- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
válasz Söptöröttö #21483 üzenetére
Már a játékból is kiderül, ha figyeled a csatát. Minimap, nehéz tank hegyre vagy 10 tank egy helyre megy és mégis elhal 5 percen belül stb. De ez csak egy feltételezés, amit bebüffentettem, hogy miért.
De most jobban utánanéztem. Nincs semmi ilyesmiről szó.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Angel1981
veterán
-
-
jano_77
nagyúr
Ajánlom Mindenki figyelmébe EZT a modot!
Nincs többé gond azzal, hogy szervert vált vki vagy csak simán újra indítja a gépet, mert akkor is megmarad az összegző statisztikája! Sajnos még csak angolul érhető el, de talán Vitiris majd kézbe veszi ezt a modot is!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MODERÁTOR
Nyerésre állunk, foglaljuk az ellenséges bázist, majd a saját jagdtigerünk úgy gondolja hogy ez nem helyes taktika és elkezdi lőni a foglalóinkat. Hát normálisak az emberek?
20 éve a Prohardveren
-
atis123
tag
válasz Söptöröttö #21474 üzenetére
Én olyat hallottam, hogy az xvm statot betiltották, úgyhogy nem is biztos hogy működésre tudod bírni. Mondjuk nem csodálkoznék a lépésen. Lehet úgy gondolják, hogy így kevesebb lesz a károgóa botrányos MM miatt, mert csak a mozgásból, meg a játékból derül ki ki a hülye játékos, és nem lesz ott elejétől a piros lista.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
jano_77
nagyúr
Láttátok már, hogy vissza került Serene Coast pálya és Swamp is!?
Serene szerintem nagyon jó lett, lett egy kis átjáró a vízen keresztül és a dombos részt is átfaragták, remek lett....semmi camp! Másik mapról nem tudok nyilatkozni, mert én régen nem mentem rajta, így új volt!XVM: feltettem ezt a test verziót és minden frankón működik egyetlen dolgot leszámítva: nem mutatja a csata betöltő képernyőn a győzelmi esélyt!? TAB-os képernyőn igen! Pedig mindkét win chance opció be van pipálva
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
tank ikon maker van már 8.8-hoz?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz forras2 #21467 üzenetére
Tedd fel a Vitiris féle Minimalista célzót - nagyon jó 8.7-ben is ezt használtam - és nem lesz FPS esésed! Nekem 50 körül van!
-
forras2
őstag
Még 1 kérdés. XVM nincs fent, de ez a sebzés jelző igen. Hogyan tudom én azt mozgatni?
A damagepanel mellett van, de én úgy szeretném, hogy a saját csapat alatt legyen. -
csaabz
őstag
Tegnap toltam pár csatát az új A-43 mediummal (fullos) és mostmár hivatalosan is kijelenthetem, hogy rosszabb, mint a T-34-85. Az ágyú függőleges kitéríthetősége kritikán aluli, a páncélátütés hiánya miatt pedig gyakran kell gold ammot használni. Talán egyetlen előnye, hogy fürge.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Mcray
senior tag
Sokan írják hogy 10 Fps-t veszítettek. Én kb ennyit nyertem az 5-6 éves videókártyámmal...
Mondom én, hogy nem kell új VGA-t venni
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
forras2
őstag
Sziasztok!
AMD 2,8 GHz-s Asrock X2-esem van, ami 3,5 GHz-n megy.
4 GB ram, meg Ati 4770-es VGA.
Közepes grafikán, max látótávon ment a játék, átlag 35-38 fps-sel.
Felraktam ezt a deegies célkeresztet, és a MAX fps-em 20 körül mocorog, az fölé nem megy.
Ez normális, vagy az új patch miatt van ez? -
Looserke
őstag
válasz Söptöröttö #21465 üzenetére
8.8ban az xvm már nem használja a Dokan-t és az xvm-stat.exe-t
-
Mcray
senior tag
Tinfoil hat time
Hogy van az, hogy 2 hét sorozatos botrányos csapatok (és saját gyenge teljesítmény) után a friss 8.8-cal összehoztam ezt:
Szinte csak olyan körök, ahol jó voltam. 3 óriási kör, amiről visszajátszás van. Egy csata volt amit, csak azért vesztettem el, mert a lövés kiment a célkör szélére.
IS-8-vel 4958 sebzés. A csapat simán bebukta volna...
[link]IS-2-vel 5328 sebzés. Platoon társak nélkül ez is bukó lett volna...
[link]M103-mal 5285 sebzés (5860 bekapott). Érdemes megnézni mit alkotott a platoon társam
[link]Még több ilyen napot szeretnék 8.8-ban
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Kakumix
senior tag
válasz Kakumix #21454 üzenetére
Tegnap működni látszott, ma már a nem működik (legalábbis a klán chat ablakban sok a csillag)
Angel1981: Úgy tűnik csak akkor van ilyen, ha "rövid" időn belül többször sebzed meg a csapattársadat. TS-en jelen voltam mikor ez történt, két klántársammal.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #21286 üzenetére
Nekem valami nem stimmel ezzel.....
Ez egyrészt már ostobán szigorú, másrészt erről egy szót sem szóltak, amikor a 8.8-ról beszéltek.
Biztos megemlítették volna, ha ennyivel szigorítják, mert itt nagyságrendi eltérésről beszélünk - vagy a srác volt notórius csapatsebző, és ez volt az utolsó csepp...Tegnap is (már a 8.8-ban) voltam kétszer teamkillerrel egy csapatban, mégis mindkétszer a csapatnak kellett kiiktatnia, vígan rohangászott volna fel-alá, vagyis nem bannolhatták.
Vagy más lenne az orosz szerver, mint az EU?
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Sp-t meddig lehet elpasszolni ?
-
Atlantis
veterán
Látom szép csendben csökkentették a T69 300-as átütésű arany lőszerét 250-re. Eddig vitt mindent, mint a vajat, de most már jobban kell figyelni vele T10-es csatában, vastagon mínuszos köröket lehet majd vele futni.
Szerencsére ezen is túl vagyok már...>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Linkin
senior tag
Van màr teszt xvm az vajon megy a mostani cèlzó modokkal?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
csapee
őstag
Mintha T-30-on most tobb sebzest adna. Tegnap este E-75-be 1100-at vitt le (tuzet nem okozott), egy KT-t meg egy lovesbol tuzzel kivegzett 1600hp. Szinte nem volt 850 alatti sebzes.
Csapee
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #21446 üzenetére
Ja én is gondoltam valami ilyenre, mert már délután is volt, hogy vesztesként én hoztam a legtöbb xp-t az egész meccsből és egyedül többet mint a 14 csapattárs
De végülis ez a meccs arra jó volt, hogy bebizonyítsam pár embernek, hogy a T-44 igenis egy g*cijó tank, sőt!Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz Bad Pritt #21445 üzenetére
Most már olyan van a 8.8.-tól, ha kapsz valamilyen plecsnit (mint kaptál, top gunt), akkor megkapod azt az xp-t és kreditet, mintha nyertél volna. Ki is írja valami kacifántos angol szöveggel, ha megnézed a részletezőt. Nekem is volt ilyen mesterlövész-el.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Majd megölt az ideg, főleg mert a végén rajtam múlott a meccs és elszámoltam magam kétszer is. Mondjuk azt nem tudom, hogy érhetett ez ennyi xp-t 8as csatában olyan 4K kiosztott sebzéssel, de győzelemmel ez 2000 fölött lett volna prém nélkül
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
iwu
addikt
jah, és elit lett a tiger, de nem engedi bekapcsolni a legények gyorsított képzését
kilép-belép megoldotta...más csak a replay miatt fáj a szívem
(#21440) HáGé az derék bukott körrel
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
gigalol
tök jó körön vagyok a tigrisemmel (utolsó körüli, mert holnap megvan a tigrincs2), ráéreztem, osztom a szeretetet vele...erre elmegy a mobilnet, mikor visszajön, 4 tank közt figyelek a sziklára ragadva...gyors tolatás, 250 hpvel visszaérek a fedezék mögé
még pár lövés, és kiszednek...tankász plecsni:
ééééés mingyárt sírok...
ez a buzi peccs kikapcsolta a replay rögzítést, és nincs meg...
(másnak is?)[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz nyunyu #21202 üzenetére
Azért az iszonyat pontos kicsit túlzás, maradjunk az átlagosan pontosnál. Azt viszont megerősítem, hogy jó az átütése. Alig lőttem vele gold ammo-t, bár még az IS-7-tel is ritkán szoktam. Az a 250 átütés is már rengeteg dologra elég. Amúgy ha E-75 és M103 közül kéne választani, akkor nekem is inkább E-75. Utóbbival az a baj, hogy mindenből jó, de csak egy kicsit. Egyébként kiemelkedő tulajdonsága nincs, mint a többi 9-es heavy tanknak.
(#21286) Bingisz: Egyik volt klántársam el sem hitte, hogy csak ennyit team DMG-t csinált a Type, de szinte biztos, hogy nem volt előtte baj vele,
(#21288) J.J. András:
a hírhedt 8.8cm-es löveg
Bocs, mi ezen már nem hatódunk meg. Amúgy semmit nem nerfeltek a 8.8-asok célzási idején, sőt, épp hogy buffolták a hosszúnak 2,9-ről 2,7-re...
mindenki csak orosszal meg kínaival menjen
Megyünk is. Amúgy te sem vagy rasszista.(#21340) CHaooSS: Az átütőerejével szvsz nincs gond, inkább a páncéljával vagy a sebességével csinálhatnának valamit. Vagy esetleg kicserélhetnék erre, úgy is nagyon hasonlít az IS-8-ra.
(#21381) Remusz911: Próbáltam a teszten az E-75-öt, szerintem nem volt rossz. Egyébként jól emlékszel, tényleg akarták buffolni a Bélát, de végül nem lett belőle semmi. Csodálkoztam is már a teszten is, hogy miért a 8.7-es adatokkal rendelkezik még mindig. Gondoltam hogy valami bug, majd kijavítják, de még az élő szerveren is maradt 170/100/100 a páncélja és 17/20 a forgása stock/nagy lánccal.
Más: For The Record-on láttam ezt a képet, valaki legyen szíves világosítson fel, mi ennek a képnek a lényege. Csak nekem nem esik le?
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
iwu
addikt
a tigris p után jövő vk4502 elvileg mindenben ratyibb...jó az vmire? vagy inkább ne vegyem meg...
-
Fel
addikt
válasz #95904256 #21431 üzenetére
"Elvileg van egy olyan újdonsága is a 8.8-as TK rendszernek, hogy a rammolással okozott sérülést csak annak számolja, aki gyorsabban haladt az ütközéskor."
A kérdés értelmetlen, ha tudod értelmezni a fenti szöveget. TK = Team Killing. Szóval semmi köze az ellenfélnek okozott sebzéshez.
-----------------------------------------------
Az FTR-en volt ez a kis videó: [link]. Valószínű az ehhez hasonló esetek miatt tették alvóra a most bevezetett rendszert, és tértek vissza a 8.7-es verzióhoz.
-
nyunyu
félisten
válasz #95904256 #21431 üzenetére
Ha ellenseges tankokra is vonatkozna, akkor kb. megszunne a kamikaze plecsni, hiszen a nagyobb ellen nem serulne, csak a belerohano kicsi.
BTW, ha csak a belerohano vakeger sebzodik, akkor a vetlen fel tovabbra is fizeti a negyszeres javitasi koltseget buntikent?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Fel: "Elvileg van egy olyan újdonsága is a 8.8-as TK rendszernek, hogy a rammolással okozott sérülést csak annak számolja, aki gyorsabban haladt az ütközéskor."
Ez csak a csapatsebzésre vonatkozik vagy az ellenséges tankokra is? Ez utóbbi nem lenne túl szerencsés, mert sokszor van olyan szitu, hogy két éppen töltő tank inkább egymásnak rontva beszaratóst játszik és ilyenkor nem kicsit lenne igazságtalan, hogy a lassabb tank nem sebzi a másikat.
-
Kakumix
senior tag
válasz szallasi007 #21429 üzenetére
Miért nem így történt? Vagy csak kárörvendsz?
Legyen szép napod!
-
törölt tag
A gift shopban kapható új kínai tankok később is lesznek vagy csak most kapni őket?
Megjegyzem, nekem tetszik az új statisztika panel.
Hogy lehet mások "Personal Rating" értékét megnézni?
Az hogy most 4140-en állok, semmit nem mond nekem.[ Szerkesztve ]
-
Don Vittorio
őstag
Ja, nem tudom, ki kezeli az összefoglalót, de Don Vittorio/Donovitu az itteni/ottani névpáros.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
nyunyu
félisten
válasz Bingisz #21422 üzenetére
Akkor a \gui\scaleform\DebugPanel.swf lesz az.
Innen toltottem: Ingame clock 8.8
(BattleTimer.swf-et nem hasznaltam belole, az a Vitiris fele deegie's+meltymap's hybridbol van, mivel az a forgatas mero mutatja az effektiv pancelvastagsagot is.)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz jano_77 #21405 üzenetére
Csata betöltő képernyőn ok, de a csatában láthatón és a TAB-ra előugrón nem illetve a tankok felett mutatandó dolgokat sem jól mutatja sajnos!
Ami a pakkomban van (majdnem) aktualis * XVM nightly build abban meg a csata betolto kepernyo nem jo.
Kozben neztem a hozza mellekelt konfigokat, mintha valtozott volna a battleloading bekezdes formatuma, ketteszedtek a formatLeft es formatRight-ot formatXVehicle es formatXNick-re, de akarhogyan varialom, sehogy sem jo, meg ugy sem, hogy a minta konfigbol atemelem a komplett bekezdest a sajatomba.
*:azota forditottak eggyel ujabbat, de az sem jo.
-
Kakumix
senior tag
Két klántársamat ma este már bannolták is, mert hárman vonatoztak valamerre, az első megállt a másik kettő belement, majd a harmadik - aki nem klántárs - tovább tolta őket és erre a legelöl haladót / állót bannolta a rendszer. A második próbált kiszabadulni, ami nem sikerült, ezért rálőtt kétszer a hátsó agyatlanra, aki még mindig tolta, ezért őt is bannolták 24 órára. Szerintem ráférne egy kis finomhangolás, erre a büntető algoritmusra
Legyen szép napod!
-
Don Vittorio
őstag
válasz Bingisz #21417 üzenetére
Az hülyeség. Eddig rendszeresen segítettünk így egymásnak...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz Don Vittorio #21416 üzenetére
Na, a 30.02-vel 32362/2582, Tankász, Elitlövész, Kiváló lövés és Szárnysegéd. Alap felhasználói fiók, semmi prémium.
-
Bingisz
addikt
Fentebb már linkeltem az FTR cikket, ahol egy videón prezentálták, hogy hogyan működik az új rendszer. A srác, hogy segítsen az artynak megtolta typeal az S51-et akinek a tolás közben többször is csökkent a HP-ja, és kb. 20 másodperccel később kibannolták érte...
Nyunyu köszi, már csak annyi a problémám, hogy ha a te configod helyére berakom a Fel félét, akkor nem megy a WN6 kijelzés. Hol hibázhattam?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Don Vittorio
őstag
válasz mynames #21412 üzenetére
Nekem a 30.01-esek eddig nem fexenek...
-
Fel
addikt
Ez mekkora LOL már: [link]
Ugye a 8.8 egyik újítása az, hogy az auto TK rendszerben most már annak is bünti/kékülés/ban jár, aki a platoon társát lövöldözi. Ami üdvözlendő, és nagyon helyes. Erre az orosz szerón már ki is kapcsolják a fícsört, mert valami finom hangolást igényel... Túl sok ivánka és szásácska intézett magának ban?
A többi oldalon nem láttam még hasonló hírt, így lehet csak az orosz szerverre vonatkozik.Elvileg van egy olyan újdonsága is a 8.8-as TK rendszernek, hogy a rammolással okozott sérülést csak annak számolja, aki gyorsabban haladt az ütközéskor. Úgyhogy elvileg a vakon száguldozó light betyárok kapnak majd büntit, míg akibe belerohannak, az nem.
-
-
Don Vittorio
őstag
válasz Quan-Chi #21392 üzenetére
Nekem is megvan. Nekem a 30.01 (H) nagyon feküdt, most teljesen átvariáltak mindent, egyelőre még nem találtam fogást rajta. Van az (M)-mel egy elit lövészem, mert eltaláltam egy rakatszor egy VIII-as valamit...
-
Quan-Chi
őstag
Tiger I sokkal jobb lett ! Tiger II észre se vettem a változást ! az E75 viszont nagyon érzékeny lett az emelkedőre, Panther I - II eddig sem volt jó hasonlóan papír most is...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
mynames
senior tag
Akármelyik modot rakom fel azt tapasztalom, hog sniper módból nem lehet kijönni görgetéssel, csak tab-bal...
Vagy ez eddig is így volt? Most olyan fura...[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Mára befejeztem, jó éjt mindenkinek!
Ha vki el tudja mondani pontosan, hogy mit is kell tenni, hogy XVM minden ablakban mutassa a beállításokat, az írja meg nekem legyen olyan szíves PÜ-ben vagy ha mást is érdekel, akkor ide, mert nem boldogultam vele sehogyan sem!
Csata betöltő képernyőn ok, de a csatában láthatón és a TAB-ra előugrón nem illetve a tankok felett mutatandó dolgokat sem jól mutatja sajnos! Erre keresném a megoldást és ehhez a segítségeteket.Köszönöm és jó éjt!
-
dorka16
aktív tag
Úgy tűnik a wotreplays még nincs átállítva a 8.8-ra. Pedig van egy 5000dmg csatám T29-el.
-
Vitiris
aktív tag
válasz nyunyu #21369 üzenetére
Nyunyu Mester!
Javítva a zoom, elég ha a packodba a scripts\client\AvatarInputHandler\aims.pyc -t berakod!http://data.hu/get/6923169/vit_mod_deggiesmelty_hybrid8.8v2.zip
-
Atlantis
veterán
Damage panelből működik nálam az is, amit 8.5 óta használok, annyi, hogy most gui/scaleform mappába kell másolni a file-okat.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest