 kmht ír, amikor éveken át 28at írt.
Nem szóltam![ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Elővettem a KV-2-es szörnyet a 152mm-essel.
Első kör: Tigris II egy lövéssel (jó, Ammo Rack is kellett hozzá)Ha én mentem volna a KT-vel biztos szétverem a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
arpeen2
senior tag
válasz vendingo #22129 üzenetére
Pár 100 meccset már lehúztam vele, jónak tűnt, míg el nem kezdtem az amerikai heavy és az orosz TD vonalat. NA szerveren játszok, ott még nincs 8.8 patch. Igazából az a baj vele, azon felül hogy nulla az átütése, hogy bármilyen irányból sebezhető, szinte nincs lepattanó, ha nem 2 szinttel alacsonyabb tank lő rá. Valőszínűleg én is megvárom míg kipróbálhatom a Centuriont, de ha az sem lesz jobb, akkor megy a levesbe az angol flotta. Eddig egyetlen ütős járművük sem volt a közepes és heavy vonalon 7-es (közepes) illetve 6 os (heavy) szintig.
-
vendingo
veterán
-
Tapasztalatok a 8.8 ról....
Technikailag semmi gond. Sokan panaszkodnak de nálam semmi pedig nem is telepítettem újra csak frissítettem. A modok is mind klappolnak.
Játékélmény. SZAR!
MINDEN csata kiosztásban az uccsó három között vagyok, azonos tankot MINDIG azonos pályára tesz, ráadásul azonos oldalra is (na jó 10 ből 9 x)Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
arpeen2
senior tag
Ha esetleg valaki Comet-re gyúr, sürgősen felejtse el, 100-as legénységgel, legnagyobb ágyúval top2 tankként indulva 35 lövésből 33 lepattant, 2 ment át csak. 10 fillért nem ér az egész ipari hulladék.
-
-
Djuree
félisten
-
xtmod
senior tag
már megint zsivány a wg. a prémért már kevesebb jár. vagy csak a wowp-ben szerzettért?
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
Up to 50% Discount on Insignias
ez mire vonatkozik? mert nem ugy tünik mintha bármi is féláron lenne...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nyunyu
félisten
válasz RAiN91 #22109 üzenetére
T95-ért megéri szenvedni a T28-al?
Ha szeretted a T28-ak reumas csiga sebesseget, akkor biztosan elvezni fogod a gyokkettovel osztott vegsebesseget.
Vagy vegyem meg a már kifejlesztett T30-at?
T30=T9-be felpakolt T29, "picit" nagyobb csuzlival megfejelve.
Mozgekonysaga nem rossz, viszont a testet nagyon rejteni kell, mert azon a szinten akarhogy forgatod, mindig huzatosra lovik.
Torony szembol kepes sokat pattintani, oldalara viszont NAGYON erzekeny, instant ammorack serules.
Szoval ejjel-nappal hulldown.T28-rol hozott 120mm-mel eleg nehez boldogulni a T9-10 heavyk ellen.
155mm viszont elegge szovjetesen viselkedik, vannak napok, amikor semmit nem talal el, vagy mindenrol pattan, aztan teped a hajadat a minden extraval felszerelve 17 mp toltesi ido miatt.
Aztan ha RNG nagyon kegyes, amikor meg minden loves -750 az ellennek.Ja ne akarj 1:1-ezni egy Obj704-gyel, mert o 15mp alatt tolt, es nem lesz idod masodszor loni...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz nyunyu #22110 üzenetére
Félig megoldódott. Én voltam a hülye, nem is kicsit. Mindent beállítottam faszán, csak a .sample-t nem vettem ki az xvm.xc után.
Aztán megoldódott teljesen, hogy felülírtam az swf-eket, így lett J1mb0 célzókám, contour icon modom és statisztikám is.
Köszönöm a segítséget és bocs a bénázásért.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet teljesíteni a Wrecking Steel Sessions küldetést? A 3x20 kilövésem már megvan, de van egy negyedik szint is, de azt nem tudom, hogy micsoda.
Válaszokat előre is köszi!Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
RAiN91
őstag
T95-ért megéri szenvedni a T28-al? Vagy vegyem meg a már kifejlesztett T30-at?
-
SoulReaver
veterán
Annyira nehéz....
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz nyunyu #22101 üzenetére
a rating.xc fileban ez van nálam:
/**
* Options for player statistics (only with xvm-stat).
* Блок управлением статистикой (только с xvm-stat).
*/
{
"rating": {
// true - Toggle player statistics on/off. Global setting - without the statistics module, this is always disabled.
// true - включить отображение статистики. Глобальный переключатель - без него модуль статистики будет везде отключен.
"showPlayersStatistics": true,
// true - Enable statistics in the user info window.
// true - включить отображение статистики в достижениях пользователя.
"enableUserInfoStatistics": true,
// true - Enable statistics in the company window.
// true - включить отображение статистики при наборе роты.
"enableCompanyStatistics": true,
// true - Enable downloading of data on opponents in the "fog of war".
// true - включить загрузку данных по противникам в "тумане войны".
"loadEnemyStatsInFogOfWar": true,
// true - Enable saving statistics to "xvm-stat.log" file.
// true - включить сохранение статистики в файл "xvm-stat.log".
"enableStatisticsLog": false
}
}Mondjuk itt meg azt írja ugye, hogy kell a statisztikához az xvm-stat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nyunyu
félisten
válasz Drenadar #22089 üzenetére
agybajt tudok kapni mikor a TD-ket noszogatni kell hogy induljanak már el, mire a válasz: nem látod hogy TD vagyok? grhhhh sok idióta..
TDnek meg mindig nem az a dolga, hogy a heavyknek spotoljon+torje az utat...
Ez kulonosen igaz Murovanka erdore, meg Prokhovka bal oldalara.
Egykori Malinovka assaultrol nem is beszelve...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz CactuS #22091 üzenetére
Annyival jobb lett, hogy töltéskor kiírja alul az XvM verzióját, számolja a sebzést, de statisztikát továbbra sem látok.
Keresd meg a konfigodban ezt a bekezdest:
// Options for player statistics
"rating": {
"showPlayersStatistics": true, // true - Toggle player statistics on/off. Global setting - without the statistics module, this is always disabled
"loadEnemyStatsInFogOfWar": true, // true - Enable downloading of data on opponents in the "fog of war"
"enableStatisticsLog": false, // true - Enable saving statistics to "xvm-stat.log" file
"enableUserInfoStatistics": true, // true - Enable statistics in the user info window
"enableCompanyStatistics": true // true - Enable statistics in the company window
},Valamelyik opcio hianyzik belole, vagy nincs bekapcsolva.
BTW, a konfig case sensitive, kisbetu-nagybetu erzekeny!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hardcore café
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Delta Force (2024)
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest